Brand in vluchtelingenkamp op Lesbos opgelost: Geen “kwaadaardige rechtsen”, maar “Palestijnen” als brandstichters opgespoord

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De opwinding in de Europese media en in de politiek was groot, toen er begin maart in het compleet overvolle vluchtelingenkamp Moria op Lesbos een grote brand uitbrak (foto). Destijds werd o.a. het gemeenschapscentrum “One Happy Family” verwoest. Al snel wilde men de schuld van het ongeluk bij “rechtse” Griekse eilandbewoners in de schoenen schuiven.

Screenshot_47

Daarin muntte vooral de Duitse politicus van de Groenen en Europarlementariër Erik Marquardt uit, die al wekenlang op het eiland vertoeft en daar op krachtige wijze werft voor een verdeling van de migranten over andere Europese landen. Hij sprak martiaal van een “falen van de rechtstaat” en “een capitulatie van Europa voor de fascisten”.

Brandstichters waren drie “Palestijnen”

Griekse media melden nu echter dat de brandstichters door de lokale politie dankzij videobeelden van een bewakingscamera van een nabijgelegen onderneming konden worden opgespoord. Het gaat niet, zoals Marquardt beweerde, om “fascisten”, maar om migranten. Drie “Palestijnen” zouden de brand opzettelijk hebben aangestoken.

Maar het wordt nog erger: een van de verdachte “Palestijnen” woont op dit moment met een Grieks paspoort in Mytilene op Lesbos, de andere twee wonen in Athene en zijn speciaal voor de brandstichting naar Mytilene gekomen. Verder is er ook sprake van een vierde, tot nu toe niet geïdentificeerde persoon. Zoals op bewakingsvideo´s te zien was, kwamen de migranten in een auto aan, klommen een heuvel op in de buurt van het vluchtelingenkamp en stichtten brand. Nadat de brand was uitgebroken, stapten ze weer in de auto en reden ze weg. De Griekse politie probeert nu vooral te achterhalen waarom er extra “versterking” voor de brandstichting uit Athene kon komen.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Griekenland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Brand in vluchtelingenkamp op Lesbos opgelost: Geen “kwaadaardige rechtsen”, maar “Palestijnen” als brandstichters opgespoord

 1. Pietersen zegt:

  Palestijnen… whatever, konden ook Afrikanen, Afghanen, Bangladeshi, Pakistani, Arabieren wezen.
  Marquardt gaat nu wereldwijd z’n excuses aanbieden zeker en wordt veroordeeld voor hate-speach.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Onderzoek maar inhoeverre deze figuren conecties hebben met de grijze wolven.

  Like

 3. Mary zegt:

  Wat vervelend nou zeg voor de Europese politiek en media dat de politie camerabeelden van die Palestijnse moordenaars heeft, rechts?, welnee zoiets smerigs komt alleen van links en hun Islamitische vriendjes, hier zouden die camerabeelden al lang verdonkeremaand zijn onder het mom van ze stonden toevallig allemaal niet aan………….

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Palestijnen bestaan niet, hetzijn Arabieren die uit
  uit het midden -oosten komen.
  Palestina werd door de Romeinen ingevoerd om
  het joodse volk van zijn identiteit te beroven.
  Wat we nu Palestijnen noemen zijn tijdens het Engelse
  mandaatnaar Israel gehaald.
  De Arabieren of andere m Mohamedanen die na 1948
  zijn binnen gekomen.
  Jordanie is als men het zo wil noemen Palestijnsgebied.

  Geliked door 1 persoon

 5. Harry Willemse zegt:

  Zal vanavond wel groot nieuws zijn bij de Nationale Propaganda Organisatie.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Rusland helpt Italie. EU doet niks. Ik vermoed dat de EU als alles voorbij is gewoon weer met geld gaat strooien om Italie binnen de EU te houden. Mag u raden waar dat geld vandaan gaat komen. Die heerlijke snoeppot van ons waar ze in gaan graaien.Mark my words. Eu lost niks op. Kunnen alleen met andermans geld strooien zoals echte communisten gewoon zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. hannah zegt:

  weer werk aan de winkel voor onze minister van …. wat was ze ook al weer ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s