Van hoax naar totale gekte

Screenshot_36

(Door: “Henk der Niederländer”)

Lees even goed mee mensen. Dit schrijf ik aan de hand van een reactie van reaguurder “Piet Snot”. Die plaatste een reactie met een link die ik hieronder nogmaals zal plaatsen. Er wordt namelijk duidelijk gemaakt dat, na onderzoek, in Italië maar 1% van de overledenen gestorven waren aan het corona virus en dat de rest van de slachtoffers of meerdere gezondheidsproblemen hadden of in het geheel niet besmet waren met het virus. Dus de conclusie mag dan gerust gesteld worden dat de overheden met behulp van de media er alles aan doen om deze hoax in leven te houden. 

De reden daarvoor is mij allang duidelijk, want zoals ik al eerder aangaf, wordt dit hele gedoe gestuurd vanaf 1 punt en ik durf zonder enige twijfel te stellen dat dit ene punt zich in Brussel bevindt. Het waarom daarvan zullen mensen zich afvragen die niet op de hoogte zijn of niet op de hoogte willen zijn en uit pure angst het nuchter denkende deel van hun hersens uitgeschakeld hebben. Alle informatie die via de media naar buiten wordt gebracht, komt van de RIVM en op dat moment kun je al gewoon wantrouwig worden, omdat de RIVM nou niet bepaald heeft aangetoond dat het een betrouwbaar instituut is, denk aan de stikstofmetingen waarvan bekend is dat deze zwaar werden gemanipuleerd. 

Nu op dit moment wordt bijvoorbeeld al geopperd om het papiergeld uit de roulatie te nemen, met als gevolg uiteraard ook het muntgeld, zodat we met z´n allen binnen afzienbare tijd alleen nog maar plastic geld hebben en de overheid tot in de kleinste details weet hoe het zit met onze financiën en uitgavenpatroon.

Vraagt de lezer zich af of eender welke regering zich een ontzettend dure hele of halve lock-down kan permitteren? Ja, dat kunnen regeringen makkelijk, want het prijskaartje wordt namelijk bij het stemvee neergelegd door extra heffingen en belastingen. Clown Wiebes wist te vertellen dat hij nog een potje heeft van € 10 miljard, maar dat dit niet genoeg zou zijn om de kosten op te vangen, want die zouden ongeveer € 90 miljard zijn dus gaat hij de rest bijlenen. Die lening moet dan na verloop van tijd terugbetaald worden en je kunt wel raden wie deze lening terug mag (lees moet)  betalen.

Nu even de reden voor deze lock-down test, want meer als een test is het niet. We hebben gezien wat er in Thüringen gebeurde bij de deelstaatverkiezingen toen de AGD steun gaf aan de liberaal Kemmerich. Dat was de wereld op zijn kop natuurlijk, want dat de AFD liet zien dat ze ergens invloed op kon uitoefenen was voor de CDU totaal uit den boze. In Brussel is men allang op de hoogte van het feit dat politiek rechts in alle landen van Europa steeds meer macht naar zich toe kan trekken en er vooral uit rechtse hoek heel veel kritiek is op Brussel en er steeds meer geluiden komen vanuit individuele landen om uit de EU te stappen. Dat willen ze in Brussel dus niet horen, want dat tast de macht aan en dus uiteraard ook hun portemonnee.

Hieronder de link van “Piet Snot” die een en ander zal verduidelijken:

www.welingelichtekringen.nl

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Van hoax naar totale gekte

  • Nemesis zegt:

   Bedankt @ Henk, goed nog een keertje te plaatsen en hopelijk gaat iedereen het nu ook lezen. Ik had het al bij Jan gelezen.

   Mensen maak kopietjes en stop het bij zoveel mogelijk andere mensen in de brievenbus met ook een verwijzing naar dit zo super fantastische blog, waarvoor bedankt bronmaster Bert.

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Bizar

   27-02-2020 16:16

   Deze medicijnfabrikant in Zeewolde maakt als enige in Nederland een medicijn dat kan werken tegen corona

   Het bedrijf van Jan Willem Popma produceert als enige in Nederland het zogenaamde chloroquine dat lijkt te werken tegen het snel verspreidende virus. “We zijn voorbereid op wat kan komen.”

   Eigenlijk is chloroquine een medicijn dat tientallen jaren geleden werd geïntroduceerd in de bestrijding tegen malaria. Inmiddels wordt het alleen nog gebruikt voor een handjevol reumapatiënten in Nederland.

   Chinese onderzoekers gaven het medicijn aan patiënten in verschillende Chinese ziekenhuizen in Hunan, Guangdong en Peking. Zij knapten sneller op dan patiënten die het middel niet kregen. Hun koorts was vaker afgenomen en hun longfunctie meer verbeterd. Wetenschappers van de KU Leuven ontdekten in 2004 al dat chloroquine werkzaam is tegen het SARS-virus, wat net als het huidige COVID-19 ook een variant van het coronavirus is. Het werd toen alleen getest in het laboratorium en niet op mensen, simpelweg omdat er geen SARS-patiënten meer waren.
   ….
   https://eenvandaag.avrotros.nl/item/deze-medicijnfabrikant-in-zeewolde-maakt-als-enige-in-nederland-het-medicijn-dat-kan-werken-tegen-co/

   March 19, 2020
   HUGE! Results from Breaking Chloroquine Study Show 100% Cure Rate for Patients Infected with the Coronavirus

   Dr. Rigano also said taking choroquine could act as a preventative.

   This is a remarkable study!


   https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/huge-results-from-breaking-chloroquine-study-show-100-cure-rate-for-patients-infected-with-the-coronavirus/

   Geliked door 1 persoon

   • Op 10 April moet Ik weer naar de longspecialist en Ik zal hem een print geven.
    Misschien dat het dan sneller op de juiste plaats komt want we hebben hier in Tilburg nogal wat corona patienten.
    Ik laat in ieder geval weten wat hij ervan vindt.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/te-ziek-voor-woorden-75-gestorven-coronapatienten-bewust-niet-behandeld-op-intensive-care-want-te-oud/

    TE ZIEK VOOR WOORDEN: 75% gestorven coronapatiënten BEWUST NIET BEHANDELD op Intensive Care. Want ‘oud’

    Uit Italië komen er berichten dat oudere mensen met ernstige corona-symptomen niet eens opgenomen worden op de Intensive Care. Die is alleen nog maar beschikbaar voor jongere mensen. De reden is, aldus de Italianen, dat bejaarden een minder grote kans op herstel hebben. Het is daarom pragmatischer om de hulp te gebruiken voor jongere patiënten die een grotere kans hebben om het te overleven.Het zijn nachtmerriescenario’s. We hopen allemaal dat het niet zo’n vaart loopt in Nederland.

    Maar wat blijkt? We zijn al op dat punt aanbeland. Jawel: er wordt nu al actief onderscheid gemaakt tussen jonge en oude coronapatiënten. De Volkskrant bericht dat 44 van de coronapatiënten die gestorven zijn in ons land slechts 14 op de Intensive Care lagen. In de andere 44 gevallen is er in samenspraak van verpleegartsen en huisartsen met patiënt en/of familie besloten om de zieke niet naar de IC te sturen.

    “Als de patiënt heel oud is, een slecht hart heeft en de afgelopen maanden al drie operaties heeft ondergaan, dan kan de arts soms in samenspraak met de familie besluiten dat het niet zinvol is om hem op de intensive care te gaan behandelen,” aldus intensivist Diederik

    Like

   • hslot4 zegt:

    Heb nieuws voor je dat chloroquine is een dure naam voor MMS Master Miracle solution
    Beter bekend als chloordioxide een water preserverings middel verboden als medicijn met dank aan de VVD PVDA en de SP .
    Kijk even mee het geneest malaria binnen 24 uur bewezen alleen het Rode Kruis wil niet dat het bekend wordt want banden met big pharma .
    https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/het-rode-kruis-en-het-doodzwijgen-van-mms-rectificatie/
    Ja gezien ? ook de groene chart en de video ? mooi .
    Hier verkrijgbaar in Duitsland
    https://www.lifesolution.eu/epages/64494286.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/64494286/Categories/Trinkwasseraufbereitung/mit_Chlordioxid
    twee componenten of een kant en klaar fles voordeel van twee componeneten langer houdbaar.
    Het gebruiks schema van de ontdekker van MMS
    http://mmswinkel.com/Protocollen.htm
    Ik heb hier zelf mijn chronische lyme ziekte mee behandeld aangezien de reguliere wetenschap hier in mijn ogen komplete incompetente debielen zijn op sommige vlakken.
    Graag gedaan voor nog geen 35 euro kun je je hele famillie behandelen .

    Geliked door 1 persoon

   • Nou Ikvoor mij heb voorlopig niks nodig hslot4 Ik wil met die print naar het ziekenhuis gaan en kijken of ze ervan op de hoogte zijn en zo niet moeten ze daar maar verder contakt opnemen met de fabrikant.
    Dan kunnen misschien mensen geholpen worden die al op IC liggen.
    Ik pleeg in ieder geval eerst morgen een telefoontje om te kijken of het nut heeft om direkt langs te gaan.
    Zelf heb Ik zo ver Ik weet nog geen besmetting dus het gaat er mij alleen maar om om met mijn lomp timmerman verstand ook een klein tikkeltje kan helpen.
    Het kan anderzijds ook zijn dat Ik me zwaar voor lul zet maar dat is het in dit geval wel waard want baat het niet dan schaadt het in dit geval ook niet.

    Like

   • Jan zegt:

    HUGE DEVELOPMENT! … Now 3 International Studies Find Chloroquine with Azithromycin Shows 100% Success Rate in Treating Coronavirus in 6 Days! (VIDEO)

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/huge-development-now-3-international-studies-find-chloroquine-with-azithromycin-shows-100-success-rate-in-treating-coronavirus-in-6-days-video/

    Het wiel is weer uitgevonden

    Like

   • Lucky zegt:


    Trump over cholroquine

    Like

 1. Rensk. zegt:

  Ik zie die lui van de EU en de westerse politici overal voor aan, maar als bovenstaand waar zou zijn dan ligt het niet voor de hand dat het virus begint in China. China heeft daar geen enkel voordeel van. Nee hier zie ik toch echt een onvoorzien probleem, waar uiteraard de EU en de marionettenregeringen van de EU natuurlijk zullen proberen er een slaatje uit te slaan. Dat laatste geloof ik zeker.

  Like

 2. jegeloofthetniet zegt:

  Dit is een hele enge ontwikkeling. Ik ben blij met dit artikel. Dank je wel.

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Hoax ?

  De grootste vijand van het CCP doet boekje open :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Guo_Wengui

  Gewoon griepjuh joh deze bio weapons expert denkt daar iets anders over :

  De begravenis ondernemer wil ook even zn ei kwijt :

  Op de hoogte blijven niet via de staatspropaganda doe je hier :
  https://www.youtube.com/channel/UC21WwL9XSGpqcvZgJg6jhIw
  https://www.jenniferzengblog.com

  Like

  • Ik ga zeker niet in tegen hetgeen in deze video’s verteld wordt hslot4
   Maar je moet begrijpen wat Ik de laatste dagen probeer duidelijk te maken.
   De feitelijke vraag die gesteld moet worden is welke mensen overleiden aan de griep.
   Dan heb Ik het zelf over mensen die al een zwakke gezondheid hebben of al beschadigde longen hebben door een longontsteking of beschadigd door kanker en bestralingen, leeftijd die een grote rol speelt.
   Dan moeten wij deze informatie krijgen via de RIVM die maar al te dikwijls bewezen heeft totaal onbetrouwbaar te zijn en sjoemelt met gegevens en statistieken.
   Geloof me Ik ben ook niet gerust op dat corona virus omdat Ik op meerdere vlakken in de risico groep val, maar van de andere kant laat Ikmijn leven niet kapot maken door een gekte die in de media en door de regering opgeblazen wordt tot idiote proporties.
   Dan om even terug te komen op de Chinese toestanden.
   Ik hoef je niet uit te leggen dat de situatie in China en Italië heel anders is als hier, want de longen van de Chinezen zullen naar mijn mening toch van iets mindere kwaliteit zijn door de gigantische luchtvervuiling daar.
   Er zijn Chinese steden die 24 uur per dag onder een smogdeken liggen (hoewel Ik niet weet of Wuhan daar bij hoort) en het bovenste filmpje waar deze persoon over die kraam ligt lijkt mij te gemaakt,
   Ik zeg niet dat het een fake filmpje is maar iets waarschuwt me om het niet zo een twee drie te geloven.
   Een en ander zou heel wat duidelijker worden als we andere informatie zouden krijgen dan die van de RIVM, want Ik weet 100% zeker dat er dan andere getallen naar buiten komen.
   Kijk bijvoorbeeld naar de reactie van Joost hieronder waar duidelijk gemaakt wordt dat de jongeren die in een ziekenhuis in Den Bosch liggen die op een of andere manier al een zwakke gezondheid hebben.

   Like

 4. Piet Snot zegt:

  Nog even geduld voor de nieuwe oogst schijtpapier.

  Like

 5. Joost zegt:

  Uit informatie van verplegenden is mij gebleken dat het gros van de jongeren die op de IC in Den Bosch liggen, jongeren zijn die op enigerlei wijze verslaafd waren en door hun lage weerstand als eersten slachtoffer van het corona virus zijn geworden. Het geeft wel een vertekend beeld zo.

  Joost

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik heb diep ontzag (in negatieve zin) voor een virus.
  Het is een machtige vijand, onzichtbaar voor het blote oog, en kan zelfs de sterkste kerel doden.
  Een virus kan een persoon die al een ziekte heeft, net dat laatste zetje geven.
  Dat laatste zetje geldt ook voor ouderen.
  Dus opa en oma hadden zonder Covid-19 nog jaren kunnen leven.

  Verder vermoed ik dat het nieuwe coronavirus is gecreëerd met als doel om ons uit te dunnen.
  Er zullen vast nog meer van dergelijke virussen over ons uitgestort worden.

  Het coronavirus komt iets te toevallig op de proppen:
  – geen boerendemonstraties meer
  – geen demonstraties tegen klimaatgekte
  – geen demonstraties tegen de import van de mohammedaanse bezetter
  – angst maakt een kudde gewillig en kneedbaar
  – angstige mensen geloven gemakkelijk in de leugens van hun ‘leiders’

  Ik geloof in een vuil, smerig spel van de ‘elite’.
  Maar een virus blijft een virus: zeer besmettelijk en in het ergste geval dodelijk.

  Geliked door 5 people

  • Inderdaad lieve.
   Een negatief respect naar het virus toe is de juiste insteek en doe wat Ik doe wil je je huisdier uitlaten doe dat gewoon niet midden op de dag maar ’s morgens vroeg en ’s avonds laat ga naar de supermarkt en was je handen als je thuis komt.
   Draag voor mijn part een mondkapje maar laat je niet gek maken.

   Like

 7. Luchtpint zegt:

  We zullen in elk geval de factuur via belastingen op ons bord krijgen gepresenteerd, dat is wel zeker.

  Like

 8. En de doden dan overal? Zijn die ook een hoax?

  Geliked door 1 persoon

  • Nee zeker is dat deze doden geen zijn hoax @jowitteroosblog Ik zeg niet dat er geen doden zijn maar elke keer als er een griepgolf komt vallen er.
   Het is alleen ondertussen al duidelijk geworden dat gezonde jongere mensen minder snel ernstig ziek worden en overlijden. Dat is een heel ander verhaal.
   We krijgen alleen niet de juiste informatie van de RIVM want die zeggen niks over welke klachten de meeste patienten hebben en leeftijden.
   Dat geeft dan namelijk een heel ander plaatje.
   Kijk naar Italië waar de bevolking een veel hogere gemiddelde leeftijd heeft dan welk Europees land dan ook.
   En wat blijkt het zijn daar overwegend de ouderen die overlijden.
   De gemiddelde leeftijd daar van de slachtoffers is 71 jaar.
   Dat is ook wat Ik aan wil geven wat betreft de infodie we krijgen van hogerhand.

   Geliked door 2 people

 9. klaas zegt:

  Like

 10. dolphin zegt:

  ach laat die paniekzaaiers kletsen joh , we weten toch hoe het zit , mensen lijken verslaafd aan paniek en angst , maar trekken wel de rest er in mee helaas
  Mijn ervaring is dat hoe meer je er tegen in gaat hoe feller ze worden dus ik zeg altijd iets in de trant van : ja joh we gaan allemaal dood, nu de schuilkelder in , maak iedereen maar gek enz , dan zijn ze in een klap stil

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Het Corona-virus krijgt steeds meer het beeld van een massale multiresistente Tuberkulose besmetting. Vluchtelingen die in een (geïmproviseerd) vluchtelingenkamp verblijven hebben meer kans op tbc door slechte voeding en slechte gezondheid en door het leven in overvolle, onhygiënische omstandigheden, rondtrekkende tbc-dragers die door de politiek bewust worden binnengelaten in steden en dorpen…………ten tijde van periodes van lage weerstand en vatbaarheid.
  De zorgverlening krijgt een TBC-vaccin toegediend,…omdat het mogelijk ook helpt tegen het Corona-virus……of is het gewoon open MDR-Tb? en wil de politiek, met hun open grenzenbeleid en asielindustrie, daar niet voor verantwoordelijk gehouden worden?……alle andere uitgeroeide (kinder)ziektes zijn tenslotte ook weer terug in Europa, waarom TBC dan niet?

  Like

 12. 50 CORONA-doden op jaarlijks 150,0000 doden is relatief weinig; de meeste CORONA-doden hadden al meerdere andere ziektes en waren 80+; Dus is voor paniek weinig reden

  Like

 13. andre zegt:

  Heb je het volgende bericht gelezen van de ECB steunmaatregel 750 miljard? 750 miljard uit het niets om obligaties op te kopen!!!! Niet om mensen te helpen die door deze onzin aan de kant staan NEE OM FUCKING OBLIGATIES OP TE KOPEN. Als wij iets roepen kunnen we kapot vallen maar als bijvoorbeeld een Unilever iets roept staat Rutte direct in de houding om te tekenen bij het kruisje. Oudjes durven niet meer naar buiten, iedereen zit thuis te vervelen en boodschappen doen is alles weg en op, dan sta je een keukenrol doormidden te zagen omdat al het schijtlinnen foetsie is en dat in 2020……

  Geliked door 1 persoon

 14. Yvonne zegt:

  Waar blijven de mondkapjes voor de burgers van dit land? Natuurlijk de zorg heeft ze nodig maar wij willen ze ook graag zijn nergens te krijgen
  Lees net dat België of Spanje dat was niet duidelijk 21 miljoen mondkapjes heeft besteld
  Wat doet ons land voor zijn bevolking? NIETS ,als we belasting moeten betalen weten ze ons wel te vinden

  Like

 15. Lucky zegt:

  Wie moet je geloven…prof. JIHAD, of andere medische experts???
  JIHAD: het virus is NIET AIRBORNE

  Realiteit:
  COVID 19 (coronavirus) maximaal 3 uur in de lucht detecteerbaar (airborne) volgens onderzoek
  The New England Journal of Medicine van wetenschappers van Princeton University, UCLA en de National Institutes of Health

  https://www.marketwatch.com/story/is-coronavirus-airborne-will-it-live-in-my-bathroom-is-it-ok-to-fly-or-eat-out-are-men-more-susceptible-busting-myths-and-confirming-facts-of-covid-19-2020-03-12

  Is coronavirus airborne (in de licht) zoals mazelen?
  Transmissie via de lucht is “plausibel”, blijkt uit een studie die deze week in de gedrukte editie is gepubliceerd in het peer-reviewed The New England Journal of Medicine van wetenschappers van Princeton University, UCLA en de National Institutes of Health. De onderzoekers concludeerden dat het virus tot drie uur na aerosolisatie in de lucht kan blijven.

  De wetenschappers ontdekten dat SARS-CoV-2, het virus dat de nieuwe ziekte COVID-19 veroorzaakt, maximaal drie uur in de lucht detecteerbaar was, maximaal vier uur op koper, maximaal 24 uur op karton en maximaal twee uur tot drie dagen op kunststof en roestvrij staal. Om die redenen bevelen ambtenaren aan om handen te wassen, oppervlakken schoon te maken en ‘sociale afstanden’ te nemen in openbare ruimtes.

  “Je zou besmette afscheidingen moeten aanraken om geïnfecteerd te raken, of binnen zes voet van een zieke die hoest of niest”, zegt Luis Ostrosky, vice-voorzitter van de interne geneeskunde aan de McGovern Medical School in Houston. “Studies hebben gekeken hoe ver spuug en kleine druppeltjes vliegen, en dat is het magische getal.”

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Nu de reactie van “Piet Snot” herhaald wordt, was het niet voor Piet Snot! Het is blijven hangen en wordt verder gelezen.

  Like

 17. edwin vissers zegt:

  Piet Snot ,voed de krokodil , ln in de hoop het Laats opgegeten te worden .

  Like

 18. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/19/live-bruno-bruins-vvd-stapt-op-als-minister-medische-zorg/

  LIVE – Bruno Bruins (VVD) stapt op als minister medische zorg
  Taken worden overgenomen door Hugo de Jonge (CDA) – Minister zakte woensdag ineen tijdens debat

  De oververmoeide minister voor Medische Zorg Bruno Bruins (VVD) stapt op. Bruins, die de strijd tegen het coronavirus coördineerde, zakte woensdag in elkaar tijdens een Kamerdebat. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (VVD) neemt voorlopig Bruins’ taken over. Eerder op de dag maakte het ministerie bekend dat Bruins voorlopig vanuit huis zou werken

  Like

 19. Ondertussen toch enige duidelijkheid uit de hoek van de RIVM
  Gemiddelde leeftijd ligt tussen de 63 en 95 jaar oud.

  https://tpo.nl/2020/03/19/doomsdaywatch-nu-76-doden-in-nederland-2460-positief-op-coronavirus-geteste-personen/

  Like

  • hslot4 zegt:

   RIVM lult de CCP na grootste bullshit ever verkopen ze .
   Moet je kijken wat een bullshit ze uitkramen het zijn gewoon moordenaars dat hele WHO en RIVM

   Like

   • Hee dat is heftig man.
    Die moeten allemaal onder internationaal (niet WHO) controle komen staan.
    Dat is een echt levensgevaarlijke zaak daar.
    Dieren die besmet zijn verkopen op een markt.
    Er word wel eens gezegd gekker kunnen we het niet maken maar hier gaat op Misdadiger kunnen we het niet maken.
    Er kan gesteld worden dat het management hier faalt maar zeker ook faalt de mentaliteit van veel Chinezen.

    Like

 20. Elizabeth ziekenhuis gebeld hier in Tilburg en kreeg te horen dat er met verschillende medicijnen pogingen worden gedaan bij mensen waaronder ook chloroquine..
  Dus in de medische wereld is men al een stuk verder dan de overheid

  Like

 21. hslot4 zegt:

  Een Corona virus is per definitie een zoonotic disease wel eens van gehoord ?
  Het RIVM zegt dat het niet van en naar dieren verspreidt kan worden . (Zoogdieren)
  Oh hoe komt het dan dat de hele wereld incluis het WHO stelt dat het van een vleermuis afkomstig is.
  Heb je wel eens gekeken hoeveel zoogdieren we als huisdieren houden en op ons menu staan ?
  https://www.who.int/health-topics/coronavirus
  En we hebben er heel wat in onze dierenvriend wereldje en voedselketen ik denk dat het probleem zwaar ondeschat wordt .
  In China worden honden en katten al geruimd overdreven ? we zullen het zien .

  Like

 22. Dat Honden en katten geruimd worden in China was me nog niet bekend Hslot4 maar Ik heb me inderdaad ook afgevraagd hoe ze erbij kwamen dat het niet van dier op mens over gedragen kan worden als het van een vleermuis af zou komen.
  Een ding is in ieder geval wel duidelijk, dat vanuit de regeringen de zaak flink besodemieterd wordt.
  Pas geleden werd door de Webmaster nog geschreven in een lolletje dat Tistochwat in beelden denkt en Ik heb hetzelfde gehad, namelijk dat er een vliegtuigcrasch zou komen ala Bijlmer maar dan dat het vliegtuig op het binnenhof knalt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s