“Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht”

Screenshot_171

Opnieuw een bijzonder zorgwekkende stap die ons weer dichter bij de door de westerse globalisten geplande oorlog tegen Rusland brengt: de VS zouden hun kernwapens van de Turkse luchtmachtbasis Incirlik hebben weggehaald – op zich een zeer goede maatregel – en die vervolgens naar Duitsland, Polen en een Baltisch land hebben gebracht.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht”

 1. Nemesis zegt:

  In ieder geval al goed, dat die bommen en ander nucleair spul daar uit Turkije bij de gek daar weg is gehaald.
  Wat de rest betreft, Stoltenberg kan wel zoveel willen en kletsen, maar dar zie ik nog niet gebeuren.

  Geliked door 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  A) wat een vervelende site, eerst moet je akkoord gaan met de koekies, dan moet je zeggen dat je dat geouweneel niet per mail krijgt toegestuurd en dan moet je nog een ander dingetje wegklikken.

  B) laten we nou blij zijn dat de Amerikanen dit (hopelijk) gedaan hebben, je laat een kleuter ook niet met een scheermesje spelen.

  C) er staan aan de Oostgrens al tig atoomwapens dan maken die paar extra ook niks meer uit, met wat er stond konden ze heel Rusland al in een parkeerplaats omtoveren (en omgekeerd trouwens Europa ook).

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Oorlog aan de grens

  The migrant masses from Africa & Middle East are MAKING IT RAIN #MOLOTOVCOCKTAILS on the Greek Border Guards tonight. These are the orphans and widows mainstream media keep showing us on front pages. These are the people that will be our new neighbors soon

  De migrantenmassa’s uit Afrika en het Midden-Oosten MAKEN HET vanavond REGEN #MOLOTOVCOCKTAILS op de Griekse grenswachten. Dit zijn de wezen en weduwen die de reguliere media ons steeds op voorpagina’s laten zien. Dit zijn de mensen die binnenkort onze nieuwe buren zullen zijn

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Greece is building a wall on the Greek-Turkish border to stop the tens of thousands of migrants from Africa and the Middle East trying to storm Europe’s border. #WallsWork. Just look at Gaza!

  Griekenland bouwt een muur aan de Grieks-Turkse grens om te voorkomen dat tienduizenden migranten uit Afrika en het Midden-Oosten de Europese grens proberen te bestormen. #WallsWork. Kijk maar naar Gaza!

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  I’m filled with pride when I see the Polish border guards (the cars with the Green color) in #Greece move toward the Greek-Turkish borders.
  The blue car belongs to the Italian police.
  Come on Europe! Join us to protect the border of our 3000- years-old European civilization!

  Ik ben trots als ik de Poolse grenswachten (de auto’s met de groene kleur) in #Griekenland zie oprukken naar de Grieks-Turkse grenzen.
  De blauwe auto is van de Italiaanse politie
  Kom op Europa! Sluit je bij ons aan om de grens van onze 3000 jaar oude Europese beschaving te beschermen!

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  https://mobile.twitter.com/visegrad24/status/1238424804828512256/photo/1

  Polish border guards in #Greece (those who look like military) walking with Italian policemen toward the frontlines of the Greek-Turkish border.I like that the Polish border guards have riot shields with them. It looks like they won’t shy away from actions like the Danes & Finns!

  Poolse grenswachten in #Griekenland (degenen die op militair lijken) lopen met Italiaanse politieagenten naar de frontlinies van de Grieks-Turkse grens. Ik vind het leuk dat de Poolse grenswachten relschilden bij zich hebben. Het lijkt erop dat ze de acties zoals als de Denen en Finnen niet zullen schuwen!

  Geliked door 2 people

 7. bobzelf zegt:

  nooit vergeten dan mijn oom altijd een thuiswedstrijd speelt ,,

  dus west europa heeft 5 a 7 minuten , om in een schitterende glazen skeeler
  baan OM getoverd te worden ,,,,

  het samson de filistijnen over U , zal een sprookje lijken

  in 1990 zou ik me ook zorgen maken

  nu niet meer, , ,,EN VERGEET NOOIT ,,, dat de russen niet bang zijn om te sterven
  als ze zien dat het misgaat !!!

  u zult nog 1 grote flits zien,en dan is het kl;aar ,

  WEL MOET U ONTHOUDEN, DATDAN DE VOLGENDE WERELDOORLOG

  OVER EEN 25000 JAAR MET STOKKEN EN STENEN WORDT GEHOUDEN !!

  VLADIBOB

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Ik denk eerder dat de Amerikanen de Turken niet meer vertrouwden !!

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Dat denk ik ook! Erdogan is ook niet te vertrouwen en daarom gaat de EU (ook onbetrouwbaar)weer door de knieen voor deze metgezel griezel Amerika vertrouwt ook niet meer op de EU. wat betreft goede acties. Wat ik heel goed kan snappen.

   Amerika ziet de oorlog al van ver van tevoren aankomen. EU niet hoor.Die denken dat met geld alles op te lossen is.

   Geliked door 2 people

  • Marijke zegt:

   Natuurlijk niet. Turkije heeft iedereen in haar greep met de Amerikaanse nuclaire wapens onder haar hoede. Hoe idioot moet je zijn om deze aan Turkije toe te vertrouwen?!

   Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/migrantencrisis-erdogan-noemt-grieken-nazis-grieken-noemen-turkije-terroristenstaat/

  Migrantencrisis: Erdogan noemt Grieken Nazi’s; Grieken noemen Turkije terroristenstaat

  Volgens een Griekse generaal bestaan de migranten die de grens bestormen hoofdzakelijk uit criminelen en jihadisten, die Turkije uit de gevangenissen heeft gehaald.

  Grieken: Migranten zijn een invasie door terroristenstaat Turkije – Vlaamse politici bij de grens: ‘Dit zijn geen vluchtelingen. Wat we hier zien zijn

  De door Turkije veroorzaakte migrantencrisis aan de grenzen met de EU-landen Griekenland en Bulgarije loopt almaar verder uit de hand. De Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan stuurde eerst duizenden agressieve migranten naar deze grenzen, om hen vervolgens met meer dan 1000 militaire politieagenten te dwingen te proberen de grenshekken omver te halen. De versterkte Griekse grenspolitie wist ternauwernood voorkomen dat grote aantallen jonge mannen uit Syrië, Pakistan en Afghanistan illegaal het land binnendrongen. Erdogan beschuldigt de Grieken op zijn kenmerkende schaamteloze wijze ervan ‘Nazi’s’ te zijn, terwijl de migrantencrisis toch echt voor een aanzienlijk deel door de Turken zelf veroorzaakt is.

  Niet voor het eerst gebruikt de Turkse despoot Erdogan de naar schatting 4 miljoen migranten in zijn land als chantagemiddel om de EU te dwingen akkoord te gaan met zijn eisen, zoals opnieuw miljarden euro’s steun, maar vooral ook instemming en hulp bij zijn illegale oorlog tegen Syrië.

  ‘Totdat onze eisen worden ingewilligd gaan wij hiermee door’

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  https://www.zerohedge.com/health/brazilian-media-reports-president-bolsonaro-tests-positive-he-dined-trump-saturday

  President Bolsonaro Tests Positive After Dining With Trump Saturday: Brazilian Press

  It’s official: Brazilian President Jair Bolsonaro has tested positive for coronavirus, making him the highest ranking political leader in the world to get Covid-19 thus far.

  It was first reported Thursday that Bolsonaro was being monitored and tested, after his press secretary Fabio Wajngarten had tested positive for the virus.

  Crucially Bolsonaro along with his aide met with Donald Trump when the Brazilian delegation traveled to Mar-a-Lago on 7 March, with Bolsonaro reportedly having more contact with Trump than this aide, including a Saturday evening dinner at the resort.

  Nl
  President Bolsonaro test positief na diner met Trump zaterdag: Braziliaanse pers

  Het is officieel: de Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft positief getest op coronavirus, waarmee hij tot dusver de hoogste politieke leider ter wereld is om Covid-19 te krijgen.

  Donderdag werd voor het eerst gemeld dat Bolsonaro werd gecontroleerd en getest, nadat zijn perssecretaris Fabio Wajngarten positief op het virus had getest.

  Cruciaal was dat Bolsonaro samen met zijn assistent Donald Trump ontmoette toen de Braziliaanse delegatie op 7 maart naar Mar-a-Lago reisde, waarbij Bolsonaro naar verluidt meer contact had met Trump dan deze assistent, inclusief een diner op zaterdagavond in het resort.

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  En wereldwijd zit heel politiek-correct-links te mekkeren dat Trump niet goed bij z’n hoofd is.

  Noem mij dan maar een betere.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 12. Stef zegt:

  Alles draait om twee dingen. Islam en Islam. Trump en Putin spelen het spelletje goed. Zgn. Tegenstand , maar achter de schermen zal hun plan steeds duidelijker worden.
  Rusland pakt het westen van Turkije af voor een veilige doorvaart naar Europa. En de V.S. Pakken Saoedi Arabie in zodat ze controle hebben over de golf en de gevaarlijke gekken in Iran.
  En de gekkies in de EU zullen dan op de knie”en moeten om het hier opgeruimd te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s