Turkistan . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Turkistan . . .

 1. Piet Snot zegt:

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt dat Turkije de grenzen met de Europese Unie openhoudt, totdat de EU aan alle eisen voldoet. Sinds Turkije de grenzen heeft opengesteld, zijn duizenden mensen richting de grenzen met de EU getrokken.

  “Tot de EU aan al onze eisen omtrent vrij verkeer van goederen en personen voldoet en betere financiële hulp aanbiedt, houden wij de grenzen open”, aldus Erdogan in een toespraak.

  Hij zei dat hij de grenzen ook heeft opengesteld om de druk op Europa te vergroten om mee te helpen met de strijd in Syrië. Turkije is dat land binnengevallen en strijdt momenteel tegen rebellen en tegen het Syrische regeringsleger.
  https://tpo.nl/2020/03/11/erdogan-zegt-eu-net-zo-lang-met-vluchtelingen-te-chanteren-tot-hij-alles-krijgt-wat-hij-wil/

  Like

 2. Lucky zegt:

  http://www.ekathimerini.com/250486/article/ekathimerini/news/erdogan-says-turkey-will-chase-greek-boats-in-the-aegean

  Erdogan says Turkey ‘will chase’ Greek boats in the Aegean

  Turkish President Recep Tayyip Erdogan on Wednesday appeared to applaud a seemingly deliberate attempt by a Turkish Coast Guard vessel to ram into a Greek Coast Guard patrol off the coast of the Greek island of Kos in the early hours.

  “They will run away and we will chase them. That’s how it will be from now on,” Erdogan said, according to reports in the Greek media, in translated comments

  His comments come after the Greek Shipping Ministry issued a statement saying that it is treating the early morning incident off the coast of Kos as a deliberate attempt by the Turkish Coast Guard to ram into the Greek vessel.

  The Greek vessel was patrolling the sea border at the time of the incident, which resulted in some damage to the boat but no injuries.

  The correspondent of Germany’s Bild in Greece, posted a video of the incident, in which Greek Coast Guard officers on the boat can be heard saying, “they hit us from behind, they broke the edge.”

  Nl
  Erdogan zegt dat Turkije Griekse boten in de Egeïsche Zee zal achtervolgen

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan leek woensdag een schijnbaar opzettelijke poging van een Turks kustwachtschip toe te juichen om in de vroege uren een Griekse kustwachtpatrouille voor de kust van het Griekse eiland Kos in te rammen.

  “Ze zullen wegrennen en wij zullen ze achterna zitten. Zo zal het vanaf nu zijn, ‘zei Erdogan, volgens berichten in de Griekse media, in vertaalde commentaren

  Zijn opmerkingen komen nadat het Griekse Ministerie van Scheepvaart een verklaring heeft afgegeven dat het het vroege ochtendincident voor de kust van Kos behandelt als een opzettelijke poging van de Turkse kustwacht om in het Griekse vaartuig te rammen.

  Het Griekse schip patrouilleerde op het moment van het incident op de zeegrens, wat resulteerde in wat schade aan de boot maar geen gewonden.

  De correspondent van Duitsland’s Bild in Griekenland plaatste een video van het incident, waarin Griekse kustwachtofficieren op de boot te horen zijn: “ze hebben ons van achteren geraakt, ze hebben de rand gebroken.”

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Het antwoord op Erdogan de gebrulboei moet zijn wij Europa zullen alle middelen inzetten om deze afgrijselijke monsters tegen te houden. Dit zijn geen vluchtelingen maar pure misdadigers en terrorristen
  Wij denken aan machine geweren vlammenwerpers voor dat uitschot wat ons bekogeld met stenen en andere rotzooi.
  Stuur al dat schorem maar naar het Midden-Oosten kunnen ze daar de boel verzieken.
  Hier in Europa hoort dit schorem niet te zijn.
  Gelijk ook even al dat Merkel gajes vanaf 2015 Europa uit rammen voor mijn part schieten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s