Merkel aarzelt, de IB handelt: “Bescherm onze grens!” voor de Brandenburger Tor

Screenshot_220

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de publiekrechtelijke staatsmedia ons vertellen dat het geen zin zou hebben om grenzen te sluiten, steeds meer buurlanden dit juist wél doen, gaven de moedige jonge activisten van de Identitaire Beweging vrijdag een duidelijk signaal af bij de Brandenburger Tor in Berlijn.

journalistenwatch

“Bescherm onze grens!”, stond er op het spandoek van de activisten van de Identitaire Beweging bij de Brandenburger Tor in Berlijn. De actie herinnert aan de legendarische beklimming van de Brandenburger Tor door IB-activisten in 2016, met dit verschil dat alle gevaren van de Open Border- en globaliseringsideologie ons nu openlijk in het gezicht staren, terwijl de politiek en haar media wanhopig de ogen voor de werkelijkheid sluiten.

In haar persverklaring schreef de Identitaire Beweging hierover: “Denemarken doet het, Tsjechië doet het en Griekenland doet het ook. Alleen duidland niet. Of het nu is vanwege de uitbreiding van het Corona-virus of vanwege de bestorming door duizenden illegale immigranten: de bescherming van de landgrens is een legitiem en effectief middel om een land en zijn bevolking te beschermen. Hoewel de problemen nauwelijks verschillender zouden kunnen zijn, is er bij de reacties van de Duitse regering een speciaal Duits probleem te zien. Tot nu toe verzetten de regerenden zich tegen effectieve grenscontroles van binnenkomers op luchthavens of aan de landsgrenzen met het niet steekhoudende argument dat een virus geen staatsgrenzen zou kennen. Met fatale gevolgen, zoals langzamerhand blijkt: intussen mogen de Duitsers enkele ander elanden niet in – een begrijpelijke beslissing.”

Zelfs met het oog op het door Erdoğan ingezette migratiewapen zou de onwil van de politiek te zien zijn om de eigen bevolking te beschermen, aldus de activisten: “Terwijl andere landen de Grieken ondersteuning in de vorm van politie of militairen aanbieden, wil de Duitse regering graag zogenaamde onbegeleide migrantenkinderen naar Duitsland halen. Dat deze ankerkinderen op de middellange termijn het toegangsbewijs voor hun families naar Duitsland zijn, ligt voor de hand. Daarom hebben wij vandaag nogmaals de nadruk gelegd op onze eis en zijn we voor een spontaan protest samengekomen bij de Brandenburger Tor. Grenzen beschermen helpt levens redden. Of dat nu in Griekenland, Italië, Duitsland of Oostenrijk is.”

Screenshot_98

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, burgermoed, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Naïviteit, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Merkel aarzelt, de IB handelt: “Bescherm onze grens!” voor de Brandenburger Tor

 1. guusvelraeds zegt:

  De Linksen roepen altijd “Deutschland Verrecke”. Dat moet gezegd worden, ze zijn wel konsequent. Of het corona virus nu een hype is of niet maar de openborder ideologie zal hoe dan ook het land kapot maken virus of geen virus.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Onwil van de westerse politici. Hebben andere belangen dan eigen bevolking beschermen.
  Zou de bieb trouwens ook dichtgaan. Jesus kan ik geen nieuwe boeken halen. Dan de buren maar pesten. De internationale van de PvdA heel vals zingen op het balkon.

  Like

 3. Anna zegt:

  Bijzonder; Door het nieuwe Corona virus hebben we opeens WEER GRENZEN!!!
  Zelfs Duitsland sluit ze nu ❗️

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s