VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat over de ontwikkelingen rondom het Corona-virus

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders bij debat over de ontwikkelingen rondom het Corona-virus

 1. M. zegt:

  Als de wereld zegt het niet te doen, doen ze het juist.
  Spuit in hun eigen nek drukken die viespeuken.
  De grens open voor moord en doodslag maar nu bezorgd zijn over de bevolking?
  Grens open voor risicogebieden omdat men zo bezorgd is om het volk??
  Laat ze opflikkeren en aftreden die idioten.
  Heeft u nog niet door dat alleen U, DE EUROPEAAN, verneukt moet worden?

  Veel mensen hebben een auto immuun ziekte en die mensen ziet men graag geprikt worden en bezwijken, iets wat ze zonder spuit niet zouden doen.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Wat ik heel heel raar vind van de politici van nu dat ze bij tegenstand gelijk 180 graden draaien.

  Niets maar dan ook niets komt helemaal uit zichzelf. Dat doet ze met alles. Ook met het kinderpardon. Als er teveel mensen tegenin gaan dan draaien ze om en laten ze het kinderpardon toch doorgaan. Ze staan in feite niet vierkant achter hun eigen beslissingen en dat toont de enorme zwakte van die lui. Lijkt erop dat ze eerst kijken hoe het volk reageert en bij tegenstand doen ze weer iets anders. Dat zijn géén leiders., maar liederlijk volk. Straks komt die lock down er toch en dan denk je: waarom niet direct ingegrepen in het begin en grens gesloten en vliegtuigen uit bepaalde landen weren.. Dat eeuwige gedraai en gehannes.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Goed zo Geert 👍👍👍
  Én Thierry

  Like

 4. Mary zegt:

  Er is GEEN ENKELE wetenschappelijke basis om te spreken over groepsimmuniteit, aldus Prof Roberto Burioni in de microbiologie en virologie, dat is een feit!!!!!!, daar is geen discussie over, dus Rutte “onze” eigen Mengele baseert “zijn keuze” op niets………..

  Like

 5. boorzalf zegt:

  33:39 Hier slaat PvdD de plank mis.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Je kunt niet anders dan gillend gek worden wanneer men daar, met de beste intenties voor volk en vaderland, de redelijkheid van het gezonde verstand moet verdedigen tegen zoveel incompetentie, het onvermogen van politici om hun politieke spelletjes opzij te zetten en de situatie te kunnen wegen en het risico in te schatten, maar men wil er slechts een politiek spelletje Stratego van maken, ongeacht de gevolgen voor de hele maatschappij……..dat noem ik staatsgevaarlijke incompetentie. Het blijkt dat we meer te vrezen hebben van het coVViDD66 Binnenhof-virus dan van het Corona-virus.

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/18/het-gevolg-van-onderschatting-coronavirus-zijn-tienduizenden-extra-doden/

  U zond in: ‘Het gevolg van onderschatting coronavirus zijn tienduizenden extra doden’ (open brief)
  ‘250 doden per dag, dat is in de orde van een MH17-crash per dag’

  Beste regering​,

  Eergisteren is op advies van het RIVM besloten om in plaats van een lockdown voor groepsimmuniteit te kiezen. Ik vraag me af of destijds is voorgerekend hoeveel mensenlevens het ‘groepsimmuniteitbeleid’ potentieel kost? Nieuwsuur kwam gisteren al met een raming van tussen de 40.000 en 80.000 doden. Wanneer je Chinese sterftecijfers per leeftijdsgroep omrekent naar de opbouw van de Nederlandse bevolking dan kom je uit op 1.06% sterfte. Italiaanse cijfers zijn op dit moment hoger, maar laten we het bij de Chinese houden. Dat zijn 183.380 van de 17,3 miljoen inwoners bij 100% besmetting. Bij 50% besmetting zijn dat er 91.690. Als we één jaar (365 dagen) doen over die groepsimmuniteit betekent dat gemiddeld rond de 250 doden per dag. Dit is in de orde van een MH-17 crash per dag! Je kunt wel aannemen dat dit minder wordt omdat je kwetsbaren probeert te beschermen. Zonder lockdown kan je daar geen enkele garantie op geven en moet je uitgaan van het ergste scenario.

  Ik hoorde tijdens de speech van de premier dat er niet voor een lockdown gekozen wordt omdat dit een jaar zou duren. Persoonlijk begrijp ik niet hoe tijdens volledige lockdown het een jaar zou duren om een ziekte met een incubatietijd van twee weken uit te laten razen? Als burger kan ik deze rekensom niet goed volgen. Een onderbouwing zou bij mij voor meer draagvlak zorgen. ​

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Like

 9. andre zegt:

  Hoe moeilijk kan het zijn inderdaad, gooi alles dicht, maak een draaiboek naar het klootjesvolk voor winkel dokter werk en compensatie. Na 3 weken iedereen testen en je weet wat waar zit. Maar nee in de BV NL is de labbekak het produkt en ben je in je pensioen dan kan je kapot vallen, ben je afgeboekt en dien je te verwijnen. Eventjes ter herinnering aan Ab Klink met zn 2 vaccins per inwoner, deze meuk is doorverkocht wat al op voorhand bekend was naar Afrika en de Philipijnen. Neem maar van mij aan dit weer in duistere zakken is verwenen. Rutte liegt en Rutte overlegt met vlugge Jaapie van het RIVM om er zoveel mogelijk poen uit te persen.

  Like

 10. Lucky zegt:


  Minister Bruins stort in

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/18/italy-has-worst-day-yet-as-475-people-killed-by-coronavirus-in-24-hours/

  Italy Has Worst Day Yet, as 475 People Killed by Coronavirus in 24 Hours

  Italy has hit its highest daily coronavirus death toll yet, as 475 people have died in the last 24 hours alone — bringing the nation’s overall death toll to nearly 3,000 on Wednesday.

  Newly released data from Italy’s Civil Protection reveals that the country’s death toll has jumped from 2,503 deaths on Tuesday to 2,978 on Wednesday, as well as from 31,506 confirmed cases on Tuesday to 35,713 on Wednesday.

  Nl
  Italië heeft de slechtste dag tot nu toe, aangezien 475 mensen binnen 24 uur door Coronavirus zijn overleden

  Italië heeft het hoogste dagelijkse dodental van het coronavirus tot nu toe bereikt: alleen al in de afgelopen 24 uur zijn er 475 mensen omgekomen, wat het totale dodental op woensdag op bijna 3.000 brengt.

  Uit recentelijk vrijgegeven gegevens van de Italiaanse civiele bescherming blijkt dat het dodental van het land is gestegen van 2.503 doden op dinsdag naar 2.978 op woensdag, en van 31.506 bevestigde gevallen op dinsdag naar 35.713 op woensdag

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wilders en Baudet nemen het dus als zijnde een zeer gevaarlijke levensbedreigende virusuitbraak, waar zijn nou al die mensen die het ‘maar een griepje’ noemden ?
  Wat de hele problematiek er trouwens niet gemakkelijker op maakt, er zijn virologen die beweren dat een complete lockdown op korte termijn helpt maar dat het virus nadat alles wordt vrijgegeven nog harder terug zal komen.
  Hoelang kun je een lockdown volhouden ?
  Nu sluiten al steeds meer winkels vrijwillig hun deuren maar hoeveel daarvan zijn in staat dat langer dan een maand vol te houden ?
  Wat men intussen wel bereikt heeft is dat ik bij benadering niet meer zou weten wat de beste oplossing zou zijn, virologen spreken elkaar tegen, politici verdedigen met vuur hun standpunt maar staan daarbij zoals te doen gebruikelijk lijnrecht tegenover elkaar.
  Wie het nog weet mag het zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s