Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

Screenshot_267

(Door: “Xander”)

Waar we al vaak voor hebben gewaarschuwd, begint nu realiteit te worden: Denemarken heeft met een noodwet de overheid de macht gegeven om mensen te verplichten een Corona-virus vaccin te accepteren. De Denen lopen daarmee vooruit op het door de EU in voorbereiding zijnde vaccinatiepaspoort, dat in 2022 zou moeten worden ingevoerd, maar door de Corona-crisis wellicht naar voren zal worden gehaald. Zonder dit vaccinatiepaspoort zal het straks onmogelijk zijn om aan het maatschappelijke leven (school, werk, publieke gebouwen, ziekenhuizen) deel te nemen. Niemand zal aan dit vaccin kunnen ontsnappen, omdat er een marker in zal zitten (mogelijk een nano-chip) die op afstand kan worden gescand.

Lees verder>>>
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bangladesh, Denemarken, dictatuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

 1. Nemesis zegt:

  O M G, zijn die nu helemaal gek geworden? Er is toch geen vaccinatie tegen dit virus (zegt men)

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Nee, er is geen vaccin. We krijgen allemaal Covid zei Rutte; dus je krijgt het virus in een heel kleine hoeveelheid ingespoten om (groeps)immuniteit op te bouwen. Je overleeft het of je legt het loodje.

   Like

  • vangie1206j zegt:

   Inderdaad er is voor zover ik geen vaccin tegen corona.
   Lijkt op een algehele controle op de mensheid door hen die denken de nieuwe God van de wereld te zijn.
   Ik ben hun bezit niet en een ieder blijft van mijn lijf af ZONDER MIJN TOESTEMMING.
   Mochten zij daar lak aan hebben en mij proberen een oncontroleerbaar gif te injecteren zal ik mij tot de tanden bewapenen en gaan tot het uiterste.

   Geliked door 3 people

 2. Mary zegt:

  Toevallig van de week een interview gezien met Prof Francis Boyle over Corona, die in de eerste instantie uit de doeken deed dat Corona een biologisch wapen was wat ja dan de nee per ongeluk uit het laboratorium in Wuhan is gekomen (het enige lab met de kwalificatie om zo’n virus te kunnen hebben) etc.etc., waar de basis van zeer waarschijnlijk uit een soortgelijk gekwalificeerd laboratorium in Winnipeg, Canada gestolen zou zijn door China) maar wat minstens zo belangrijk was dat ze ineens een vaccinatie zouden hebben die uiteraard nooit getest kon zijn (dat proces neemt een behoorlijke lange tijd in beslag)t en dat het er dus op neer kwam dat je Corona ingespoten zou krijgen levensgevaarlijk zei hij………..het betreffende interview is zag ik net van you tube verwijderd wegens schending van de community richtlijnen……………

  Like

 3. Lucky zegt:

  Iets anders, how low can you go….
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/17/germany-thieves-steal-50000-face-masks-hospitals-cologne/

  Germany: Thieves Steal 50,000 Face Masks from Hospitals in Cologne

  Thieves in Germany raided hospitals in Cologne, stealing medical face masks from clinics throughout the city to re-sell on the black market, as the country grapples with the COVID-19 pandemic.

  Similar crimes have been reported throughout the country since the start of the outbreak, with thieves stealing 1,200 face masks in Lower Saxony in March. Hospitals in North Rhine Westphalia said that hundreds of bottles of hand sanitiser, which is in short supply, had been stolen this month as well

  In Berlin, a children’s cancer ward was also targeted by thieves, stealing respirators, disinfectant, gloves, and personal protective equipment. The hospital was already running short on masks after another group of thieves attacked a delivery shipment headed for the children’s intensive care unit.

  In Berlin, a children’s cancer ward was also targeted by thieves, stealing respirators, disinfectant, gloves, and personal protective equipment. The hospital was already running short on masks after another group of thieves attacked a delivery shipment headed for the children’s intensive care unit

  Nl
  Duitsland: dieven stelen 50.000 gezichtsmaskers van ziekenhuizen in Keulen

  Dieven in Duitsland vielen ziekenhuizen in Keulen binnen en stalen medische gezichtsmaskers van klinieken in de hele stad om ze opnieuw te verkopen op de zwarte markt, terwijl het land worstelt met de COVID-19-pandemie.

  Soortgelijke misdaden zijn sinds het begin van de uitbraak in het hele land gemeld, waarbij dieven in maart 1200 gezichtsmaskers in Nedersaksen hebben gestolen. Ziekenhuizen in Noordrijn-Westfalen zeiden dat deze maand ook honderden flessen handontsmettingsmiddel zijn gestolen

  In Berlijn werd een kinderkankerafdeling ook het doelwit van dieven, het stelen van ademhalingstoestellen, ontsmettingsmiddelen, handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het ziekenhuis had al een tekort aan maskers nadat een andere groep dieven een zending had aangevallen die op weg was naar de intensive care van de kinderen.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   In dit soort situaties krijg je anarchie; daar kun je op wachten. Schandalig, maar het is van alle tijden in crisisperiodes.

   Geliked door 1 persoon

   • koosv8 zegt:

    En wat doen ze wederom…..NIETS!!!
    ALLE ZIEKENHUIZEN GEWAPENDE BEWAKING, EN DAN NIET VAN DIE MONGOLEN DIE NA ELK SCHOT ZELF HULP NODIG HEBBEN.

    Geliked door 3 people

   • IkBenHet zegt:

    Is geen anarchie hoor. Zijn criminele geldwolven. Marktplaats en verkoopgroepen op Facebook staan er vol mee. Momdkapjes voor €30 en pompflesjes handgel €25 !!

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    En Merkel die ston erbij en keek er naar en zag dat het goed was, Dat k*t monster wijf.

    Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  ‘Het teken van het beest’ aannemen is je tot de islam bekeren.
  Volgens de Bijbel moet eerst de antichrist opstaan die het ‘teken van het beest’ verplicht zal stellen.

  Iedereen mag er het zijne van denken.

  En een verplicht vaccin? Ik moet er niet aan dénken!
  Mijn lichaam is alleen van mij!

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  En dit is de laatste update van Francis Boyle over Corona

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Tijd om echt te verkassen mensen . fascisme begint steeds duidelijkere vormen te krijgen.

  Geliked door 2 people

 7. M. zegt:

  De mensen genaaid door hun eigen angst.
  Ze houden de grens open voor vluchtelingen die nergens voor vluchten en uit risicogebieden komen omdat men het volk graag in gevaar brengt.

  En de sukkels met hun schijterige angst denken allemaal dat men graag goed bezig is voor de gezondheid.
  Zo’n 16 miljoen zieke mensen, chronisch ziek, kanker, auto immuun ziekten, omdat ze zo van u houden en ze de mensen zo geweldig gezond maken.
  De bevolking blaakt van de gezondheid met 16 miljoen zieken.

  Dutch Dream Media , je moet wel een heel erg slapende sukkel zijn om er nog in te geloven.

  Het Evil United adderengebroed lacht zich de krullen in hun lul en het stof van de doos, zo dom als het volk is en zo achterlijk dat ze zich nog vrijwillig laten knechten ook, voor nog minder doden dan een gewone griep.

  Het adderengebroed heeft een makkie met zulke angsthazen die eerder al vrijwilg hun cultuur in de reet lieten duwen en met hun angst nu een heel volk laten knechten.
  Bedenkt u even dat uw angst de ellende mogelijk maakt die vele slachtoffers zal maken veel meer dan die hele kut corona voor elkaar kan krijgen.

  Onbeperkt gif prikken met torenhoge boetes of gevangenisstraf indien u hun gif niet laat prikken en dat u uiteraard gedemoniseerd worden door de slapende sukkels die in de leugen gevangen zitten en zich uit angst graag laten prikken omdat ze te stom en te lui zijn om zelfstandig na te denken.
  Of eens te kijken wie die spuit eigenlijk vast heeft.

  Ik hoef geen spuit van mensen die graag wat mensen willen opruimen en helemaal niet als ze dat ook zelf nog toegeven.
  Dat ben je niet goed als je dat wel wilt.

  Geliked door 2 people

 8. Nemesis zegt:

  Sorry mijn toetsenbord is niet in orde de letters hangen zich steeds vaker op.

  Geliked door 1 persoon

 9. danny zegt:

  Van Links tot rechts zijn het allemaal valse klootzakken, ik vermoed dat ze van alles op de hoogte zijn , dus ook van de mogelijke maatregelen die in (de nabije ) toekomst door middel van noodwetten in gevoerd zullen gaan worden, de mainstream media speelt hier in mee . Valse klootzakken zijn het politici en meanstream media.

  Geliked door 2 people

 10. de Kruisvaarder zegt:

  Gisteren nog een interview gezien op KOPP report met dr. Wolfgang Wodarg, longarts. Het corona virus is niet meer virulent ( = ziekte verwekkend ) dan andere influenzae virus. ieder jaar is er sprake van een Griep seizoen. Er zijn nu ook niet meer doodzieke mensen dan normaal gesproken. Zowel de Mexicaanse griep als SARS etc etc zijn hypes. Veel ophef om niets. Overigens …..de maatregelen die men nu neemt zoals geen handen geven, 1,5 m afstand houden etc etc zijn onzinnige maatregelen. Een virus houdt zich niet aan afstanden, noch aan oppervlakken. Ook bij boodschappen doen kan een geinfecteerde op de producten, die hij/zij koopt het virus achterlaten. Dan wordt de cassiere, die meent veilig en hygienisch te werken, weliswaar bij het vermijden van hand -hand contact, niet besmet, maar wel bij het aanraken van de goederen, die zij scant.
  Ergo: alle maatregelen zijn pseudo hygienisch, niet veilig en geven slechts het “‘gevoel” dat je veilig en hygienisch werkt.
  Een virus heeft nog nooit de hele wereld uitgeroeid.
  Angst zoals nu endemisch is in Nederland voor iets wat nooit dodelijk kan zijn, is wel dodelijk.
  CORONA is geen dodelijk virus per se. Slechts in gevallen waarin er sprake is van ernstige immuno suppressie, zoals bij chemotherapie, gebruik van immuniteit onderdrukkende medicatie, kan het toeslaan. Maar dat geldt voor alle virus en bacterien.
  Deze hele crisis is een opgezet plan om onze economie, die al op sterven na dood is, verder om zeep te helpen.
  Zie Interview op YouTube met dr Marcus Krall, Prof dr Max Otte et alius./

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan van Groningen zegt:

  Dit is op Jan van Groningen herblogd.

  Like

 12. Christen zegt:

  Ik vraag mij af hoe krachtig angst is en welk effect het heeft op de mens? Hoeveel mensen die nu zeggen dat zij het vaccin weigeren het straks als nog toestaan omdat hun baan , hun hypotheek, verzekeringen , ect op het spel staan als zij zich niet laten vaccineren, hoevelen van de schreeuwers nu die tegen het vaccin zijn als eerste in de rij zullen staan om zich te laten vaccineren zodat zij de leugen accepteren die er word verspreid dat jij je normale leven terug krijgt door deze vaccinatie, wat in wezen een absolute leugen is. Er word niets meer normaal dan alleen het bijbels principe dat de antichrist spoedig zal komen en misschien al staat te popelen om aan het werk te gaan met zijn nieuwe slaven. Alleen geloof in de Here Jezus geeft redding en door je te bekeren zul je niet meer sterven maar voor eeuwig leven. Ik zou jullie allemaal willen oproepen ( BEKEER JE IN JEZUS NAAM ) en word behouden. Lees het evangelie van Johannes en bid dat je niet in verzoeking zult komen ( dat jij je niet laat meevoeren door angst ) . Alleen bij God is er leven een eeuwig leven. Je zult niet sterven in het lichaam maar je zult sterven in je geest die eeuwig blijft voort bestaan. De vraag alleen is waar zul jij straks zijn is dat in de eeuwige duisternis of bij de Here Jezus?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s