Kom maar binnen: Seehofer houdt vast aan de opname van vluchtelingenkinderen uit Griekenland

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland bestaat nog steeds een uitzonderingsregeling in de uitzonderingstoestand – ook al gaat het niet om de eigen burgers: de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) houdt ondanks de inreisbeperkingen vast aan zijn belofte om minderjarigen uit de Griekse vluchtelingenkampen op te nemen. “We hebben toegezegd dat we deelnemen aan de opname”, zei Seehofer tegenover de “Spiegel”. Daar zou men voor staan.

journalistenwatch

Vanwege de corona-pandemie heeft zijn ministerie verordend dat buitenlanders in de regel Duitsland niet meer binnen mogen komen. Uitgezonderd echter de opname van de kinderen met een bijzondere behoefte aan bescherming, waarover Duitsland en EU-landen zoals Frankrijk, Ierland, Portugal en Finland het midden maart eens waren geworden. “Het heft om te handelen ligt nu in handen van de Europese Commissie”, zei de minister van Binnenlandse Zaken met de blik richting Brussel.

Volgens de plannen dienen er 1600 vluchtelingen uit de Griekse vluchtelingenkampen gehaald te worden. Duitsland wil vooral zieke kinderen en hun families opnemen, er zou vooral rekening gehouden moeten worden met meisjes jonger dan 14 jaar. Het voornemen wordt ondersteund door Boris Pistorius (SPD), minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Niedersachsen.

Dat Seehofer zijn toezegging bevestigt, zou hij “buitengewoon” begroeten, zei Pistorius tegenover de “Spiegel”. Het zou Duitsland niet overbelasten, voor zover daar voorzorgsmaatregelen bij zouden worden genomen. “De kinderen hebben onze hulp nodig, de situatie in deze kampen is veel erger dan wij ons kunnen voorstellen”, aldus de SPD-politicus.

Wat een uitspraak. Duitsland is in de corona-crisis nu al compleet overbelast, maar er kan zoals bekend nog altijd iets bij.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kom maar binnen: Seehofer houdt vast aan de opname van vluchtelingenkinderen uit Griekenland

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen….
  https://tpo.nl/2020/03/21/mogelijk-mislukte-poging-tot-aanslag-op-ice-hogesnelheidslijn-keulen-frankfurt/

  Mogelijk mislukte poging tot aanslag op ICE-hogesnelheidslijn Keulen – Frankfurt
  Over lengte van 80 meter schroeven spoorstaven losgedraaid

  Op het hogesnelheidstraject tussen Keulen en Frankfurt is geprobeerd een aanslag te plegen, melden Duitse media. Het treinverkeer werd stilgelegd. Ook de ICE-treinen tussen Amsterdam en Frankfurt maken gebruik van de route.

  De politie spreekt over schade aan de rails. Schroeven zaten los. Omdat dat mogelijk opzettelijk is gebeurd, wordt een aanslag niet uitgesloten. Het kwam niet tot een ongeval. Treinen vallen uit of worden omgeleid.

  Volgens tijdschrift Der Spiegel zaten op een brug de schroeven over een lengte van tachtig meter los, waardoor de rails vijf centimeter meer uit elkaar lagen dan normaal. De Duitse spoorwegen spraken aanvankelijk over vandalisme.

  Like

 2. Albert zegt:

  Alle kinderen onder de 30 zijn welkom.
  Graag de traangas granaten daar achter laten.

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Zolang ze in Duitsland blijven zal het mij een rotzorg wezen.
  Duidelijk ALLEEN DUITSLAND…

  Like

 4. Johan zegt:

  Onvoorstelbare waanzin ! Die minister Seehofer is volslagen van de pot gerukt.

  Like

 5. Lise zegt:

  De autochtonen worden reis- en bewegingsbeperking opgelegd, maar voor gelukszoekers staat de deur wagenwijd open. Dat klopt niet.
  Mensen word wakker! We worden belazerd. Welke verborgen agenda wordt uitgevoerd? Bilderberg, Soros, Oranje, Rothschild cs ?

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://sceptr.net/2020/03/turkije-ontvoerde-chaldeeuws-katholieke-vrouw-dood-teruggevonden/

  Turkije: ontvoerde Chaldeeuws-katholieke vrouw dood teruggevonden

  Simune, de vrouw van een ontvoerd Chaldeeuws-katholiek koppel uit het christelijke dorp Kovankaya in Turkije, werd dood teruggevonden aan een kanaal. De vrouw was bedekt onder sneeuw en ijs. De man is nog spoorloos.

  Het was lange tijd stil rond de ontvoering van het Chaldeeuws-katholieke echtpaar Hurmuz Diril en zijn vrouw, Simuni, uit het christelijke dorp Kovankaya in Zuid-Oost Turkije. Vandaag is het lichaam gevonden van een vrouw in een kanaal nabij hun woonplaats Kovankaya. Uit onderzoek is gebleken dat het gaat om de vermiste Simuni. Haar lichaam was bedekt onder sneeuw en ijs.

  Christenvervolging
  De Oosterse christenen worden al jarenlang uit hun thuisland Turkije verjaagd. Ze raken bovendien vaak ongewild verwikkeld in politieke conflicten tussen de Turkse regering en de Koerdische PKK.

  “Ons dorp,” herinnert Fr. Diril zich, “werd in 1989 voor het eerst geëvacueerd, tijdens de oorlog tussen de PKK en het Turkse leger. Er waren toen 80 huizen. In 1992 keerden vier families terug, maar in 1994 werd het gebied weer ontruimd. De meeste inwoners vluchtten naar Europa. Sinds 2010 hebben we de bezoeken aan het dorp hervat en zijn ouders waren de eersten die het wilden herbouwen, ondanks hevig verzet en bedreigingen.”

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Soms vind ik ’n oude reactie terug:
  **Mocht minister van Binnenlandse Zaken Seehofer daarom maandag, overeenkomstig zijn aankondiging, de grenzen niet sluiten, dan zou dat niet alleen een grof verraad aan zijn ambtseed zijn, maar ook een arglistige misleiding van de kiezer en een misdaad tegen het Duitse volk. Voor zo´n breuk van trouw zou geen rechtvaardiging bestaan.**

  Het bovenstaande is een zware beschuldiging van Seehofer, doch naar aanleiding van de argumentatie, mede door Merkels gelogen en onuitvoerbare EU deal zal het zeker door Seehofers hoofd spoken.

  En Merkel heeft vandaag alweer een plannetje bedacht (https://www.n-tv.de 14:00 uur) en later (17:00) de finale…… Man, laat je niet langer gebruiken door je eigen/Beierse politieke integriteit te laten afbranden!

  O, ja: de “Beierse stap” in het voorkomen van ’n hernieuwd Bremen-asielschandaal https://www.n-tv.de/politik/Neuer-Bamf-Chef-wirbt-um-Vertrauen-article20490098.html zal hem niet in dank zijn afgenomen.

  Gegroet Waardig Geachte Heer Seehofer. Welke aangemelde, goed bij zinnen (…) zal deze functie onder ’n psychiatrisch gestoorde moeder zonder kinderen der Duitsers kunnen behoeden?!

  https://ejbron.wordpress.com/2018/07/01/nu-moet-u-leveren-meneer-seehofer/#comment-799927

  Spreekt voor zich hoe ik denk over Seehofer!

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Ach, er komen nog steeds heimelijk nachtvluchten op een klein vliegveld binnen. Die ‘arme’ vluchtelingen worden met super speed door de poorten geleid naar de al wachtende bussen die ze vervolgens over Duitsland verspreid. Uiteraaaaard hebben die mensen geen Corona gedronken.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Horst Seehofer kan echter, als zijn idiote plannen doorgaan en alles uit de hand loopt met die vluchtelingenkinderen (?) in Duitsland, beslist NOOIT, gelijk aan Pontius Pilatus, zijn handen (letterlijk en figuurlijk) in onschuld gaan wassen daar men in Duitsland totaal NIET zit te wachten op nog meer vluchtelingen met corona!
  Die vent is volgens mij alleen ZELF al in zijn idiote kop besmet met dat virus waar hij desnoods, gelijk aan Merkel aan de aanverwante linkse mispunten in de Reichstag in Berlijn, ook eens aan zal bezwijken! En ik zal daar geen (krokodillen)tranen om gaan laten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s