Reken maar op zijn talent voor bedrog en verraad

Screenshot_264

(Door: “eg regs”)

Sommigen zullen het tv-toespraakje van (ik-reken-op-u) Rutte afdoen als een amateuristische, onbeholpen en doorzichtige poging om volks en vaderlijk over te komen. Misschien echter geven we de premier daarmee nog veel te veel eer en zat er een heel wat meer sinistere bedoeling achter. De uitgekiend uitgevoerde wens bijvoorbeeld om tegelijkertijd in te spelen op zowel de naïviteit van de goedgelovigen als op het cynisme van de spotters. Want of je hem nou ziet als een ‘waar staatsman’ of als een clown; beide uitersten nodigen – op hun eigen manier – niet uit tot achterdocht.

Terwijl er in werkelijkheid allerminst reden is om er gerust op te zijn (en dan heb ik het niet eens zozeer over het virus). Zo zijn er vraagtekens te plaatsen bij het ‘professionele advies’ dat de premier nu naar eigen zeggen blindelings volgt. Want was het niet uitgerekend ‘de wetenschap’ die zich gewillig liet lenen voor al die eerdere ‘fundamentele transformaties van onze samenleving’? Het zijn immers ‘wetenschappers’ die de klimaatramp voorspellen, die ons vertellen dat alle rassen gelijk zijn, dat ‘diversiteit’ de onmisbare sleutel is tot onze welvaart en dat mannen vrouwen kunnen worden en vice versa. En o ja, het waren ‘experts’ die het idee om de grenzen te sluiten jarenlang hebben weggehoond. Dat wil zeggen, toen het nog Geert Wilders was die zulks bepleitte.

Misschien dat we ook ten aanzien van Corona wat meer geloof zouden moeten hechten aan het ouderwetse boerenverstand in plaats van onze oren steeds te laten hangen naar de wetenschappers van deze eeuw. Want als zij het inderdaad allemaal zo goed weten, waarom werden deze ‘draconische maatregelen’ dan niet al in een veel vroeger stadium getroffen? De zo geduldig en behulpzaam door Mark Rutte uitgelegde ‘groepsimmuniteit’ is ook een rare. Want deze groepsimmuniteit biedt geen waterdichte bescherming (en al allerminst tegen mutaties). Dus waar is men nu eigenlijk op uit? Op een oneindige cyclus wellicht van lockdown, besmetting, immuniteit, lockdown, besmetting enz… tot in het oneindige?

De wat meer argwanende mensen onder ons zullen inderdaad de contouren kunnen ontwaren van een generale repetitie. Een test om te zien hoe mak en onvragend de schaapachtigen wel niet tot achter hun prikkeldraad te drijven zijn. En wat blijkt? – het is dus kinderlijk eenvoudig. Het onmiskenbare smaakje van een-wereld globalisme dat aan dit hele gebeuren kleeft, is ondertussen een ander aspect dat zorgen baart. Maar misschien dat het ‘grote geheim’ dat men ons niet wil vertellen iets totaal anders betreft. De Volksrepubliek China bijvoorbeeld.

Want het land dat maandenlang de dodelijke uitbraak onder de pet hield, klokkenluiders haast letterlijk de mond snoerde en ondertussen het buitenlandse vliegverkeer luchthartig ongemoeid liet, beschuldigt nu de Verenigde Staten feitelijk van biologische oorlogsvoering. Een monsterlijke leugen natuurlijk, die slechts bedoeld kan zijn voor interne consumptie. Het is begrijpelijk dat de communisten ‘gezichtsverlies’ wilden voorkomen, maar waarom besloten ze dan uitgerekend de schuld af te schuiven op Amerika? Zijn ze misschien bezig de bevolking psychologisch voor te bereiden op iets?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Reken maar op zijn talent voor bedrog en verraad

 1. Harry zegt:

  Vroeger was de grootste oplichter en laaienlichter iemand met de naam : “ heer Olivier “ .
  We hebben nu een non-heer , die de vorige in list en bedrog heeft overtroffen .
  Maakte de eerste slechts een beperkt aantal slachtoffers , Rutte maakt IEDEREEN slachtoffer .
  Wat een smerige leugenaar , wat een verdomde oplichter , wat een uitgekookte rotstraal !
  Ellendige refo !

  Geliked door 3 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   Ook die rare (K)Wiebus zat op t.v. te vertellen, dat er geld genoeg was om het financiele leed van het virus te verzachten.
   Wat een arrogante kwal…
   De ellende van de mensen in Groningen is NOG STEEDS NIET opgelost, maar dat is ons stomme klootjesvolk alweer vergeten…

   Rutte en zijn kliek gaan over lijken om Wilders en Baudet kapot te maken.

   Geliked door 2 people

 2. Beste eg regs, (mooie naam trouwens) het hele corona virus is een hype gecreeerd door overheden die zien dat het volk goed ziek aan het worden is van bestaande situatie’s Niet alleen hier in Europa maar hetzelfde geldt al jarenlang voor China, zoals je weet.
  Toen kwam er corona in China en dat werd tot ongekende proporties opgeblazen want het volk moest getemd worden.
  Ook hier in Europa hoor en zie je aan alle kanten dat het volk genoeg heeft van Europa en van hun regeringen, dus vonden de oplichters in verschillende hoofdsteden het wel interessant om hetzelfde scenario hier in Europa ook los te laten op de bevolking om zo de ontevredenheid de kop in te drukken.
  Vergis je niet inhet feit dat nationalistische stromingen in Europa steeds meer de boventoon zijn gaan voeren en de tijd om een marxsistische heilstaat te creëeren een beetje krap aan het worden is.
  In Brussel is men bang dat het Europesche model gaat klappen en het dus uit is met graaien in het groot.
  Mensen willen maar niet in zien dat ze genaaid wordenop grote schaal door hun eigen regeringen.
  Ik geef je een simpel voorbeeld.
  Bij aanvang van Rutte 1 moesten een aantal belastingen en andere lasten overgeheveld worden naar de gemeenten en tegelijkertijd gingen detoelagen van de gemeenten naar beneden met het gevolg dat Rutte kon verkopen dat we er met zijn allen beter van zouden worden, maar in werkelijkheid kwam het hierop neer dat de zeg 2% die we er uit Den Haag meer bij kregen afgeroomd werden door de gemeenten met de nodige rente zodat we er in plaats van 2% meer er meerdere procenten op achteruit gingen.
  De grote humor van hetgeen nu speelt is dat Rutte aan populariteit aan het winnen is terwijl de burger beknot wordt in zijn bewegingsvrijheid en er nog dankbaar voor is ook.
  Iedereen heeft het woord stommem koe wel eens in de mond genomen, maar neem van mij aan dat het stemvee nog stommer is dan het vee dat we koeien noemen.

  Geliked door 5 people

  • bobzelf zegt:

   nogmaals henk , we zijn omringd door een dikke 16.000.000
   lobotomy patienten, hersenlozen, eencelligen en zakkenvullers
   met de alles voor ikke ikke ikke MENTALITEIT !!!

   buiten Geert zie ik niemand die dus iets over heeft voor 17.000.000
   burgers en buitenlui

   het interesseert ze werkelijk geen ene flikker

   dus ik ben het volkomen met je eens ,,,,,,,,

   en met 150.000 / 200.000 andere medestanders is het hele
   godgloeiende kloten probleem ,,,onze landverraders
   morgen om 12.00 uur afgelopen

   en je krijgt ze niet over eind ,

   HET ZAL MIJN TIJD WEL DUREN ,,
   HEB JIJ TOCH GEEN LAST VAN ,,,
   DIE LUL HIER ,,,, RUTTE HEEFT WEL EEN GOEDE OVERDACHTE TOESPRAAK
   GEHOUDEN
   DAN BEN JE TOCH DOOR DE RATTEN BESNUFFELD
   hij leest iets voor van een groep zg.n. studiehoofden die er al 6 x NAAST ZATEN

   WEER STINKT DE MET DOMHEID OVERSPOELDE NEDERLANDER ERIN

   JA IK DENK TOCH , DAT HIJ EEN GOEDE LEIDER IS, WHAHAHAHAHA

   NOEM EENS WAT DAN, EN DAN BLIJFT HET ALTIJD DOODSTIL

   HUGGIE MAKKER INDE STRIJD, IK DOE MET JE MEE

   OME BOB

   Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @henk der Niederlanden
   Heel juist weergegeven, ik snap die domheid van mensen ook niet , hoe kun je zo iemand nog vertrouwen, onbestaanbaar.

   Like

 3. Monalisa zegt:

  Wie kan deze man nog geloven hij las een brief voor van een ander, daar is hij te dom voor, ik kots op deze man.

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  GROEPSIMMUNITEIT ONETHISCH EN MOGELIJK GEVAARLIJK!

  https://theconversation.com/the-herd-immunity-route-to-fighting-coronavirus-is-unethical-and-potentially-dangerous-133765

  De ‘immuniteit van de groep’ om het coronavirus te bestrijden is onethisch en mogelijk gevaarlijk

  Aangezien het grootste deel van de wereld probeert de verspreiding van het coronavirus te onderdrukken, doen sommige landen het alleen – in een poging de pandemie te beheersen door middel van de zogenaamde ‘groep-immuniteit’.

  Groep-immuniteit betekent dat een groot aantal mensen een ziekte oploopt en daardoor immuniteit ontwikkelt om de verspreiding van het virus te stoppen.

  Nederland is naar verluidt van plan kudde-immuniteit te gebruiken om de coronavirus-epidemie te bestrijden, net zoals Groot-Brittannië zich terugtrekt van dergelijke plannen na waarschuwingen dat dit zou kunnen leiden tot 250.000 doden

  De Wereldgezondheidsorganisatie heeft kritiek geuit op een strategie voor “groepsimmuniteit”, die zei dat veel meer actie nodig is. Andere gezondheidsdeskundigen zeggen dat de aanpak op zijn best experimenteel is en in het slechtste geval gevaarlijk.

  Dus kan groep-immuniteit ons beschermen tegen het coronavirus, en zijn landen verstandig om het te adopteren?

  Laten we eerst de immuniteit begrijpen
  Ons lichaam bestrijdt via ons immuunsysteem infectieziekten zoals het coronavirus. Het lichaam maakt ‘antilichamen’ aan als reactie op indringers om ze te bestrijden en te verwijderen.

  Als het lichaam eenmaal een ziekte heeft bestreden, behoudt het een ‘herinnering’ aan de kiem en hoe het de volgende keer beter en sneller kan worden bestreden.

  In theorie, zodra een persoon immuniteit tegen een virus heeft ontwikkeld, zullen ze het niet meer krijgen. De theorie van immuniteit voor de groep is dat wanneer een groot aantal mensen immuniteit tegen een virus ontwikkelt, het uiteindelijk zal stoppen met verspreiden naar mensen die het nog niet hebben opgemerkt

  Aantal kraken op immuniteit van de groep
  Groep-immuniteit is in wezen een getallenspel.

  Het hangt allemaal af van het basisreproductiepercentage – met andere woorden, hoeveel nieuwe infecties elk geval zal genereren.

  Een tarief met een waarde van 1 zou betekenen dat één persoon het kan doorgeven aan ten minste één andere persoon. Hoe hoger dit aantal, hoe meer infecties uit dat ene geval. Dus om de spread te beëindigen, moet dit aantal onder de 1 komen.

  De reproductiesnelheid voor coronavirus ligt tussen 2 en 3.

  Naarmate de infectie zich uitbreidt, krimpt de pool van vatbare mensen naarmate ze meer immuniteit ontwikkelen. De immuniteit van de groep heeft tot doel het aantal vatbare mensen te verlagen tot het punt waarop het voortplantingspercentage onder 1 daalt en de verspreiding van infectie stopt.

  In het geval van mazelen moet 95% van de mensen immuun zijn om de infectie te stoppen. Voor coronavirus bereken ik dat dit cijfer ongeveer 40% is, gebaseerd op een reproductiepercentage van 2,6. Dus als ongeveer 60% van de mensen immuun is voor de infectie, is dit voldoende immuniteit om de verspreiding van het coronavirus te stoppen.

  (Er zijn een paar meldingen geweest van mensen die tweemaal zijn geïnfecteerd met coronavirus, maar ze zijn niet onderbouwd in peer-reviewed onderzoek, dus kunnen ze voorlopig worden afgeprijsd.)

  Dus is groep-immuniteit een goed plan?
  Op het eerste gezicht lijkt een immuniteitsstrategie voor een kudde misschien verstandig. Maar de afwezigheid van een coronavirusvaccin betekent dat het een zeer hoog risico is.

  De beste manier om de immuniteit van de groep snel te ontwikkelen, is door middel van vaccinatie. Een vaccin brengt een kleine hoeveelheid virus in het lichaam en het immuunsysteem leert het te bestrijden zonder ziek te worden. Maar we hebben nog geen vaccin tegen coronavirus.

  Als er geen vaccins beschikbaar zijn en de infectie zich verspreidt, zullen sommige mensen een milde versie van de ziekte ontwikkelen en herstellen. Maar het is gevaarlijk en onethisch om op deze methode te vertrouwen om de ziekte te bestrijden.

  Ten eerste zijn de middellange en langetermijngevolgen van coronavirus nog niet bekend. En ten tweede, hoewel sommige mensen niet ernstig worden getroffen door de ziekte, zouden ze onder een immuniteitsstrategie voor kudden het virus nog steeds kunnen doorgeven aan oudere mensen met een hoog risico om eraan te overlijden.

  Uit een analyse van deskundigen bleek dat voor het creëren van immuniteit voor groepen in het VK meer dan 47 miljoen mensen zouden moeten worden besmet. Met een sterftecijfer van 2,3% en een percentage van 19% van ernstige ziekten, kan dit ertoe leiden dat meer dan een miljoen mensen sterven en nog eens acht miljoen mensen die kritieke zorg nodig hebben

  Like

  • Johan zegt:

   Maar als groep-immuniteit geen goed plan is, wat is dan het alternatief ?

   Volledige afsluiting en isolatie nu doen, heeft als nadeel, dat er geen resistentie onder de bevolking wordt opgebouwd. Als het virus dan in een volgende periode de kop opsteekt, zijn de rapen gaar. Dan wordt alsnog iedereen ziek. Tenzij er dan een vaccin is ontwikkeld.
   Echter, het land volledig afgesloten houden gedurende één tot anderhalf jaar, totdat er een vaccin is, dat is ook geen optie.

   Like

   • Lucky zegt:

    Er is nog te weinig bekend over immuniteit bij corona omdat het virus te nieuw is. Als er eventueel immuniteit optreedt dan weten we bijv nog niet hoe en voor hoelang.
    Men rekent met een mortaliteit van 0.1%, dus 50.000 doden, terwijl de mortaliteit rond de 3.5% ligt.
    In Iran vallen veel doden door het coronavirus, en daar zijn ze bang dat het zal uitlopen op zo’n 3 miljoen doden.

    https://www.gezondheidsnet.nl/coronavirus/16-nieuwe-feiten-over-het-coronavirus

    Feit: het coronavirus kan tot wel een dag overleven op een aangeraakte deurklink. Deze en andere nieuwe feiten komen uit de koker van viroloog Raoul de Groot, die al ruim 35 jaar onderzoek naar corona-virussen doet. Hij geeft de nieuwste updates over de uitbraak van het COVID-19, alias het coronavirus, alias SARS-CoV-2, tijdens een pop-up college van de Universiteit Utrecht.

    De dodelijkheid van het virus ligt rond de 4 procent, maar waarschijnlijk lager
    Raoul de Groot: We weten natuurlijk nog niet exact hoe dodelijk het virus is. Op moment van schrijven zijn er 116.455 besmettingen met het coronavirus en 4091 van deze mensen zijn overleden. Dat is een sterfte van 3,5 procent. In China is hij 4 procent en in Italië is de sterfte iets hoger met 5 procent. Maar in Zuid Korea is de sterfte veel lager, namelijk 0,72 procent. We weten niet hoe dat komt.

    Wat we wel weten is dat Korea uitermate veel mensen heeft getest, wel 15.000 testen per dag. Het virus had zich via kerkgenootschappen verspreid. De autoriteiten konden daardoor alle besmette mensen traceren. Als je meerdere clusters hebt in een land, is het lastiger.

    De stevige aanpak van China en Korea werkt
    Verheugend nieuws: draconische maatregelen zoals in China met stevige quarantaine lijken te werken. Het aantal sterfgevallen in China neemt af. Ook in Zuid Korea komen er minder nieuwe bevestigde gevallen van coronabesmetting. Hier in Europa zijn we nog niet zo ver. In Italië gaat het behoorlijk slecht en ook in Spanje is het aantal besmettingen fors gestegen.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   En daarna komt er een mutatie van het Corona virus en het hele circus begint weer van voren af aan. Afgrijselijk is het.

   Like

  • Lucky zegt:

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/who-kritisch-op-nederland-groepsimmuniteit-verkeerde-strategie-jullie-moeten-juist-testen-testen-testen/

   WHO kritisch op Nederland: ‘groepsimmuniteit verkeerde strategie, jullie moeten juist testen, testen, testen!’

   Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft behoorlijke kritiek op Ruttes’ strategie voor het kweken van groepsimmuniteit. Zij hameren juist op testen, isoleren, het virus onderdrukken en verdere besmetting voorkomen.

   “Test, test, test,” zei WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus eerder al tegen alle landen. Besmette gevallen op tijd signaleren, zorgen dat die geïsoleerd worden en zorgen dat deze informatie gedeeld wordt met de omgeving en instanties. De tweede prioriteit is ziekenhuiscapaciteit vergroten, waar social distancing ook een cruciale rol bij speelt. Dat lijkt de beste strategie te zijn, als we kijken naar Singapore, Taiwan, Hong Kong en Zuid-Korea (al hadden die last van een sekte).

   Nederland doet compleet wat anders. Eerst lang ontkennen en alles baseren op oude richtlijnen. Even later gewoon niet meer testen en nog steeds alles bagatelliseren. Signaleren beginnen we nu pas mee, capaciteit vergroten blijkt ook nergens uit en social distancing doen ook nog maar vrij recent. En dat doen we allemaal op basis van de aanname dat immuniteit opbouwen überhaupt kán, zin heeft én lang genoeg werkt, met als doel de zwakkeren te beschermen (die we al die tijd tussen de rest hebben laten rondlopen en nu bij bosjes beginnen te bezwijken).

   Er is totaal geen bewijs voor dat dit werkt. Het heeft er echter álle schijn van dat dit de best passende smoes is om de fouten van de afgelopen twee maanden te verbloemen. Kost enkele tienduizenden doden, maar dan heb je ook wat!

   Like

 5. Jpean zegt:

  Ik snap niet dat die vent nog op die stoel mag blijven zitten?????

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Begin de NOS virus te krijgen, hoop dat ik het overleefd.

  Like

 7. Renato zegt:

  De wetenschap zal nooit in de hand bijten die haar voedert. Zo is de cirkel rond en blijft de politiek buiten schot na het souffleren van de adviezen. Wij herinneren ons maar al te goed dat een “voortschrijdend inzicht” van ene meneer Balkenende hem van alle blaam zuiverde. Dit gaat nu dus ook gebeuren. Een beproefd middel. Intussen wordt de aandacht afgeleid van een ander virus. Een virus dat inmiddels al een jaar of veertig rondwaart en steeds brutaler wordt. Met goedvinden van dezelfde kliek die zich nu echter door een onzichtbare vijand gedwongen voelt om op te rijzen uit het Haagsche pluche. “We gaan nu onze ballen laten zien, want volgend jaar zijn er verkiezingen en gaan we het cordon sanitaire verlengen”. Lachen met die gummibal.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  WHO HEEFT GROEPSIMMUNITEIT IN TWIJFEL GETROKKEN!

  https://www.irishtimes.com/news/world/europe/coronavirus-dutch-adopt-controversial-herd-immunity-strategy-1.4204578

  Coronavirus: Nederlanders gebruiken controversiële ‘groepsimmuniteit’
  Premier Mark Rutte zegt dat ‘een groot deel’ van de bevolking besmet zal raken

  Nederland streeft ernaar de immuniteit voor het coronavirus onder de bevolking te ontwikkelen door grote aantallen de ziekte in een gecontroleerd tempo te laten oplopen, meldde premier Mark Rutte maandag in een landelijke toespraak.

  ‘De realiteit is dat in de nabije toekomst een groot deel van de Nederlandse bevolking met het virus zal worden besmet’, aldus Rutte. “We kunnen de verspreiding van het virus vertragen terwijl we de immuniteit van de gecontroleerde groep opbouwen.”

  “Het kan maanden of zelfs langer duren om groepsimmuniteit op te bouwen, en in die tijd moeten we mensen met een groter risico zoveel mogelijk beschermen.”

  Het idee om groepsimmuniteit tegen coronavirus te ontwikkelen, ook bekend als Covid-19, is controversieel. Het is ondersteund door de Zweedse epidemioloog Anders Tegnell en de belangrijkste wetenschappelijke adviseur van Groot-Brittannië, Patrick Vallance. Maar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft haar basis in bewijzen in twijfel getrokken.

  “We weten niet genoeg over de wetenschap van dit virus, het is nog niet lang genoeg in onze populatie geweest om te weten wat het doet in immunologische termen”, zei WHO-woordvoerster Dr. Margaret Harris.

  “Elk virus functioneert anders in je lichaam en stimuleert een ander immunologisch profiel. We kunnen theorieën spreken, maar op dit moment staan ​​we echt voor een situatie waarin we naar actie moeten kijken. ”

  Beperkt bewijs
  Dr. Judith Wasserheit, voorzitter van de afdeling wereldwijde gezondheid van de Universiteit van Washington en co-directeur van het MetaCenter voor Pandemic Preparedness and Global Health Security, zei dat er beperkt bewijs is voor de aanpak en dat het moeilijk zou zijn om de kwetsbaren te beschermen.

  “Het zou een hele uitdaging zijn om oudere volwassenen te scheiden van potentieel besmettelijke jongere leden van de bevolking”, zei Dr. Wasserheit.

  “Bovendien weten we niet hoe vaak immuniteit optreedt na infectie met dit virus, en als het optreedt, hoe sterk die immuniteit is en hoe lang deze duurt.”

  Like

 9. Peter zegt:

  Hij belooft iedereen een paraplu,maar als het gaat regenen moet hij hem ommiddelijk terug hebben .

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/dds-exclusief-paul-cliteur-over-toespraak-rutte-wie-zijn-de-ware-deskundigen/

  DDS exclusief! Paul Cliteur over toespraak Rutte: “wie zijn de ware deskundigen?”

  De premier begint met dat hij wil vasthouden “Aan deskundigen als Jaap van Dissel en zijn collega’s binnen en buiten het RIVM.” Maar dat is een betrekkelijk kleine kring van mensen. Gelukkig wordt het dan iets opgeschaald met: “Virologen, intensive care artsen en andere specialisten.”

  Hier een kleine selectie.
  Op 21 januari geeft het RIVM aan dat de kans klein is dat in Nederland iemand zal worden getroffen.
  24 januari: “De ziekte lijkt, met wat er nu bekend is, niet zo heel besmettelijk.”
  Op 28 januari volhardt men in die geruststellende woorden: “De ziekte lijkt, met wat er nu bekend is, niet heel besmettelijk.”
  11 februari: “Iemand zonder klachten verspreidt het virus niet.”
  Op 13 februari wordt de Chinese regering impliciet beschuldigd van het nemen van disproportionele maatregelen: “In Nederland nemen we proportionele maatregelen. In China doen ze dat blijkbaar anders.”
  Op 14 februari wordt iemand die volhardt in kritische vragen terecht gewezen: “Hi! We hebben al meerdere malen antwoord gegeven op je vragen. Het virus wordt alleen verspreid als je symptomen hebt. En alle geteste personen in Nederland waren tot nu toe negatief. Voor meer vragen verwijs ik je naar onze website.”
  Begin maart komt dan informatie over mensen die besmet zijn, maar het RIVM ziet geen reden bijeenkomsten te mijden of scholen te sluiten.
  Maar op 6 maart in Noord-Brabant dan toch wel bij verkoudheid, hoesten of koorts “sociale contacten beperken.”
  Op 12 maart: “We weten nog niet precies hoe het met het sterftecijfer gesteld is. Maar op dit moment lijkt het sterftecijfer nog niet verontrustend.”
  En dan 15 maart: “Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het #coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten t/m maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.”
  Op 16 maart dan de rede van de premier: het is toch crisis

  Like

 11. Marijke zegt:

  Ik heb niks met Rutte; ik vertrouw hem niet en denk dat het een marionet is die alles zegt om zijn toekomstige baantje in Brussel veilig te stellen. Ik kwam navolgende reactie tegen en vraag me af in hoeverre dit realistisch is en waarom de overheid dit niet in overweging zou nemen:
  “Artsen chloroquine laten voorschrijven wordt gemaakt in Zeewolde. Bedrijf heeft de minister van volksgezondheid aangeschreven maar die geeft niet thuis. Medicijn is al 86 jaar oud en bleek achteraf ook gebruikt te kunnen worden tegen Sars is toen niet meer gebeurt omdat de uitbraak onder controle was. Sars is ook een coronavirus in China heeft men het medicijn gebruikt en bleek bruikbaar. Klachten op de longen werden minder ik zeg niet geschoten is altijd mis.”

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Ik heb de ‘eigenaardige’ gewoonte zodra dit sujet op tv verschijnt onmiddellijk weg te zappen. deze gladjakker komt er bij mij eenvoudigweg niet in en hij kan mij dus nooit besmetten met zijn kunstjes.
  Als ik in de media lees dat, typisch Hollands, gepronkt wordt met het feit dat 7 miljoen mensen naar hem keken, zakt mijn broek spontaan af.

  Geliked door 3 people

 13. Lord of Hosts zegt:

  Hoe herken je de ware vazal.

  Over één ding zijn alle wetenschappers over de hele wereld het met elkaar eens; dit corinavirus kan nooit op een natuurlijke manier ontstaan zijn maar is in een laboratorium ontwikkeld. De reden dat het begin van de besmetting in Wuhan zo extreem ernstig was kwam doordat het virus een dier als gastheer heeft gehad, dit staat buiten kijf, en daarna de mens heeft geïnfecteerd. Daarna heeft het immuunsysteem van de mens het virus een milder karakter gegeven gelijkwaardig aan een jaarlijkse griep.
  De niet westerse landen verbazen zich over de gekte die de politiek en de media over dit (mildere) virus verspreid. Dat ze zelfs zover gaan dat ze de nationale economie en het maatschappelijke leven van hun eigen land onderuit halen. Als je als politiek zo diep buigt voor de Globalistische macht en de daarbij behorende transnationale bedrijven, onder druk van de VN en WHO de lange arm van de globalistische macht, ten koste van volk en land, dan ben je wel heel diep gezonken. Neen, het volk kiest de heersende politiek niet, de globalistische macht kiest hen.
  Nuttige idioten, daar houden ze van.

  Een voormalig lid van de VN-commissie voor biologische wapens, Igor Nikulin, is ervan overtuigd dat het nieuwe type coronavirus een biologisch wapen is dat in een laboratorium is ontwikkeld. Volgens hem is СOVID-19 kunstmatig gemaakt en samengesteld uit drie delen: muiscoronavirus, slangcoronavirus en glycoproteïne-eiwit, een bestanddeel van het humaan immunodeficiëntievirus (HIV). ‘In de natuur kon zo’n combinatie niet ontstaan’, Nikulin is van mening dat de Verenigde Staten internationale waarnemers in hun laboratoria moeten toelaten, anders beschouwt de rest van de wereld Amerikanen als de hoofdverdachten.

  Kortom, hoe is dit virus in de voedselketen van Wuhan gekomen?
  In oktober waren Amerikaanse soldaten deelnemers aan de Wuhan World Military Games. Het vermoeden bestaat dat er verkeerde krachten onder de supporters en/of deelnemers waren want direct na hun vertrekt werd deze ziekte ontdekt. Daarnaast is het ook vreemd dat er na grootschalig onderzoek, tot op de dag van vandaag, geen dieren gevonden zijn die dit virus dragen…
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=https://novorosinform.org/808390%3Futm_source%3Dpushworld%26utm_medium%3Dpush%26utm_campaign%3Dcommon%26utm_content%3Dlink&usg=ALkJrhh_8iU9D5a6-KjUoHZN0-FQQlk19Q

  Geliked door 1 persoon

 14. Bart zegt:

  Tjonge zet die vent in de vrieskast dat ie ontdooid dat die misschien de waarheid zegt wand aan zo’n een hebben we niks met leugens en ons gerust te stellen hij belooft alles maar doen krijgen we niet misllijk vent is het zijn hoofd deugd voor geen meter en dat is een president van Europa kan beter gaan dweilen de sul die Rutte

  Like

 15. Marloes zegt:

  Alleen op internet lopen zeuren over Rutte heeft geen zin… wanneer komt er echt actie??

  Like

 16. verwardeman zegt:

  JOCKEBROQUE ende LEUGHENAER , wij domplen u in den ketel ende koken u gaer !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s