Corona-virus – Nederland gaat dicht, duur onbekend

Screenshot_80

(Door: “Hannibal”)

Het Corona-virus heeft tot gevolg dat Nederland zachtjesaan gaat sluiten. Hoe lang dat duren gaat is onbekend, maar dat het gebeurt is een feit.

Ik keek zonet even op Teletext, en de conclusie is onontkoombaar. Nederland is bezig te sluiten. Zeven van de acht artikeltjes over zaken in het binnenland hieronder betreffen het Corona-virus of de gevolgen er van, alle secundaire stukjes gaan ook al over Corona-gerelateerde zaken.

De staatsomroep heeft vanavond zelfs een speciaal programma voor mensen die vragen hebben.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Corona-virus – Nederland gaat dicht, duur onbekend

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Met dank aan asociaal Nederland die de opgelegde maatregelen massaal negeerden.

  Geliked door 4 people

 2. Piet Snot zegt:

  Terwijl medisch personeel keer op keer het kabinet verzoekt om zo snel mogelijk meer gereedschappen te kopen zodat zij hun werk kunnen, besluit het kabinet doodleuk om nog even snel 200 miljoen euro te investeren in de Groene droom. Terwijl dit geld nu prima naar de zorg zou kunnen gaan. Maar nee hoor, de overheid moet en zal Nederland gasvrij maken!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/bizar-kabinet-besluit-200-miljoen-euro-uit-te-geven-om-huurhuizen-aardgasvrij-te-geven/

  Geliked door 9 people

  • Tistochwat zegt:

   Piet Snot 23 maart 2020 om 13:35

   Mijn haat jegens de leugenachtige smeerlappen die ons onderdrukken, valt met geen pen te beschrijven.
   Alles jagen ze moedwillig naar de verdommenis!
   Ik heb het al diverse keren geschreven: eind 2024 is het met ons gedaan, op elk gebied.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist en maar mekkeren dat mensen een beetje naar buiten wilden.
   Zelfde mensen die er voor zorgden dat we van een overbevolkt land een superoverbevolkt land werden met dank dus aan Ratte en consorten… die ook bewust de oudjes al jaren op een rij laten “afvloeien”, dankzij “griepvirussen” en weinig IC-bedden fatale en bewuste combi. En ook maar blijven zeiken dat we zoveel ouderen hebben vallen ze nu toch effe mee door de mand… dat argument heeft toch zijn langste tijd gehad.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @LUCIA

    Zouden ze ook strikt handhaven als onze ‘geliefde vluchtelingen’ alle regels aan hun laars lappen en precies doen waar ze zin in hebben……, of zijn ze bang dat ze bij aanhouding in het gezicht worden gehoest of gespuugd, en laten ze die gasten om die reden dan maar lopen?
    En hebben die ‘zielige vluchtelingen’ dezelfde rechten als de autochtone Nederlanders als die met hun gezondheid in de problemen komen, of gaan IC-bedden ook gebruikt worden voor de bewoners van AZC’s?

    Zomaar wat vragen die bij mij opkomen….

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 24 maart 2020 om 11:22

    Een mohammedaan mag ALLES en krijgt voorrang op de IC-afdeling.
    Hoort allemaal bij de omvolking.

    En ‘onze geliefde koning’? Het zal hem allemaal aan zijn reet roesten.
    Die asociale ‘oranje’-gasten bezitten vast wel ergens een privéziekenhuis en laten op elk gewenst moment de beste artsen ter wereld invliegen.

    Geliked door 1 persoon

 3. flo zegt:

  Vanavond zou je eigenlijk ook een vraag moeten stellen aan de nos, al kijk of luister ik daar nooit naar.
  Mijn vraag zou zijn: Alles op slot, gaat die linkse gore NOS rotzooi ook op zwart??
  Wat zou dat fantastisch en goed zijn voor ons allen anders denkenden die zo klaar zijn met die links bagger.
  Scheelt ook ca. 1 miljard per jaar aan belasting geld vernietiging!
  Ik hoop het van harte🙏🏻

  Geliked door 8 people

 4. Cathja zegt:

  Nederland gaat net zolang op slot totdat we finaal aan de grond zitten. Uit deze chaos gaan ‘ze’ ons er dan weer ‘bovenop helpen’, maar daarvoor moeten wij uiteraard wel financiële offers brengen. We moeten solidair zijn met elkaar…….toch?

  Ik kreeg zomaar het ‘tientje van Lieftink’ in gedachten.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/03/23/belgie-nederland-is-de-zwakste-schakel-in-de-strijd-tegen-het-coronavirus/

  België: Nederland is de zwakste schakel in de strijd tegen het coronavirus
  Maggie De Block vreest ‘Italiaanse toestanden’ – Plus: Een sneer naar Bruno Bruins

  Het Vlaams Belang wil dat het Belgische leger wordt ingezet om Nederlanders aan de grens met Vlaanderen te weren, zo bleek maandag. Dat is geen oprisping van de tweede partij van Vlaanderen, er is namelijk sprake van toegenomen ongenoegen bij de zuiderburen sinds afgelopen weekeinde. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) opende zondag zelfs ronduit de aanval op Nederland en maakte bovendien een sneer naar de vorige week opgestapte Bruno Bruins.

  Het onduidelijke verhaal van minister-president Mark Rutte vorige week over groepsimmuniteit – analyse van Paul Hekkens over die kwestie leest u hier – is niet in goede aarde gevallen bij de forse Vlaamse. “Ik vind dat een gevaarlijke aanpak. Groot-Brittannië heeft dat ook voor ogen. Het baart mij zelfs zorgen dat die landen zo dichtbij zijn”, zei ze zondag tegen De Morgen.

  “Zij laten het virus eigenlijk los. Ze hopen dat zeventig procent besmet geraakt zodat zij een volgende keer immuun zijn. Maar hoe gaan ze tot die zeventig procent komen? Aan welke snelheid? Hoeveel mensen gaan dan tegelijk in de ziekenhuizen belanden? Ik vind dat allemaal heel onvoorspelbaar. Ik vrees Italiaanse toestanden, als ik dat zo hoor. Wij doen net alles om zoiets te vermijden.”

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Maar geef die bewoners van de grensstreek eens ongelijk; een liter benzine Nederland
   +/- € 1,65, België +/- € 1,10.
   Bij het tanken kom je met niemand in contact dus….waarom niet ?

   Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/flashback-vvd-lachte-thierry-baudet-uit-toen-hij-corona-alarm-sloeg/

  FLASHBACK: VVD lachte Thierry Baudet UIT toen hij corona-alarm sloeg!

  Op 29 januari van dit jaar vroeg Thierry Baudet een debat aan om ook in Nederland maatregelen te gaan nemen tegen de komst van het coronavirus. Baudet werd zoals gewoonlijk weggelachen, niemand nam hem serieus. Nederland had zogenaamd niks te vrezen. Nu bijna twee maanden later blijkt dat Baudet volkomen gelijk heeft gekregen. Baudet waarschuwde ons allen, maar de hoge bobo’s in de Kamer ‘wisten het wel beter’. Nu zitten wij dankzij hun incompetentie met de gebakken peren.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Hier een interessante website van een andere reageerder.transitsieweb.nl

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Nederland is intern al medisch dicht voor bepaalde zaken. Hoe denkt u erover dat iemand op zondagavond wordt gebeld door zijn huisartsenpraktijk dat alle voorgaand gemaakte afspraken zijn vervallen inzake euthanasie?
  Corona-crisis treft Expertisecentrum Euthanasie
  De Corona-crisis treft ook de hulpverlening van Expertisecentrum Euthanasie. In het belang van de volksgezondheid, onze patiënten, hun naasten en medewerkers van het expertisecentrum is het niet meer verantwoord om onze huidige zorgverlening te continueren.
  https://expertisecentrumeuthanasie.nl/corona-crisis-treft-hulpverlening-expertisecentrum-euthanasie/
  En noodzakelijke kankerbehandeling/bestraling:
  “De enige juiste beslissing, hoe moeilijk ook.” Het is een van de reacties op het Facebookbericht dat het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL) in Amsterdam woensdag plaatste. Het gasthuis, waar kankerpatiënten en hun familieleden kunnen verblijven tijdens een opname of behandeling in het gespecialiseerde ziekenhuis, gaat voorlopig dicht om de gezondheid van patiënten niet in gevaar te brengen.
  https://nos.nl/artikel/2327800-kankerpatient-op-zichzelf-aangewezen-door-corona-het-is-heel-zwaar.html
  Het is net een enorme flauwe grap: om de gezondheid van patiënten niet in gevaar te brengen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.zerohedge.com/markets/theyve-been-lying-start-french-medics-file-suit-against-prime-minister

  “They’ve Been Lying From The Start” – French Medics File Suit Against Prime Minister

  COVID-19 has infected 328,275 people across the world and caused 14,366 deaths, according to the latest figures from Johns Hopkins. Europe has turned into the next China, with cases and deaths on an exponential curve in Italy, Spain, Germany, France, Switzerland, and the UK.

  In France, the fast-spreading virus has killed 562 and led to more than 14,400 confirmed cases on Sunday. The French hospital system is on the brink of being overwhelmed by virus patients, with hospital beds and ICU-treatment capacity is quickly running out.

  Lawyers for the medics told RT News that the complaint alleges the two senior officials failed to prepare the country for a health crisis that has paralyzed it.

  The complaint said both officials were completely aware of the virus in January but “chose not to act.”

  “At some point, the truth needs to be told, which is that these people have been lying to us from the start,” Fabrice di Vizio, the lawyer representing the three plaintiffs, told RT.

  The complaint referenced an interview Buzyn gave the Le Monde newspaper, in which she regrets leaving her government post and running for mayor of Paris as the virus crisis was developing earlier this year:

  “I knew that the tsunami wave was before us. “On January 30, I warned [Prime Minister] Edouard Philippe that the elections could probably not be held. “We should have stopped everything, it was a masquerade.”

  “Last week the government spoke about the masks. You remember those pompous speeches by the president, who was all commander-in-chief in tone and promised the masks?” he said. “Masks are a primary tool of war since they protect the health workers. Have those masks arrived?”

  Nl
  “Ze liegen vanaf het begin” – Franse dokters beginnen rechtzaak tegen premier

  COVID-19 heeft 328.275 mensen over de hele wereld besmet en 14.366 doden veroorzaakt, volgens de laatste cijfers van Johns Hopkins. Europa is het volgende China geworden, met gevallen en sterfgevallen in een exponentiële curve in Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en het VK.

  In Frankrijk heeft het snel verspreidende virus 562 doden en op zondag tot meer dan 14.400 bevestigde gevallen geleid. Het Franse ziekenhuissysteem staat op het punt overweldigd te worden door viruspatiënten, met ziekenhuisbedden en de capaciteit van de ICU-behandeling raakt snel op.

  Advocaten voor de medici vertelden RT News dat de klacht beweert dat de twee hoge functionarissen het land niet hebben voorbereid op een gezondheidscrisis die het heeft verlamd.

  De klacht zei dat beide functionarissen in januari volledig op de hoogte waren van het virus, maar “ervoor kozen niet te handelen”.

  ‘Op een gegeven moment moet de waarheid worden verteld, namelijk dat deze mensen vanaf het begin tegen ons hebben gelogen’, vertelde Fabrice di Vizio, de advocaat van de drie eisers, aan RT.

  De klacht had betrekking op een interview dat Buzyn aan de krant Le Monde gaf, waarin ze het jammer vindt dat ze haar regeringspost heeft verlaten en zich kandidaat heeft gesteld voor de burgemeester van Parijs, aangezien de viruscrisis zich eerder dit jaar ontwikkelde:

  ‘Ik wist dat de tsunamigolf voor ons lag.’ Op 30 januari waarschuwde ik [premier] Edouard Philippe dat de verkiezingen waarschijnlijk niet konden worden gehouden. ‘We hadden alles moeten stoppen, het was een maskerade.’

  ‘Vorige week sprak de regering over de maskers. Herinner je je die pompeuze toespraken van de president, die allemaal opperbevelhebber was en de maskers beloofde?’ hij zei. ‘Maskers zijn een belangrijk oorlogsinstrument omdat ze de gezondheidswerkers beschermen. Zijn die maskers aangekomen?’

  Geliked door 1 persoon

 10. Bart zegt:

  Spreek die die lame zak weer ook dat is weer leugens vertellen als op slot gaat ik ga gewoon op straat als ik niet ziek ben hoor ik rij gewoon overal heen die Rutte moet nodig op stappen wat heb je Áán zo’n sul we weten het toch dat hij liegt het zal wel vanavond een lock down gaan voor ons ik ga gewoon weg

  Like

 11. Bart zegt:

  Gaat nou alles dicht Rutte wand dat wil jij ook graag wie luister nou na jou lamme zak ga maar in bos spreken jonge wand je liegt ook alles ga maar lekker in lock douwn zijn we van jou af ik ga niet in lock douwn

  Like

 12. M. zegt:

  Wel toevallig dat de oudjes waar men graag vanaf de meeste slachtoffers zijn en dat er meer mannen als vrouwen corona krijgen, je weet wel die mannen waar ze ook graag vanaf willen zodat de vermenging wat makkelijker gaat als de vrouw geen beschermer meer heeft.
  Het land gaat dicht voor eigen bewoners en zal wel open blijven voor de verrijking want dat kunnen onze landverraders zogenaamd niet aan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s