Aan Bruno Bruins

Screenshot_29

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Bruins,

Van mij voor u geen briefje. Wel een kaartje. Want het wordt gezien. Dat u ook maar uw stinkende best doet om Nederland door de Corona-crisis te loodsen. Met alles wat in u zit. Dag en nacht. In een race tegen de klok. Strijdend tegen een vijand waarvan nog altijd veel te veel Nederlanders het potentiële gevaar niet zien. Gisteren ging u in de Tweede Kamer letterlijk neer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Aan Bruno Bruins

 1. Jan zegt:

  Israelische arts tegen politici: Hou op met het zaaien van paniek, de meeste mensen die ziek worden zullen het niet eens merken

  “Most of Those Infected Won’t Even Know It” – Israeli Virologist Tells World Leaders to Calm Unnecessary Panic over ‘Exaggerated’ Coronavirus

  The cases of the coronavirus jumped to 9,225 in the US on Wednesday.
  The number of deaths blamed on the virus is 150 in the US.

  The number of estimated deaths from the flu this year, based on numbers from the CDC is 22,000.

  Top Israeli virologist Prof. Jihad Bishara, the director of the Infectious Disease Unit at Petah Tikva’s Beilinson Hospital, said this week most people will recover from the coronavirus without even knowing they were sick.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/most-of-those-infected-wont-even-know-it-israeli-virologist-tells-world-leaders-to-calm-unnecessary-panic-over-exaggerated-coronavirus/

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Misschien kan hij gaan bijspringen in Italië, dan heeft hij wat beters te doen.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Om koffie of soep rond te brengen zeker.
    Die man kan of weet helemaal niks.
    Hier hebben we woordvoerders tot ministers gemaakt.

    Like

   • Het kan ook zijn dat de paniek bij jou in ergere mate heeft toegeslagen dan bij de anderen Lucky.
    Laat je niet meeslepen.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Hier geen paniek hoor Henk, maar voorzichtigheid is aan te bevelen. Onnodig risico nemen is gewoon zeer onverstandig.
    Je merkt ’t niet en je ziet ’t niet, dus het lijkt héél onrealistisch allemaal, totdat het eventueel losgaat zoals in Italië en dan ben je helaas te laat.
    De Italianen namen het eerst ook met een korreltje zout…..

    L’Esercito porta le bare fuori da Bergamo, per la cremazione fuori dalla Lombardia, una terra messa a prova durissima, che lotta senza tregua contro il male.
    È un’immagine straziante, che colpisce con la forza di cento, mille pugni. (1/3)

    Het leger haalt de kisten uit Bergamo voor crematie uit Lombardije, een land dat op de proef wordt gesteld en dat meedogenloos vecht tegen het kwaad.
    Het is een hartverscheurend beeld dat toeslaat met een kracht van honderdduizend stoten. (03/01)

    In plaats van 1.5 pagina rouwadvertenties…..10 pagina’s op 14 maart.

    Like

  • Met dank Jan.
   Deze link plak Ik straks ook nog even onder een aankomend artikel.

   Like

  • Lucky zegt:

   De voornaam van die man zou me al extra kritisch maken….wat hij zegt is trouwens het tegenovergestelde van wat andere onderzoekers hebben geconcludeerd

   https://www.marketwatch.com/story/is-coronavirus-airborne-will-it-live-in-my-bathroom-is-it-ok-to-fly-or-eat-out-are-men-more-susceptible-busting-myths-and-confirming-facts-of-covid-19-2020-03-12

   Is coronavirus airborne (in de lucht) zoals de mazelen?
   Transmissie via de lucht is “plausibel”, blijkt uit een studie die deze week in de gedrukte editie is gepubliceerd in het peer-reviewed The New England Journal of Medicine van wetenschappers van Princeton University, UCLA en de National Institutes of Health. De onderzoekers concludeerden dat het virus tot drie uur na aerosolisatie in de lucht kan blijven.

   De wetenschappers ontdekten dat SARS-CoV-2, het virus dat de nieuwe ziekte COVID-19 veroorzaakt, maximaal drie uur in de lucht detecteerbaar was, maximaal vier uur op koper, maximaal 24 uur op karton en maximaal twee uur tot drie dagen op kunststof en roestvrij staal. Om die redenen bevelen ambtenaren aan om handen te wassen, oppervlakken schoon te maken en ‘sociale afstanden’ te nemen in openbare ruimtes.

   “Je zou besmette afscheidingen moeten aanraken om geïnfecteerd te raken, of binnen zes voet van een zieke die hoest of niest”, zegt Luis Ostrosky, vice-voorzitter van de interne geneeskunde aan de McGovern Medical School in Houston. “Studies hebben gekeken hoe ver spuug en kleine druppeltjes vliegen, en dat is het magische getal.”

   Like

   • Rensk. zegt:

    Die voornaam vind ik zelf ook triggy;-) Valt me trouwens op dat als je het bij mensen over voorzichtigheid hebt ze meteen beginnen dat je paniekerig bent. Apart vind ik dat. Heb zomaar het vermoeden dat ze juist zelf erg paniekerig zijn als ze op een dergelijke manier reageren.Voorzichtigheid is in deze gewoon verstand gebruiken. Zo zie ik het.

    Overigens beweert het RIVM dat de virussen 3 uur in de lucht kunnen blijven hangen en op metalen zelfs veel langer,maar dat kan geen kwaad Dat laatste zeiden ze er nog bij, Kijk daar krijg ik mn twijfels bij. Kunnen die beesten vliegen dan denk ik? Misschien een gemuteerde met vleugeltjes;-) En als het geen kwaad kan waarom in vredesnaam dat rond zitten bazuinen. Dat is pas paniekzaaien bij mensen die niet nuchter na kunnen denken,

    Like

   • Rensk. zegt:

    Dat beweert de RIVM ook . Ook moest er nog bij

    Like

 2. Lucky zegt:

  Massa-crematie Italië

  L’Esercito porta le bare fuori da Bergamo, per la cremazione fuori dalla Lombardia, una terra messa a prova durissima, che lotta senza tregua contro il male.
  È un’immagine straziante, che colpisce con la forza di cento, mille pugni. (1/3)

  Het leger haalt de kisten uit Bergamo voor crematie uit Lombardije, een land dat op de proef wordt gesteld en dat meedogenloos vecht tegen het kwaad.
  Het is een hartverscheurend beeld dat toeslaat met een kracht van honderdduizend stoten. (03/01)

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Hoe heeft het kwaad het voor elkaar gekregen zoveel mensen om te brengen ? Ik zou er enige uit halen, niet cremeren, maar eens goed te onderzoeken waar ze nu werkelijk aan overleden zijn. Dit is echt te gek voor woorden.

   Like

 3. Gienekehado zegt:

  e hoort nog weinig over Corona in Afrika. Het zal er al wel woekeren. Als het daar eenmaal losgaat…… Mss weer een “leermomentje”!

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  De man die ze eigen vader in de pis liet staan is nou weer minister van gezondheid.

  https://www.geenstijl.nl/5152509/martin-van-rijn-pvda-nieuwe-minister-vws/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s