EU heeft te laat ingegrepen bij aanpak corona-virus

Screenshot_24

(Door: “Balkanske priče”)

Het corona-virus grijpt om zich heen. De Tsjechische viroloog Sonja Peková, hoofd van Tilia Laboratories, die in haar eigen laboratorium twee corona-besmettingen aan het licht bracht, denkt dat iemand het virus per ongeluk heeft laten ontsnappen in Wuhan, waar zich het epicentrum van de uitbraak bevond. Daar is een laboratorium gevestigd dat betrokken is bij de genetische manipulatie van virussen. Het gaat om een lab met het hoogste veiligheidsniveau, een zogeheten BSL4-lab. Er werd in 2017 al gewaarschuwd dat het lab in Wuhan niet aan alle eisen voldeed. Het laboratorium in Wuhan is voor zover bekend de enige locatie in China die met dodelijke virussen kan werken. Het Wuhan-instituut heeft wel corona-virussen bestudeerd, waaronder de stam die ernstig acuut respiratoir syndroom (SARS), het H5N1-influenzavirus, Japanse encefalitis en knokkelkoorts veroorzaakt. Onderzoekers van het instituut hebben ook de kiem bestudeerd die anthrax veroorzaakt. Op dezelfde locatie wordt ook het vaccin tegen SARS geproduceerd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, Bureaucratie, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op EU heeft te laat ingegrepen bij aanpak corona-virus

 1. Jan zegt:

  Einde van immigratie? Beetje voorbarig

  Like

 2. Jan zegt:

  Idioten reageren op het CHINA-VIRUS

  Like

 3. Mary zegt:

  Ik denk het niet de EU heeft het opzettelijk laten gebeuren………

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De EU doet wel meer opzettelijk.

   Opzettelijk hebben ze de democratische wens voor een brexit getraineerd.

   Opzettelijk hebben ze de wens voor een niet politieke unie genegeerd en via een omweg Lissabon toch in gevoerd.

   Opzettelijk laten ze de grenzen open wetende dat terroristen zich dan snel kunnen ontrekken aan opsporingsambtenaren.

   Opzettelijk vernielen ze de pensioenvoorzieningen van europese burgers met de nul rente politiek.

   Opzettelijk houden ze vast aan de Euro die dysfunctioneel is en laten complete landen verarmen en de werkeloosheidcijfers onder jongeren richting de 40% gaan.

   Opzettelijk laten ze over heel west Europa banlieus ontstaan wetende dat dit wetteloze gebieden zijn en via propaganda campagnes over tollerantie en vrijheid snoeren ze de monden van criticasters.

   Ik zie ze ertoe in staat om opzettelijk de corona epidemie te misbruiken om hun mislukt sociaal economisch beleid te verdoezelen en middels corrupte propaganda de new green deal in te voeren om geld los te peuteren uit de belastingbetalers om zo hun verotte EU nieuw leven in te blazen en een excuus te hebben dit gedrocht voort te zetten.

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Precies om een soort medische noodtoestand te veroorzaken om iedereen een spuit in zijn donder te kunnen jagen.
   Van mensen die oorlogstuig ons land binnen brengen en halen hoef ik geen spuit die mogen ze in hun eigen nek steken die viespeuken.
   Ze hebben de hele bevolking al ziek genoeg gemaakt met 16 miljoen zieke mensen.
   Laat ze oprotten met hun gif.

   Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Dat zou best kunnen dat het virus uit dat laboratorium is gekomen. Maar kan ook van de markten komen. We weten het niet en komen het waarschijnlijk nooit te weten. Toch houd ik mn hart vast als straks die aziatische markten weer opengaan. En daar eventuele coronadragers daar met hun fikken tussen zitten te rommelen.

  Op die foto vind ik Timmermans nog enger dan ik m al vond. Die man gaat over lijken Griezelige onechte grijns van die man. Rutte heeft ook zo´n onechte grijns. Vraag me af wat die 2 te bespreken hebben.

  Like

  • Rensk:Berichten tijdens het begin van de uitbraak zeiden dat het virus mogelijk afkomstig zou zijn uit een laboratorium in de stad Wuhan, dat onderdeel uitmaakt van een geheim programma voor biologische wapens in China. Dat schreef de Washington Times op 26 januari 2020.En Radio Free Asia heeft de week voor de publicatie van de Washington Times een televisiereportage uit 2015 uitgezonden over het meest geavanceerde laboratorium voor virusonderzoek van China, het Wuhan Institute of Virology….Nog een BEWIJS:http://edjesvlog.com/buitenland/bewijs-coronavirus-dat-de-wereld-infecteert-is-een-militair-bio-wapen-ontwikkeld-door-het-chinese-leger/

   Like

  • M. zegt:

   Ze weten het dondersgoed Bill heeft de spuit en de oplossing die ze een paar jaar terug al wisten.
   Men had ook event 201 pandemie oefening dus men weet heel goed waar het vandaan komt men heeft er zelf patent op de corona.
   Corona is niet dodelijk.
   Slechts bij een enkeling maar ze voeren doden van allerlei soorten op als corona doden.
   In China is alles al opgeheven en onder controle.
   De angst van de mensen die is dodelijk daarmee kunnen ze het land op zijn kop zetten voor nog minder doden als de gewone griep en dat zou met mensen die niet in angst zitten niet lukken.

   Like

 5. bobzelf zegt:

  PER ONGELUK ??? ONTSNAPT ??

  TUURLIJKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

  IK HEB HEM PER ONGELUK DOOD GESCHOTEN , HIJ STRUIKELDE OVER MIJN UIT GESTOKEN BEEN GREEP NAAR MIJN ARM EN HET PISTOOL EN DAT GING 5 X AF

  TUURLIJK SPRAK DE RECHTER,

  VRIJSPRAAK BIJ GEBREK AAN BEWIJS !!

  VERDACHTE , U HEEFT HET SLACHTOFFER NEERGESTOKEN ????

  DAT WAS EEN ONGELUK EDELACHTBARE
  MJ TREFT GEEN BLAAM ECHT NIET

  want
  De man struikelde vlak voor me en is zo rechtstreeks op mijn vlijmscherpe mes gevallen

  EN DAT 30 X

  EEN VIRUS DAT PER ONGELUK ONTSNAPT ??

  DUS MEEGESLOPEN NA WERKTIJD ???
  HET RAAM STOND OPEN WAS EEN BEETJE WARM
  EN JA EEN ONGELUKKIE LIGT DAN OP DE LOER ??
  DANWEL ZIT IN EEN KLEIN HOEKIE TOCH ??

  ZE STAAN DEZE LEVENSGEVAARLIJKE STOFFEN TOCH NIET IN EEN
  PATAT ZAAK TE TESTEN ?? HOOP IKWHAHAHAHAHA

  MAG IK 2 BROODJES FRICANDEL MET ???

  WAT ??? MET OF ZONDER VIRUS ???

  GEK WORD IK DAARVAN ,,,,,,,

  ONZE VRIEND BILL GATES HEEFT HET OVER 500 MILJOEN MENSEN IS GENOEG
  ALS SLAAF OP DEZE AARDBOL

  EN HEEFT HET PATENT OP HET CORONA VIRUS, WELK ONGELUKKIE BEDOELT U ???

  GROETJES

  OME BOB

  Like

 6. Lise zegt:

  Als er iets te halen valt, is Brussel er als de kippen bij. Nu er een krachtig optreden verwacht wordt, geeft Brussel niet thuis.

  Like

 7. Jan zegt:

  Politieterreur tegen Chinese bevolking

  Dat het leven weer op gang komt was zoals bekend is van communisten, nepnieuws

  Like

 8. Kuu zegt:

  Ingrijpen? Dat doet Europa nooit.

  Like

 9. Tineke zegt:

  Die bespreken dat het allemaal gesmeerd loopt,en waarschijnlijk zullen ze daar wel de champagne bij opentrekken !

  Like

 10. Lord of Hosts zegt:

  Dat schreef The Washington Times? Daar zeg je wat. Staatskranten die hun eigen vlees moeten keuren. Er werd al eerder vermeld, en dit is overgenomen door de staatskranten van Europa, dat het virus in Amerika vervaardigd is en mogelijk gestolen en meegesmokkeld naar China. Ook zo’n onlogisch verhaal.
  Wat wel frappant is is dat de meest dodelijke uitbraak van het virus in 2 BRICS-landen plaatsvonden. Dat betekend dat in die landen (Huwan en Iran) de eerste golf van het virus onbewerkt, dus via het voedsel in het menselijk lichaam is gekomen. De tweede golf van het virus is door besmette mensen van de eerste virus-golf doorgegeven en heeft dus een milder, door het menselijk overlevingssysteem/antistoffen bewerkt, karakter.
  Wie van deze smeerlapperij denken te profiteren moet haast wel de dader zijn, maar die zal wel straffeloos blijven…
  Zou het Britse volk werkelijk denken dat hun Brexit een democratisch besluit is?
  Een volk die mag kiezen, gelooft iemand dat werkelijk?
  De Britse en Amerikaanse inlichtingen-diensten werken al 100 jaar samen en hebben al heel wat smeerlapperij op hun naam staan. Daarnaast zijn Washington en Londen niet zo tevreden over de gele hesjes, de boerenprotesten en het hele EU-Gedrocht die daar geen korte metten mee maakt. Ik denk dat ze dat gedrocht willen veranderen in een nog engere mensonterende superstaat, maar dan moeten we eerst een financieel/economisch wrak worden. Ontdaan van al onze reserves….
  De Britse macht weet wat Europa te wachten staat. Zij stappen er uit. Zij ontspringen de dans.
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=https://www.wsws.org/en/articles/2020/03/20/pers-m20.html&usg=ALkJrhjsp49wR1l2Jg3OH8v5PBFgdaYF3A#pk_campaign=sidebar&pk_kwd=perspectives
  Een machtig man heeft ooit gezegd over de Amerikaans-Britse macht; “Je kunt ze niet vertrouwen, ze omhelzen je vol liefde maar ondertussen stelen ze je hele huis leeg en verleiden je vrouw.”
  Ook Lockerbie heeft het nooit gelooft dat Libië achter die vreselijke gebeurtenis zat in 1988. Maar toch moest dat geo-politieke gedrocht in Den-Haag een onschuldig man schuldig verklaren. Maar de bewoners van Lockerbie weten nu dat ze gelijk hadden. De grootste smeerlappen in de wereld lopen geen gevaar.
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=https://www.wsws.org/en/articles/2020/03/18/lock-m18.html&usg=ALkJrhgE9o0q35kohA7g6qANAmqbH0aQjA

  Like

 11. hennieschwarz zegt:

  Hoi EJ bron. Mag ik dit stuk over de EU doorsturen? Of heeft u dat liever niet. Is ook geen probleem, zo ja graag. Want ik ben absoluut dezelfde mening toegedaan. Gr Hennie Schwarz

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Dat Europa van een handelsmacht in een wereldmacht is verandert blijkt dus niet goed te vallen bij andere grootmachten, de Brusselse Bolsjewieken schoppen zere schenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s