BREAKING!: Bondsregering en deelstaten zijn het eens over contactverbod

Screenshot_65

Dreigt voor ons nu de sociale isolering?

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Maatregel zonder toereikende rechtsbasis?

Volgens met elkaar overeenstemmende mediaberichten willen de Bondsregering en de Duitse deelstaten een contactverbod besluiten om de uitbreiding van het corona-virus verder te vertragen.

PI News (2)

Naar verluidt zijn de bondskanselier en de ministers-presidenten van de deelstaten het er op een telefonische conferentie over eens geworden om concentraties van meer dan twee personen in principe te verbieden, met uitzondering van gezinnen en in één huishouding levende personen.

Daarvoor al waren de deelstaten Baden-Württemberg, Berlijn, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Schleswig-Holstein en Thüringen het in principe met elkaar eens geworden over een verstrekkend contactverbod.

De geplande maatregel gaat zelfs nog beduidend verder dan hetgeen de regering van Beieren voor haar deelstaat had verordend. De schrijver had er eigenlijk op gerekend dat men het tijdens de telefonische conferentie van de ministers-presidenten met Merkel met elkaar eens zou worden over gelijksoortige maatregelen voor heel Duitsland. In plaats daarvan doet men er nog een schepje bovenop.

Geen rechtsbasis voor deze maatregel?

De journalist van de “Bild-Zeitung”, Alexander von Schönburg, stelt in een interview via Skype aan de kaak dat er voor deze maatregelen, die de grondrechten van de burgers enorm beperken, op dit moment helemaal geen rechtsbasis bestaat. Die zou eerst gecreëerd moeten worden.

Nog steeds geen beperking bij het asielrecht

Oh ja, opdat dit niet in vergetelheid raakt: terwijl men ons sociaal isoleert, is voor vreemdelingen met een onopgehelderde gezondheid en identiteit via het toverwoord “asiel” nog steeds vrije toegang tot Duitsland mogelijk. Daar is niets aan veranderd.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland. Bookmark de permalink .

13 reacties op BREAKING!: Bondsregering en deelstaten zijn het eens over contactverbod

 1. Tineke zegt:

  Die laatste alinea……
  Dit is toch geen logica meer.
  Waarom hoor je hier niemand over?
  Het gaat me soms alle verstand te boven !

  Geliked door 3 people

  • vangie1206j zegt:

   Ja Tineke jij hebt verstand maar die dictators hebben dat niet alleen een vals machtsvertoon en minachting naar de eigen bevolking.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tineke

   Ik ben bang dat deze Corona-uitbraak de ‘boven ons gestelden’ zeer goed uitkomt, en bedoeld is om de laatste vrijheden van ons, ‘vrije’ mensen, de genadeklap te geven.
   Ik bedoel hiermee niet dat ik het niet betreur dat er zoveel (ernstig) zieke mensen zijn, maar ‘ze’ kunnen daar in Brussel ons nu de laatste restjes ‘vrijheid’ ontnemen, onder valse voorwendselen!

   Ik ben het met je eens dat het onbegrijpelijk is dat vreemdelingen, die vaak de meest smerige aandoeningen hebben, en ziektes onder de leden hebben die hier niet voorkomen, zonder controle worden toegelaten. Daarmee hebben ze ook een bedoeling.

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Omdat Merkel geen naief mens is maar een gemeen vals loeder. Dit is volkomen abnormaal wat zij doet. Grens openlaten voor migranten. Ze gaat gewoon door. Niemand die haar tegenhoud. Niemand durft ook tegen haar in te gaan,omdat 98 procent van de mensen nalopers zijn. Zij zou eens psychisch onderzocht moeten worden door een onafhankelijke psychiater. Dr Hare zou daar heel geschikt voor zijn. Mensen blijven tegen haar opkijken dat is de pest.Daardoor kan zij haar gang blijven gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Die 98 5 zouden dan ook eens psychisch onderzocht moeten worden want dit is volkomen abnormaal .. Waarom laten die haar gang maar gaan, willen ze allemaal zo graag aan de een of andere smerige ziekte sterven, willen ze graag aan het mes geregen worden, doodgeschopt, afgestoken. op een andere manier vermoord, uit hun huizen gejaagd worden, alleen nog maar in vuilnisbakken naar eetbaars zoeken, omdat ze geen geld meer krijgen, de economie op het gat ligt te apegapen, dus geen werk meer is, alles verlieren? waarom zijn ze zo bang voor dat misbaksel, dat communistische ? Of is het weer eens typisch Duits? En als dat binnen gewaaide volk uit Afrika en andere landen zo belangrijk is, dat met de eigen bevolking ook nog door een tegen de corona spuitje wil omleggen, begrijp ik deze wereld dus niet mee,. Ja, ik begrijp het wel, het rijke volk zoals de Gates en consorten kunnen de hals niet vol genoeg krijgen, alleen jammer voor hen dat ze ook sterfelijk zijn, dat hadden ze schijnbaar nog niet begrepen in al hun wijsheid, niet alles is voor geld te koop en het laatste hemd heeft geen zakken, Ik hop dan maar aks de bevolking niet tot bezinning komt, dat ze dan maar de noord stikken in hun extra gebouwde bunkers, waar ze nooit meer uit zullen komen. Ook het leger en de politiemensen zullen ooit honger krijgen en geen geld hebben iets te organiseren. Dat snerige wijf en hun meelopers, mogen van mij tegen de muur worden gezet of onder de volkswoede ten gronde gaan onder de guillotine,

   Geliked door 1 persoon

   • droevige mof zegt:

    De meeste Duitsers hebben een probleem met het gezag. Ze geven graag bevelen en nemen graag bevelen aan. Extreem onaangenaam, vooral voor degenen die niet meedoen. Ik weet waar ik het over heb.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Veel te veel bij de buren wezen koffie drinken droevige LOL

    Like

 3. Qvic zegt:

  Alle maatregelen duiden erop dat er een staatsgreep plaats vind onder de dekmantel van het corona virus. Er is nog nooit in de geschiedenis gebeurt, dat gehele landen/continenten op slot gaan voor een seizoen griep. Hier uit blijkt dat de machthebbers er alles aan doen om het volk niet te laten samenscholen c.q in opstand laten komen tegen deze vergaande inperking van onze rechten en vrijheden. Want op deze manier isoleren zij iedere burger en pakken zij iedere vrijheid en eigen onafhankelijkheid af van die burger. De bevolking wordt bewust bang gemaakt voor besmetting c.q. de dood via die zogenaamde zeer besmettelijke virus. Maar elk virus gaat dood als het in open lucht komt, dus er is geen enkel gevaar voor besmettingen via de lucht of oppervlaktes van o.a. deurklinken of handen schudden. De media voert bewust een psychische oorlog tegen de eigen bevolking, door constant te beweren dat het virus levensgevaarlijk is. Waardoor de bevolking angstig wordt en vele burgers de aanwijzingen van de machthebbers opvolgen. De burgers zijn veelal ook gemakshalve vergeten dat het menselijke immuunsysteem in staat is om elke ziekte te overwinnen. Daarmee is elk vaccin zinloos.
  Maar als de bevolking door hun onwetendheid zich laten wijs maken dat alleen een vaccin hun tegen het virus kan beschermen, zullen er vele hierom gaan schreeuwen, waardoor een vaccinatieplicht tot stand kan komen. De zogenaamde doden volgens dit virus zijn zeer beperkt, gezien de vele doden van een gewone seizoens-griepje.

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Angelo Borrelli, hoofd van de Italiaanse dienst Civiele Bescherming, in een persconferentie: “Ik wil er nogmaals op wijzen dat we alle overledenen tellen, dat we geen onderscheid maken tussen mensen die zijn gestorven met het coronavirus en mensen die zijn gestorven door het coronavirus”.

   Als dit waar is, en men moet altijd sceptisch zijn, dan wordt een sterk argument van de “coronista’s” weerlegd. De originele Italiaanse bron ontbreekt. Ik heb alleen een Duitse vertaling. Ik hoop dat we meer zullen horen.
   http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2020/03/warum-ist-die-sterberate-in-der.html

   Like

 4. Nemesis zegt:

  Ik ga gewoon naar buiten, laat me niet opsluiten door zo’n stelletje schorem, is bovendien veel gezonder als jezelf binnen laten zitten als in een gevangenis,

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  De bondsregering en de deelstaten zijn het eens?
  Het tegenovergestelde is waar, een enkele bange kippenren. De Duitse politici hebben de toegevoegde waarde met 50% verminderd om de noodtoestand coronavirus te verhelpen. Net als in 2015, ook een vermeende noodtoestand, met de oprichting van een onbetaalbare asielsector.
  De staat en de maatschappij kunnen niet meer uit deze ramp ontkomen. Ze hebben zich geweven in een web van leugens en tegenspraak. Een moeizaam proces van ontgoocheling en reconstructie begint.
  De Nederlanders moeten slim genoeg zijn om nu hun eigen weg te gaan. Jullie kunnen jezelf verzorgen met de beste landbouw en visserij ter wereld, wij niet.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  DDR weer helemaal terug. JENSEN heeft gelijk als hij zegt , eerst vrijheid en dan veiligheid.
  Andersom kan en zal niet, en nooit gebeuren.
  Het ijzeren gordijn was er voor hun veiligheid, dat kapitalische VRIJE WESTEN dat was zo slecht. Wie er heen wilde vluchten kon een kogel in de rug krijgen. Dat gaan wij ook krijgen binnenkort, en allemaal onder het mom,WIJ WETEN WAT GOED VOOR U IS.
  ondertussen even de stikstof wet er door gejaagd voor uw EIGEN veiligheid.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Jac Biermann heeft een grote collectie documentaires op YouTube over het leven in de DDR en de ondergang van dit systeem. Sommige ook in het Nederlands.
   Heel indrukwekkend, waar we 30 jaar later weer voor een ondergang staan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s