De feiten spreken de maatregelen tegen!

Screenshot_55

(Door: “Elise Nijmegen”)

Onderstaand artikel laat ons weten dat de broer van Jeremy Corbyn, Piers Corbyn, beweert dat Bill Gates en George Soros achter het coronavirus zitten om de wereldbevolking te doden met een vergiftigd tegengif in vaccinaties.
www.dailymail.co.uk

Een nieuwe studie heeft aangetoond dat het aantal mensen dat dood is gegaan aan het corona-virus schromelijk is overdreven. De WHO zei dat er 3,4% van de patiënten in Wuhan waren gestorven, maar wetenschappers zeggen dat dit 1,4% is, mogelijk zelfs 0,9%.
www.ninefornews.nl

Is deze pandemie gecreëerd en eigenlijk een wanhoopsdaad die gaat leiden tot massa arrestaties? Arrestaties van mensen die tot de NWO behoren of ervoor werken?
www.ellaster.nl

Voor de Amerikaanse militaire oefening, Defender Europe 20, komen nu treinen met tanks aan in Amersfoort.
https://youtu.be

Hieronder vindt u alle informatie over Defender Europe 20.
https://defensiefotografie.nl

Alles wordt nu overschaduwd door het corona-virus, alle berichtgeving gaat over het corona-virus, niet over de immigranten die proberen de Griekse grens te doorbreken, niet over het gevaar van de islam, niet over slachtoffers, niet over oorzaken, van maar hoe erg en gevaarlijk het corona-virus is.

Het echte gevaar, zo laat onderstaand artikel weten, is “Agenda ID2020”. Een elektronisch ID-programma van de VN dat algemene (verplichte) vaccinatie gebruikt als platform voor digitale identiteit. Mijns inziens zijn bijna alle ideeën die vanuit de VN of de EU komen altijd zeer slecht voor de gewone normale mensen.
www.globalresearch.ca

Het begin van martial law? Europese overheden mogen, volgens onderstaand artikel, nu locatiegegevens van burgers verzamelen voor “het bestrijden van het corona-virus”… Oostenrijk doet het al… Misschien moeten we gewoon af van al die digitale apparatuur…
https://jdreport.com

Alles wat eerst, voor mij ook, een complottheorie was, is de harde werkelijkheid en dat is niet makkelijk om te verhapstukken, maar dat is wel vaker zo met de waarheid; die is niet altijd leuk en “gezellig”. In onderstaand artikel een 10-delige videoserie over de tijd waarin we leven, hoe het is ontstaan en waar we heen gaan… Erg interessant!!
https://phibetaiota.net

Het corona-virus, zo zegt het onderdeel van de VN, de WHO, opgericht door twee leden van zeer rijke oude families, is een gevaarlijk virus maar niet dodelijk voor de meeste mensen. Maar het kan dodelijk zijn…

In onderstaande aflevering van Jensen hoort u over het corona-virus, de cijfers spreken de maatregelen tegen. Want zoals u hoort zijn de cijfers, het aantal doden per land, mijns inziens nogal overdreven voor het aantal genomen maatregelen. Ik ben het volledig eens met Jensen´s reality check!

In China hebben ze een bevolking van 1.400.000.000 miljard en er zijn 3.249 mensen gestorven aan het virus.
In Italië wonen 60.500.000 miljoen mensen en er zijn 3405 mensen gestorven.
In Spanje wonen 46.700.000 miljoen mensen en er zijn 1002 mensen gestorven.
In Frankrijk wonen 67.000.000 miljoen mensen en er zijn 372 mensen gestorven.
In Duitsland wonen 82.800.00 miljoen mensen en er zijn 48 mensen gestorven.
In het Verenigd Koninkrijk wonen 66.500.000 miljoen mensen en er zijn 144 mensen gestorven.
In België wonen 11.400.000 miljoen mensen en er zijn 37 mensen gestorven.
In Amerika wonen 327.000.000 miljoen mensen en er zijn er 218 gestorven.
In Rusland wonen 144.500.000 miljoen mensen en er is er 1 gestorven.
In Nederland wonen 17.200.000 miljoen mensen en er zijn 106 mensen gestorven.

(Aan de griep in 2014/2015 stierven 65.000 mensen, van november 2017/januari 2018, het griepseizoen, stierven er 43.400 mensen aan de griep).

Er zijn nu wereldwijd 10.456 doden gevallen door het corona-virus op een wereldbevolking van 7.530.000.000 miljard.
https://jensen.nl

Aan de griep sterven jaarlijks wereldwijd 600.000 mensen.
www.nu.nl

Zijn we gek geworden met z´n allen? Waarom laten we ons onze vrijheden afpakken, gebaseerd op onjuiste gegevens en cijfers en angstaanjagende berichten? Stop met het Corona-shaming, diegenen die gewoon doorleven ondanks alle door de politiek opgelegde beperkingen hebben gewoon hun gezonde verstand nog. Natuurlijk is het wijs om wat voorzichtiger te zijn, net zoals we in het griepseizoen doen, maar deze door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aangestuurde corona-hype is eigenlijk echt te bizar voor woorden. Landen gaan op slot, mensen worden opgesloten, vrijheid is nog maar een woord in het woordenboek… Je leven laten regeren door aangeprate angst is geen goede raadgever, dat weet iedereen!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De feiten spreken de maatregelen tegen!

 1. droevige mof zegt:

  Merkel zit in huiselijke quarantaine.
  En vanaf nu mogen er in Duitsland niet meer dan twee mensen op straat rondlopen.
  Dat klinkt goed, dus het eerste deel.
  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/ihr-arzt-wurde-positiv-getestet-merkel-in-quarantaene-69560896.bild.html

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/22/omdat-dom-volk-weigert-regels-na-te-leven-overweegt-kabinet-alle-niet-essentiele-winkels-te-sluiten/

  Omdat dom volk weigert regels na te leven overweegt kabinet alle ‘niet-essentiële’ winkels te sluiten
  U wilde naar buiten dit weekend, zonder de maat te worden genomen, dus nu niet zeuren

  Dit weekend gingen Nederlanders massaal naar buiten. Daar troffen ze elkaar bij drommen in parken, stranden en speeltuinen. Het kabinet besloot daarom de oproep om afstand te bewaren met een NL Alert kracht bij te zetten.

  Maandag zet de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing op een rijtje wat het effect van dat slotoffensief is. De indruk is tot nu toe dat mensen zondag beter naar de oproep van de autoriteiten hebben geluisterd dan zaterdag. Mocht het resultaat van de herhaalde oproep teleurstellen, dan liggen verdergaande maatregelen in het verschiet, zo zegt een ingewijde. Het sluiten van meer ’niet-essentiële’ winkels ligt daarbij “bovenaan de stapel”. Een straatverbod met uitzondering van eenmaal daags een boodschap, zoals in Frankrijk of Italië, is niet aan de orde.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/22/artsen-maken-zich-zorgen-om-laconieke-houding-van-dom-volk-dat-massaal-naar-buiten-gaat/

  Artsen maken zich zorgen om ‘laconieke houding’ van dom volk dat massaal naar buiten gaat
  ‘Help ons helpen! Houd afstand! Blijf thuis als je klachten hebt!’

  Veel artsen maken zich zorgen over de ‘laconieke wijze’ waarop mensen met de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) over het coronavirus om lijken te gaan. Dat zegt KNO-arts en voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten Peter Paul van Benthem.

  “Als ik zie hoe onze specialisten en alle andere zorgverleners aan de frontlinie staan van dit gevecht tegen de COVID-19 epidemie dan word ik daar stil van. En ja, ik vraag het publiek: Help ons helpen! Houd afstand! Blijf thuis als je klachten hebt!”

  Ook medisch specialisten, verpleegkundigen en vele andere zorgverleners hebben de afgelopen dagen via social media aan de Nederlanders gevraagd om de richtlijnen van het RIVM op te volgen.

  Anp

  Geliked door 1 persoon

 4. De Paus zegt:

  Volgens Taiwan News is het aantal doden in communistisch China veel en veel groter. De zogeheten triage gaat zover dat oudere patienten nog levend uit hun ziekenhuisbed worden gehaald en in bodybags worden afgevoerd naar het crematorium.

  https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3881683

  Misschien een idee voor Martin van Rijn?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ivanneau zegt:

  Goed gezien. Lijkt sterk op een rookgordijn om er van alles door te jassen wat in normale tijden geen schijn van kans maakt. Zo heeft Denemarken al wetgeving aangenomen om vaccinaties verplicht te stellen. Weigeraars worden van alles uitgesloten zodat ze in feite levend begraven worden. Alle partijen stonden te klappen op de banken. Als figuren zonder enige aantoonbare werkende hersencellen klappen weet je dat het foute boel is. De EU schijnt aan vergelijkbare wetgeving te werken. De stikstofwetgeving schijnt afgelopen vrijdag door de Kamer te zijn gejast. Niemand schrijft er over en niemand heeft enig idee wat er in staat. De criminele elite zal deze crisis niet ongebruikt voorbij laten gaan. De wereld zal er over een half jaar onvoorstelbaar anders uitzien.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Piers Corbyn is geen domme jongen en is een criticus van het eerste uur wat betreft de climate change hoax.

  Geliked door 3 people

 7. stukatotherescue zegt:

  Super van je Elise, ga door met dit soort tegengeluid, ik word gek van de gehersenspoelde massa die maar meeblèrt met de media zonder naar feiten/cijfers te kijken.

  Geliked door 4 people

 8. ronjaspers zegt:

  Het coronavirus wat bij lange na niet zo dodelijk is als het griepvirus is de perfecte afleiding om de N.W.O. er door te jassen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s