Boek uit 1981 voorspelt Wuhan-crisis in 2020

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

In het boek “The Eyes of Darkness” beschrijft de auteur de kweek en de uitbraak van een “Wuhan-virus” in het jaar 2020. Stof voor samenzweringstheorieën.

Die Unbestechlichen

Een boek genaamd “The Eyes of Darkness” van Dean Koontz uit het jaar 1981 lukt het op dit moment om achteraf beroemd te worden. De schrijver beschrijft daarin een virus met de naam “Wuhan-400”, dat n het jaar 2020 (!) als nieuw biologisch wapen ontwikkeld werd en deze naam daarom draagt, omdat het (net zoals het Corona-virus) voor het eerst in de Chinese stad Wuhan ontdekt werd.

Het verhaal is natuurlijk “crazy”en daarom goed geschikt voor allerlei samenzweringstheorieën. Zoals dat het virus opzettelijk gekweekt en onder het volk gebracht werd (wat men in China gelooft, omdat in Wuhan korte tijd voor de uitbraak van het virus de globale militaire wereldkampioenschappen werden gehouden en men de VS er stiekem van beschuldigt dit “binnengesleept” te hebben).

Screenshot_13

Screenshot_14

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Boek uit 1981 voorspelt Wuhan-crisis in 2020

 1. Hovawart zegt:

  Als de voorspelling klopt zitten we in no-time in de Pays-Bah met een lock-down, een ander woord voor avondklok,uitgaansverbod en rantsoenering, de overheid grijpt zijn verantwoording, ongeacht de middelen die gebruikt moeten worden,…….in Frankrijk zullen de eerste doden vallen door acties van de L’Armée secrète ‘oproerpolitie’, een methode door de Nederlandse regering voor het eerst ‘politionele acties’ genoemd. Een verhullende term om een pijnlijke realiteit weg te moffelen, namelijk, om met geweld het Nederlands gezag in de oude wereld te herstellen…….de strijd zal bloedig worden wanneer de mohammedaanse kolonisten zich zullen moeten schikken naar de EU-dictatuur…..brandende auto’s, barricades en gewapende weerstand…..NeXiT, Nu!.

  Geliked door 4 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Ach de waarschuwing die van het boek 1984 moest uitgaan worden tegenwoordig ook als handleiding gebruikt.

  Geliked door 2 people

 3. Elbert zegt:

  Dit klopt niet in de 1ste druk ging t om de verboden stad Gorky nu Nizhny Novgorod Nadat Gorky de verboden stad was opgeheven en ook de koude oorlog is er in de latere uitgaven t verandert in Wuhan omdat daar labs werden gebouwd met hulp van Bill Gates

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Steven zegt:

  Hier…Bill Gates…
  Om de overbevolkte wereld waarin we leven ‘uit te dunnen’ moeten tenminste 350.000 mensen per dag worden gedood. Dit zegt Bill Gates, die toegeeft dat er een vaccin is ontwikkeld waarmee overheden de wereld kunnen laten uitdunnen.

  https://www.wikifood.nl/bill-gates

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Als ik de vele, vele berichten die ik binnenkrijg langs loop zijn er nauwelijks die niet over CORONA gaan.
  TerzakeL Er zijn wetenschappers en wetenschappers.
  Er zijn deskundigen en er zijn deskundigen.
  Daarnaast zijn er nog nuchtere mensen die veel verstand hebben.
  Van die laatste categorie zijn er die aangeven dat het CORONA-virus een griep is, zoals zoveel griepsoorten. Omdat het een nieuwe griepsoort is heeft het een afwijkende griepnaam gekregen. Maar het is een griep. Niet veel meer en niet veel minder. Althans toch wel. Minder.
  Er gaan minder mensen aan dood dan aan de gewone jaarlijkse griep. Er wordt alleen veel meer ophef over gemaakt. Dat noemen ze een hype.
  Misschien is deze griep iets meer besmettelijk. O.K. Dan zijn voorzorg en bescherming terecht.
  Daar moeten we echt mee doorgaan. Maar LOCKDOWN is overdreven en schadelijk voor de samenleving omdat de economie een noodzakelijk element is voor het ordelijk voortbestaan van de samenleving. Een zeer gedisciplineerd gedrag, afstand houden, handen wassen en zoveel mogelijk hygiëne zijn nodig om deze extra besmettelijke griep te beteugelen.
  Maar we moeten beseffen dat een griep een griep is en dat we deze griep ook moeten behandelen als een griep. Niet meer en niet minder.
  Het is wel goed om Bill Gates en Soros in de gaten te houden. Ze worden verdacht betrokken te zijn geweest bij het uitbreken van deze griep.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  En Chinezen zouden het hoogste IQ hebben

  [video src="https://videos.files.wordpress.com/pPZH1NX0/warning-graphic-video_dvd.mp4" /]

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Zomaar een ideetje:

  – Bill Gates heeft het Coronavirus gecreëerd om het slavenvolk uit te dunnen.
  – Bill heeft natuurlijk al wél gezorgd voor een zuiver vaccin voor zichzelf en de andere ‘elite’.
  – Het ‘verontreinigde’, straks verplichte vaccin voor het slavenvolk maakt dat volk ziek.
  – Hiervoor heeft de ‘elite’ een ‘medicijn’ met vele bijwerkingen, maar waardoor de slaven nog wel gewoon voor de ‘elite’ kunnen blijven werken. Uiteraard moeten de slaven hun ‘medicijnen’ zelf betalen.
  – Om de slaven nog meer te tergen, worden zij opgezadeld met de klimaatgekte.
  – Murw gemaakte, angstige slaven zullen alles doen om net genoeg water en eten te krijgen om in leven te blijven. Ze mogen zelfs blijven ademen (misschien tegen betaling van belasting op zuurstof).
  – Eindelijk hebben de hebzuchtige schaamteloos rijken de aarde voor zichzelf.

  Er zijn deskundigen die zeggen dat een Covid-19-patiënt in de eindfase altijd overlijdt door verstikking. Dit behoort bij de ‘gewone griep’ niet tot de standaardkenmerken.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Vanaf 11.18……….corona.

  Like

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Ik weet nog wel ..Een Boek.. waar deze huidige Tijden in worden beschreven .., zie het laatste Bijbel boek… De Openbaring van Johannes…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s