Corona-virus!!!

Screenshot_203

(Door: “Elise Nijmegen”)

Is er sprake van een georkestreerde hysterie, een wereldwijde bangmakerij? Het Corona-virus zorgt voor vele aanpassingen; je stapt niet meer voorin de bus, maar achterin, en een ketting beschermt de chauffeur tegen mensen die het Corona-virus zouden kunnen hebben… In sommige winkels mag je maar met een paar personen naar binnen, mensen staan gezellig gegroepeerd te wachten… Uit onderstaand artikel van Door Frankema kunnen we concluderen dat er een hype is gecreëerd rondom het Corona-virus dat “gevaar, gevaar, gevaar” als directe link legt. En wie wordt er eigenlijk beter van deze overdreven hysterie? Wie zit er achter en wat levert het op?
https://stichtingvaccinvrij.nl

Oostenrijk heeft vanwege het Corona-virus een aantal van zijn grensovergangen met Hongarije gesloten, Slowakije heeft besloten om vanaf vrijdagochtend weer grenscontroles in te voeren. Roemenië sluit vier grensovergangen met Hongarije.
https://hungarytoday.hu

In 1972 is deze chaos al voorspeld, zo laat onderstaand artikel ons weten. In 1972 voorspelde de “Club van Rome” wereldwijde ineenstorting voor het jaar 2020. De leden van de Club van Rome zijn tegenwoordig huidige en voormalige staatshoofden, VN-bureaucraten, diplomaten en bedrijfsleiders van over de hele wereld.
https://ejbron.wordpress.com

Vanwege nieuwe quarantainemaatregelen, hopelijk gaat dat hier niet gebeuren, moeten de mensen in Italië een reden opgeven als ze hun huis verlaten via papierwerk dat moet worden afgedrukt en ingevuld, zodat het aan politieagenten buiten kan worden getoond. Officieren zijn nu gestationeerd bij controleposten op hoofdwegen en op transportknooppunten en vragen mensen naar hun redenen om te reizen. Die reden moeten wel betrekking hebben op “dringende behoeften”, werk gerelateerde redenen, medische afspraak of het kopen van boodschappen.

In een aantal gebieden in Italië, Lombardije en provincies in aangrenzende regio’s geldt een absoluut bewegingsverbod, zonder uitzonderingen! (Op mijn Telegramnieuwskanaal kunt u filmpjes zien van Italianen die met zijn allen zingen in de straat, vanaf hun balkon of open raam. t.me/EliseNijmegen
www.breitbart.com

In dit artikel van 21-02-2020 staat dat in Schotland vluchtelingen kunnen stemmen, iets wat we hier moeten voorkomen.
www.forbes.com

In Duitsland, zo is gebleken, werden schoolgebouwen in Afghanistan, die met Duitse ontwikkelingshulp  waren gebouwd of gerenoveerd, veranderd in Koranscholen en in één geval in een militaire kazerne. Ondanks dat de Duitse regering de laatste twee decennia al 3,2 miljard aan Afghanistan heeft geschonken, en niet kan garanderen wat er precies met het geld gebeurt, blijf ze 250 miljoen per jaar betalen… Waanzin als je het mij vraagt, aangezien is aangetoond dat een gedeelte van dat geld in handen is gevallen van de Taliban.
https://ejbron.wordpress.com

In onderstaand artikel, onderverdeeld in 8 punten, lezen we van alles over de hybride oorlog met de Corona-hysterie. Een lang, maar interessant artikel dat u misschien een andere kijk geeft op het Corona-virus…
http://geoarchitektur.blogspot.com

In deze tijden waarin globalisten en dictatoriale instituten in paniek raken door de wakkere realistische mensen die op hun beurt weer anderen wakker maken, is het belangrijk dat we verbinden en elkaar steunen in de strijd voor ons Nederland, onze cultuur, identiteit en vrijheid en ons niet af laten leiden door dit virus.

Want het nu belangrijker dan ooit dat we uit de EU stappen. Sinds we in de EU zitten en er in plaats van een nationalistisch politiek beleid een mondiaal beleid wordt gevoerd door politici die in dienst schijnen te zijn van de Bilderberg-club en de VN, gaat het bergafwaarts met Nederland.

Meer islam, meer niet-westerlingen, hogere lidmaatschapskosten, meer uitkeringen, nabetalingen, noodfondsen, opvang, huizen, ziekte-wettelijke-medische en juridische kosten voor asielzoekers, fietslessen, zwemlessen en ga zo maar door. Om nog maar niet te beginnen over alle dwaze maatregelen die de EU ons burgers, de boeren en vissers opleggen. Nu met de komende “Green Deal” van de EU zullen onze energiekosten verdriedubbelen, onze boodschappen door de EU-importbelasting duurder worden, de zorgkosten blijven stijgen, de woningnood zal nog erger worden enz.

Stel u toch eens voor wat we met al die miljarden zouden kunnen doen die nu weggegeven worden aan bodemloze uitzichtloze doelen, onhaalbare klimaatdoelstellingen, stikstof/CO2 waanzin en dictatoriale instanties…

De leraren zouden salarisverhoging kunnen krijgen, de zorg zou er per behandeling 5 minuten bij kunnen krijgen, defensie zou goede uitrusting hebben en geen achterstallig onderhoud, de huren zouden omlaag kunnen, de pensioenen zouden opnieuw geïndexeerd kunnen worden, de vissers kunnen weer puls vissen, eigen zorgbijdrage zou drastisch omlaag kunnen, de nationale politie zou de apparatuur kunnen krijgen die ze nodig heeft en de ouderen zouden weer een koekje kunnen krijgen bij de koffie…

Houd Agenda 21/2030 van de VN voor ogen, daar staat namelijk in dat alle landen die getekend hebben, waaronder ook Nederland, als doel hebben de welvaart te herverdelen, de zelfredzaamheid te vernietigen, privé land- en autobezit niet toe te staan en alles wil controleren, vandaar de centralisering en de mondialisering. Het water, de energie, de dieren, de flora, het voedsel en ook u.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Corona-virus!!!

 1. Rensk. zegt:

  Mensen zijn gewoon hulpeloos geworden. Dat is het punt. Dat doet teveel welvaart met mensen. Kunnen niks meer als het erop aan komt. Nog altijd kwamen de beste ideeen in de meest moeilijke tijden. Niet tijdens welvaart. Mensen worden oliedom van teveel welvaart. Wat die chinezen betreft?Ik weet het niet met die gasten en dat virus en wat ze daar allemaal aan het klooien zijn.

  Geliked door 2 people

 2. Sehraz (16) uit Breda ligt door coronavirus op intensive care, familie waarschuwt: ‘Neem dit serieus’, 45 minuten geleden Aangepast: 9 minuten geleden (https://tinyurl.com/qlvfnkm)

  Federatie Medisch Specialisten: ‘Sluit per direct alle scholen’ (https://tinyurl.com/v33at5d)

  Ondertussen op twitter:vandaag

  @geertwilderspvv
  Morgen de Kamer bijeen! Voorstel samen met @thierrybaudet
  om de scholen maandag te sluiten!!

  @thierrybaudet

  Mede namens @geertwilderspvv doe ik NU het verzoek aan alle fracties om de Kamer MORGEN bij elkaar te doen komen in een spoedzitting MET DE MINISTER-PRESIDENT om te zorgen dat de scholen maandag sluiten. #FVD wil scholen DICHT om verspreiding #Corona te voorkomen. #sluitdescholen

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Baudet en Wilders willen zondag debat
  Door ONZE PARLEMENTAIRE REDACTIE
  Updated 10 min geleden
  DEN HAAG – Oppositiepartijen willen dat de Tweede Kamer zondag nog bij elkaar komt om te debatteren over het sluiten van de scholen. De oproep komt van fractievoorzitters Baudet (Forum voor Democratie) en Wilders (PVV).

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Willem-Alexander en Máxima ontmoetten Indonesische ministers die getest worden
   Updated 7 min geleden
   11 min geleden in BINNENLAND

   DEN HAAG – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op de laatste dag van hun staatsbezoek in Indonesië ontmoetingen met twee Indonesische ministers gehad die momenteel worden getest op corona. Dat wordt bevestigd door ingewijden aan persbureau ANP.

   Like

  • Monalisa zegt:

   In Frankrijk en Spanje en België gaat alles dicht, Nederland houd zijn land open.

   Like

   • Trucker zegt:

    “alles” is nu toch echt wat overdreven , alles dicht is voor mij grenzen afsluiten en niet kroegen of restaurants (waar ik toch nooit naar toe ga).

    Like

 4. M. zegt:

  Ik denk dat men zich moet realiseren dat als de mensen afgesloten gaan vanwege een totale hysterie worden (omdat er nog minder doden zijn gevallen dan met een gewone griep uitbraak )dat miljoenen mensen zonder medicijnen, en eten komen te zitten want de meeste arme mensen hebben geen geld om te hamsteren.
  Word ze dan eten gebracht en medicijnen of wat ze nodig hebben of kan men gewoon sterven net zoals al een tijdje het geval is?
  Laten we de mensen van boven de 80 maar afsterven?
  Omdat ze het niet meer waard zijn te helpen en jongere mensen dan voorgaan om maar aan de hysterie van de bange wezels tegemoet te komen?
  Voor nog minder doden dan een gewone griep aan doden gaan we maar over lijken?

  En dat allemaal om de eigen angst maar gerust gesteld te zien worden mogen andere mensen af sterven?
  Weerzinwekkend.

  Geliked door 4 people

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik had al sterk het vermoeden dat door de overbevolking van de mensen zulke besmettelijke ziektes en virussen gemakkelijk konden uitbreken! Waar teveel mensen op elkaar wonen besmetten ze elkaar geheid en worden samenlevingen totaal ontwricht!
  Stel dat het coronavirus ervoor zou zorgen dat de hele EU ten onder gaat dan is het tenminste nog ergens goed voor daar de EU ons al meer ellende aandeed dan dit virus!

  Like

 6. Lucky zegt:

  Alwéér die zweden…
  https://samnytt.se/svt-journalist-guds-gava-att-gamlingarna-dor-av-coronasmittan/

  SVT-journalist: “Het is een geschenk van God dat de oude mensen sterven vanuit het corona-centrum”

  Op hetzelfde moment dat het coronacentrum de wereld over de hele wereld verspreidt en tot nu toe meer dan 5.000 levens heeft geëist – waaronder een tot nu toe in Zweden – gaat de staatstelevisie-verslaggever Kristoffer Viita erop uit en juicht de ontwikkeling toe. In sociale media schrijft hij onder meer ‘denk aan alle appartementen die leeg komen te staan ​​als de oude mensen overlijden’.

  Het was dinsdag dat staatsverslaggever Kristoffer Viita – ook betrokken bij freelance-opdrachten van oude media-actoren als DN, SvD en persbureau TT – berichten op Twitter plaatste met woorden als “The gift of God” over de voortgang van het coronavirus.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Wie denkt die vent wel dat hij is? Ik weet niet hoe oud die man is zelf wil hij toch ook niet dood? Of zijn ouders als hij die nog heeft
   God geklaagd dat hij het doodgaan van ouderen toejuicht, je zou hem bijna toewensen dat God hem niet ontziet en hij ook besmet wordt

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Die SVT-journalist (die naam verdiend hij zelfs niet eens!) weet natuurlijk evenmin dat tijdens en na WO I onder de 40 miljoen doden die de Spaanse griep veroorzaakte talloze jongvolwassenen en gewone volwassenen zaten! Die waren namelijk door de heersende hongersnood en de oorlog hierdoor zo verzwakt dat ze bij bosjes stierven!
    En ook de pest die Europa en Azië teisterde ontzag geen enkel mens, of ze nou jong of oud waren, rijk of arm, laat staan dat een gewone burger of een politicus betrof!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Vorige week hadden de refo’s in dat krantje van ze, al vermeld dat het de straf van god was vanwege ons gedrag, euthanasie en onderbroken zwangerschappen.

    Like

  • M. zegt:

   Nou dat is geen geschenk van God kan ik u verzekeren.
   Die heeft niet lopen knoeien in een lab en misbruikt de gewone griep niet om corona erger te doen lijken.
   De ‘gift’ van God zal over de mensen komen die hulpbehoevende van hulp verstoken laten worden en dat nog toejuichen ook.
   Hou deze smeerlap maar in de gaten en u zal zien.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Voor M; en alle andersdenkenden;

    Hutje, mutje op mekaar wonen
    iedereen op kuchafstand
    schept zo zijn eigen
    existentiële bubbel
    Jouw uitademing
    die de mijne wordt
    in een non-intiem
    bedreigend scenario
    tussen de WC-rollen
    ontstaat paniek
    en bij de kassa
    kun je niks met een piek

    Onze dwaze en leugen
    in de aanslag leiders,
    worden niet vertrouwd
    als ze zeggen; sla hier linksaf
    dan denkt heel Nederland
    zo kom ik in de sloot/goot
    kan gevaar opleveren bij
    zeldzaam moment van waarheid

    Anticiperen in de tijd-
    lijn van niet Deug maar Leug
    Politieke- bedrog-trog
    De varkens van Animal Farm
    lopen liever achter de muziek
    aan. Moet de crisis
    naar meer & meer
    om van mierenkloten
    man met ballen
    te maken.
    om zo tot een overwinning
    te geraken

    Je vraagt je af is Corona
    een politiek virus
    Zijn haarden van
    Politiek Populisme
    vatbaarder voor doodsvariant
    en Links-Fascistische
    voor milde variant
    Bepaald politieke keuze
    van een land het beslissende
    ingebouwde doods-legoblokje
    en ga je voor vrijheid
    en waarheid
    van je stokje

    Is dit het ultieme
    Chantage middel
    als de elite
    zijn zin
    niet krijgt?

    Like

 7. Lucky zegt:

  In China, alles is fake!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Europa is de facto failliet. De corona hype komt als geroepen. Nu kan de schuld van een Europa financïeel en politiek aan de afgrond in de schoenen geschoven worden van een virus en het anticiperen of niet anticiperen hierop. Ein gefundenes Fressen, als de schuld maar niet op de ideologisch vooringenomen en politiek incompetente Europese elite valt.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ja dat noemt men de geopolitieke agenda en/of consequenties van het virus, het is een verdomd handige kleerhanger voor landen die toch al met de schoenen over de klif hingen. Je kunt van alles met zo’n virus als mensen schijtbang zijn; staat van beleg afkondigen “toevallig” heel wat amerikaanse troepen hier, geld laten verdwijnen, geldstroom volledig digitaliseren dus geen cash meer etc.

   Like

   • M. zegt:

    Het volk is al schijtbang want men denkt waarschijnlijk dat ze enorm gaan schijten van hun angst gezien de achterlijke hoeveelheden wc papier die men in slaat.
    Men had ook de buitengrenzen kunnen sluiten zodat de zorg niet overbelast raakt en er geen mensen bij komen uit risico landen die allemaal een risico zijn.
    Want ze komen uit risico landen.
    Maar alles wat uit risicolanden komt lijkt hier wel meer dan welkom men vind mensen met een grenzeloze haat tegen alle mensen die we hier hebben ook geen enkel risico.
    Sterker nog men faciliteert dat zelfs en legt de rekening hiervoor bij de mensen waartegen de haat gericht is.
    En het Nederlandse schaapje denkt dat ze met de gezondheid van het schaapje bezig zijn?
    In de leugenmedia staat dat de besmettingen al weer afnemen in China maar of je dat kan geloven weet ik niet want men is in de media nou niet echt gestikt in de eerste leugen.
    Het zijn weer voornamelijk de goed voor hun leugens betaalde bekende mensen die even in de media laten zien dat ze ‘besmet’ zijn ook al hebben ze niets.

    Like

 9. Blaffertje zegt:

  Ik zie één voordeel van dit virus.
  Dat wat onze politici niet lukt, dwingt dit virus ze toe.
  DE GRENZEN DICHT!

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Ja maar dat gebeurd enkel door politici die hun natie voorstaan en nationaliteit koesteren.
   In Vlaanderen met het aanhangsel belgie worden geen grenzen gesloten daar sluiten ze kroegen en restaurants, daar zie je incompetente politici die niet meer doen als wat doekjes voor het bloeden als mirakel oplossing zien.
   Heb het gisteren nog geschreven TOTALE HERMETISCHE afsluiting van de grenzen is de enige oplossing.
   En tussen haakjes zij die denken dat er “gepanikeerd” wordt… de Chinezen staan niet direct bekend om fijngevoelig te zijn als het om hun bevolking gaat, in amper een week noodhospitalen optrekken voor duizenden patiënten, uitgaansverbod, grenzen dicht… tja zal zijn omdat ze panikeren….
   Wie dit beschouwd als een onschuldig “dingetje” is WEZENLOOS DOM en al hebben ze hier al honderden artikels gepend lig ik niet wakker van.

   Geliked door 2 people

 10. M. zegt:

  Het klinkt misschien hard wat ik ga zeggen maar ik zeg het uit liefde omdat ik weet wat de plannen zijn.
  Die paar oude mensen die komen te overlijden en die paar lullige patienten waar het over gaat zijn in feite bevoorrecht dat ze de aankomende ellende die de door de angst van de mensen die zich compleet laten bespelen door de media gerealiseerd kan worden niet hoeven meemaken.

  Onze Schepper zei al …en die liegt niet……de levenden zullen de doden benijden.
  Mensen geloven niet in de duivel?
  Hij zegt ons alles van te voren en laat het op de tv zien en in de films zodat u de stommerd bent die maar had moeten opletten.
  Daarom kon ik mijn militaire vriend vertellen voor dat hij naar Sint Maarten ging dat storm Marie ook nog even langs zou komen en dat hij langer weg zou zijn.
  Toen was ik ook gek toen hij terug was niet meer.
  Omdat alles maar dan ook alles van tevoren aangegeven word voor wie ogen heeft gekregen om te zien en oren om te horen weet ik ook dat ze uw angst nodig hebben om hun smerigheid over de wereld te kunnen uitvouwen smerigheid uw voorstellingvermogen te boven zal gaan en uw waarbij corana angst totaal zal verbleken.

  En dat zullen de mensen die zich angst aan laten jagen en geen moer om hun medemens geven maar alleen om hun eigen angst gerustgesteld te zien worden uiteindelijk helpen verzorgen.

  En dat allemaal voor nog minder doden dan met een griep epidemie gebruikelijk is?
  Fuck je naaste als ik het zelf maar goed heb dat is waar een teveel tv kijkende angsthaas voor staat en waardoor men deze ellende over het volk kunnen gaan uitstorten.

  Als ik die winkels vol zie met angsthazen zie ik allemaal door hun tv gehersenspoelde mensen die er voor gaan zorgen dat de kinderen en de mensen goed van hart geen toekomst meer hebben en dat vervuld mijn hart met intens verdriet.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @M
   Goh blij met je.. er zijn nog meer mensen die het zien, ik voorspel mensen vaak ook dingen , het is voor mij dan zo duidelijk maar de rest ziet het niet… in retrospekt krijg je gelijk in dingen, waar je nooit gelijk in had willen hebben.Sommige mensen worden geleid door een hoger beginsel, anderen laten zich leiden door foute mannen, die zich leiders noemen..Een goed karakter en goede mensen zijn uitstervende zaken..er loopt heel veel rond wat alleen maar op een mens lijkt maar het niet is.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Er is een universele wet of natuurwet net zoals men het noemen wil dat ze alles kenbaar moeten maken van te voren.
    Kan een film zijn, woorden van een bekend iemand, een piepklein berichtje ergens onderaan maar alles wat men doet word van tevoren aangegeven.
    In 2007 liet men al de corona zien en in 2019 nog voor de corona uitbrak of iemand er van gehoord had lagen de corona ballen al in de winkel.
    De goede mensen en mensen met een goed karakter zijn de lul omdat de meerderheid alleen maar aan zichzelf denkt.
    Dat de gezondheidszorg geprivatiseerd is en helemaal geen baat heeft bij gezonde mensen is menig over zijn smart Phone gebogen zombie ontgaan.
    Dat het niet raadzaam is spuiten aan te nemen van mensen die liegen dat de aarde te vol is en gewoon openlijk praten over bevolkingsreductie kan men ook niet bedenken blijkbaar.
    Iemand die heeft geholpen ons land op te bouwen en zijn of haar leven hard gewerkt heeft en betaald heeft voor zijn of haar oude dag en nu 80 is krijgt nu te horen in de media dat ze het toejuichen dat ze dood gaan omdat er huizen nodig zijn om de haat tegen alle mensen in ons land te kunnen huisvesten.
    Voor mij zijn het de kroonjuwelen van de samenleving die het verdienen een mooie oude dag te hebben voor wat ze voor het land betekent hebben.
    Ze worden voor oud vuil weggezet en het volk zwijgt want zij zijn het niet.
    Ze zijn met monsters om zich heen geboren en gaan nu met monsters om zich heen naar de andere wereld geholpen worden. omdat slechts een paar enkelingen nog om deze mensen geeft.
    Men verneukt eerst hun oude dag en demoniseert ze tot last van de samenleving en biedt ze dan humaan een spuitje aan en de corona duikt ook alleen op in landen waar men van de vergrijzing af wil.
    Men heeft op de beurs eind jaren negentig hun pensioengeld vergokt en verloren en toen werden de oudjes ineens vergrijzing genoemd waar men vanaf moest.
    En nu worden de oudjes voornamelijk getroffen.
    Ik onderschat het gevaar zeker niet maar er zijn twee soorten corona de ene is gewone griep de ander waar mensen ineens verslappen en omrollen en dat is iets wat het lichaam alleen doet als het ineens zuurstof word onthouden.
    Iets wat corona noch de griep teweeg kan brengen maar alleen 5G.
    En dat Wuhan en Nederland (nog niet volledig) op 66 GH zitten met 5G en de letter G de zevende letter is en de H de achtste letter wat samen 15 maakt en 1=5= 6 maakt en dus 66GH =666 is, uiteraard allemaal toeval en niet omdat men het laat zien.

    Als het alleen verzwakte mensen treft mag Nederland wel uitkijken met zijn 10 miljoen chronisch zieken en miljoenen mensen met kanker waar bijna niemand wakker van lag of ligt en mag men de uitrol van 5 wel tegen gaan als men nog iets om de medemens en zichzelf geeft.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Niet slecht😁

    Like

 11. BigLJohn zegt:

  Bij een gewone griep kunnen er wel tot 6000 mensen sterven in Nederland. Maar daar hoor je nooit iets over. Nu heeft de nu heersende griep een bijzondere naam gekregen, worden ons doemscenario’s aangepraat, en iedereen is over de rooie. Laten er nu, als het virus verdwenen is 600 mensen daaraan gestorven zijn, dan nog praten ze er nog jaren over. Wil men serieus ergens over gaan praten, dan is het wel de Spaanse griep uit 1918. Een-derde van de toenmalige wereldbevolking (1,5 miljard mensen) was toen besmet, en er vielen in een jaar tijd wereldwijd 100.000.000 doden. Ook bij mijn moeder thuis stierven er in die tijd twee kinderen van Leest. Ik weet niet of het mijn ooms of tantes waren, want mijn moeder is ook lang geleden gestorven, en ik kan het dus niet meer vragen.

  https://nos.nl/artikel/2220416-hoe-de-spaanse-griep-100-jaar-geleden-tientallen-miljoenen-levens-eiste.html

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   wat kortzichtige vergelijking vind je zelf niet ?
   1918 is 102 jaar geleden, de medische wereld stond nog in zijn kinderschoenen waar het vaccineren betrof (laat staan het logistieke aspect daarvan).
   Heel gemakkelijk om te neuzelen dat het in de vorige eeuw erger was, nu wisten wij het binnen het uur dat er in China een virus uitbraak was, hoelang denkt je dat het in 1918 duurde voor dat iedereen het wist.
   Appelen met citroenen vergelijken komt zelfs nog niet in de buurt.
   Hoor hier veel geluiden van reageerders die kwaken over “hysterie” een ander heeft het over “paniek” en dan zijn d er de “klassiekers” een complot, ik wacht met ongeduld op de iluminatie fans en andere “nieuwe wereldorde” gelovers.
   Zelden zoveel onzin gelezen als nu met wat nog niet meer is als een proloog van een dodelijk virus.
   Shoot maar, kan er tegen maar kan niet tegen ZEIKERS

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Trucker; Met een griepepidemie (die frequent Nederland aandoet) sterven er in Nederland tussen de 6000 en 9000 personen, maar niemand die daar aanstoot aan neemt. Geen bedrijven dicht, geen Schiphol op non actief, geen scholen dicht, et cetera, et cetera. Vandaag de dag heerst de totale idioterie ! Door dit idiote gedrag lopen we het risico dat onze economie een flinke knauw krijgt, met alle gevolgen van dien. Als dit virus passe is zullen er in Nederland heus geen 8600 personen gestorven zijn. En wie sterven er tijdens een griepepidemie ? Hoog bejaarden en mensen met een zwakke gezondheid. Iedereen die zich laat meeslepen door de Corona gekte gebruikt zijn gezonde verstand niet.

    https://www.ad.nl/binnenland/forse-stijging-sterfte-door-griep~ae9c3a30/?referrer=http://adguard.com/referrer.html

    Like

 12. Republikein zegt:

  Bij Alibaba kan het besteld worden.

  Like

 13. oudmarinier zegt:

  Las net het artikel over Noorwegen die de zaak “dicht” gooit m.i.v. Maandag a.s. en ook andere Europese landen. Echter , Noorwegen wil WEL goederen door laten ??? Euh…, is men in Noorwegen dan vergeten dat het virus zich ook hecht aan OBJECTEN , zoals bijv. CONTAINERS of andere vormen van verpakkingen / vervoer ??? Dus het heeft TOTAAL geen zin om de havens en airports dan dicht te gooien. This smells FISHY to me…!!!
  Dit in combinatie met de video die Lucky ( 14 Maart 2020 , 21.20 uur) heeft ge-upload ) ivm het bezoek van de vice-premier van China aan een woon-complex in Wuhan , waarbij de bewoners roepen / schreeuwen , dat het ALLEMAAL fake is , doen mij toch enigzins denken dat er hier sprake is van een ge-orkestreerde , wereldwijde , paniekzaaierij is , die ONNODIG is .

  Geliked door 1 persoon

 14. LUCIA zegt:

  De huidige jongeren hebben nooit echte problemen gekend, zijn grotendeels alleen maar in zeer oppervlakkige zaken geïnteresseerd, bovendien hebben ze weinig kennis over de belangrijke zaken die er echt spelen, hebben een erbarmelijk slecht onderwijs gekregen en ze zijn vaak ook nog strontverwend.Al met al, en niet alles is hen te verwijten, ze hebben ook ouders gehad die ze slecht op het leven voorbereid hebben, zijn ze praktisch niet voorbereid op tegenslagen.

  Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  De ‘rationele’ mens sloopt zijn economie  A 56-year-old shopper was mugged for his toilet paper just moments after leaving a store in London as panic about the coronavirus epidemic leads to wide-spread stockpiling.

  Dinendra was leaving a Savers store in Harringay, north London, around 3.30pm when someone ran up behind him and snatched one of the two toilet rolls he was carrying.
  ….

  ….


  Een paar die elkaars gezicht bewerken met gebroken fles en moeten worden afgevoerd.

  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8113007/Panic-buying-rampage-sparks-concern-Number-10-Supermarket-bosses-launch-plea-calm.html

  Spanje (even knetter)

  Het strand is verboden terrein!

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8112691/Drunk-British-holidaymakers-clash-police-armed-batons-Benidorm.html

  Lekker rustig in Venetië. Unieke foto

  Zwakzinnig volk. Jammer dat Wilders zich in deze gekte laat meeslepen

  Like

 16. boorzalf zegt:

  Ondanks corona waait er in Europa een nog grotere virus rond, de euro pest, en de geïnfecteerden lopen vrij rond. Ze komen vaak bijéén in een groot gebouw en zwaaien dan met blauwen vlaggetjes. Kenmerkend voor het virus is dat ze schreeuwen over co2 en stikstof en ander onzinnige onderwerpen. Een zeer dodelijk virus.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Pas op voor mensen met zwaaiende blauwe vlaggetjes.
   Houd voldoende afstand en spreek deze mensen niet aan.
   Elk contact hiermee kost je altijd klauwen met geld, dus vermijd bij voorkeur ieder contact.
   U bent gewaarschuwd.

   Geliked door 2 people

 17. dit virus leidt aandacht alweer af van immigratiegevolgen en van de oorlog van Turkije tegen Europa; iedereen moet dus dom en onwetend worden en blijven

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s