Lamlullen!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Lamlullen!

 1. BigLJohn zegt:

  Rutte die de Turkse delegatie huiswaarts stuurde. Resultaat ? Tijdens de verkiezingen die toen volgden deed de VVD goede zaken. Vele kiezers leken geen (korte termijn) geheugen te bezitten en stemden op de VVD. De komende verkiezingen in 2021 zullen volgens mij hetzelfde beeld opleveren. Wederom zal Rutte de gelegenheid aangrijpen (nu met het Corona virus) om velen op het verkeerde been te zetten. Met zovele domme kiezers ten lande is het niet moeilijk voor Rutte om ons in 2021 te verrassen met een Rutte 4 kabinet verzwaard met een grote PvdA. Een afrekening op 21 Maart 2021 ? Vergeet het maar ! Hoeveel keren hebben we ons al niet rijk gerekend en moesten we na de verkiezingen lijdzaam toezien dat links alweer gewonnen had. Al zo’n 50 jaar lang linkse of links getinte kabinetten. Zouden Nederlanders een voorkeur voor het Marxisme hebben ? Een beetje raar voor dit kapitalistische Nederland, daar zou je eigenlijk zoiets helemaal niet verwachten. Dat velen in den lande massaal links gaan stemmen !

  Geliked door 3 people

 2. pepo Copyright zegt:

  Dit wapen (virus) zal ingezet worden voor de volgende verkiezingen.
  Het huidige cartel weet immers dat ze volgende verkiezingen zullen vallen als een baksteen.

  Zet het volk op huisarrest ( quarantaine)
  Zo kun je de “democratische verkiezingen eindeloos uitstellen.
  Het volk is zooooo 🤦‍♂️ dom.

  Geliked door 1 persoon

 3. een tijdelijk virus gaat vanzelf weg, maar immigratiekosten gaan nooit weg en de natuurschade is blijvend

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/21/tunahan-kuzu-denk-keert-na-de-verkiezingen-niet-terug-farid-azarkan-vanaf-nu-fractievoorzitter/

  Tunahan Kuzu (DENK) keert na de verkiezingen niet terug – Farid Azarkan per direct fractievoorzitter
  DENK-partijleider heeft ‘de energie en inzet’ niet meer

  Tunahan Kuzu stopt als partijleider van de politieke partij DENK en is niet beschikbaar als lijsttrekker bij de volgende verkiezingen. Hij blijft zijn werk in de Tweede Kamer wel doorzetten maar draagt het fractievoorzitterschap over aan Farid Azarkan. Kuzu heeft DENK zaterdag verteld dat hij niet beschikbaar is als lijsttrekker, zo meldt hij. Na de verkiezingen in maart volgend jaar zal hij stoppen met de politiek. Dat schrijft Kuzu zaterdag op Facebook.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/column-ozair-hamid-laten-we-niet-vergeten-wie-schuldig-aan-de-verspreiding-van-het-coronavirus-is/

  Column Ozair Hamid – ‘Laten we niet vergeten wie schuldig aan de verspreiding van het coronavirus is’

  Zoeken…
  De Dagelijkse Standaard
  LOGIN
  REGISTREREN
  Politiek
  Binnenland
  Buitenland
  Economie
  Europese Unie
  Entertainment

  Column Ozair Hamid – ‘Laten we niet vergeten wie schuldig aan de verspreiding van het coronavirus is’

  Terwijl Nederland rouwt en angstig naar buurlanden kijkt, springt 1 gegeven in het oog: de veroorzaker. Wie of wat heeft bloed aan zijn handen. Wie of wat onherstelbaar leed heeft veroorzaakt bij duizenden families. Wie of wat schuldig is aan één van de grootste economische recessies in de geschiedenis.

  CNN liet zich de afgelopen dagen kritisch uit over het feit dat de Amerikaanse president het nieuwe coronavirus, het ‘Chinese virus’ noemde. Trump benadrukte echter het vitale belang van zijn bewoordingen – en de president maakt daar een valide punt, want hoeveel (financiële) ellende zou ons bespaard zijn, wanneer de Chinese overheid kleur bekende en zich niet zo onderdrukkend zou gedragen. Waarom meegaan in verhaal van de Chinese propagandamachine?

  Hebben we geen morele schuld en plicht om de dader voor het gerecht te slepen, zoals we doen met andere misdrijven? Ik denk het wel, en dat moeten we de Chinezen duidelijk maken. Het was de Chinese overheid die niet ingreep, loog en wegkeek. Het is de Chinese overheid die verantwoording moet afleggen, hier, in Den Haag.

  Like

  • bobzelf zegt:

   JA, GELIJK MET DE RUSSEN

   DIE KLOTE PUTIN MET DIE BUKRAKET UIT 1986

   ZIJN ZE NOU HELEMAAL BESODEMIETERD ??

   OME BOB

   Like

  • Evert Jan Poorterman zegt:

   Lucky,

   niet de Chinezen maar de Amerikanen zijn de makers en de verspreiders van corona! Amerikaanse militairen namen het mee naar Wuhan, najaar 2019, toen zijn de Millitairy World Games bezochten. China en Wuhan zijn de perfecte plaatsen een ziekte wereldwijd te verspreiden. Wuhan ligt centraal en de metropool verbind noord met zuid en oost met west omdat in Wuhan tal van spoorbanen en autosnelwegen bijeen komen. Dus als je snel iets verspreid wilt hebben door China; dan moet je Wuhan hebben! Daarnaast gaan miljoenen Chinezen de planeet over als toeristen en werken een miljoen Chinezen overzee in Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, Italie en Spanje! Die gingen in februari van dit jaar allemaal naar huis (China) vanwege het Chinese Nieuwjaar. Na anderhalve week keerden ze weer naar hun werkplekken. Dus Wuhan was perfect voor verspreiding door China en de Chinezen zijn perfect voor verspreiding over de planeet en daarbij tonen kaarten van Japan, Zuid-Korea, Groot-Brittannie, Frankrijk, Duitsland en Nederland duidelijk dat de uitbraken van corona het eerst voorkomen rondom Amerikaanse legerbases. Ook in Italie, Spanje en USA! In Noord-Brabant zien we dat bij Gilze-Rijen en Volkel en in Limburg bij Schinnen en Venray… Dus het waren wel de Chinezen die het verspreiden, maar dankzij de Amerikanen! Die aansturen op een economische oorlog met China en de machthebbers achter de schermen sturen aan op wereldmacht en massale vaccinatie van de nanochip (anti-Christ, het Beest 666)… om de mens weer in slavernij onder te dompelen. De lockdown is om ons te testen en is omdat ze willen dat we uiteindelijk zelf vragen om vaccinaties.

   Met vriendelijke groet,
   Evert Jan Poorterman.

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het is alleen een illusie om te blijven geloven in de democratie. Stemmen heeft weinig zin als de meerderheid te koop is. Er zijn andere maatregelen nodig om een Rutte IV te voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s