Erdoğan´s natte dromen

Screenshot_43

(Door: “altmod” – Vertaling: E.J. Bron)

Groot islamitisch rijk onder Turkse leiding

Tijdens mijn onderzoek m.b.t. tot mijn reis naar Israël stuitte ik o.a. op dit plaatje. Daarop is een rood gekleurd Israël te zien, omringd door groen gekleurde islamitische landen, van waaruit van alle kanten gevechtsvliegtuigen op Israël afvliegen en tanks aanstormen. Het plaatje is afkomstig van de website van SADAT, een soort privéleger naar het voorbeeld van de Russische Wagner-groep of het Amerikaanse Blackwater. Het werd in 2012 opgericht door Adnan Tanrıverdi, een gepensioneerde Turkse generaal, die tot het begin van dit jaar ook militair adviseur van de Turkse president Recep Tayyp Erdoğan was. Op zijn website stelt SADAT zichzelf voor:

Screenshot_45

“SADAT A.S. is de eerste en enige onderneming in Turkije die internationaal adviesdiensten en militaire scholing op het gebied van de internationale defensie en binnenlandse veiligheid  aanbiedt. SADAT A.S. werd onder het presidentschap van voormalig brigadegeneraal Adnan Tanrıverdi door 23 officieren en onderofficieren opgericht, die gestopt waren bij verschillende eenheden van de Turkse strijdkrachten.”

Tegen de achtergrond van tanks, gevechtsvliegtuigen, oorlogsschepen en exploderende granaten beschrijft SADAT wat de klanten kunnen verwachten: militaire training, strategische analyse van de vijand en ook de wapens om die te verslaan:

“SADAT A.S. fungeert als bemiddelaar bij de levering van wapens, uitrustingen, voertuigen, reserveonderdelen, springstof enz., die mogelijkerwijs de strijdkrachten van de landen, waarin het ingezet wordt, nodig zijn.”

Tanrıverdi respectievelijk bij SADAT droomt men van een islamitische confederatie, die het potentieel zou hebben een supermacht te zijn… Deze macht kan ontstaan, wanneer de islamitische landen deze door samenwerking en gezamenlijk handelen zelf voortbrengen.”

De confederatie moet 61 overwegend islamitische landen in Afrika en Azië omvatten. In een grondwetsontwerp staat dat “de soevereiniteit bij de sharia ligt” en Istanboel de hoofdstad van de confederatie moet zijn. Op alle scholen moet Arabisch geleerd worden.

De gedefinieerde hoofdvijand is eerst Israël, dat bij een gewapend conflict superieur zou zijn aan het Turkse leger. Al in 2017 had een aan de “sultan” Erdoğan gelieerde krant de uit 57 leden bestaande “Organisatie voor Islamitische Samenwerking” (OIS/OIC) ertoe opgeroepen een gemeenschappelijk leger van de islam te vormen en de staat Israël te belegeren en aan te vallen.

In de (militaire) vergelijking islamitische landen tegenover Israël zijn dit de cijfers:

Defensiebudget:
Islamitische landen $ 174.728.420
Israël $ 15.600.000

Bevolking:
Islamitische landen 1.674.526.931
Israël 8.049.314

Soldaten:
Islamitische landen 5.206.100
Israël 160.000

Goliath tegen David!

Dat zijn indrukwekkende cijfers. Maar ik weet zeker dat ook een derde (Arabische) oorlog tegen Israël en een derde Intifada Israël niet aan het wankelen zouden brengen. Daarvoor is Israël organisatorisch, technologisch, wetenschappelijk – ofwel intellectueel – en mentaal huizenhoog superieur aan zijn vijanden.

Zolang de moslims elkaar onderling bevechten – soennieten tegen sjiieten, radicale islamieten tegen seculieren, Iran tegen Saoedi-Arabië, vrienden van Turkije tegen vijanden van Turkije zoals in Libië, enz. zal ook het gemeenschappelijke vijandbeeld Israël niet voldoende zijn om het islamitische wereldrijk waarover Erdoğan en zijn adviseurs fantaseren op te richten.

De geesteszieke man van de Bosporus zal echter niet toegeven en zijn natte dromen van een kalifaat onder zijn leiding te volgen.

De volgende poging om Europa met islamitische strijders te overspoelen is immers al begonnen en de brutale chantagepogingen tegen de NAVO en de EU tonen eens temeer de weerzinwekkende tronie van deze despoot.

In Duitsland willen de Groenen, Die Linke en delen van de CDU hem laten wegkomen met dit spelletje en hem helpen met zijn plannen van de verdere islamisering van Duitsland en grote delen van Europa. Dan zijn de Grieken te prijzen, die niet van plan zijn aan deze spelletjes van Erdoğan mee te doen.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Door: “altmod”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, antisemitisme, Arabische wereld, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, dictatuur, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

20 reacties op Erdoğan´s natte dromen

 1. Rensk. zegt:

  Islam hangt van haat en wreedheid aan elkaar. Een verlichte Islam? Vergeet het maar. De wreedheid is nog onvoorstelbaarder dan menig mens zich kan voorstellen met wat daar in Arabie gebeurd. Wat er gebeurde voordat het kalifaat een feit was is de media niet eens ingekomen. Dat was te gruwelijk. Mensen weten nog niet eens alles. Dat een stel van die gasten Europa binnen gekomen zijn is hysterie volgens die achterlijke krullenbol van de EU Wist zij wat deze mensen nog meer hebben gedaan wat ons niet verteld is vraag ik me af. Zo ja dan is ze net zo gruwelijk als die gasten die zich nu onder ons bevinden.

  Geliked door 8 people

  • guusvelraeds zegt:

   Inderdaad de gruwelijkheid van de Arabische wereld gaat het voorstellingsvermogen van de gemiddelde westerling te boven.

   Geliked door 4 people

   • koosv8 zegt:

    De ,, gemiddelde westerling,, en zeker de jeugd, daar is het nog erger, het watjes gedrag. Kortom veel te beschermd opgevoed. En op school maar janken en zeiken hoe erg het is in Verweggistan.
    Maar thuis is onbelangrijk dat geven we op, dus wat kan je verwachten? NIKS!!!

    Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Een verlichte Islam? Er is maar één islam en dat is die ellende die we dagelijks via de media de huiskamer binnenkomt (zonder het overgrote deel wat verzwegen wordt).

   Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Die Arabieren kunnen het nog steeds niet hebben, dat Israël van een droge dorre woestijn een gezond en welvarend land hebben gemaakt!!!
  Dat kunnen ze zelf niet!!!

  Geliked door 6 people

  • guusvelraeds zegt:

   De moslims zitten vooral met hun koran in de maag. Dit boek van bedrog en ophitsing verteld hun dat zij de perfecte mens zijn en alle anderen op de wereld varkens en apen. Als je dan door varkens en apen al meerdere eeuwen op alle denkbare gebieden voorbij gestreefd wordt dan gaat het koken onder je hersenpan. Zie hier in notendop het Israëlisch Arabisch probleem. Ongeveer hetzelfde probleem als de socialisten ervaren met het kapitalisme. Ze zien dat het kapitalisme werkt en zorgt voor welvaart en welzijn terwijl overal op de wereld waar ge-experimenteerd wordt met socialistische modellen de bevolking verarmd en het algemeen welzijn door het afvoerputje gaat. Ook in de schedels van de socialisten kookt het. Daarom is alles dat niet socialistisch is een nazi een fascist en minderwaardig mens.

   Geliked door 5 people

   • delamontagne zegt:

    Er worden in die moslimlanden, ook in de minder rijke dan die over ’t kameel getilde arabs in UAE in de Gulf, zoals Algerije, meer geld aan ’t geleuf/moskeeën uitgegeven dan b.v. Ziekenhuizen.
    Een reportage in Algerije voor een moskeet van 2 Miljard Euro en daarna de gebrekkige ziekenhuizen.
    De reporter was al eens gearresteerd omdat hij daklozen filmde.
    De specialisten/doktoren schijnen ontgoocheld door de toestanden naar Frankrijk te gaan om daar te werken.

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Delamontagne
    Dat klopt, lang geleden heb ik eens een reportage gezien waarin dat werd uitgelegd.
    Moslims vinden ziekte of een verwonding iets dat allah wil, het naar het ziekenhuis brengen van een zieke of gewonde is alleen bedoeld om het lijden te verlichten, als de persoon het overleeft prijzen ze allah, de dokter heeft daar volgens hun niks mee te maken.
    Makkelijke belevingswereld wel, bij alles zeg je inchschallah (het is gods wens) en daarmee houd het op.

    Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    Ik heb joodse familie en ik kan je vertellen dat de joods orthodoxen verdomd veel op islamieten lijken qua gebruiken, qua achterlijk denken en qua neerkijken op alle andere geloven en mensen .

    Like

   • ronjaspers zegt:

    guusvelraeds.Je hebt nog een heel groot probleem in islamitische landen,inteelt door de vele neef nicht huwelijken.

    Like

 3. verwardeman zegt:

  Vuile vieze gore rotte kutmoSSel , STERF !

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Natte dromen verwijzen veelal naar menselijke behoeften.
  Zo deed de boodschapper zijn behoeften achter een heuvel, alsof de aarde plat was.
  Hij was zijn tijd ver vooruit.

  Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Goliath tegen David en andersom. Maar hoe hanteert David de katapult en waar richt hij op ?
  Machtswellust tegen een denklist als je het mij vraagt. Waarbij David Goliath belachelijk maakt.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Israel is omgeven door vijanden. Daardoor moeten ze constant alert zijn en op hun tenen lopen. Dat maakt dat ze heel heel inventief met het leven omgaan. Ze moeten wel. Ze moeten om te overleven slimmer en intelligenter zijn dan de vijanden. Ze zijn met minder. Ook al hebben ze net al ieder land hun fouten, ik neem mn petje voor hun af. Dat zou ik nou eens graag horen van de westerse politici. Inplaats van constant dat land te demoniseren. Het is rattengedrag van westerse politici. Kan er niks anders van maken. Meer dan schandalig.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het meer dan gemiddelde hoge IQ van Joden is het gevolg van meer dan tweeduizend jaar vervolging en gedwongen onthechting. Het is een overlevingsmodus geworden die neergeslagen is in de genetische massa van Joden. Zet een Jood ergens neer op de wereld en hij maakt er wat van maakt niet uit waar. Zij hebben vaardigheden ontwikkeld op intellectueel, sociaal en moreel gebied die vele andere ethnische groepen niet hebben. De feiten zijn de feiten. Daar is verder niets mis mee. Ook negroïde Joden scoren vele malen beter dan doorsnee negroïden en doorsnee andere niet negroïde ethnische groepen. De moslim is op grote achterstand gezet door zijn onderdrukkende geloof dat hem elk zelfstandig initiatief ontzegt en het geïncorporeerde inshallah geneuzel. De moslim hoeft geen verantwoordelijkheid te dragen want Allah is de maker en bepaler van de wereld. Bij de Joden is dat precies andersom zij hebben de opdracht iets van de wereld te maken.

   Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/19/merkel-caves-erdogan-demands-more-cash-migrants/

  Merkel Caves in to Erdogan Demands for More Cash for Migrants

  German Chancellor Angela Merkel has promised to give additional cash to Turkey for migrants after the country opened the gates to Greece late last month.

  The announcement comes after both Merkel and Macron, along with British Prime Minister Boris Johnson, attended a migrant summit through teleconference with Turkish President Recep Tayyip Erdogan.

  At a press briefing in Berlin after the conference, Merkel said in comments reported by the Daily Sabah: “Germany has earmarked 25 million euros plus 100 million euros for humanitarian assistance, and this must now quickly reach the people.”

  Merkel is also said to have told Erdogan that she would look at increasing European Union funds if Turkey halted the migrants heading toward the Greek border.

  The additional cash comes under a month after Erdogan opened the gates to Europe for any and all migrants wanting to leave Turkey. Greek authorities have accused Ankara of using busses and trains to ship large numbers of migrants to the border area.

  Nl
  Merkel geeft toe aan Erdogan’s eis voor meer geld voor migranten

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft beloofd Turkije extra geld te geven voor migranten nadat het land eind vorige maand de poorten naar Griekenland opende.

  De aankondiging komt nadat zowel Merkel als Macron, samen met de Britse premier Boris Johnson, via teleconferentie met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan een migrantentop bijwoonden.

  Tijdens een persconferentie in Berlijn na de conferentie zei Merkel in de commentaren van de Daily Sabah: “Duitsland heeft 25 miljoen euro plus 100 miljoen euro gereserveerd voor humanitaire hulp, en dit moet nu snel de mensen bereiken.”

  Merkel zou ook Erdogan hebben verteld dat ze zou kijken naar het verhogen van de fondsen van de Europese Unie als Turkije de migranten die op weg zijn naar de Griekse grens zou stoppen.

  Het extra geld komt binnen een maand nadat Erdogan de poorten naar Europa opende voor alle migranten die Turkije wilden verlaten. De Griekse autoriteiten hebben Ankara ervan beschuldigd bussen en treinen te hebben gebruikt om grote aantallen migranten naar het grensgebied te vervoeren

  Like

 8. Jean zegt:

  merkel ligt al in het kamertje ernaast….
  Wat moet er nog meer plaatsvinden in Duitsland voor de burgers gaan ingrijpen???????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s