DE LOCKDOWN IS NABIJ: “Mensen luisteren niet! En wie niet horen wil…”

Screenshot_30

(Door: Kenneth Steffers)

Vanuit de coulissen in Den Haag wordt er momenteel steeds meer aangestuurd op een tijdelijke lockdown in Nederland. Sterker nog: de lockdown is nabij!

De overheid zit met haar handen in het haar. Om de economische belangen te blijven ondersteunen, hebben Rutte en zijn onderdanen er voor gekozen om stapsgewijze maatregelen te nemen. Dit alles om er voor te zorgen dat de economie zo min mogelijk klappen zou vangen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op DE LOCKDOWN IS NABIJ: “Mensen luisteren niet! En wie niet horen wil…”

 1. Rensk. zegt:

  Rutte loopt constant achter de feiten aan zoals hij al drie kabinetten achter elkaar gewoon is.
  Maar hij is bijzonder heel bijzonder. En dat vind ie van zichzelf. Net als zn vrindje Timmermans. Ook die vind zichzelf heel bijzonder. Zo bijzonder dat hij vind dat de hele wereld naar hem moet luisteren naar zijn bijzondere ideeen. Rare piefen.

  Like

  • M. zegt:

   Ze lopen expres achter de feiten aan zodat het volk zelf om de eigen lockdown en bijgaande ellende gaat vragen.
   Zodat het volk zelf vraagt om ze op te sluiten.
   Beetje knoeien met cijfers om angst aan te jagen en ze schreeuwen weer om hun eigen gevangenis.
   Ze hebben geen idee waar ze om schreeuwen.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Nee ze luisteren idd niet. In het park zie ik kweet niet hoeveel mensen en kinderen dicht op elkaar te spelen en te doen en het worden er met de dag meer. Hoor ook nog mensen zeggen dat het allemaal onzin is. Nou ik weet niet voldoende van dit virus en hou me daarom liever gedeisd. Wandel in mn uppie en dat hou ik voorlopig zo. Maar als er een lock down komt kan ik waarschijnlijk dat wandelen en fietsen niet eens meer door die idioten die zich nergens aan houden. Laat die lui dan maar helemaal dood vallen denk ik dan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Van de week komt hij, waarom omdat de mens eigenwijs is, niet luisteren als je niet naar buiten hoef, ga dan ook niet naar buiten, maar de mens is verdomme hardleers en dom.
  Dus de PVV en FVD krijgen gelijk?? als ze niet wil horen, moeten ze maar op de blaren zitten. Lekker binnen blijven.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jolanda zegt:

  Rutte is een vuile smerige dictator die alleen maar op meer macht uit is.

  Like

 5. Cathja zegt:

  PVV en FvD hebben al eerder aangegeven dat een totale lockdown de enige manier is om het aantal besmettingen terug te dringen.
  Mensen luisteren inderdaad niet, maar vieren als het ware vakantie nu de kinderen vrij zijn van school, het weer aangenaam is en hun vrije tijd blijkbaar niet op kan. Velen voelen totaal niets voor een lockdown en vinden dit een te drastische maatregel.
  Maar waarom voelen jullie je in je vrijheid beknot? Denken jullie werkelijk alleen maar aan het eigen genot en vermaak, terwijl de bedoeling van deze maatregel is dat er mensenlevens gered zouden kunnen worden als het aantal besmettingen daalt?
  Ik blijf binnen. Mijn echtgenoot ook. Alleen de deur uit voor enkele noodzakelijke boodschappen, en die doe ik alleen, en zo snel mogelijk. Dat kan iedereen toch op deze manier?

  Denk ook eens aan je naaste! Dit virus kan iedereen treffen, dus ook jou en je gezin!

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Verstandige reactie

   Geliked door 1 persoon

  • Kuu zegt:

   Mijn nichtje woont in Spanje. Ze durft echt niet naar buiten, want dan krijg je flink met de politie te maken. Dat is different cook.
   Supermarkt? Dan moet je bonnetje tonen, anders krijg je er van lnags…

   Like

   • M. zegt:

    Laat ze maar gillen om een lock down ze komen er wel achter.
    De echte tv kijker herken je aan de angst het schreeuwen om het lock down waarvan ze geen idee hebben hoeveel problemen dat gaat geven.
    Als een kip zonder kop lullen ze hun eigen gevangen en blaten ze de leugenaars die goochelen met cijfers na.

    Vooral het volste vertrouwen hebben in mensen met een spuit die graag wat minder mensen op de aarde zouden zien en een onzichtbare vijand gebruiken om het volk zichzelf te laten knechten.

    Like

 6. Lucky zegt:

  Schunnig!
  Zojuist bij Op1 zat er een kereltje in de studio die dacht dat hij de Messias was, hij had nl een prachtig idee…..
  Meneertje liet van restmateriaal slaapzakken maken voor daklozen en die ging hij dan uitdelen.
  Nou komt het…..die slaapzakken werden ook nog gemaakt door vluchtelingen, die hadden zo ook nog een baan.
  Die vluchtelingen die hier in Nederland opgevangen worden krijgen álle hulp en begeleiding, een dak boven hun hoofd, voedsel, rechtsbijstand, procedures, medische zorg, scholing etc en dat álles GRATIS!
  Die zgn vluchtelingen, die dus ALLES GRATIS KRIJGEN, gaan slaapzakken maken voor arme mensen die dus gewoon langs de straat moeten blijven liggen en tevreden en dankbaar mogen zijn met een GRATIS SLAAPZAK!
  En niemand in die studio beseft wat ze daar eigenlijk uit zitten te kramen, en hoe schunnig en pervers dit is!!!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb zelfs geleerd dat mensen en kinderen die (meestal ongevraagd en zonder dat er zelfs iets door hen wordt geeist) gruwelijk oververwend worden en vertroeteld juist helemaal GEEN dankbaarheid kennen en waarom niet!? Dat is eigenlijk ook niet zo moeilijk: Zij hoeven namelijk, zoals jij al aangaf, totaal NIETS te doen voor kost, inwoning, verwennerij en daarom waarderen ze dat ook allemaal niet!
   Oerverwennerij maakt mensen namelijk vreselijk ondankbaar, hebzuchtig, asociaal, brutaal enz. en dat is haast hetzelfde als dat je op het Centraal Station van Utrecht een hele zak met muntgeld tussen de treinreizigers en publiek zou gooien! Dit zet meteen een grote vorm van hebzucht in gang waarna mensen allemaal met elkaar gaan knokken om dit geld te bemachtigen, gelijk als dat je oud brood tussen eenden, ganzen. zwanen, meerkoeten, duiven, kraaien en andere vogels gooit.

   Like

 7. janman zegt:

  Een virus discrimineert niet , hij is zelf de crimineel en voor me maakt het niet uit, of blank , zwart , geel of rood ben, hij wil je hacken om je bit en byte om aan zijn bitcoin te komen en in de code te schrijven zodat ddos aanval op “globalistisch (v)lucht” eerst de longen dan de koorts, de brains , en noch eten en vocht . repsectievelijk: , China dan de vlucht naar huis , de paniek, Afrika

  (De longen” China ” help Italië, de brains ” EU ” niet.).

  Als de mensen niet hun sociaalgedrag aanpassen tegen deze crimineel , dan zijn ze asociaal en verliezen zij hun vrijheid door hun onvolwassens gedrag, met een huisarrest tot gevolg .

  Like

 8. Roeland zegt:

  Begin 1945 in Europa…Bijna overal honger, typhus, verlammingen, dood, massagraven, onvoorstelbare ellende. Maar geen lockdown en beschermingen bij de “supermarkt”. Denk daar maar eens over na!

  Like

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen, turkse wapens onder Athene
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/22/greece-arrests-turkish-terrorists-in-tunnel-full-of-weapons-under-athens/

  Grieken vinden tunnel vol wapens onder Athene, arresteren Turkse terroristen

  De politie in Griekenland arresteerde leden van een Turkse terroristische organisatie nadat onder Athene een tunnel met een cache van wapens van militaire kwaliteit was ontdekt.

  Elf leden van de Revolutionaire Volksbevrijdingspartij (DHKP-C), een marxistisch-leninistische organisatie, werden gearresteerd tijdens een operatie van de Griekse antiterrorismedienst en de nationale inlichtingendienst. De elf mannen zijn allemaal Turkse staatsburgers, hoewel van sommigen wordt aangenomen dat ze van Koerdische afkomst zijn.

  Bij de aanvallen op eigendommen in de districten Sepolia en Exarchia in Athene ontdekte de politie een tunnel van 47 meter (154 voet) met een arsenaal aan wapens, waaronder een antitankraketwerper, granaatwerpers, AK-47-geweren, en pistolen, volgens de Griekse krant Kathimerini.

  De Revolutionaire Volksbevrijdingspartij (DHKP-C) als een extreem-linkse revolutionaire communistische organisatie die door de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie en de Turkse regering is geclassificeerd als een terroristische organisatie.

  Like

 10. bezigebij63 zegt:

  Ik zit al vanaf de uitbraak binnen en kom alleen in de late avonduren even buiten om boodschappen te doen als er bijna niemand meer in de winkel is. Maar overdag ben ik als gepensioneerde thuis zonder sociale contacten en visite en alleen. En dat wil ik graag zo houden tot het weer veilig is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s