Grenzen dicht en Nexit!

Screenshot_242

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Oostenrijk zijn ook maatregelen getroffen tegen het Corona-virus voor de Oostenrijkse bevolking. De bevolking wordt opgeroepen tot zelf isolatie, iedereen, op vier uitzonderingen na, dient binnen te blijven en er zijn landelijke “verkeersbeperkingen”. Sociale contacten mogen alleen met diegenen met wie men samenwoont, sportvelden en parken zijn verboden gebied, evenementen zijn volledig verboden en restaurant zijn net zoals hier gesloten. Om de alles te waarborgen worden militie-eenheden in paraatheid gebracht, de aanstaande pensionering van militairen wordt opgeschort en burgers worden gerekruteerd
www.krone.at

In Amerika, onder leiding van Trump hebben het Ministerie van Justitie (DOJ) en de Drug Enforcement Agency (DEA)600 Mexicaanse kartelleden gearresteerd. Tijdens één van de grootse invallen ooit.
https://americanmilitarynews.com

Turkije zou uit de NATO gezet moeten worden, vindt vicefractievoorzitter Beatrix von Storch van de AFD in Duitsland. Ze vindt, geheel terecht, dat Turkije een “daad van agressie” heeft gepleegd door de grens te openen, de EU te bedreigen en vele migranten naar de grens met Griekenland te hebben gebracht.
www.breitbart.com

Duitsland heeft ondertussen de grenzen gesloten met Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken en Zwitserland. Waarom Nederland, iets waar vele Nederlanders al jaren op wachten, de grenzen niet sluit is mij een raadsel!
https://deutsch.rt.com

Nieuwe asielzoekers worden, zo laat onderstaand bericht weten niet meer opgevangen in asielzoekerscentra. Er staat verder niet bij of de immigrantenstroom, in verband met het Corona-virus, per direct ook gestopt is, maar dat mogen we toch aannemen… Of niet?
www.dutchnews.nl

De Verenigde Naties die net zo dictatoriaal werkt als de EU en het politieke wereldbeleid wil bepalen voor de landen die zich hierbij hebben aangesloten wil aanpassingen… In een rapport dringt een VN-“deskundige” erbij de staten op aan de wetten op het gebied van discriminatie op grond van geslacht in te trekken, ook die welke zijn vastgesteld met verwijzing naar religieuze overwegingen die overspel strafbaar stellen; personen strafbaar stellen op basis van hun feitelijke of vermeende seksuele geaardheid of genderidentiteit; abortus in alle gevallen strafbaar stellen; en het faciliteren van religieuze praktijken die de mensenrechten schenden.
www.washingtontimes.com

Onderstaand artikel over Canada laat zien hoe deze Corona-crisis Canada, geheel volgens plan van Trudeau, in een transitie zet naar een socialistisch land en zegt net zoals Rutte en de rest van het politieke kartel dat de Canadezen moeten vertrouwen op de overheid. Trudeau zegt dat de regering er alles aan doet om geld rechtstreeks in de portemonnee van de Canadezen te krijgen, zodat ze hun rekeningen kunnen betalen nu hun levens verstoord zijn door het Corona-virus. De hulp is, zo zegt Trudeau, gericht op de kwetsbare Canadezen, maar ook op kleine bedrijven en werknemers.
https://capforcanada.com

Het is een vreemde wereld waarin we leven waarin het Corona-virus nu de hoofdrol speelt en ons land en vele andere landen op zijn kop zet. Er gaan vele verhalen over hoe het komt, er wordt door sommigen een connectie met 5G gelegd, er zou opzet in het spel kunnen zijn maar het op slot zetten van alle landen zou ook nog een andere hoopvolle reden kunnen hebben waar ik nu opnieuw op gestuit ben en ik die ik u niet wil onthouden.
https://youtu.be

Laten we elkaar helpen daar waar we kunnen en laten we proberen ervoor te zorgen dat dit kabinet, net zoals andere landen doen, hetgeen doet waarvan gezegd werd dat het niet kon… DE GRENZEN SLUITEN, en nooit meer openen! Uit de EU en de VN en weg met het provocerende anti-nationalistische beleid van het Nederlandse politieke kartel dat Nederland financieel naar de afgrond leidt. Steun diegenen die we nog heel hard nodig gaan hebben, onze boeren, zonder hun had u geen verse producten.

Zoekt u een boer bij u in de buurt?: https://findfarm.nl/

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Grenzen dicht en Nexit!

 1. P. Puk zegt:

  Meteen doen! Maar ja, daar heb je een doortastende regering voor nodig en geen schoothondjes van Merkel en Sarkozy! Er moet eerst iets gebeuren, voordat er iets gebeurt!

  Geliked door 2 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Het coronavirus zou hopelijk ook het einde kunnen betekenen van die gehate EU en dan is het tenminste nog ergens goed voor!

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  De vertrutting van de samenleving, geef het volk iets om zich druk over te maken, geholpen door de media, en achter hun rug om gewoon doorgaan met de socialistische nachtmerrie………..niks in de gaten….verlaag nog even de internetsnelheid en straks schreeuwt iedereen om 5G……..

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  De grenzen gaan dicht. Ineens kan het wel. Ik ben verguisd door die kutfamilie van mij, want ik praatte poep toen ik in 2015 riep dit gaat fout ze moeten de grenzen sluiten. Dat kan helemaal niet riepen ze elkaar allemaal omdat ze dat hoorden op de buis. Grenzen konden in hun domme hoofden niet gesloten worden. Gewoon omdat een paar druiloren op tv dat zeggen;. Toen de halve wereld binnen gelaten werd. Knettergek riep ik. Zou het al duidelijk zijn voor bepaalde mensen dat die open grenzen niet in hun eigen voordeel waren. Denk het niet. Zijn ze te stom voor.

  Zielepoten. En nou dicht houden die grenzen en hier orde op zaken stellen. Kijken wie er uit gegooid kunnen worden. Maar wedden dat volgend jaar iedereen weer op PvdA en die twee idiote achterlijke jochies Klaver en Jetten. Wedden. Vreselijk om dat aan te zien.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   IK VOEL EN DENK MET JE MEE RENSK ,,,

   de antwoorden vlogen als volgt om mijn oren :

   HEB JIJ TOCH GEEN LAST VAN ??
   MH -17 ?? ZAL IK JE DE FILM EFFE LATEN ZIEN ??
   NEE , IK HEB DAT STUK VAN BELLINGCAT GELEZEN IN DE ELZEVIER ??

   WE gaan emigreren, levens gevaarlijk hier, , vraag wat heb je dan gestemd ?
   beiden vriend en euqualypta
   VVD ??

   EN ZE WAREN OOK NOG NET OPA EN OMA GEWORDEN !!

   DIE TOTALE HERSENLOOSHEID,
   DIE I-PHONE LEKKENDE DAMESSLIPS

   NIET KUNEN REKENEN, NIET LEZEN , GEEN GESPREK VOEREN

   MIJN GOD waar is het mis gegaan

   hug vriend

   ome bob

   Like

 5. Lucky zegt:

  Waanzin
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/bizar-d66-vindt-dat-migratie-industrie-zich-niet-aan-coronamaatregelen-hoeft-te-houden-bescherming-bieden/

  Bizar! D66 vindt dat migratie-industrie zich niet aan coronamaatregelen hoeft te houden: ‘Bescherming bieden!’

  “De rijksoverheid kondigde zondag 15 maart aanvullende maatregelen aan om verdere uitbreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben effect op alle Nederlanders en dus ook op medewerkers van de IND en het werk dat ze in contact met klanten doen.
  ​De gehoren vinden niet langer plaats. Dat geldt zowel voor asiel als reguliere aanvragen. Deze maatregel is in ieder geval tot en met 6 april van kracht. De loketfunctie van de IND wordt tot en met die datum beperkt tot spoedzaken.

  D66-Kamerlid Maarten Groothuizen denkt echter dat het coronavirus eens een keer respect moet hebben voor al die vluchtelingen… ze hebben het al zwaar genoeg! Nederland moet het pakket coronamaatregelen dat is afgekondigd jegens migranten dus als de wiedeweer terugdraaien. Want zo bieden we zogenaamd “geen bescherming meer” en ontzeggen we asielzoekers een “individueel recht”.

  Like

 6. Yvonne zegt:

  Heer Rutte zegt dat virus voorlopig niet weg is
  Helaas hij ook niet

  Like

 7. Qvic zegt:

  Deze virus uitbraak was al in 1972 gepland door de club van Rome, dat in 2020 verspreid moest worden vanuit Wuhan in China. Toen werd dit virus nog het Wuhan-400 genoemd. Ook is dit corona virus gepatenteerd. Dus met andere woorden, dit wereldwijde toneelspel is van A tot Z georganiseerd. Maar dit is enkel nog maar een proef. Want deze wereldwijde uitbraak van het corona virus zal nog eens in 2030 worden herhaald. Want nu zijn de meeste slachtoffers te vinden waar inmiddels 5G netwerk is uitgerold. Want het 5G netwerk zorgt er voor dat het immuunsysteem van de mens buitenwerking wordt gesteld. Dus dan is iedereen de klos. Want zoals we allemaal weten wil de VN/EU het 5G netwerk wereldwijd uitrollen. Zodat er dan miljarden doden tot gevolg zijn. Het beroemde depopulatie project van 5 à 7 miljard wat de globalisten nastreven voor hun N.W.O. Deze club houdt zich dan schuil in het ondergrondse dorp bij het vliegveld Denver in Amerika. Misschien kunnen we dan wel al die vreemde angstaanjagende beelden en schilderijen verklaren op dit vliegveld. Dat de wereldpopulatie uitgeroeid zal worden met behulp van een virus.

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  . Sociale contacten mogen alleen met diegenen met wie men samenwoont, en diegenen die gehuwd zijn ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s