Corona: Nu kunnen de grenzen opeens wel gesloten worden, mevrouw Merkel?

Screenshot_235

(Door: Dr. Rafael Korenzecher – Vertaling: E.J. Bron)

Corona maakt het mogelijk. Afgelopen weekend heeft de Duitse regering verordend: Duitsland sluit de zuidelijke grenzen en ook de grens met Frankrijk. Nu dus toch – en ik heb, mevrouw Merkel, sinds 2015 de bewering geloofd dat dit helemaal niet kan!: “We kunnen de grenzen niet sluiten. Als je een hek bouwt, zullen de mensen andere manieren vinden.” (Citaat A. Merkel oktober 2015).

philosophia perennis

Of de nieuwe restrictieve grenspolitiek met het oog op het helaas veel te late besef het verloop van de Corona-pandemie nog zal beïnvloeden, de curve van nieuwe infecties kan afvlakken en het aantal doden zal minimaliseren, is heel erg te wensen, maar zou wel eens moeilijk te voorspellen kunnen zijn.

Sluiting van de grenzen in 2015 zou al in 2015 dringend aangeraden zijn geweest

Een tijdig nog in het jaar 2015 voltrokken afwijken van Duitsland van de ideologische en grotendeels ongecontroleerde Open-Border-politiek van de bondskanselier en haar linkse en Groene volgelingen tegenover overwegend islamitische minachting van het recht en islamitische Jodenhaat zou in ieder geval tenminste sinds 2015 een positief effect gehad hebben op onze huidige desastreuze binnenlandse openbare veiligheidssituatie.

Een veiligheidssituatie met bijna dagelijks vooral aan de islammigratie gerelateerde mes-, bijl- en machete-aanvallen in onze straten, op onze pleinen en in ons openbaar vervoer, talrijke slachtoffers en hun getraumatiseerde familieleden van veel islamgerelateerde geweld-, moord- en terreurdaden en Joden-vijandige aanvallen in dit land.

Een sluiting van de grenzen in 2015 zou de massale reactieve ruk naar rechts met onnozele ongedifferentieerde xenofobie en achterlijk antisemitisme, en de diepe politieke splijting van onze samenleving in ieder geval gematigd hebben.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Dr. Rafael Korenzecher

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Corona: Nu kunnen de grenzen opeens wel gesloten worden, mevrouw Merkel?

 1. wanneer komt Merkel voor de rechter met haar Wir schaffen das ?

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  MISSCHIEN EEN GEKKE VRAAG :
  MAAR KOOPT DIT GEDROCHT AL HAAR KLEREN BIJ ZEEMAN ??

  ONKEL BOB

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Iedere foto van haar roept bij mij een grote walging op van dit varken met haar gebaartjes en maniertjes. (Met excuses aan de varkens)

  Like

 4. Cathja zegt:

  Merkel zal zwaar moeten boeten…

  Like

 5. Yvonne zegt:

  Nood breekt wetten, heel Europa moet op slot 2 vliegen in 1 klap hopen dat het virus stopt en ook de zgn vluchtelingen
  De scholen zijn dicht en nu lopen kinderen te klieren en buiten te spelen ? Dat zal dan ook niet veel helpen vrees ik

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Kan er niets aan doen maar ik heb liever te doen met het corona virus waarvan ik weet dat het weer overgaat dan met het islam virus dat onze samenleving blijvend aantast tot niet meer herkenbaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Luchtpint zegt:

  Toch wel lachen, eigenlijk. Heeft de EU al die moeite gedaan om het interne open grenzen beleid van de Schengen zone in te voeren, en nu gaan de grenzen tussen de lidstaten ook al dicht.

  Trouwens, dat doet me denken dat er ooit volkeren waren met een bepaald beschavingsniveau die muren hebben gebouwd tegen de invallen van minder beschaafde volkeren. En dat om hun gebieden tegen plundering te beveiligen.

  Zo bouwden de Romeinen de muur van Hadrianus om de invallen van de Schotse Picten tegen te houden en de Chinezen bouwden hun eigen muur tegen de invallen van de Mongoolse hordes.

  Wat vroeger dus wel kon, kon dus volgens haar niet. En nu plotseling wel ? We zullen zien.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Voor zo’n type landverrader als Merkel geldt maar een vonnis: De Doodstraf !

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Daar moet je Duitser voor zijn hè.
  Zetten de deur wagenwijd open voor het grootste gevaar, de intolerante islam, maar ze doen het in hun broek voor ‘ein bischen schnupfen’ .

  Like

 10. Jan zegt:

  Dat de grenzen gesloten zijn is slechts schijn, Iraniërs blijven komen:

  ….
  Wie wenig umfassend die verkündeten Maßnahmen sind, zeigt sich unter anderem daran, dass immer noch täglich Flüge aus dem Iran in Deutschland landen. Ein Land, dass das Robert-Koch-Institut schon vor einiger Zeit als Hochrisikogebiet bewertete und das bei den Corona-Infektionen hinter China und Italien auf Platz 3 liegt.
  ….
  https://vera-lengsfeld.de/2020/03/16/grenzschliessung-oder-taeuschung-der-oeffentlichkeit/?fbclid=IwAR3h9IxZDN2k48g9Li1xwTB6RZXp2U1Vfr-EuEdvBBIcoXm7M4hoCZtntWc

  Like

 11. Lucky zegt:

  Corona vluchtelingen
  https://www.breitbart.com/politics/2020/03/17/10-coronavirus-cases-confirmed-by-u-n-among-refugee-arrivals-in-germany/

  10 Coronavirus Cases Confirmed by U.N. Among Refugee Arrivals in Germany

  Ten cases of the Chinese coronavirus were confirmed Tuesday by the U.N. refugee agency (UNHCR) among recently arrived “refugees and asylum seekers” in Germany.

  Acccording to a report by the Reuters newsagency, UNHCR spokesman Andrej Mahecic told a press briefing about the newly diagnosed cases who had entered the country through Europe’s remaining open borders.

  “As of this morning, we understand there are 10 confirmed cases in Germany,” Mahecic said. “These are people who are either refugees or asylum seekers,” he added. The cases are in Munich, Berlin and Heidelberg

  Nl
  10 gevallen van coronavirus bevestigd door VN bij aankomst van vluchtelingen in Duitsland

  Tien gevallen van het Chinese coronavirus werden dinsdag bevestigd door de VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR) onder recent aangekomen “vluchtelingen en asielzoekers” in Duitsland.

  Volgens een rapport van het persbureau Reuters vertelde UNHCR-woordvoerder Andrej Mahecic een persconferentie over de nieuw gediagnosticeerde gevallen die het land waren binnengekomen via de resterende open grenzen van Europa.

  “Vanaf vanochtend begrijpen we dat er in Duitsland 10 bevestigde gevallen zijn”, zei Mahecic. ‘Dit zijn mensen die vluchteling of asielzoeker zijn’, voegde hij eraan toe. De zaken zijn in München, Berlijn en Heidelberg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s