Studie: Bijna één op de vier rechters van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens bezit nauwe banden met Soros

Screenshot_187

George Soros.

(Door: Thomas Röper – Vertaling: E.J. Bron)

Een studie beweert dat bijna een vierde deel van de rechters aan het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) nauwe banden met NGO´s van Soros heeft en desondanks over zaken beslist waarin Soros-NGO´s zijn verwikkeld.

Die Unbestechlichen

Zoals altijd wanneer ik bericht over studies, bekijk ik de studie zelf ook en het interesseert me vooral wie opdracht heeft gegeven voor de studie en wie deze heeft betaald. In dit geval komt de studie van het “European Center for Law and Justice”. Dat is een onder-organisatie van het “American Center for Law and Justice”, een organisatie van evangelische christenen in de VS, die strijdt voor conservatieve waarden inclusief het verbod op abortus. Maar deze NGO beperkt zich niet tot deze thema´s, ze komt ook op voor mensenrechten en de vrijheid van meningsuiting.

Desalniettemin heeft deze organisatie als auteur van de studie met de naam “NGO´s en de rechters aan het Europees Hof voor de Rechten van de Mens 2009-2019” me wantrouwend gemaakt en ik heb de studie heel nauwkeurig bekeken. Daarover dadelijk meer. Eerst komen we bij het resultaat van de studie, die in de samenvatting van de studie te vinden is. Deze heb ik vertaald vanuit het Engels.

Begin van de vertaling:

NGO´s hebben steeds meer invloed op en binnen internationale instellingen, vooral binnen het systeem van de bescherming van de mensenrechten.

Dit rapport  toont aan dat minstens 22 van de 100 vaste rechters, die tussen 2009 en 2019 aan het EHRM gediend hebben, voormalige vertegenwoordigers of medewerkers van zeven NGO´s zijn, die zeer actief zijn voor het gerechtshof. Twaalf rechters hebben banden met het netwerk van de Open Society Foundation (OSF), zeven met het Helsinki Comité, vijf met de International Commission of Jurists, drie met Amnesty International en elk een met Human Rights Watch, Interights en het A.I.R.E.-Centre. Het netwerk Open Society Foundation onderscheidt zich door het grootste aantal van de aan haar verbonden rechters en het feit dat ze de andere zes in dit rapport genoemde organisaties financiert.

Sinds 2009 waren er minstens 185 zaken, waarbij minstens een van deze zeven NGO´s officieel in het proces betrokken waren. In 88 zaken beslisten rechters over zaken, waarin de NGO, waaraan ze verbonden waren, betrokken was. Bij de zaak van Big Brother Watch tegen het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld, die nog loopt voor de Grote Kamer van het gerechtshof, zijn 10 van de 16 van de rekwestranten NGO´s, die door de Open Society Foundation worden gefinancierd, evenals 6 NGO´s betrokken die handelen als derde. Van de 17 rechters die in de Grote Kamer zaten, hebben zes banden met de rekwestrant.

In dezelfde periode waren er 12 zaken, waarin een rechter zich terugtrok uit een zaak, blijkbaar wegens een band met een NGO die bij de zaak betrokken was.

Deze situatie plaatst vraagtekens bij de onafhankelijkheid van het gerechtshof en de onpartijdigheid van de rechters en is een schending van de voorschriften waaraan het gerechtshof zich op dit terrein dient te houden. Dit is des te problematischer, omdat de macht van het gerechtshof buitengewoon groot is.

Het is noodzakelijk om deze misstand uit de weg te ruimen. Voor dit doel zou er vooral meer aandacht moeten worden geschonken aan de kandidaten voor de rechtersfunctie om de benoeming van activisten te vermijden. In dit rapport worden ook oplossingen voorgesteld om de transparantie van de belangen en banden tussen rekwestranten, rechters en NGO´s te garanderen en de nodige processen te formaliseren.

Einde van de vertaling

Dat zijn heftige beschuldigingen, die ik – voor zover ik dat kon – heb onderzocht. In de studie worden alle rechters bij naam genoemd. Omdat het rechters uit alle Europese landen zijn, heb ik niet in alle gevallen hun biografieën in een voor mij begrijpelijke taal gevonden. Bij de rechters, van wie ik biografieën heb gevonden die ik kon begrijpen, hebben de geheven beschuldigingen en de banden van de rechters met Soros-stichtingen zich bevestigd. Ik heb geen fout in de studie gevonden, ik garandeer echter niet dat die er niet zijn.

De studie somt in 25 pagina´s in detail op welke richters banden hadden met Soros. Enkelen van hen waren oprichtingsleden van zijn organisaties in verschillende landen. De banden zijn dus wel degelijk zeer nauw en worden in de studie op pagina 7 en 8 gedetailleerd aangetoond.

Nu kun je van Soros en zijn doelen vinden wat je wilt en hoe je wilt en mijn kritische instelling tegenover hem, en ook tegenover zijn macht over de opinievorming door de media, is bekend. Maar ook wanneer men hem goed vindt, kan men niet goedkeuren dat activisten, die voor bepaalde doelen gestreden hebben en daar ook hoed voor betaald werden, daarna als rechters aan het hoogste Europees gerechtshof beslissingen nemen die hun voormalige werkgever en medestrijder betreffen. Dat hier sprake is van een belangenconflict, zal waarschijnlijk niemand betwisten.

Op pagina 15 en 16 van het onderzoek worden voorbeelden genoemd, waarin rechters over zaken moesten beslissen, waarbij de met hen verbonden NGO´s betrokken waren. Een voorbeeld (vertaald uit het Engels):

“Wat betreft de Helsinki Comités waren zes van de zeven met de zaak belaste rechters aan de organisaties verbonden die in het proces betrokken waren als rekwestrant of derde partij. De rechters Yudkivska, Grozev, Garlicki, Karaka en Kalaydjieva waren respectievelijk betrokken bij vier, zes, elf, zeven en twaalf processen, waarin een Helsinki Comité als derde partij betrokken was, en in vier, twee, acht, drie en negen zaken, waarin een Helsinki Comité rekwestrant was. Rechter Ikuta nam deel aan twee zaken, waarin een Helsinki Comité als derde partij fungeerde. Bij rechter Grozev ging het om het Bulgaarse Comité, wiens oprichter en lid hij van 1993 tot 2013 was.”

Ik herhaal dat ik de studie niet volledig kon controleren, dat ik echter in mijn onderzoek geen fout in de studie kon vinden. Als de studie dus de waarheid zegt, dan moet men heel goed kijken naar de vonnissen van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens die Soros en zijn belangen direct of indirect betreffen.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Thomas Röper

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Studie: Bijna één op de vier rechters van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens bezit nauwe banden met Soros

 1. Dr. Heinz zegt:

  EUSSR!!!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Polen had het al door wat die rechters betreft. En net weer de buren uit hun rode nest. Wat een godvergeten vuile egoisten zijn die gasten. Ik zeg dat er steeds meer mensen naar de voedselbank gaan. Zegt ze tegen mij dat ik niet zo moet klagen. We hebben het goed. WE hebben het goed. Zei ik dat ik het niet goed had kutwijf. Ik heb het over andere mensen Dat wijf luistert niet eens naar de woorden die iemand uitspreekt. Heb gezegd dat zij niet alleen op de wereld is. Maar wel de parkeerplaats inpikken zonder te vragen. Alle lullen moeten dood alle lullen moeten dood komt nu wel erg van pas. Ga het zo nu en dan zingen als ik de voordeur uitga. Kunnen ze lekker meegenieten. PvdA je snapt nu wie daar op stemt. De meest achterlijken die je maar kunt bedenken. Nee luisteren kunnen die linkse kloothommels niet. Hebben een mening van jewelste, maar zonder ook maar 1 argument. Bah Als die dikke vent van haar dood is dan is ze nergens. Steek geen poot uit voor die ouwe trut. Bij mij heeft ze het verknald. Allebei trouwens. Die vent van haar (leuke buren aan de linkerzijde heb ik toch)zou zo een broertje van Timmermans kunnen zijn. Ook zoń vette kloothommel

  Like

 3. M. zegt:

  Wie denkt dat de rechtbanken er zijn om recht te spreken voor het volk komt meestal bedrogen uit.
  Men kan lekker knutselen in het lab en niemand doet ze wat.
  Ze kunnen oorlogstuig op uw land loslaten want wie doet ze wat.
  Men kan ijskoud landverraad plegen want wie doet ze wat met de rechters in hun zak?
  Men kan een heel volk discrimineren en vooral de kinderen en daar de leerplicht voor misbruiken want wie doet ze wat?
  De wet zal ze geen strobreed in de weg leggen.
  Hele samenlevingen mogen ondermijnd en vernield met de bevolkingen er bij want wie doet ze wat?
  Ze hoeven niet bang te zijn dat ze vervolgd worden door de zogenaamde wet uit eigen keuken.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Die Europese speeltuin hoor je nooit over “mensenplichten” spreken???
  Komt die soros in beeld dan kom je steeds uit bij dictatuur. Hoelang gaan wij dat nog tolereren?????

  Like

 5. Berger zegt:

  Deze zogezegde elite is ultra-links en veel gevaarlijker dan extreem rechts!!!
  Het zijn die satans die de mensheid naar hun hand willen zetten.
  Ik ben overtuigd dat er overpopulatie is maar er waren lang geleden reeds mogelijkheden genoeg om vermenigvuldiging aan banden te leggen.
  De westerse wereld deed volgens mij op een aanvaardbare wijze aan geboorteregeling. Al de anderskleurigen volgen gewoon hun lusten en overstelpen ons met ongewenste aantallen.
  Ik denk dat deze pandemie georchestreerd is. Misschien is het wel nodig😔 om de wereldbevolking terug in goede banen te leiden.
  De mens is zeer goed in alles te vernietigen om zijn eigen profijt.
  DIT WREEKT ZICH NATUURLIJK
  Het is een terugkomend gebeuren uit de historie. Jammer dat dit tijdens ons leven moet gebeuren.
  Hopelijk zal het gezond verstand de bovenhand krijgen op het.populisme!!!

  Like

  • M. zegt:

   Men geeft u met het overbevolkingsverhaal wat satanische gedachten dat het wel oké is dat men wat mensen opruimt en uiteraard vind men dan zelf dat men daar niet bij hoort.
   Want het opruimen van mensen wat zogenaamd goed zou zijn om de wereld in goede banen te leiden betreft natuurlijk altijd anderen.
   Zonder ook maar een berekening te maken neemt men klakkeloos aan dat de wereld overbevolkt is en dat het opruimen van mensen wel een goed idee is.
   Als er al mensen geruimd moeten worden waar ik zelf niet zo’n voorstander van ben dan zijn het de mensen die anderen opgeruimd willen zien worden.

   Like

 6. Astrid zegt:

  Die foto bovenaan toont precies de essentie van de egotrippende geïncarneerde mens op Aarde. Kijk die ouwe lul eens arrogant vanaf zijn imaginaire troon op ons neerkijken, rond zijn hoofd een kroon van 7 pentagrammen, die voor de bezitterige mens op Aarde staan. De mens die het innerlijk geluk almaar buiten zichzelf zoekt. De mens die denkt de wereld te moeten veranderen en daardoor almaar niet aan het werken aan zichzelf toe komt. Maar na de dood is er geen geld en geen macht meer. Al wat dan nog rest is ons denkraam. Samen met alle andere pentagram-aanhangers [hoi Hillary Klingon] zullen zij op de laagste etherische sfeerfrequenties voortleven, daar waar het licht nauwelijks schijnt en waar men elkaar het weinige licht dat er nog is niet in de ogen gunt. ‘Zo beneden’ is niet ‘zo boven’ en dat zullen die lieden als een Soros snel ontdekken. Het zijn kwaadaardige, onbewuste en luie geesten die planeet Aarde proberen te overheersen.

  Like

 7. Lucky zegt:

  ONGELOOFLIJK: Vrij kinderen verkrachten in ruil voor olie-geld…

  https://www.politicalite.com/corbyn/labour/muslim-grooming-gangs-brown-paper-envelope-ex-pm-gordon-brown-let-rape-gangs-roam-free-in-return-for-saudi-oil-money-claims-top-city-financial-boss-3world-exclusive/

  BROWN PAPER ENVELOPE: Ex-PM Gordon Brown ‘Let RAPE GANGS Roam Free In Return For Saudi OIL MONEY’

  FORMER Labour boss Gordon Brown allegedly let Muslim rape gangs roam free in Britain in an alleged deal with the Saudis, Politicalite can exclusively reveal.

  A City of London finance source exclusively claimed to Politicalite that during Gordon Brown’s short tenure as Prime Minister he borrowed money from the Saudi’s – but the deal had BIG strings attached.

  He urged the dollar-rich Gulf states to prop up ailing national economies through a massive injection of capital into the International Monetary Fund (IMF) and also asked for cash for Britain.

  In return, he allegedly had to let Muslims “do anything they like.”

  A source connected finance in The City told Politicalite that “In return for the money, the condition they insisted on, was that Muslims in Britain must be free to do anything they like.”

  “In the light of his subsequent repression of reporting on rape gangs, this information might provide the explanation.”

  Politicalite reported in 2018 that ex-North West Chief prosecutor alleged that the Home Office ordered police to ignore grooming gang claims in 2008 – though Home Secretary Jacqui Smith had nothing to do with the order.

  Nazir Afzal who reversed a Crown Prosecution Service decision and successfully prosecuted the notorious Rochdale rape gang told the BBC in 2018 that in 2008 the Home Office sent a circular email to all police forces calling on them to not investigate the sexual exploitation of young girls in towns and cities across the UK

  Nl
  BROWN PAPER ENVELOPE: Ex-PM Gordon Brown ‘Laat RAPE GANGS Hun Gang Gaan In Ruil Voor Saudi Olie GELD’

  VOORMALIGE Labour-baas Gordon Brown zou moslimverkrachtingsbendes naar verluidt in Groot-Brittannië vrij rond laten zwerven in een vermeende deal met de Saoedi’s, kan Politicalite exclusief onthullen.

  Een financieringsbron van de City of London beweerde uitsluitend tegen Politicalite dat hij tijdens Gordon Brown’s korte ambtstermijn als premier geld leende van de Saoediërs, maar de deal had GROTE voorwaarden.

  Hij drong er bij de dollarrijke Golfstaten op aan de noodlijdende nationale economieën te ondersteunen door middel van een enorme kapitaalinjectie in het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en vroeg ook om contant geld voor Groot-Brittannië.

  In ruil daarvoor moest hij moslims ‘alles laten doen wat ze willen’.

  Een bron verbonden financiën in The City vertelde Politicalite dat “in ruil voor het geld, de voorwaarde waarop ze aandrongen, was dat moslims in Groot-Brittannië vrij moeten zijn om te doen wat ze willen.”

  ‘In het licht van zijn daaropvolgende onderdrukking van berichten over verkrachtingsbendes, zou deze informatie de verklaring kunnen zijn.’

  Politicalite meldde in 2018 dat de ex-hoofdaanklager van North West beweerde dat het ministerie van Binnenlandse Zaken de politie in 2008 had opgedragen de claims van verzorgingsbendes te negeren – hoewel de minister van Binnenlandse Zaken Jacqui Smith niets met het bevel te maken had.

  Nazir Afzal die een besluit van het openbaar ministerie ongedaan maakte en de beruchte verkrachtingsbende Rochdale met succes vervolgde, vertelde de BBC in 2018 dat het ministerie van Binnenlandse Zaken in 2008 een circulaire e-mail stuurde aan alle politiediensten waarin ze werden opgeroepen de seksuele uitbuiting van jonge meisjes in steden niet te onderzoeken. en steden in het VK

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen in GB
  https://www.politicalite.com/corbyn/labour/were-winning-anti-white-ash-sarkar-exposed-as-a-racist/

  WE’RE WINNING: Anti-White Ash Sarkar EXPOSED as a racist

  UNEARTHED footage has revealed prominent Novara Media contributor and self-proclaimed communist Ash Sarkar celebrating the so-called ‘white flight’ from London (whereby the white British population are leaving the capital in droves), under the guise that the minority groups in the area (who she refers to as ‘lads’) were ‘winning’.

  “The white British population has decreased by 600,000, while the minority population has increased by 1.2 million. So yes lads, we’re winning’. ”

  Nl
  WIJ WINNEN: Anti-White Ash Sarkar BLOOTGESTELD als racist

  UNEARTHED-beelden hebben een prominente bijdrage van Novara Media en de zelfbenoemde communist Ash Sarkar onthuld die de zogenaamde ‘witte vlucht’ vanuit Londen viert (waarbij de blanke Britse bevolking in groten getale de hoofdstad verlaat), onder het mom dat de minderheidsgroepen in het gebied (die ze ‘jongens’ noemt) waren ‘aan het winnen’.

  “De blanke Britse bevolking is met 600.000 afgenomen, terwijl de minderheidsbevolking met 1,2 miljoen is toegenomen. Dus ja jongens, we winnen ‘. “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s