Indymedia: Linkse extremisten roepen op tot plunderingen en doorbreken van uitgaansverboden

Screenshot_34

(Door: Reinhard Werner – Vertaling: E.J. Bron)

In een tekst, die maandag jongstleden op de links-extremistische site “Indymedia” werd gepubliceerd, roepen onbekenden ertoe op om uitgaansverboden te ignoreren of deze te gebruiken voor plunderingen. Zo zou men “de poging om ons uit elkaar te drijven” willen tegengaan.

epoch times

Op de site van de op basis van het recht op vereniging (en vergadering) verboden platform “linksunten.indymedia” werd maandagochtend (16-03) een tekst geplaatst, waarin de autonome linkse extremisten er anoniem toe oproepen om uitgaansverboden als gevolg van het Corona-virus door plunderingen en wetsovertredingen te ontduiken.

Onder de titel “Covid 19 en militante instelling” richt een groep genaamd “Revolutionaire Antilichamen” zich tot “alle militante verbanden, activisten en moedige mensen”. Opdat die “hun handelingsvermogen behouden”, zich instellen op uitgaansverboden en deze ontduiken.

“Krachtige interventies” en plunderingen gewenst

Als gevolg van de Corona-crisis, zo staat er in de tekst, zouden “mensen in existentiële nood komen”, vooral armen zouden “met de rug tegen de muur staan”. Daarom zou men “krachtige interventies ten gunste van de armen en precair levenden” moeten overwegen, temeer daar de politie en eventueel zelfs het leger zouden proberen het uitgaansverbod te handhaven.

In een situatie, waarin het gezondheidssysteem zou instorten, zou dit arme mensen niet of slechts beperkt ter beschikking staan, staat er verder in het pamflet. De oproep tot zelf-isolering zou een poging zijn om de mensen van elkaar te scheiden en te isoleren – “van buren, van wanhopige, eenzame mensen, van illegale vluchtelingen, van mensen zonder baan en geld”.

Als tegenmaatregel stelt men een uit meerdere pagina´s bestaand concept voor, dat enerzijds voorziet in een Outreach naar burgerlijke krachten en “mensen met wie jullie in de regel eerder niet praten”, anderzijds echter ook in “opstanden” en “plunderingen”.

Herverdelen, saboteren, Indymedia gebruiken

“Verdeel eten als het schaars wordt”, staat er in een ideeënstroom van sommaties. Verder schrijven de anonieme auteurs: “Stap uit de linkse bubbel. Wie niet georganiseerd is, probeer je te organiseren als revolutionaire, anarchistische en feministische kleine groep of als bende of als groter verband. Ga sprayen. Saboteer daar waar het pijn doet.”

Tegelijkertijd zou men “Indymedia” moeten gebruiken om “demonstratieverboden in de openbare ruimte te ontduiken”, het Tornetwerk te gebruiken en nieuwsberichten uit andere landen te vertalen. Men zou de mobiele telefoon thuis moeten laten – en met diegenen discussiëren die “de noodtoestand niet willen zien, die denken zich erin te kunnen nestelen met hamster-kopen”.

Die zouden het echter verkeerd zien, want “het gaat niet om een lichamelijk overleven – want exact dat zijn de hamster-kopen”. Het zou veelmeer gaan “om een sociaal overleven”. Deze wil zou “alleen al tegenstrijdig zijn aan het heersende belang”. Daarom zou men ertoe opgeroepen worden om “de eigen machteloosheid en die van anderen” en de “afbraak van de solidariteit” praktisch te doorbreken, desnoods ook door de uitgaansverboden te ignoreren.

Daar zou ook bij horen om “plekken van discussie” te creëren, “hoewel dat het gevaar van geïnfecteerd worden betekent”.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Reinhard Werner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Indymedia: Linkse extremisten roepen op tot plunderingen en doorbreken van uitgaansverboden

 1. koddebeier zegt:

  Gewoon doodschieten die idioten !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Danny zegt:

  Goh wat voorspelbaar allemaal.
  Een mens met ‘gezond verstand’ in zijn kop, ziet dit toch aankomen.

  Vlak die ‘woestijnratten’ ook niet uit, die zie ik ook tot alles in staat.

  Ze lijken nu rustig ………………

  Geliked door 2 people

 3. Nemesis zegt:

  Oh jeetje, zitten ze zich te vervelen, bang als ze zijn om geinfecteerd te worden?

  Dan gaan we maar plunderen, rellen, de boel aan stukken slaan, en sprayen.
  alsof daar de armen dan mee geholpen zouden zijn, maar om k*tsmoezen zitten ze nooit verlegen, dat stelletje tuig. Een enorm pak slaag, goed hard, met de knuppels, zodat jullie tenminste eerst maar eens een paar weken niet meer konden zitten, liggen of staan, zou alvast niet slecht zijn om te beginnen.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Deze linkse extremisten denken zeker dat ze een soort Robin Hoods zijn die van de rijken stelen om aan de armen te geven! Helaas kwam niet alleen in Duitsland maar ook in Engeland, Frankrijk etc. het geregeld voor dat tijdens een crisis mensen gingen plunderen, brandstichten enz. en beslist NIET omdat ze het goed voor hadden met de armen!
  Want gelijk aan talloze criminelen en boeven (net zoals in Nederland allerlei jong boeventuig cafetaria’s, snackbars, woningen enz. overvallen of andere mensen bedriegen en oplichten, kijk maar naar Opsporing Verzocht) is dat parasiterende uitschot in werkelijkheid alleen maar uit op zelfverrijking, hebzucht en eigenbelang en zijn ze gewoon te lui om voor hun eigen centen en boterham te gaan werken!
  Iets soortgelijks gebeurde al eens in een tekenfilmserie van ‘Robocop TAS’ (1988) in de episode, “Night of the Archer”, waarin een moderne Robin Hood arme mensen in Old Detroit ook aanzette tot plunderingen, brandstichtingen en vernielingen bij de winkels en kantoren van een rijke grootkapitalist. Robocop vermoedde echter dat deze kerel beslist niet zulke nobele doelen had als men verwachtte en toen hij deze “Robin Hood”, Archer genaamd, ontmaskerde bleek dit later in werkelijkheid een andere (misdadige) grootkapitalist te wezen die het alleen voorzien had op de kantoren en winkelketens an diens concurrent en daarvoor de armen tegen hem had opgestookt! Prompt daarop verdween deze criminele. onruststoker in de gevangenis en hij hoefde en zeker NIET op te rekenen dat zijn bedrogen “aanhangers” hem kwamen bevrijden!
  Laten die links extremisten allemaal zelf maar het coronavirus krijgen als ze uitgaansverboden overtreden opdat ze weten dat wie misbruik maakt van dit virus het ooit ZELF eens zal oplopen!! Ik heb gezegd!

  Geliked door 1 persoon

  • Piet snot zegt:

   Ken jij toevallig ook het stripverhaal Archie? De man van staal.
   Was een soort van voorloper van robocop.
   Alleen was dat een echte robot.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Die ken ik zeker en ik kan me een album herinneren waarin Archie en zijn vrienden Ted en Ken Dale werden ontvoerd door een krankzinnige machtswellustig nadat zij door diens handlangster (hun namen ben ik vergeten) aan hem waren verraden!
    Die vrouw keerde zich later tegen haar baas daar hij haar uit de weg wou ruimen omdat ze teveel wist van zijn vreselijke plannen en later vloog zelfs zijn basis, waarvan de schurk het vernielingsmechanisme in werking had gesteld, de lucht waarmee hij zelfs onbedoeld zelfmoord pleegde!

    Like

 5. droevige mof zegt:

  Er zijn vergelijkbare argumenten aan de extreme rechterkant. Vergelijkbare diagnose, vergelijkbare benadering, verschillende doelen, hier internationalisme, daar nationalisme. Het heet in het Duits Querfront (transversaal front). Spelen met vuur.

  Geliked door 1 persoon

 6. klaas zegt:

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Als ik dat gajes zou tegen komen zal dat voor mij een vrijbrief zijn dit schorem om te leggen zondet enig probleem mijnerzijds

  Geliked door 1 persoon

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Reinhard Werner beschrijft onmenselijke situaties.
  Maar, wat is de realiteit?:
  Miljoenen kerngezonde mensen zijn thuis en zijn inactief.
  De productiviteit van de wereldbevolking is tot stilstand gekomen.
  Evenals in voorgaande tijden zijn er mensen door griep getroffen.
  Evenals in voorgaande tijden overlijden mensen aan die griep.
  Is dit alles in stelling gebracht om Trump ten val te brengen?

  Geliked door 2 people

 9. LUCIA zegt:

  Tja ben ook enigszins voor een flink stuk burgerlijke ongehoorzaamheid maar ik ben het niet echt eens met dit initiatief omdat het er ook toe zal leiden, dat een staat van beleg wordt afgekondigd en dan zijn we geopolitiek bezien verder van huis met het Corona-virus, bovendien vind ik plunderen gewoon stelen dus.. nooit gerechtvaardigd tenzij er sprake is van hongersnood.

  Like

 10. koosv8 zegt:

  Als het dan rigoureus moet, kom Maar ga de straat maar op, ziek zullen jullie niet worden. Dat waren jullie al. Maar plunderen en vernieling, afschieten allemaal, wie hier in meegaat wordt meteen opgeruimd! ANTIFA weg, virus weg, wist u trouwens dat drie Russen in één auto wel mag, maar vierRussen Niet😂😊

  Like

 11. Republikein zegt:

  Wij zijn boos omdat regeringen met de leven van mensen spelen. Wij willen immigranten in onze buurten, onze scholen, onze werkplekken en in onze sociale strijd. De aarde is van niemand, we eisen bewegingsvrijheid!

  TEGEN FORT EUROPA
  VERNIETIG DE CONCENTRATIEKAMPEN
  OPEN DE GRENZEN EN STOP DE OORLOG OP MIGRANTEN
  SOLIDARITEIT ZAL WINNEN
  https://www.indymedia.nl/node/47516

  Vreemd, ik wil geen immigranten, niet één!
  Maar heb ook geen vrienden, niet nodig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s