Een denkbeeldig scenario

Screenshot_98

(Door: “Henk der Niederländer)

Een denkbeeldig scenario, schrijf ik, maar dat hoeft helemaal niet denkbeeldig te zijn. Het Duitse ministerie van Financiën komt met een verklaring dat het wegens de lockdown een potje heeft liggen van € 200 miljard dat het wil gebruiken om bedrijven te steunen die getroffen worden door de lockdown. Enkele dagen later komt het ministerie van Financiën met de verklaring dat het de bedrijven wil steunen met € 500 miljard. Dat is een beetje vreemd, want als je € 200 miljard hebt kun je geen € 500 miljard uitgeven, dus gaat men een lening aan van € 300 miljard. Nu weten we allemaal wel dat er bijna zeker een bankencrash aan zit te komen en wat gaat er gebeuren als die crash er komt?

Dan wordt de bank die de lening verstrekt heeft, overgenomen door een andere bank. In dit geval waarschijnlijk de ECB, en die wil dan de leningen die afgesloten zijn per direct opeisen, wat die firma’s op dat moment natuurlijk niet kunnen wegens de gevolgen van corona. Dan krijg je een golf van onteigeningen, waardoor Europa het monopolie krijgt op de productie en we dus van de ene op de andere dag in een super-Venezuela beland zijn.  En de toch al schatrijke wereldelite, die al bijna onmetelijk rijk is en nog rijker en machtiger wordt, en de communistische heilstaat die de Europese Commissie voorstaat, is in één klap een feit. Nergens in de media is hier iets over te lezen, terwijl, mits ze niet de roeptoeters zouden zijn van “Europa”, dit toch duidelijk naar voren zou moeten zijn gekomen.

Om even terug te komen op het corona-virus en de media. De vraag zou gesteld moeten worden waarom de slachtoffers van het virus allemaal over één kam geschoren worden en niet ingedeeld in groepen die met name boven de 60 jaar oud zijn en ook niet in mensen met meerdere kwalen, maar allemaal alleen maar genoemd worden als slachtoffer, terwijl toch allang duidelijk is dat dit heel duidelijk niet het geval is. Wat ook pertinent niet genoemd wordt, is dat in Italië een heel groot deel van de slachtoffers mensen zijn die ziek zijn geweest en antibiotica hebben gekregen, omdat daar in Italië al sinds mensenheugenis rondgestrooid wordt met antibiotica en die zooi al voorgeschreven wordt bij het minste of geringste kuchje, waardoor de weerstand bij veel Italianen tot het nulpunt is afgenomen.

Of het corona-virus nu wel of niet in Wuhan of ergens in Amerika ontwikkeld is, en of het van een vleermuis komt of niet, doet hier eigenlijk weinig ter zake, maar wat wel ter zake doet is het feit dat deze zogenaamde pandemie door Brussel zwaar overtrokken wordt. Zoals gezegd zijn de meeste dodelijke slachtoffers mensen van boven de 60 jaar, maar de enkeling die jonger is, wordt in de media breed uitgemeten en op die manier misbruikt om de hoax gaande te houden. We weten dat de maffia, die huist in de Europese Commissie, totaal geen scrupules kent en dat hetzelfde ook geldt voor de, met name, West Europese regeringen. Wat ook zeker niet vergeten mag worden, is dat vanuit Brussel al jarenlang gekeken wordt hoe men de Nederlandse burger kan beroven van de pensioenpotten, wat met het hierboven geschrevene een heel stuk makkelijker zal worden om zich die toe te eigenen.

Dan hebben we het Event 201 van vorig jaar, ik dacht oktober dat dit gehouden werd, waar een scenario werd gecreëerd gelijk aan wat nu speelt, zeg maar een soort van generale repetitie die georganiseerd werd door Bill Gates en mensen uit zijn kennissenkring, waarvan de meesten multimiljonair dan wel multimiljardair zijn. Dat Bill Gates tegenwoordig met zijn Foundation erg diep in de medische wetenschap genesteld zit, is algemeen bekend en dat hij zich tegenwoordig verkoopt als een soort filantroop mag wel enige verwondering wekken, want in werkelijkheid is hij een keihard zakenman die er niet voor terug zal deinzen om over enkele 10 tot 100 duizend lijken te gaan.

Om even terug te komen op de situatie in Duitsland. Als je even goed kijkt naar hetgeen er in Europa aan de hand is, kun je zien dat zich in de hele EU min of meer hetzelfde scenario afspeelt met wat kleine verschillen, zoals dat-wij hier ten overstaan van de rest van Europa “nog”  geen lockdown hebben. Maar om het nog sterker te maken; de mensen die in de frontlinie staan tegen het corona-virus mogen pertinent niet getest worden en zelfs bij hoesten worden ze niet gecontroleerd of ze besmet zijn. Een kennis van mij werkt in de bejaardenzorg en heeft een temperatuur van 39 graden en kreeg van haar baas te horen dat dit geen reden is om in zelf quarantaine te gaan, want dat zou neerkomen op werkweigering, en let wel; dit komt van het RIVM heeft ze gehoord van haar baas. Het klonk haar onwaarschijnlijk in de oren, dus ging ze eens controleren of dat klopt. En inderdaad klopt het, vertelde ze mij.

Voor mij is dan de conclusie dat er 2 mogelijkheden zijn. Of men weet bij het RIVM niet waar men mee bezig is of men is op een misdadige manier bezig, waarbij ik wil opmerken dat ik zelf denk aan het laatste, en wel om de volgende reden. Niet dat het RIVM per se de mensen in de verzorging allemaal het hoekje om wil hebben, maar dat men bij het RIVM maar al te goed weet dat deze “pandemie” geen “pandemie” is, maar een gewone griepgolf die door de EU misbruikt wordt om de economie zo veel te schaden dat ze dat kleine beetje soevereiniteit die de landen nog hebben de nek om kan draaien om de totale macht over te nemen.

Dit hier neer geschreven hebbende, zou ik trouwens bij god niet weten hoe zo iets omgedraaid kan worden, en eerlijk gezegd hoop ik dat ik er faliekant naast zit, maar de tekenen wijze toch in de slechtste richting. En het idiote is dat ik voor hen daar in Brussel vanuit hun standpunt gezien zelfs nog begrip op kan brengen, want ze gaan daar voor een socialistische heilstaat. Momenteel zitten veel politieke partijen aan de rechterkant hun plannen nogal dwars, om het maar mild uit te drukken, en gaan ze nu met deze corona hoax vol op het orgel, omdat als ze te lang wachten rechts te veel macht krijgt in Europa en hun beurt voorbij is.

Door:
“Henk der Niederländer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een denkbeeldig scenario

 1. Harrie Vaes zegt:

  Doe dit nou niet…..Men moet geen slapende honden wakker maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  En die die tegengas geven aan die geschifte plannen der EUSSR proleten, worden buitenspel gezet!!
  In andere tijden werd men in een kamp, donkere kerker gesmeten, heden gaat men je vol spuiten met een dodelijke virus en weg is het probleem nummero 56732.
  En die doden zet men op het Corona virus dodenlijst!
  En zo komen die EUSSR proleten, van hun lastpost en af!
  Let maar op!!

  Geliked door 2 people

 3. Orelius zegt:

  Henk prima stuk . Helemaal eens

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik schrijf het nog een keer: er wordt een ranzig spel met ons gespeeld.

  Wij moeten gewoon dood, het liefst zo snel mogelijk nadat we financieel tot op het bot zijn uitgekleed.
  Want: lieden als Bill Gates vinden dat ze nog geen geld genoeg hebben.

  Geliked door 2 people

 5. Wat Ik eigenlijk heb vergeten te schrijven maar wel degelijk relevant hierin.
  Ook Macron lacht zich een slag in de rondte want de gele hesjes kunnen nou wat makkelijker onderdrukt worden.
  Zeg eigenlijk maar een heel stuk makkelijker, maar as op een moment de lockdown in frankrijk opgeheven wordt kan het net zo goed zijn dat de hesjes met dubbele moed en aantallen terug de straat op gaan.

  Geliked door 3 people

 6. FerdinandK zegt:

  Henk, er staat den borrel vor je klaar.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Goed om de video (event 201) nog eens rustig te bekijken.

  Geliked door 2 people

 8. Hans zegt:

  Een zogenaamde pandemie? Lees o.a. het artikel op wwww.Xandernieuws.net vandaag: over Spaanse en Amerikaanse artsen die geschokt reageren en zeggen dat dit echt geen gewoon griepje is. Bovendien heb ik niet de indruk dat de EU zich veel gelegen laat aan dit virus. Ze ziet dit veel meer als een nationale zaak van de landen (en dat moet ook altijd zo blijven en ook op andere terreinen!). En ze vindt het veel belangrijker om het sprookje over het klimaat te blijven volhouden.
  En verder ben ik eigenlijk WEL geïnteresseerd in de vraag hoe dit virus zich zo ernstig manifesteert en over de hele wereld. Je maakt mij niet wijs dat dt alleen maar van een vleermuisje komt op een markt of van wat voor een beest. Het Chinese leger weet meer, denk ik. Dat leger zal echter niet zoveel vertellen, ben ik bang.
  Wat je over het Duitse regime zegt en over het RIVM is heel interessant.

  Like

  • Hans, Deze zogenaamde “pandemie wordt in stand gehouden door het wegblijven van de EU en het feitelijke tegenwerken van de EU door niet te komen met een wereldwijde aanpak.
   Naar mijn mening heb je nog steeds niet begrepen wat er met het artikel bedoeld wordt, namelijk dat zoals aangegeven dat het meest de ouderen en zwakkeren zijn die overlijden en mensen die hun weerstand al naar de verdommenis is geholpen door andere medicatie en dat daarom de enkele jongere die slachtoffer worden heel erg breed uitgemeten wordt om ons het idee te geven dat iedereen het slachtoffer zal worden.

   Like

   • Hans zegt:

    Henk, ik zie een aantal dingen gebeuren de afgelopen jaren: 1. Merkel (= EU) met haar Das Schaffen Wiir dodelijke immigratiepolitiek (overweldigen van de autochtone bevolking) 2. Het optreden van de Europese Commissie inzake het Midden-Oosten/Israël (sinds 1974!) en het naar Europe/Brussel halen van OIC/islamitische organisaties en daarmee helemaal op het orgel losgaan 3. de Nederlandse regering duwt ons, geholpen door de EU, de stikstofcrisis in en de boeren worden al jaren lamgelegd.
    Wat ik nu zie is: a. NL sluit niet zijn grenzen b. de EU pakt de soevereiniteit van landen af (standpunten FVD en PVV) c. NL sluit zijn bejaarden op – soort ophokplicht (kan toch niet?) – onder het motto ‘zorgen voor de ouderen en zwakkeren’ . d. Merkel vindt dat ‘internationaal beschermingzoekenden’ (= asielzoekers) gewoon de grenzen over kunnen met Duitsland. Ze doet geen moeite om via de internationale media te vertellen aan mogelijke immigranten dat het geen zin heeft om naar Duitsland te komen.
    Maar ik zie nog niet dat de EU de coronacrisis misbruikt. Dat is in ontwikkeling en dat zullen we de komende tijd zien. Wel zie ik de hand van EU-politicusTimmermans in de hele klimaatbeweging met zijn dwaze en gevaarlijke klimaatwet. Dit is een ‘hoax’ (tegenargumenten van TH Delft enkele wetenschappers, Marcel Crok,) en dit wordt misschien wel een pandemie, een klimaatpandemie en we zien nu al ongeveer in de praktijk wat het betekent om te moeten leven in een klimaatdictatuur.
    Het kan best zijn Henk dat wat we nu zien met het opsluiten van bejaarden en zwakkeren dat het een voorbode is van duivelse EU/VN-plannen. En dat is dan een heel zwarte zonsopkomst…en toekomst.

    Like

 9. Gienekehado zegt:

  De pensioenen, uitkeringen, fokpremies etc etc, gaan ook aangepakt worden!! Al die MILJARDEN om De Omvolking niet te laten ontsporen, moeten wel ergens vandaan (gepikt) komen!!

  Like

 10. Norbert Nexit zegt:

  Goed verwoord Henk!
  En wat mij betreft is het gifje in de kop, niet zo heel ver bezijdens de waarheid,….

  Kijk zelf (en huiver!) maar eens naar deze voordracht van Dr. Mathias Rath (Duits gesproken Engelse subs) waarin exact aangetoond wordt HOE de EU is ontstaan uit de Nazi gedachte die nauw samen werkte met de Duitse Chemische industrie (IG-Farben).

  Vrolijk is het niet, maar wél VEEEEL leerzamer dan het acht uur journaal, of Netflixen,
  Dus voor de rode pil…….Klik op deze link https://www.youtube.com/watch?v=CfXA-jXJQrE
  en ervaar de waarheid achter het EU gedrocht.

  Geliked door 1 persoon

  • Zeer zeker een eye opener Norbert.
   Dat de grootbanken achter het EU construct zitten was allang duidelijk, maar dat ook Big Pharma zo diep verweven zit was me eerlijk gezegd niet bekend.
   Dat een van deze 3 groten in een later tijdstip in ieder geval de opdracht krijgen toegeschoven om heel Europa en waar mogelijk de hele wereld moeten gaan inenten tegen deze griep en daarbij de gezondheid van de wereldbevolking kunnen ondermijnen was me al wel duidelijk.
   Het zal in ieder geval geen makkelijke opgave zijn om het Pharma/geld kartel ten val te brengen want Brussel zal op alle mogelijke manieren dwars gaan liggen zoals nu in de onafhankelijke landen al duidelijk is en dan spreek Ik met name over de cordon sanitaires die in zowat alle landen van Europa toegepast wordt.
   Zeer zeker hartelijke dank voor het plaatsen van deze link en Ik zal bij de artikelen die Ik schrijf zeker in het achterhoofd houden wat hier in deze toespraak naar voren is gebracht.
   Mijn diep respect vuur U Norbert.

   Like

 11. Jean zegt:

  Het klinkt hard maar is m.i. de waarheid, de geile machtswellustelingen die hun hand niet draaien voor 10.000 doden maar wel om 1.000 euro te vangen moeten asap aangepakt worden willen we een dictatuur voorkomen.
  Europa is een sterk continent en moet onderling samenwerken met onafhankelijke ‘republieken’ w.w.z. in heel Europa het profitariaat opruimen en de grenzen sluiten zodat er geen enkele islamiet resp. Afrikaan nog binnengeraakt, doen we dat niet héél snel dan worden het zware zwarte jaren daarbij denkende aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s