Aan premier Mark Rutte

Screenshot_40

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Rutte,

Vandaag is de dag. Vandaag is de dag dat u staatsmanschap kunt tonen. Grijp in! Het is nodig.

Gisteren schreef journaliste Vivienne Groenewoud: “Ik begin steeds meer te denken dat corona een soort verkapte IQ-test is”. Dat was zó raak. Na de aanvankelijke blunders van het RIVM (“niet besmettelijk”, “niet naar Europa”, enz, enz) en u (“geen handen schudden, o, hahahaha, ik moet er ook nog aan wennen”), hebben u en koning Willem-Alexander getracht de Nederlandse bevolking duidelijk te maken dat de corona-crisis serious shit is.

En toch is die boodschap niet goed overgekomen. ‘Social distancing’ wordt niet begrepen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan premier Mark Rutte

 1. jegeloofthetniet zegt:

  Zelfs de kale journalist is oerstom. Ga jezelf eens informeren over dit virus. Al ontdekt in 1960 en bijna de gehele bevolking heeft dit al lang gehad.

  Ik wil geen onnodige opsluiting
  Voor een paar honderd doden is de hele maatschappij op slot gezet met alle gevolgen. Dit is een aanslag, niet meer, niet minder. Wat een grote LEUGENS.

  Like

 2. Kees zegt:

  Jan Dijkgraaf ,wil je alstublieft je kop houden en ik wil mijn vrijheid niet ingeperkt worden.

  Jij bent een bange laffe man, we zijn in Nederland 17 miljoen inwoners en slechts 160 mensen zijn eraan gestorven,hoe krankzinnig moet je zijn voor een lockdown.

  De meeste doden zijn ouderen en vaak met een onderliggende ziekte.

  De regering moet eerst een WHO onderzoeken over hun leugen, in 2018 zijn er meer dan 12.000 mensen gestorven aan griep, voornamelijk ouderen en geen kip die erom maalt. Waar jij met je paniekerig berichten met je briefje?

  Mensen moeten gewoon meer dosis vitamine C eten in combinatie mat D.

  Veel bewegen en rusten,en niet opgesloten worden jij krankzinnige man.

  Ik erger me rot aan figuren zoals jij, altijd ons onze vrijheid afpakken met je Corona gedoe.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Bedenk goed dat dit allemaal straks moet draaien op windmolens als we de klimaat waanzinnigen in de Haag hun zin geven.

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.businessinsider.de/wissenschaft/gesundheit/londoner-forscher-haben-in-einer-simulation-herausgefunden-dass-das-coronavirus-nach-5-monaten-wieder-da-ist-sobald-man-die-massnahmen-lockert/

  Londoner Forscher haben in einer Simulation herausgefunden, dass das Coronavirus nach 5 Monaten wieder da ist — sobald man die Maßnahmen lockert

  Ein Team britischer Forscher hat verschiedene mögliche Verlaufsformen von Covid-19 modelliert — abhängig davon, welche Gegenmaßnahmen getroffen werden.

  Das Ergebnis: Im günstigsten Fall müssten Maßnahmen wie die aktuell getroffenen ein Jahr lang aufrechterhalten werden, und im schlimmsten Fall ist mit Millionen von Todesopfern zu rechnen.

  Andere Forscher kritisierten, dass mögliche zukünftige Strategien in den Simulationen außer Acht gelassen wurden.
  Die Forscher haben dazu 66 Millionen virtuelle Individuen geschaffen, die die britische Gesellschaft nachbilden sollen. Dann wurden Daten aus der echten Welt in das Model integriert: Die wirkliche Anzahl von Intensivstation-Betten und Beatmungsgeräten, die durchschnittlichen Zahl von angesteckten Personen pro Infizierten und so weiter.

  In ihrer Simulation ließen die Forscher dann einige einzelne Individuen im Januar 2020 erkranken und simulierten anschließend drei Szenarien: 1) keinerlei Gegenmaßnahmen, 2) Maßnahmen zur Verlangsamung der Ausbreitung, 3) Maßnahmen, die den Ausbruch vollständig unterdrücken sollen und 4) ein Wechsel aus Verlangsamung und Unterdrückung. Die Ergebnisse aller drei Simulationen geben Anlass zu einiger Sorge.

  Nl
  Londense onderzoekers ontdekten in een simulatie dat het coronavirus na 5 maanden terug is – zodra de maatregelen versoepeld zijn

  Een team van Britse onderzoekers heeft verschillende mogelijke vormen van Covid-19 gemodelleerd, afhankelijk van welke tegenmaatregelen worden genomen.

  Het resultaat: in het beste geval zouden maatregelen zoals die momenteel worden genomen een jaar moeten worden gehandhaafd en in het slechtste geval kunnen miljoenen dodelijke slachtoffers worden verwacht.

  Andere onderzoekers hadden kritiek op het feit dat mogelijke toekomstige strategieën in de simulaties werden verwaarloosd.

  De onderzoekers hebben 66 miljoen virtuele individuen gecreëerd om de Britse samenleving na te bootsen. Vervolgens werden real-world gegevens in het model geïntegreerd: het werkelijke aantal intensive care-bedden en ventilatoren, het gemiddelde aantal geïnfecteerde mensen per geïnfecteerde persoon, enzovoort.

  In hun simulatie lieten de onderzoekers individuele individuen in januari 2020 ziek worden en simuleerden vervolgens drie scenario’s: 1) geen tegenmaatregelen, 2) maatregelen om de verspreiding te vertragen, 3) maatregelen die bedoeld zijn om de uitbraak volledig te onderdrukken en 4) een verandering van vertraging en onderdrukking. De resultaten van alle drie de simulaties zijn zorgwekkend.

  Like

 5. Johan zegt:

  Dit was weer zo’n geweldig commentaar van stuurlui, die vanaf de wal toekijken, hoe het schip de kade gaat rammen. Ja ja, die Jan Dijkgraaf is een geweldige kapitein. Hij weet precies hoe het land gered moet worden.

  Like

 6. Leo 1 zegt:

  Hey, Marrekie
  Bezoek eens Transsitie web: Dit is geen pandemie maar een wereldwijde machtsgreep.

  Daar kan je lezen wat jij met je Bilderberg en NWO vriendjes bekokstoven, c.q. UITVRETEN .

  De MSN is jullie nieuwe GOEBELS

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Om referenda te houden is voor mensen te moeilijk. Mensen snappen niet voldoende van dingen die spelen in Den Haag. Dus weg er mee volgens kabinet Rutte 3. Uitspraak Rutte: mensen kunnen beter gaan kantklossen. Terwijl juist mensen die zich verdiepen in zaken mee doen aan referenda. Maar de uitkomsten van de referenda beviel het kabinet niet. Dus geen verantwoording voor de mensen. Maar nu ineens dus wel.

  Nu ziet Rutte 3 de mensen ineens wel voor vol aan en hebben de mensen ineens wel verantwoording om afstand te houden en gaat hij er helemaal van uit dat dat helemaal goed komt. Meeste mensen houden zich er wel aan, maar net als bij referenda zijn er ook nu weer mensen, die zich neit verdiepen in zaken en houden zich er niet aan. Kennelijk zijn de mensen of dom of juist niet dom precies wanneer het in het straatje van Rutte te pas komt.

  Ik heb werkelijk helemaal niks geen vertrouwen in deze man.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Heeft het nog wel zin om een brief te schijven aan deze kwal.
  Zoals ik de media volgt heeft de Nederlandse burger totaal geen begrip wat er aan de hand is.
  De juigt inu land loopt gewoon buiten uit verveling ze hebben lak aan u regering van mij mad die lockdawn voor 2 maanden ingevoerd worden. En strenger optreden als je buiten bent. Mits je kan aantonen dat je op weg bent naar je werk, ( ook dit gaat gewoon door) of ander zaken bootschappen. Tja dan moet ik toch weer denken aan mijn buurman in Adam(2002) die zei: jullie ouderen moeten snel dood wij 32ers willen niet voor de oude garden werken. Dit zijn u kinderen babyboomers of ouder. Ik word kotsmisselijk van de kinderen die wij als ouderen op deze aardbol hebben neergezet, ikke ikke en de rest kan stikken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s