Het belang van “Jensen.nl” na de Corona-putsch

Screenshot_31

(Door: “Weethetwel”)

Bijna 18 jaar geleden werd Pim Fortuyn vermoord. Dat gaf een enorme schok in de maatschappij. Pim Fortuyn was geliefd bij het gewone volk. Dat voelde instinctmatig aan dat hij hun vertegenwoordiger was. Niet de media. Niet de andere politici. Hij zou ook met groot vertoon van macht gekozen worden als minister-president. Tot grote vreugde van het establishment werd hij na een lange periode van demonisering vermoord.

In de periode daarna huilden de media krokodillentranen, maar er was slechts één dappere vrouw die een stem gaf aan het verdriet van het volk: dat was Pamela Hemelrijk. In een wekelijkse column in het AD bood zij troost aan hen die wisten dat hier een zonnige toekomst van het land was vermoord. Maar die dat verdriet in eenzaamheid moesten verwerken, want nérgens konden zij steun vinden en een klankbord voor houvast dat hun gedachten níet verkeerd waren.

De Corona-putsch is te vergelijken met de moord op Pim Fortuyn. Miljoenen mensen zitten nu niet alleen geestelijk gevangen in de angst, maar ook nog letterlijk in hun huis. Angst die veroorzaakt werd door een niet aflatende stroom fake-nieuws en broddel-journalistiek. Maar er zijn genoeg mensen met een onafhankelijke geest die zich niet mee laten slepen in die waan. Voor hen is het belangrijk te weten dat zij niet alleen staan in een tijd dat de toekomst voor lange tijd door het establishment en de media kapot is gemaakt. Het ware nieuws vind je hierrrr.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het belang van “Jensen.nl” na de Corona-putsch

 1. koosv8 zegt:

  Ook de dood van Pamela Hemelrijk is discutabel te noemen. Zij heeft ook eens een stuk geschreven over het zo door linkse partijen geprezen ,,socialisme,,. Maar ineens was ze weg, wie het weet mag het zeggen.

  Geliked door 5 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  De ‘ corona-hype’.
  De huiveringen lopen over de ruggen van Nederland.
  Iedereen wordt bang gemaakt met het CORONA-VIRUS.
  Als we het terug zouden brengen tot de juiste proportie dan zouden we moeten spreken van de
  —- CORONA – GRIEP !!! —
  Het virus geeft de mens, die er mee getroffen wordt, een vorm van GRIEP.
  Niets meer en niets minder. Het veroorzaakt ongemak, ziekte en zelfs overlijden.
  Maar de mensen lijden aan en sterven aan de GRIEP.
  Misschien maakt dat de mensen iets minder BANG.

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Hoe krijg ik het virus niet? Gewoon bang maken.

  video
  https://www.liveleak.com/view?t=ss8Ij_1584502609

  Like

 4. duinsnip zegt:

  Het erge is dat ouderen nu ook door hun eigen omgeving en kinderen wordt gesommeerd om binnen te blijven omdat ze anders een besmettingsgevaar voor hun medemensen of kleinkinderen zijn. We worden gedemoniseerd door de angstcultuur.

  Geliked door 3 people

 5. Danny zegt:

  Inderdaad onafhankelijke geesten laten zich niet meeslepen in ‘ de waan van de corona-putsch’.

  We laten ons toch niet gijzelen door een ‘ corrupte overheid’.

  Helaas zullen de meesten ‘ slaafse Nederlanders en slaafse Europeanen’ gehoor gaan geven aan wat ze zal worden gaan opgelegd.

  Mensen blijf wakker en laat uw niet leiden/lijden door angst , angst is juist wat de overheden van de EU willen, kunnen zij ‘dictatoriale regels’ invoeren , onder het mom van noodwetten om zogenaamd onze samenleving te beschermen tegen ‘ het coronavirus ‘.

  We laten onze ‘ vrijheid ‘ toch niet afpakken door de ‘ eu dictators’.

  Geliked door 2 people

 6. D.G.M.Holland zegt:

  Ja, wat is het belang van die vette schreeuwende betweterige champagnezuiper ?
  Of hij nou gelijk heeft, of niet, hij maakt je wél wakkerrrr.
  Hij werd uitgekotst door de linkse media, omdat hij wél een ECHT ander geluid wilde laten horen.
  Hij mocht niet eens één uurtje zendtijd per week en besloot toen maar zelf de Jensen-show te beginnen via zijn website, youtube enz. Niet één dag. Nee 5 dagen per week !!!
  Elke vrijdag riep hij zijn kijkers op om óók nog wat te genieten van het leven, b.v. met een lekker glaasje wijn of zo…
  Robert Jensen heeft het in zich om mensen weer een beetje moed te geven. Dat bleek in het gesprek met Baudet, die zelf zei, er weer zin in te krijgen.

  Oh ja, we hadden ook zo’n kritiek op Fortuyn, die kale relnicht, die het met o.a. marokkaanse jongetjes deed in darkrooms… Maar dat is toch privé?
  Ze zijn er helemaal op teruggekomen, die P.v.d.A. meelopers als Rob Oudkerk en Wouter Bos.
  Fortuyn moest kapot gemaakt worden in de media, gaven ze toe.
  Dan heb je nog die misselijkmakende figuren als Marcel van Dam en Paul Rosemuller…
  Die hebben meegewerkt om onze interesse in de politiek KAPOT te maken…

  Jensen, Arnold Karskens (zender ongehoord), Siep Wynia, de mannen van UP-netwerk en die van CommenSense T.V., Edwin Wagensveld (Pegida) Michael Sturzenberg (Bürgerbewegung Pax Europa en Pegida) enz. enz. Allemaal doen ze hun best om onze ogen te openen.

  Natuurlijk mag men ook kritiek op hen hebben, maar ga ze eens volgen op Youtube of zo.
  Dan pas kom je er achter welke waarheid de échte waarheid is….

  Ook ik heb kritiek op Jensen, omdat hij Wilders en Baudet zo hard aanvalt…
  Jammer, Maar ook hij mag dat.
  Die samenwerking komt wel weer goed, want OOK ZIJ hebben elkaar keihard nodig.
  Nog even en dan komen er weer verkiezingen…
  We laten “Staatsman” Rutte toch wéér niet mee wegkomen met al zijn mooie praatjes?
  Kom op zeg… WIJ MOETEN GAAN WINNEN !!!

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ook ik heb kritiek op Jensen, omdat hij Wilders en Baudet zo hard aanvalt…
   Jammer, Maar ook hij mag dat

   Natuurlijk mag dat. Wilders en Baudet zijn geen goden. Ook zij bedrijven gewoon politiek. Feit is wel als op tijd de landgrenzen gesloten waren en controles werden uitgevoerd en alle van het buitenland binnenkomenden gecontroleerd werden en eventueel in quarantaine geplaatst dan was de vrijheid nu nog in het land gewaarborgd. Wat hebben we liever, de landgrenzen dicht of opgesloten zitten in je eigen huis. Zeg het maar.

   Like

 7. droevige mof zegt:

  Jensen gaat ervan uit dat de corona-hype eind april zal eindigen vanwege het gebrek aan dodelijke slachtoffers en dat de geschiedenis hem gelijk geeft. Ondertussen riskeert hij na een frontale aanval op de PVV en FvD vrienden en supporters te verliezen.
  Wat mij stoort is zijn emotionele benadering, precies de mediatrucs die hij bekritiseert bij de MSM.
  Wat overduidelijk ontbreekt, is de speculatie over de motieven van de vermeende fraude. Zijn presentatie blijft op het niveau van de epidemiologische cijfers. Dit is laag, een blik op beforeitsnews.com zou hem veel materiaal opleveren.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @droevige mof
   Ik denk dat Jensen.. en ik ken dat probleem.. ermee zit dat als je A zegt ook B moet zeggen en de waarheid is, dat mensen ontzettend naïef en dom gemaakt zijn . Verder ook weinig interesse hebben om er wat aan te doen , De doorsnee persoon heeft amper gelezen, als ze gestudeerd hebben, dan hebben ze echt alleen maar het minimale wat ze moesten weten bestudeerd. De kennis, ook beroepsmatige kennis is om te huilen zo slecht . Dus ja wat doe je dan als voorlichter je blijft in oppervlakkige mantra’s steken en heel af en toe ga je iets dieper en peilt de reacties en ga eventueel verder of ga dan terug, meer smaken zijn er niet . Ik ga ook mijn katten, ondanks het feit dat ik ze intelligenter vind dan een heleboel mensen, geen sprookjes voorlezen is verspilde tijd en moeite. In feite heeft ieder lul van zondag met een toetsenbord en de wil… alle mogelijkheden om kennis te verwerven, meer dan ooit en gratis. Vroeger was het een hele Queeste; bibliotheek boek eerst aanvragen, dure boeken kopen, boekenwinkels afbellen aflopen en anders maar in het buitenland bestellen… gebed zonder eind . Toch is het nog altijd zo, dat zij die de dure moeizame methode om kennis te verwerven doorlopen hebben, veel en veel meer weten dan de swipe on your telephone broekies van nu. Die weten echt zo f…g weinig… schande gewoon!!Ik volg zelf mijn nieuws op het net en ik spreek meerdere talen dus dat is makkelijk maar die heb ik ook moeten leren kan iedereen doen, leer in ieder geval Engels. Mensen moeten maar weer eens gaan proberen het beste uit zichzelf te halen, in plaats van genoegen te nemen met domme middelmatigheid,

   Like

   • Danny zegt:

    U haalt de woorden van mijn toetsenbord. 👍😉
    Gebruik pc en mobiel voor ‘nuttige’ en ‘intelligentere ‘ zaken.
    Ontwikkel een zelfstandige, onafhankelijke, kritische en open geest.

    Kennis brengt meer wijsheid.

    Met deze generatie , vrees ik wat ‘dat’ betreft het ergste.

    Niet alle jonge mensen natuurlijk.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   droevige mof 19 maart 2020 om 11:49

   Ook u hebt een punt.
   Onveranderd blijft het feit dat ik vind dat de hele zaak stinkt.

   Let wel: ik onderschat het gevaar van een virus niet.
   Je zal het maar krijgen, welk agressief virus dan ook.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Als we straks 100.000 doden in Nederland hebben heeft Jensen ongelijk. Stijgt het dodental niet boven of omtrent de gemiddelde 6000 doden die we elk jaar hebben aan de gangbare griepen dan heeft Jensen gelijk. Persoonlijk denk ik dat Jensen gelijk krijgt maar we zullen zien.

   Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Was een groot fan van Pamela Hemelrijk maar volgens mij was ze al lang voordat Pim Fortuyn werd vermoord ontslagen bij het AD.
  Ze ging er niet mee akkoord dat haar hoofdredacteur met het rode potlood door haar columns ging voordat ze gepubliceerd werden (als ik het goed heb was dat al in ’98 maar dat zou ik even na moeten kijken)
  Voor die tijd waren al enkele van haar columns geweigerd door het AD, ze had naast vele fans waarschijnlijk nog meer tegenstanders die na elke column in de pen klommen om hun beklag te doen, daarna is ze doorgegaan op verschillende internetforums zoals vrijspreker.nl.

  Like

  • weethetwel zegt:

   Pamela Hemelrijk schreef een wekelijkse column in het AD tot bijna een jaar na de dood van Pim Fortuyn. De redactie van het AD was het een doorn in het oog en er is sindsdien niets veranderd in die mentaliteit. Begin 2003 probeerden ze haar er uit te gooien. Toen dat niet lukte hebben ze nog een aantal jaren haar contract uit moeten betalen zonder dat haar stukken geplaatst werden. Dat hadden ze er graag voor over.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Het ware verhaal, dat geloof ik, is te vinden op de site van Johan Oldenkamp:http://www.pateo.nl/HTML/NL/Artikelen.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s