The New World Order

Screenshot_6

(Door: “bozeoudeman”)

Het zal wel aan mijn door handelen van overheden aangeleerde gevoel van achterdocht liggen, maar ik geloof niet dat de oorzaak van alle paniek die overal wordt gecreëerd de werkelijke reden is. Door mijn argwaan ten aanzien van de elite bekijk ik alles met de nodige scepsis. Ook al omdat lijkt dat dit alles zo strak en goed georganiseerd is alsof men wist dat dit zou komen.

Het verklaart ook het gedrag van gekke Merkel, die als excuus voor haar krankzinnigheid vaak aan één stuk door stond te krijsen dat Duitsland al die gelukzoekers die zij binnenhaalde, en nog steeds binnenhaalt, in de toekomst heel hard nodig had om de economie te laten blijven draaien. Iets wat totaal belachelijk leek gezien het grote aantal werklozen in de EU die in dat geval net zo goed konden worden ingezet!

Opeens lijkt er wereldwijd een aanval op onze maatschappijen en economieën te zijn gestart. Er is oorlog, oorlog met een virus, een virus dat overal aanwezig schijnt en dat overal aan kleeft, vooral aan geld, papiergeld en munten. Er is oorlog en in oorlogstijd geldt ‘ieder voor zich’ en mensen gaan logischerwijze hamsteren om te kunnen overleven.

De logistiek is en wordt de zwakke schakel in de moderne computertijd, waarin straks een groot deel van de werknemers thuis werkt. Zonder goed geoliede logistiek zijn de door hamsteraars belegerde winkels niet voldoende of tijdig te bevoorraden en hierdoor breekt nog meer paniek uit, wat op termijn leidt tot belegeringen van winkels, overvallen op voedseltransporten en zelfs berovingen op straat van zich in hun eentje buiten bevindende burgers met hun net ingeslagen boodschappen?

Want anarchie door paniek heerst sneller dan wie dan ook denkt en ‘bestuurders’ die extra paniek veroorzaken, zijn er ook nog eens meer dan genoeg. Winkels moeten sluiten. Kinderen mogen niet meer buiten spelen. Burgers mogen zich niet buiten begeven als zij niet zeer urgente redenen daarvoor hebben. Mensen mogen niet meer bij familie of vrienden op bezoek. Gemeenschapsgebouwen sluiten, scholen zijn al dicht, reizen wordt verboden, de mens en het maatschappelijk leven staan onder curatele.

Het virus grijpt overal om zich heen, wat op termijn zal leiden dat behalve nu al de voedselvoorziening ook de water- en energievoorziening in gevaar zullen komen. Ook daar zullen medewerkers ziek worden en dit zal in eerste instantie leiden tot storingen in het net tot uiteindelijk het volledig ineenstorten en wegvallen van gas- en elektra-voorzieningen? Als dat gebeurt, lijkt het waarlijk de Apocalyps die zich dan aankondigt.

Geen elektra betekent geen internet, dus ook niet meer thuis kunnen werken; het betekent geen info meer en op jezelf en hooguit de directe omgeving aangewezen zijn. Al vanaf het begin moet ik denken aan The Triffids van John Wyndham, wat eigenlijk zo´n einde der tijden scenario beschrijft met alle ellende en gevaren. Ik kan er niets aan doen, maar ik blijf het gevoel houden dat een bepaalde groep idioten al deze ellende bewust zit te creëren, omdat zij denken hier baat bij te hebben. En dat gevoel had ik al vanaf de plotselinge zogenaamde “Arabische Lente”. Alsof gamers de ultieme game speelden.

Fysiek geld is straks door het virus in versneld tempo verleden tijd. Alles wordt door het plastic geld via girale betalingen overgenomen. Geen bankrekening betekent niet meer bestaan. Alle financiële handelingen worden eveneens uit uw handen genomen en door de banken bepaald. Het betalen van rente aan banken is enkel een begin van wat ons verder te wachten staat. Een chip in de hand in plaats van een creditkaart of betaalpas. Een chip ook waardoor iedereen die gechipt is, kan worden bestuurd.

Eindelijk heeft de elite het voor elkaar. Eindelijk geen dwarse denkers meer. Eindelijk verlost van boze oude mannen die complottheorieën als virussen loslaten op andere, de overheid wantrouwende, mensen. Eindelijk een mensheid die als mieren kan worden ingezet en die dit ook braaf doet. Eindelijk zonder morren zeven miljard werkslaven die netjes buigen voor de elite van bestuurders, industriëlen, CEO’s van grote ondernemingen, miljonairs, miljardairs en niet te vergeten bankiers; beschermd en gesteund door ideologie- en andere godsdienstwaanzinnigen, die denken voor het belang van de mensheid goed bezig te zijn! En eindelijk heerst The New World Order die opa Bush al wenste!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in New World Order. Bookmark de permalink .

20 reacties op The New World Order

 1. verwardeman zegt:

  Als die zeven milliard zich zo gemakkelijk tot slaaf laten maken , verdienen ze misschien
  niet beter , het zal mijn tijd wel duren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Kees zegt:

  Lees het boek 1984 van George Orwell maar en u weet wat ons staat te wachten!
  Het lijkt wel of dat als blauwdruk voor de NWO wordt gebruikt.

  Geliked door 4 people

 3. verwardeman zegt:

  Karakterloze hersenloze duffe sufkut kudde , vraagt erom genaaid te worden , ze krijgen
  wat ze verdienen .

  Geliked door 5 people

 4. Wim zegt:

  ‘Normaal’ sterven er ca. 400 mensen per dag in NL: van ouderdom, door ongelukken, ziekte of anderszins. Nu staat de teller na x weken op 43 doden ten gevolge van het Coronavirus, waarschijnlijk meest ouderen en kwetsbaren. Vergelijk dit eens met het jaarlijkse aantal doden door influenza/seizoensgriep (zie Wikipedia) en dan komt toch de vraag op – zonder het leed dat elk sterven meebrengt te bagatelliseren – vanwaar deze totale gekte?
  Persoonlijk moet ik denken aan de uitdrukking ‘never waste a good crisis’ en ik voeg er maar aan toe waarom zouden belanghebbenden bij gebrek aan een ‘good crisis’ er niet een creëren?

  Geliked door 4 people

 5. N.E. Derlander zegt:

  Tijd om te kiezen: zie de Openbaringen (laatste boek in de Bijbel).

  Geliked door 1 persoon

 6. Lord of Hosts zegt:

  Oh ja, ik denk ook dat er iets heel anders achter zit.
  De nieuwe wereldorde is met de opkomst van de samenwerkende BRICS- landen, het vergrootte van de handel in andere valuta dan de dollar, de groeiende weerzin van het Midden-Oosten van het dominante parasitaire systeem van de VS in hun landen, hun heerschappij in sneltreinvaart aan het verliezen. Ik denk dat de wereldmacht de brave Westerse vazalstaten in de financieel, economisch en maatschappelijke afgrond sleuren in de hoop zichzelf te redden. Middels een nieuw en uitgebreider Marshallplan? Ik weet het niet. Maar wel is duidelijk dat de westerse politieke vazallen trouw de opdrachten van hun meesters opvolgen ten koste van het volk en land.

  Yalta-2 wordt mogelijk in september dit jaar nog besproken. Een herverdeling van de macht. Neen, de wereldorde wil niet af van het parasitaire en dominante systeem waar zij al zo lang van profiteren. Hoe ver zullen ze gaan?
  Ondertussen wordt ons Westerse volkje wel erg dom gemaakt en gehouden: met name de politiek.
  Onwetendheid is Macht!
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=http://alternatio.org/articles/articles/item/78635-yalta-2-chto-za-etim-stoit-i-pochemu-ona-stala-vozmozhnoy&usg=ALkJrhjvKxPkdJO2q6yLCLnlwn1Hr3Ga_w

  Geliked door 3 people

  • Dries zegt:

   Die brics landen gedoe moet je ook niet allemaal geloven die werken allemaal mee het is een groot Hollywood film de probleem is dat de elite alles in handen heeft geld en wapens voedsel deze mensen zijn niet meer te stoppen dat zegt ook mijn geloof we moeten terug naar God want de mensheid is verdwaald de wereldwijde armoede en oorlog honger rente God gaat ons straffen voor onze ongeloof in hem want hij is de straffer maar ook de Barmhartigste de Meest Genadevolle.

   Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Voor deze NWO wordt al geruime tijd gewaarschuwd. Het is alleen maar af te wenden als SNEL ingegrepen wordt door slimme (digitale???) saboteurs. Er is geen tijd te verliezen.

  Geliked door 4 people

 8. Jan zegt:

  Iedere gelegenheid gebruiken om Trump voor de voeten te lopen

  Soros-Funded Group to Spend Millions Attacking President Trump Over Coronavirus
  https://www.frontpagemag.com/point/2020/03/soros-funded-group-spend-millions-attacking-daniel-greenfield/?fbclid=IwAR3YfpzWaprEl2dL-x9RkrGI4tdzqcP68Lc7oUT30mAgsb3cckh_TGnvkoM#.XnFmd5gHD9Y.facebook

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Geoliede logistiek=geo- liede- bevoorrading van de troepen?
  Drugs hielpen ook.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al vele jaren voor de N.W.O. maar de meeste nederlanders hebben het te druk met hun nep leven.Vele nederlanders laten zich in het keurslijf stoppen van de feminisering,decadentie en de politieke correctheid,ze doen mee met achterlijke nutteloze rage,s en trends.En de satanische globalistische elite voert stiekem hun N.W.O. agenda uit.Geef het volk brood en spelen,verdeel en heers,orde uit chaos.De satanische elite (de 1%) wil de aarde voor zichzelf alleen,maar daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

  Geliked door 3 people

  • Chantal zegt:

   Je kan waarschuwen en verbolgen zijn dat mensen het te druk hebben met hun nep leven, maar wat wil je dat die “neppers” doen dan?

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Chantal.Een half jaar geleden stond er in de leugengraaf de krant van slapend nederland,dat vele nederlanders heel naief zijn.Ik waarschuw mensen al ruim 15 jaar voor een oorlog later is daar genocide bijgekomen.Ik waarschuw mensen omdat ik om mensen geef,ik geef meer om anderen dan om mijzelf.

    Like

 11. wat is 40 corona-doden op jaarlijks 140.000 doden? het is een staatsgreep van de NWO-verslaafden als Merkel , Timmermans, Bill Gates, Macron en Rutte

  Geliked door 3 people

 12. Danil zegt:

  Die chip zouden ze dan samen met het verplichte vaccin tegen het coronavirus bij ons inbrengen zonder dat we er iets van afweten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s