Beatrix von Storch: Geen geld van de wereld kan de euro redden!

Screenshot_57

(Door: Beatrix von Storch – Vertaling: E.J. Bron)

“Buitengewone tijden vereisen buitengewoon handelen”, aldus Christine Lagarde, de cheffin van de Europese Centrale Bank (ECB). Daarmee motiveert de bazin van de ECB het bevel betreffende een programma om leningen op te kopen ter waarde van € 750 miljard!

politikstube

Het geld wordt weer eens vanuit het niets gecreëerd om het euro-systeem te redden. Want met dit geld worden geen restaurants of handwerkers gered van het faillissement, maar landen, banken en grote ondernemingen met goed lobbywerk ondersteund.

De maatregelen tegen het Corona-virus brengen nu een financieel systeem aan het wankelen, dat op een fundament van zand gebouwd was en is. Bij de reddingsmaatregelen voor de euro heeft de ECB alle conventionele maatregelen genomen om de euro te stabiliseren. Met de basisrente van 0% is dit geldsysteem echter op zijn natuurlijke grenzen gestuit en heeft zijn kruit compleet verschoten.

Met dit programma om leningen op te kopen probeert de ECB wanhopig het euro-systeem te redden, maar dat zal mislukken. Opnieuw moeten de belastingbetalers en spaarders de dure reddingsprogramma´s en de geldontwaarding betalen. Dat laat zien dat dit euro-systeem volledig uitgeput is. Bovendien dreigt nu door het massaal drukken van geld zelfs (hyper)inflatie.

Daarom eist de AfD vanaf haar oprichting een uittreding uit de euro en een fundamentele hervorming van ons geldsysteem.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Beatrix von Storch
(vicefractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, ECB, Elite, establishment, euro, Eurocrisis, Eurofielen, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Beatrix von Storch: Geen geld van de wereld kan de euro redden!

 1. Rensk. zegt:

  Luchtballonnen knappen gegeven moment. Het is het wachten daarop. Ik wens Lagarde veel succes met haar onbegonnen missie.

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Beatrix von Storch heeft groot gelijk dat de euro niet met ander geld kan worden gered en naar ik hoop stort zowel de euro als de hele EU in elkaar daar die Europa al decennia’s doodziek heeft gemaakt!

  Like

  • J. C. Th. Köhlez zegt:

   Wees voorzichtig met wat je hoopt, Jules. Als de hele rotzooi klapt zijn wij degenen, zoals altijd, die met de brokken blijven zitten. Wie zal dat betalen, zoete, lieve Gerritje? Jij en ik, Jules.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Vanuit welk geldstelsel worden onze pensioenen straks betaald? De pensioenfondsen hebben een boekwaarde in EURO’s. Christine heeft dus €750 miljard uit het niets tevoorschijn getoverd. Dat zal blijken niets waard te zijn. Als de Euro klapt dan zal het heel lang duren voordat er een nieuw geldstelsel is waaruit wij betaald kunnen worden.
   Niet alleen Christine zit in de tang. De hele EU-gemeenschap is er aan voor het haasje. 26 directeuren van Centrale Banken hebben dit niet tegen kunnen houden. Alle 26 landen zijn ontregeld als de EURO wegvalt.
   Het is te hopen dat veel mensen een eigen moestuintje hebben.

   Like

 3. Kees zegt:

  Door de corona virus, het plan loopt precies wat hun wilde. Ondertussen WHO liegen over de cijfers van Griep verwisselt naar Coronagriep en alles opeens lockdown.

  Stelletje malloten daarzo.

  Like

 4. Lady zegt:

  Ben ik nou in de bonen 🤔😎
  Door het ‘gedrag’ van mw. Lagarde, die ‘motiveert om een eis’, te weten een som van 750 miljard! ‘welke uit het niets’ wordt getoverd, wenst te gebruiken om alle landen, banken en grote ondernemingen te helpen (m.i. eigenaar van te worden…) om ‘zogenaamd’ ons euro-systeem te redden.

  De AFD voelt hier niets voor en eist een uittreding van de EURO en een fundamentele hervorming van ons Geldsysteem!!!

  EN DAT IS – volgens mij -, NOU PRECIES DE BEDOELING VAN MW. LAGARDE 🙄😎

  Samenspanning of naïviteit 🤔😶

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wetende dat Toetssteen hier nog regelmatig meeleest hoop ik dat hij zijn licht er eens over wil laten schijnen, hij is in tegenstelling tot mij economisch onderlegd.
  Als leek in deze ben ik eerlijk gezegd verbaasd geweest dat de ‘reddingsoperaties’ van Draghi al niet in een veel eerder stadium tot hyperinflatie heeft geleid, en nu gaat Lagarde in een nóg hogere versnelling “geld bijdrukken”.
  Kost een brood straks € 100,= ?
  Het is minder ondenkbaar dan je graag zou willen denken.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ze kunnen dat makkelijk doen onze pensioenen kunnen ze zogenaamd als onderpand van die leningen gebruiken en dan …foetsie!!!!En verder kunnen ze ons van alle kanten uitknijpen let maar op . Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik hier nog zit, had al
   lang weg moeten gaan.

   Like

 6. Jos zegt:

  Wat er nu zal gaan gebeuren : Handjeklap : ruim 4 miljoen nieuwe EU burgers , incl .de ” rest “

  Like

 7. henk verhoef zegt:

  met die steun gaan we de klms airfrance luftwaffen etc van de wereld redden zodat we ze daarna voor Greta /Yasser faras nakomelingen weer kunnen afbreken

  de jonge migrantjes maken elkaar met messen wel af– gaat van zelf

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Die 750 miljard die het politieke schorem van de EU laat drukken door een druk op de knop moet straks wel terug betaald worden met echt geld dat verdient is door de Europese burger. De zoveelste aderlating voor de Europese volkeren totdat ze creperen. De elite lacht daarom want ook
  dat is wat ze willen. Die vieze nationalisten we zuigen ze geheel leeg en kapot zeggen ze in hun achterkamertjes. Die snoeren zich voorlopig geen geel hesje meer om uitten ze joviaal onder elkaar terwijl ze een fles wijn opentrekken van 70 Euro.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Een hyperinflatie. Daarvoor heb ik al veel langer gewaarschuwd. Dat die hyperinflatie zo lang op zich laat wachten voorspelt niet veel goeds. Als het eenmaal zover is zal je voor de aankoop van slechts EEN brood een kruiwagen vol met 500 Euro briefjes nodig hebben. In de Weimarrepubliek kon men er al over meepraten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s