De VS vaardigen wegens de uitbreiding van het nieuwe Corona-virus een algemeen inreisverbod uit Europa van 30 dagen uit

Screenshot_156

(Vertaling: E.J. Bron)

De VS vaardigen wegens de uitbreiding van het nieuwe Corona-virus een algemeen inreisverbod uit Europa van 30 dagen uit. Het inreisverbod dient morgen in te gaan, zoals Trump in een tv-toespraak aankondigde.

epoch times

Het verbod geldt volgens hem niet voor Amerikaanse burgers die in Europa verblijven en negatief op Corona getest zouden worden. Ook Groot-Brittannië zou niet onder het verbod vallen.

De maatregelen zouden nodig zijn om “de gezondheid en het welzijn” van de Amerikaanse burgers te beschermen, zei Trump. Hij verweet de EU niet voldoende op de uitbreiding van het virus gereageerd te hebben. De EU zou het verzuimd hebben om na de uitbraak van het virus een algemeen reisverbod voor reizigers uit China op te leggen. De pandemie was begonnen in China.

Verder appelleerde Trump aan het Amerikaanse Congres om de economische gevolgen van de Corona-crisis door snelle verlagingen van de inkomstenbelasting in te dammen. Hij kondigde bovendien aan dat voor bepaalde ondernemingen en groepen burgers de periode waarin ze belasting moeten betalen verlengd zouden moeten worden. Daardoor zouden er $ 200 miljoen extra in de Amerikaanse economie stromen, zei de president.

Het Corona-virus breidt zich in toenemende mate uit in de VS. In het land werden inmiddels meer dan duizend besmettingen bevestigd. Ongeveer 30 mensen stierven aan de infectie.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Europa, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

8 reacties op De VS vaardigen wegens de uitbreiding van het nieuwe Corona-virus een algemeen inreisverbod uit Europa van 30 dagen uit

 1. Sabeltant zegt:

  In tijden van nood staan de echte leiders op.
  Heldere taal, van Trump, dit in fel contrast met het lacherige “geen handen” schudden van onze nep-premier Rutte.
  In Europa zijn de “leiders” ook doodstil en spreken over 60-70% besmettingen.
  Dat is zo’n beetje het hijsen van de witte vlag. Met zo’n instelling ga je de bevolking niet redden.
  De burger zal voor zichzelf moeten zorgen, onze overheid doet werkelijk geen snars.
  Geen reisverboden, geen quarantaine, nee, laten we lekker dimdammen over 1000-1500 “kinderen” van Lesbos en windmolens.
  De hele wereld mag zien dat de “leiders” van de Europese Unie knettergek zijn geworden.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Die president Trump toch ! Geweldige kerel en een échte leider, die vóór z’n eigen volk staat !
  Wat een tegenstelling tot die “leiders” bij ons, Repelsteeltjes, Prikkebeentjes, Rood Kapjes zijn het, sprookjesfiguren die lachend door Europa reizen, zo hier en daar een wind laten en weer lachend vertrekken.
  Deze president Trump lacht de gehele EU uit en doet wat goed is voor z’n land, vergelijk dat eens met het zootje dat zich bij óns “regering” durft te noemen.
  Een nietsnut als “minister” Bruins, die, ná te zijn weggeschopt bij het UWV nú op Volksgezondheid weer grote chaos veroorzaakt, zo’n vent is nog niet geschikt als vuilnisman ! (sorry échte vuilnismannen).
  En dat soort “regeert” ons !! Schandelijk.en lachwekkend.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Als je de grenzen niet sluit voor het salafisme en haar terreur aanslagen dan doe je het zeker niet voor een lullig virusje. Bovendien gaan alleen oude en afgeleefde islamofoben de hoek om wat wil je nog meer.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Al dat gewauwel en debatteren, motie zus en voorstel zo, over een virusinfectie, waar je aan kunt sterven!…..tegenwoordig zijn de meeste medische behandelingen in ziekenhuizen ook niet zonder risico……..
  Het Zottenkabinet in Brussel, dat zich wél opwerpt om de kleur van groente wettelijk vast te leggen, blijft ernstig in gebreken, een breedgedragen aanpak voor een snelle beperking van de virusverspreiding is opeens een nationale aangelegenheid………De Yanks hebben het filmpje van handenschuddende Rutte ook gezien, denk niet dat het ze veel vertrouwen geeft.
  Het is maar goed dat er nog geen Europese (burger)oorlog uitbreekt, of spreek ik nu voor mijn beurtje…de EU komt gierend tot stilstand,….Hallo! Brusselse Communisten, bent u daar nog? of heeft Timmermans zijn kippen al veilig opgehokt?…..die zal weer gaan brullen voor miljarden extra.
  Waarin een megalomaan instituut toch opeens heel klein van geest kan zijn, dat ze juist deze kans om hun leiderschap te tonen, faliekant over hun rug laten lopen……t’is niks, t’word niks en het zal nooit wat zijn., enkel een bodemloze (geld)put, die pas gedempt zal worden als het kalf verdronken is……en de Linksche Zakken gevuld.

  Like

 5. Kuu zegt:

  Dat noem ik daadkracht!!!!!

  Beste EU – lieden: hebben jullie het gezien?

  Like

 6. Ronald B zegt:

  Iemand er wel eens aan gedacht dat dit Corina virus misschien wel een terroristische aanslag is op het Westen? Begonnen in China, omdat de Chinezen niets moeten hebben van moslims en hen in opvoedkampen stoppen? Ze weten nog steeds niet waar het vandaan komt…..Een virus verspreid door moslims is dus een mogelijkheid!!!

  Like

 7. Mary zegt:

  Hoe zou hij daar nu op komen he dat Europa niet genoeg heeft gedaan om uitbreiding te voorkomen, “onze” MP Rutte zei nog wel dat je geen handjes moest schudden……………over maatregelen nemen gesproken…………..de zak!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s