Gestoorde en geflopte cabaretier Freek de Jonge wil dat bejaarden hun magere AOW opgeven om coronavirus te bestrijden!

Screenshot_82

(Door: Bart Reijmerink)

Freek de Jonge (foto), zelfverklaarde [anti]fascist en cabaretier, heeft dé oplossing bedacht om deze crisis door te komen. Als bejaarden in Nederland hun toch al zo magere AOW nu gewoon opgeven, dan kunnen we dit geld gebruiken voor de bestrijding van het corona-virus. Wat een afgrijselijke man is die Freek de Jonge toch…

Voor De Jonge is het makkelijk om zo laconiek te praten over iemand anders zijn of haar AOW, De Jonge heeft een prima zakcentje voor zijn oude dag. Helaas geldt dit niet voor vele anderen. Toch ziet De Jonge liever vandaag dan morgen dat er een noodfonds komt bestaande uit het geld van onze ouderen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Gestoorde en geflopte cabaretier Freek de Jonge wil dat bejaarden hun magere AOW opgeven om coronavirus te bestrijden!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Die man heeft psychopatische trekjes. Die neem je toch niet serieus.

  Geliked door 5 people

  • Jules Vismale zegt:

   Zoals die Freek de Jonge er op die foto uitziet lijkt hij haast ZELF op een bejaarde met een zombie-achtig gezicht! En gaat hij anders ook zijn eigen AOW opgeven om hiermee het coronavirus te bestrijden? Natuurlijk helemaal NIET, die walgelijke huichelaar!

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Hij bedoeld natuurlijk die bejaarden waarbij de AOW elke maand een leuk bedragje is voor erbij. Hij denkt dan aan die bejaarden die met hun AOW tje een dure SUV leasen of gebruiken voor dure wereldreizen. Bejaarden zeg maar zoals André van Duin, John de Mol, Beatrix enzovoorts.

  Maar evengoed zijn dit soort tweets niet meer waard dan een harde trap onder zijn ballen. Wanneer begint deze vogelverschikker te begrijpen dat zijn tijd voorbij is en dat Nederland helemaal niet meer zit te wachten op zijn uitspraken met groen links angehaugte consumptie.

  Geliked door 9 people

 3. Rensk. zegt:

  Gek is ie zeker, maar ik deze zie ik er niet in dat ie alle bejaarden bedoeld. Vermoedelijk denkt ie dat er 100.000 bejaarden zijn die al zo rijk zijn dat ze die aow helemaal niet nodig hebben. Waaronder hijzelf. Kijk alleen al naar de vele ambtenaren die we al tig jaren gehad hebben in de Tweede Kamer/Burgemeesters etc etc die niet op een houtje hoeven te bijten.
  Ik lees erin dat ie die oproept. Wel Freek de Jonge begin bij jezelf en laat je bankafschriften maar in de camera schijnen. Dan pas geloof ik je.
  Toedeloe

  Geliked door 5 people

 4. Leo 1 zegt:

  Sjesus, haalt dit nog steeds adem >>

  Geliked door 5 people

 5. Tistochwat zegt:

  Waarom geven die ‘oranjes’ niet een paar miljard voor het goede doel?
  Ze ‘houden toch zo van hun volk’?
  Ach, waarom zouden die gierigaards zich druk maken om ons?
  Zodra het hier te gevaarlijk wordt, gaan ZIJ gewoon ‘op werkbezoek’ (= vluchten naar Patagonië).
  Want aan een privévleugel in een ziekenhuis hebben ze dan natuurlijk niet genoeg.
  Veel te link met al dat vieze, besmette gepeupel.

  Maar straks wél die 1,5 miljoen per jaar voor snotneus Amalia opstrijken.

  Geliked door 5 people

 6. Cathja zegt:

  Het zijn altijd de (super-)rijken die ons wel even komen vertellen wat wij ‘behoren’ te doen. Na de nodige commotie vertelde hij erbij dat hij doelde op de groep AOW-ers die dat maandelijkse bedrag als een extraatje ontvingen, maar dit had hij er dan meteen bij moeten zeggen.

  De rijken hadden enkele jaren geleden toch ook van die prachtige ideeën over de ‘vluchtelingen’, en dat ‘we’ ze vooral een warm onthaal moesten geven? De stakkerds….

  Hoeveel ‘sterren’ hebben toen iemand in huis genomen?

  Geliked door 7 people

 7. Monalisa zegt:

  dat er nog een stukje van deze totale pvda gek geplaats word.

  Geliked door 2 people

 8. Rene zegt:

  Freekje even zijn miljoenen af pakken en een aowtje geven net als die geen die het er mee moeten doen dan is Freekje stil en dan ook nog even naar een bejaarde huis op een kamertje naar buiten kijken en zwaaien naar de bandjes die daar optreden dag Freekje.debiel .

  Geliked door 3 people

 9. Harry zegt:

  Ik heb een betere oplossing .

  Laten we iedereen die links is , gevaarlijke en idiote dingen doet of debiele plannen propageert , vanwege het bereiken van de 65 jarige leeftijd euthanaseren en de miljoenen die zij verdiend hebben met op een podium wat flauwekul uit te kramen , maar in de staatskas storten !
  Kennelijk is ie nogal bijdehand in het maken van rekensommetjes , misschien kan ie dan uitrekenen wat de instroom van al die kansloze negers en moslims in allerlei gradaties ons per jaar kost !
  Als onze overheid een verstandig beleid had gevoerd , was dit alles er heel veel beter afgelopen dan nu ! Zodra er wat mis gaat komen we medische hulp te kort .
  Stel je voor dat er een ( burger) oorlog uitbreekt , hoe moet dat dan ?

  Maar Freekie weet het beter .
  Kan ie ook uitvogelen hoeveel van die nuttelozen hij zelf mag voederen .
  Want ik vind iedere cent , aan dat soort volk uitgegeven teveel .
  Het is weggegooid geld !
  En daarvan is er al genoeg over de balk gegooid door die linkse maffia bende .

  Is ie uiteindelijk toch nog ergens goed voor geweest , dat onooglijke wandelende skelet !

  Geliked door 5 people

 10. bozeoudeman zegt:

  Ik stel voor dat deze uitvreter en zijn vriend John de Mol, zus Linda neef Johnnie en meer van dit soort hun centen eerst doneren, net als deugmensen Grunberg, Rayman, Ali B, Gordon en de rest.

  Geliked door 6 people

 11. Republikein zegt:

  Zijn grote vriend[kuch] zegt iets heel anders.

  President Trump is suggesting he might lift restrictions intended to prevent the spread of coronavirus if the economic pain from the measures becomes too great, tweeting that “we cannot let the cure be worse than the problem itself.

  “WE CANNOT LET THE CURE BE WORSE THAN THE PROBLEM ITSELF,” Trump said in a late night tweet. “AT THE END OF THE 15 DAY PERIOD, WE WILL MAKE A DECISION AS TO WHICH WAY WE WANT TO GO!”

  WE CANNOT LET THE CURE BE WORSE THAN THE PROBLEM ITSELF. AT THE END OF THE 15 DAY PERIOD, WE WILL MAKE A DECISION AS TO WHICH WAY WE WANT TO GO!

  President Trump stelt voor dat hij de beperkingen die bedoeld zijn om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zou kunnen opheffen als de economische pijn van de maatregelen te groot wordt, door te tweeten dat “we het geneesmiddel niet erger kunnen laten zijn dan het probleem zelf”.

  “We kunnen niet toestaan dat het geneesmiddel erger is dan het probleem zelf”, zei Trump in een laattijdige tweet. “AAN HET EINDE VAN DE PERIODE VAN 15 DAGEN ZULLEN WE EEN BESLISSING NEMEN OVER WELKE KANT WE OP WILLEN!”

  WE KUNNEN HET GENEESMIDDEL NIET ERGER LATEN ZIJN DAN HET PROBLEEM ZELF. AAN HET EINDE VAN DE PERIODE VAN 15 DAGEN ZULLEN WE EEN BESLISSING NEMEN OVER WELKE KANT WE OP WILLEN!

  Lees verder op:https://thehill.com/homenews/administration/488965-trump-hints-at-changes-to-restrictions-we-cant-let-the-cure-be-worse?userid=345898

  Geliked door 1 persoon

 12. Leon Theunisz zegt:

  Tegen sommige antifa terroristen moet de overheid ons beschermen hij Jetten Klaver op bepaalde momenten vastzetten.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Niet langzaam maar heel zeker komen zijn jeugdige kwetsuren door compensatie met humor aan het licht.
  Uit Wikipedia:
  Freek de Jonge is geboren in het Groningse dorp Westernieland. Hij is de zoon van een hervormd predikant. Het gezin verhuisde naar Workum en later naar Zaandam en toen naar het dorp Kloetinge, tegenwoordig deel van de gemeente Goes.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Freek_de_Jonge_(cabaretier)
  Maar links was altijd goed, nietwaar?

  Like

 14. Wat te denken als Freekie vanmiddag nog even naar de Notaris gaat en zijn hele vermogen over maakt naar een groep mensen zoals verplegend personeel en dan tegen morgen even naar het ziekenhuis gaat om een pil van Drion te slikken.
  Maar dat zal de bedoeling van Freekie niet zijn, want het is bij dat soort altijd zo dat anderen in moeten leveren maar henzelf mag het nik kosten

  Geliked door 2 people

 15. hannah zegt:

  die man moet dringend opgenomen worden …..

  Like

 16. Dr. Heinz zegt:

  Had hij nou geroepen dat de grenzen dicht moeten, de immigratie moet stoppen, alles wat hier niet hoort retour eigen land, stoppen met ontwikkelingshulp, en andere linkse hobby’s en dat geld besteden aan de bestrijding van de Corona virus. Dan, dan was hij een……… Vul maar in.

  Geliked door 1 persoon

 17. guusvelraeds zegt:

  Het spel dat de echt machtigen spelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat hiier gezegd wordt dat we alleen het officiële nieuws zouden moeten volgen is ook duidelijk terug te vinden in de kwats die het RIVM uit kraamt.
   Want we krijgen te horen hoeveel slachtoffers er zijn maar het RIVM wil niet weten hoeveel besmettingen er zijn in werkelijkheid.
   In zuid Korea werd op zowat elke hoek van de straat gekeken of mensen koorts hadden en zo ja gingen deze mensen per direct in quarantaine en wat word hier gedaan, zelfs het verzorgen en verplegend personeel word nog niet getest en worden zelfs aangespoord dat als ze eventueel hoesten gewoon aan het werk te gaan.
   Het ziet er naar uit dat de maatschappij per se naar de kloten geholpen moet worden.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Ik had het al gezien Guus.
   Deze man is ook jaren weggezet als complotgekkie.
   Maar ben bang dat ie gelijk gaat krijgen!

   Geliked door 1 persoon

 18. Yvonne zegt:

  Hebben ze hem even uit het gesticht gehaald om te raaskallen? Iedereen heeft recht op AOW maar idd mensen die goed inkomen hebben is dat een zak centje voor
  Ik zit onder het AOW bedrag en moet me zien te redden en dan komt zo n clown met idiote uitspraken
  Zo makkelijk beslissen over een ander zijn geld,rijken zeggen vaak geld is niet belangrijk !!

  Geliked door 4 people

 19. Blaffertje zegt:

  Wie gaat die uitgedroogde mummie even vertellen dat hij beter kan stoppen en zijn mond moet houden, daar komt alleen maar onzin uit.
  Raspoetin heeft makkelijk lullen met zijn riante spaarrekening, hij kan het wel missen, 99% van de Nederlanders niet, die moeten ieder dubbeltje omdraaien om de maand door te komen.

  Geliked door 5 people

 20. Lucky zegt:

  Goed bericht
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200323_04898908

  Italiaanse oma van 95 is hersteld van corona: “Ik voel me goed”

  Een 95-jarige vrouw uit het Italiaanse Modena is genezen van Covid-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het coronavirus. Ze is daarmee de op één na oudste persoon ter wereld die hersteld is van het virus. “Ik voel me goed”, zei ze vorige week in Gazzetta Di Modena, en nu is ze ook mogen terugkeren naar huis.
  Alma Clara Corsini uit Fanano werd op 5 maart naar het ziekenhuis gebracht omdat ze symptomen vertoonde van het virus, dat in haar thuisland Italië ondertussen 5.476 doden eiste. Het zijn vooral ouderen die bezwijken aan de ziekte, maar de 95-jarige grootmoeder was niet van plan een van hen te worden. Ze vocht in het ziekenhuis voor haar leven en genas.

  Geliked door 3 people

 21. M.A.L. Sion zegt:

  Zou me niet verwonderen als hij vanavond bij Op1 aan tafel zit om zijn idee aan het Nederlandse volk te presenteren.

  Geliked door 1 persoon

 22. oudmarinier zegt:

  Freek begint enkele Bill Gates trekjes te vertonen. Hoog tijd om zowel Freek als Bill , naar de eeuwige jachtvelden te helpen.

  Geliked door 6 people

 23. Peter zegt:

  De ware socialist,andermans geld afnemen,en dan goede werken gaan doen,Freek ,maak eerst je eigen vermogen op aan een goed doel,dan kom je wat geloofwaardiger over.

  Geliked door 4 people

 24. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja ook BN’ers krijgen te maken met ziekte, Youp heeft corona en Freek dementie.
  Ziekte discrimineert niet.

  Geliked door 5 people

 25. Mary zegt:

  Ha die linkse idioot weet weer waar te stelen, (die denken trouwens niet na die roeptoeteren maar wat tot dat blijkt dat alles om hen heen verwoest is) wat dacht je er van om die linkse klimaatgekte/leugens te stoppen, om de grenzen te sluiten voor je geldverslindende Islamitische criminele vrienden, om uit die bodemloze put van een EUSSR club te stappen etc.etc. dan is er niet alleen veel geld voor Corona bestrijding maar kunnen ook onze ouderen weer fatsoenlijke zorg krijgen en wordt hun pensioen ook eens geïndexeerd inplaats van door communisten zoals Freek de Jonge aan gajes gegeven wat er nooit een minuut voor gewerkt heeft!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 26. koddebeier zegt:

  Aan Freek de Jonge kan toch echt merken dat links zijn een ernstige hersenafwijking is !

  Geliked door 3 people

 27. BigLJohn zegt:

  Het verstand komt met de jaren zegt men wel eens. Maar bij sommigen, zoals Freek de Jonge, gaat het de andere kant op. En dan hebben ze nog niet eens bijkomende last van dementie of seniliteit. Freek de Jonge heeft zijn leven vergooid en probeert arme A.O.W. ers een trap na te geven. Waar is mijn geweer, zodat ik deze smerige Marxist ermee naar de Hel kan schieten !

  Geliked door 2 people

 28. Monalisa zegt:

  Zijn vader van de hervormde gemeente was een keurige Dominee kan je van deze kwal niet zeggen deze kwal doet me denken aan mijn zwager zelfde type de zelfde kwal.

  Geliked door 1 persoon

 29. bobzelf zegt:

  whahahahahaha
  DAT DOET LINKS AL ZO LANG ALS IK LEEF

  GELD OPMAKEN , TOTDAT UW !!!!!!!!!!!!!! GELD OP IS, !!

  EN DAT VINDEN ZE HEEL NORMAAL, IEDEREDAG WEER

  OME FRANS WIL OM TE BEGINNEN 1000 MILJARD OPMAKEN VAN UW CENTJES

  EN DAN STEMMEN DAAR MENSEN GEWOON WEER OP ,

  THE HOUSE OF LUNATICS IS ALWAYS OPEN

  OME BOB

  Geliked door 3 people

 30. Armani zegt:

  Die Seniele Extreme Gek , moet zijn Extreem Linkse Bek eens een keer houden, ik en met mij het overgrote deel van de Nederlanders is deze besmette creatuur zo langzamerhand SPUUGZAT

  Geliked door 2 people

 31. Hovawart zegt:

  Freak de Jonge is al jaren een iconisch figuur voor waar de Nederlandse Omroep voor staat, een socialistische dinosauriër, een schoolvoorbeeld voor hele generaties aan artistiekelingen die hun kostje kregen door steun te betuigen aan de Linksche Looney Brigade die al decennia het scepter zwaait binnen de NPO. Een belastinggeldzuipend en subsidieafhankelijk oud gedrocht zonder zelfs ook maar één talent, zelfs niet vermakelijk, ongemakkelijk wel……als een socialistische steenpuist die hij pretendeert te zijn.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s