In de crisis ontpopt de Duitse goedmensch zich tot asociale klootzak…

Screenshot_71

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe solidair de Duitse goedmensch met betrekking tot vluchtelingen is en elke migrant – ook moordenaars, verkrachters en terroristen – opneemt en verblijdt met de weldaden van de Duitse welvaartsstaat, bij gelijktijdige zachte disciplinaire straffen (als het echt niet anders kan) door een knuffeljustitie, des te minder solidair ontpopt hij zich tegenover de medeburger als het om zijn eigen voordeeltjes gaat en ageert hij als een asociale klootzak.

Dat gelooft u niet? Ga dan maar eens naar de supermarkt van uw keuze en probeert u daar desinfecterende handzeep, conserven of alleen maar toiletpapier te kopen. Wat al duidelijk werd tijdens de tsunami-catastrofe in Japan, als gevolg waarvan de reactor in elkaar zakte en er straling vrijkwam, toen de Duitse burgers de Japanners zelfs dringend benodigde jodiumtabletten voor de neus weg kochten, zette zich voort bij SARS en de varkenspest en openbaart dat Duitsland gewoon geen solidaire gemeenschap is, maar een horde primitieve egoïsten. En dat, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, politieke overtuiging of financiële status… de Duitser op zich is gewoon een klootzak…

Bron:
https://heckticker.blogspot.com
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland. Bookmark de permalink .

23 reacties op In de crisis ontpopt de Duitse goedmensch zich tot asociale klootzak…

 1. Ed Verschoor zegt:

  In welk land zag ik dit eerder?

  Like

 2. T.Troubadour zegt:

  Nederlanders zijn geen haar beter

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Er is ook niemand die dat beweert!

   Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    Met een bezwaard hart stond ik vanochtend op. Ik keek naar de acht wc rollen die ik nog heb. “Hoe moet het verder”; dacht ik. Ik zit in de budgetbeheer bij de GKB en moet rond zien te komen met 40 euro in de week. Er kan volgens de GKB niks meer bij. Dus voor mij geen desinfecterende zeep of gel, omdat ik dat niet kan betalen. Voor mij ook geen mondkapjes, want ook daar heb ik geen geld voor. Voor mij geen rubberen handschoentjes of extra toiletpapier. De boodschappen moet ik zelf halen, want laten bezorgen kost me onder de 70 euro 4,50 euro plus een kratje van 4,50 bij de COOP. De mensen om mij heen slaan van alles in en houden echt geen rekening met hun medeburgers. Althans ik heb nog niemand gezien die vroeg of ze iets voor me konden betekenen. Ik val ook in de risicogroep die grote kans heeft op overlijden bij een besmetting. Nu gaan we de mensen echt leren kennen, en ik had al geen hoge pet op van mijn medeburgers. Maar nu, na twee weken kan ik rustig zeggen dat de meeste mensen gore egoisten zijn. Waar ter wereld je ook komt.

    Geliked door 5 people

   • Piet Snot zegt:

    Het minimum bedrag wat je krijgt van een bewindvoerder/budgetbeheer staat alweer een tijdje op minimum 60euro in de week.
    40 euro is het wel geweest, maar dat is alweer een tijdje geleden.
    Kijk het nog maar eens goed na op je afschriften.
    Ik heb er niet mee te maken maar genoeg papieren bekeken van andere die er wel mee te maken hadden, dus ik weet vrij goed hoe het werkt en over welke bedragen dat gaat.

    Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    @Piet Snot. Als je schuld te hoog is maar er toch een betalings regeling getroffen kan worden, en je inkomen is te laag voor die 60 euro, dan krijg je gewoon 40 of nog minder. Het hangt of staat met je inkomen wat je krijgt in de week. Ik ga mijn situatie niet helemaal uitleggen, maar geloof me maar, ik heb 40 euro in de week. Ik ga me er nu ook aan onttrekken, want ik moet hun ook nog een eigen bijdrage betalen van 50 euro in de maand.

    Like

  • Lucky zegt:

   Het is echt overal hetzelfde

   Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Dat is niet waar. Ik ervaar hier elke dag egoïstische klootzakken, vooral onder de voormalige Gutmenschen, maar ook en vooral onder de jongeren, ervaar ik onbaatzuchtige hulpvaardigheid. Ze winkelen voor de oude mensen, soms compleet vreemden, en brengen ook zichzelf in gevaar. Ze bellen ze op of houden contact via Facebook. Wie had dat gedacht van de FFF kinderen? Ik niet.
  De auteur Thomas Heck behoort waarschijnlijk tot de groep van Duitse zelfbeschuldigers, een oude truc sinds 1945 om zichzelf op het morele voetstuk te plaatsen.

  Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  De Nederlandse goedmensch is geen haar beter.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   De gehele mensheid bestaat bijna enkel uit egoïstische en asociale klootzakken.
   Daar ben ik al mijn hele leven van overtuigd.
   Er zijn uitzonderingen, maar dat zijn er maar zeer weinig.

   Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  https://mobile.twitter.com/BasedPoland/status/1241746180687757314/photo/1

  NEW TREND AMONG YOUNG GERMANS: Coughing on elderly people & hosting #CoronaParties
  Gov. of #Bavaria, M. Soeder “there are corona parties, there are young people who cough at older people & shout corona for fun. There’s an incredible nr of these groups formed”
  The West is doomed

  NIEUWE TREND ONDER JONGE DUITSEN: Hoesten op ouderen en #CoronaParties hosten
  Gov. van #Bavaria, M. Soeder “Er zijn corona-feesten, er zijn jonge mensen die hoesten op oudere mensen en corona schreeuwen voor de lol. Er is een ongelooflijk aantal van deze groepen gevormd
  Het Westen is gedoemd

  Like

 6. Republikein zegt:

  Chinezen kochten hier de schappen met babyvoeding leeg.
  http://www.wrmmagazine.nl/waarom-is-nederlands-babymelkpoeder-zo-gewild/
  In deze tijden leert men de mensen echt kennen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Dat is ook al eens gebeurd, (;nog niet zo heel lang geleden). dat de magere melkpoeder ELK. NIET te koop was omdat CHINA. alles opgekocht had ter vervanging van hun eigen ! baby/ Kinder melk.. ( omdat er iets’onaangenaams’ gebeurd was. ( daarna was de prijs van ELK, ( magere melkporder) behoorlijk. ‘verhoogd’!…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 7. Lucky zegt:

  Bradford GB……?

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Interessant dat hier in Spanje alles veel geordender lijkt te gaan. Vrijwel geen lege schappen, weinig of geen hamstergedrag. Tot recent alleen Engelse toeristen in Benidorm die de algehele lockdown negeerde. Met berusting is aanvaardt dat de lockdown nog 2 weken langer gaat duren.
  Ben benieuwd, over een maand of 3, welk land het beste scoort bij het analyseren van de resultaten van de verschillende Corona bestrijdings-strategieën.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Ik zal die Duitsers nooit vergeten die op ons vakantieadres met veel brutaliteit achter het vakantiehuisje onze strandstoelen kwamen stelen en daarvoor in de plaats kapotte strandstoelen ervoor in de plaats zetten. Ook gedroegen ze zich zeer lawaaierig op de parkeerplaats alsmede tijdens hun barbecue feestjes. Toen wij na onze vakantie huiswaarts wilden keren, werden wij door het park er op aangesproken dat wij hun strandstoelen vernield hadden. Het koste ons veel overtuigingskracht om het tegendeel te bewijzen….Dit stelen van strandstoelen door Duitsers maakten wij op een ander vakantieadres ook al mee. Het zit ze in de genen dat a-sociale gedrag. In de tweede Wereldoorlog stalen ze onze fietsen en dure kunstwerken, en confisqueerden kerkklokken voor de oorlogsindustrie.

  Geliked door 1 persoon

 10. R Thomasson zegt:

  @Nachtkaarsje Het gedrag van de mensen, is een typisch gedrag van mensen in paniek. Dat zagen wij in diverse Zuid Amerikaanse landen op het moment dat ze onderuit gingen, en ook in het begin van de Great Depression in1929 enz. Het is een normaal gedrag van mensen in nood. Daarom is de eerste actiepunt van EEN FUNCTIONERENDE REGERING het verbieden van hamsteren. Mensen mogen niet meer kopen dan X-aantal van een bepaald product. Dat om schaarste te voorkomen en b) dat mensen die van weinig geld moeten leven, gelegenheid krijgen voedsel te kopen. Hetzelfde geldt ook voor de bevoorrading van voedselbanken. De vraag is echter of onze regering is werkelijk zo incompetent, of het is een regering die niet de Nederlandse bevolking dient, maar de EU. Zover wij weten, de EU is in handen van de globalistische NWO Geldvampiers die de Corona toejuichen voor het bespoedigen van de Kalergi-Plan. Deze geld-goden feesten op iedere bericht uit Europa dat er zo veel mensen de pijp uitgaan. Vooral als het gaat om arme Europeanen. https://www.youtube.com/watch?v=sI1gYuOznD8

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s