Niets is wat het lijkt…

Screenshot_94

(Door: “Peter Selie”)

Goed in scène gezet. Je hoort mij niet beweren dat er geen corona-crisis is. Maar het komt de politiek wel bijzonder goed uit. Wie het na de kreet van o.a. Frans Timmermans “dat alle “blanken moeten worden ‘UITGEROEID!” nog niet doorheeft wat er aan de hand is, die wacht een gruwelijke verrassing.

Regeren is vooruitzien!

Want dat kunnen ze als het hen uitkomt! Hebben ze bij de abortus- en voltooid leven-partij D66 goed begrepen en daarom hebben we nu gebrek aan ziekenhuisbedden. Want in de regio’s zijn door toedoen van deze partij goed functionerende ziekenhuizen gesloten, zodat patiënten zich nu soms 20 of meer km moeten zien te verplaatsen, dat is goed als elke seconde telt (= is dat niet vooruitzien?). En de volledige uitrustingen zijn naar de ‘arme negertjes’ in Afrika gegaan waar het na jaren nog steeds staat te verroesten.

Ik schreef al meerdere malen dat er niets  gebeurt wat niet is gepland en reken maar dat het met de  corona-crisis niet anders is. Ze zaten erop te wachten.  De grote medeschuldigen, de televisie en kranten, hebben het nergens anders meer over. “Wat vinden ze het toch erg!” Het is een proef geworden om te zien hoe gewillig we ons onderwerpen aan het komende onderdrukkende gewelddadige systeem.

Dacht ik in november 1989 dat de DDR  was ingestort, maar nee, al gauw begreep ik dat we waren beetgenomen en dat de rest van Europa, DDR ofwel communistisch was geworden. De hele club van de Honecker-regering is zodoende geïmplementeerd in de BRD-regering. Is dat toeval of stommiteit? Nee, veel erger. Het was allemaal zo gepland!

De blanken, voor zover ze niet in die club van uitverkorenen zitten, worden geëlimineerd. Niks verzorgde oude dag. Daar hebben de miljoenen geïmporteerden recht op. Wij gewerkt en zij komen profiteren. Althans als de NWO zijn plannen kan uitvoeren, en daar ziet het naar uit! Maar vlak ook de “democraten” van de EU niet uit.

Feit is dat er niet alleen teveel mensen zijn, en dan voornamelijk in Afrikaanse en islamitische landen. Het  zijn juist uit die landen die hier en masse worden geïmporteerd. Dat kan dus niet goed gaan. Bovendien is het agressief volk en zijn het overwegend nietsnutten die op ons, hun gastheren, die hun riante verblijf moeten bekostigen, parasiteren en ondertussen de politiek maar roepen dat alle mensen gelijk zijn.

Als het nog niet duidelijk is, dan is hier het volgende: Het is alweer een aantal jaren geleden toen de miljardair Bill Gates op een toespraak van de VN  liet weten dat er 5 miljard mensen via de injectienaald moesten worden geruimd en dat de VN, inmiddels beheerst door islamitische staten  en staatjes, daar de aangewezen instelling voor was. Sindsdien heb ik nooit meer een griepprik gehaald.

U heeft zich er  misschien al een voorstelling van gemaakt hoe het er hier straks, na deze crisis, mits zich geen andere heeft aangediend, aan toegaat.

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Niets is wat het lijkt…

 1. Tistochwat zegt:

  De tirannieke schoften storten al jaren bittere ellende over ons uit en nu dit weer…
  Ze spelen een ongelofelijk vuil spel.
  Natuurlijk is dat virus levensgevaarlijk; ze hadden het niet op ons moeten loslaten!

  Ik denk dat het nooit meer goedkomt.
  Wat dat betreft heeft Jensen gelijk, maar hij is gek als hij zegt dat het Coronavirus min of meer te vergelijken is met de ‘gewone’ griep.

  Geliked door 1 persoon

 2. M. Schettini zegt:

  @peter Selie
  U schrijft: ‘dat Frans Timmermans gezegd zou hebben: blanken moeten worden uitgeroeid’. kunt u aangeven waar, wanneer en in welke hoedanigheid hij deze woorden gezegd zou hebben?’

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Grappenhaus: (maandag 23 maart 19.00 )na de crisis mogen jullie weer naar alle feestjes. Bedoelt ie naar de nivelleerfeestjes? Want die komen er aan hoor. Ik hoor de EU al galmen Rutte: ik irriteer me dood aan jongeren die niet luisteren en samenscholen en zo anderen besmetten. Paar dagen geleden Rutte: jongeren kunnen amper anderen besmetten. Rutte nog iets eerder: ik moet 100 procent beslissen met 50 procent kennis. Houd je bek dan als je niet weet of jongeren anderen kunnen besmetten (650 procent kennis) als je het niet zeker weet en zeg dan we weten nog niet of jongeren kunnen besmetten achterlijke debiele Druiloor. Er klopt geen ene reet van die hele man niet. 1 groot vat met tegenstrijdigheden

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Rensk. 23 maart 2020 om 19:47

   ik irriteer me dood aan

   ‘Ik irriteer me’?

   Ik verwacht niet dat iedereen een taalvirtuoos is, maar ‘onze grote leider’ beheerst de Nederlandse taal niet eens.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Een echte leider mag wat mij betreft wat taalfouten maken. Interesseert me in die zin weinig. Als hij de landsbelangen maar goed voor ogen houdt. Maar het belangrijkste: veiligheid en zorg voor de bevolking en waar hij voor betaald word dat doet hij niet. Wil hij zelfs niet. Dat loeder.

    Geliked door 1 persoon

   • Bob Koster. zegt:

    Ik erger me er ook dood aan.

    Like

 4. Jean zegt:

  Dat worden onoplosbare onbetaalbare problemen voor ons en niet voor die vreemdelingen. De oplossing: die EU misdadigers asap opsluiten voor de rest van hun leven en ze ALLES afnemen om de kosten te dekken die zij aangericht hebben, uiteraard alle grenzen sluiten zodat geen islamiet nog binnengeraakt en starten met het verwijderen van de aanwezige islamieten puur uit veiligheid en leefbaarheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  HALLO GROTE OUDE VRIEND WEER GOED STUKKIE ,ZOALS JE ER AL
  VELEN GEPLAATST HEBT
  DIKKE HUG OME BOB

  NEVER GIVE UP IS FOR LOSERS

  Like

 6. Orelius zegt:

  Helemaal met je eens , alles is geplant.
  Dit is de generale repetitie.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Dat zeg ik steeds maar de mensen geloven het niet,er hangt al tijden iets in de lucht
   Op een site zie je dat in landen op de hele wereld legertanks rijden
   We weten niet wat er ons te wachten staat

   Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Denk dat we ons aan de ophokplicht moeten houden om het aantal slachtoffers door stom handelen te minimaliseren . Dat duurt maar enkele weken .
  Mocht het echt zo zijn dat dit een soort staatsgreep is , dan moeten alle ondernemers die hiermee geconfronteerd worden door iemand van de overheid , een meter betonijzer pakken en die lui acuut de harses in slaan .
  Eventueel met behulp van hun medewerkers .
  Wees voorbereid ! Ik ben het !
  Altijd iets binnen handbereik !
  We zijn met méér !
  Véél méér !

  Vooralsnog lijkt het me een brug te ver , net zoals Jensen uit de bocht gevlogen is , naar mijn bescheiden mening .
  Maar argwaan is in deze niet helemaal verkeerd .

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   OPHOKPLICHT ? ?, daar bij jullie is tot nog toe alles “slappe-hand-gehaafd”.
   Hier mogen we zelfs niet naar de [iets] grotere stad om daar bij de Leclercq Hypermarché inkopen te doen, moeten in dezelfde plaats blijven en document bij je hebben.
   Maar een meter betonijzer is niet nodig, gaat om de dikte.
   2 cm dikte = voldoende
   Je hebt waarschijnlijk wel liggen………..
   Maar even terzijde, over die Chinezen ……….!
   Gisteren of 2 dagen terug, je reactie daarop.
   Nou die Chinezen moet je bepaald niet DOM noemen.
   Eerder had iemand een videootje geplaatst over de techniek aldaar.
   Ben ik verder gaan kijken, zoeken.
   |Ongelofelijk wat die brouwen.
   Dat worden[ zijn] nog concurrenten voor het Westen.
   https://youtu.be/8zjgx51x1yc ( Moet je zien hoe dat voertuig in evenwicht wordt gehouden, eerst door brugdeel, dan worden de 2e poten op 3e pilaar gezet en brugdeel geplaatst.
   Ze schijnen daar nu dus ook auto te rijden, anders dan 50 jaar geleden al die fietsen.
   Kreeg je als buitenlander dat “kleine-rode-boekje” gratis mee.
   Ik moet er ergens nog een hebben liggen, het Rode Boekje van Mao.

   Like

 8. Lord of Hosts zegt:

  Het is natuurlijk heel verdacht dat Richard Burr, hoofd van het Senate Intelligence Committee (VS), net vóór de ineenstorting op de beurs vanwege het coronavirus, al zijn aandelen verkoopt. Dit riekt naar voorkennis.

  De plotselinge militaire oefeningen die georganiseerd werden in oktober 2019, op de Amerikaanse luchtmachtbasis in Charleston, South Carolina, en in Zuid-Amerika waar militairen moesten oefenen voor een noodsituatie in verband met een pandemie is behoorlijk verdacht.

  Als op 18 oktober 2019 de Bill and Melinda Gates Foundation, Johns Hopkins University en het World Economic Forum (WEF) een evenement in New York voor politici, ambtenaren, leidinggevenden en medische experts organiseren en daar een virtuele uitbraak van coronavirus simuleren waarin 65 miljoen mensen binnen 18 maanden overlijden., dan is dit, wetende wat er nu gaande is, verdacht.

  Als er in augustus 2019 in de Verenigde Staten een ernstige longontsteking de kop opsteekt en er relatief veel doden zijn en een viroloog, na onderzoek, al aangaf dat de oorzaak van longontsteking een coronavirus zou kunnen zijn, en net na het uitbreken van de (longontsteking) epidemie in de Verenigde Staten het militaire biolab in Fort Detrick gesloten wordt, waar geëxperimenteerd werd met gevaarlijke microben en toxines zoals het ebolavirus, pokken, miltvuur, pest en ricinegif en ook epidemiologische uitbraken werden onderzocht, en projecten voor overheidsinstanties, universiteiten en farmaceutische bedrijven werden uitgevoerd, dan is dit ook behoorlijk verdacht.

  Op 31 augustus 2019 publiceerde de New York Times over een mysterieuze epidemie van een voorheen onbekende longziekte in de VS. Op 1 oktober 2019 waren er 1080 gevallen van de ziekte geregistreerd in 48 staten en de Maagdeneilanden, waaronder veel sterfgevallen.

  Ik vraag me af hoe deze mensen geïnfecteerd zijn geraakt. Dit kan niet via een voedselketen zoals in Huwan of Iran. Per ongeluk lijkt me ook ongeloofwaardig.
  Iets klopt er niet…
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=https://www.fondsk.ru/news/2020/03/22/pandemia-kotoraja-planirovalas-davno-50419.html&usg=ALkJrhjGvIUrNRFGp-VbiBCjvjV8gC1kUQ

  Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  WE ZULLEN HET MAAR GEWOON “”het bill gates “” virus noemen
  en wachten tot het tegendeel bewezen wordt

  life is easy, maar heel misschien ??

  ZOU DAN TOCH DIE DEKSELSE OOM VLADIMIR HET NIET ,,,,,,,,,,,,??

  EFFE OEFENEN

  PUTIN DID IT ,HET ZAT IN EEN OUDE BUKRAKET UIT 1986

  ALL TOGETHER ” PUTIN DID IT, KLINKT GOED HE ??

  ,SCHIJT ZIEK WORD IK ERVAN ,

  eerst ontsnapt het per ongeluk in USA ??

  dat onsnapt het per ongeluk in 2 ”” BRICS “‘ landen ??

  HALLO DE VRIENDEN VAN MIJN OOM

  EN BILL ROEPEN DAT WE GEWOON DE MENSHEID TERUG BRENEGEN NAAR

  500 MILJOEN SLAVEN MET EEN HERSENBESCHADIGING

  DAT IS ALTIJD MAKKELIJK

  IRAN DID IT
  CHINA DID IT
  RUSLAND DID IT

  EN DE MAN DIE EEN PATENT HEEFT OP HET CORONA VIRUS

  BLIJKT EN WELDOENER

  WELTERUSTEN

  GAAT U MAAR GERUST SLAPEN, RUTTE WAAKT OVER U !!!

  OKME BOB

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 23 maart 2020 om 22:22

   WE ZULLEN HET MAAR GEWOON “”het bill gates “” virus noemen
   en wachten tot het tegendeel bewezen wordt

   Slimme gozert! Zo denk ik er ook over.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Rusland, gesanctioneerd door de EU, komt Italië te hulp.

   Wij laten ons niet op een onbeschaamde manier de les lezen, Vladimir Putine.

   Niet zo lang geleden, ten tijde van de ineenstorting van de Sovjet-Unie, verheugde de Westerse wereld en vooral Europa zich over het ongeluk dat opnieuw het grote Russische volk teisterde.
   Ze vergaten schaamteloos dat Rusland, 45 jaar eerder, 27 miljoen mannen had opgeofferd zodat wij, de verslagen naties, konden ontsnappen aan het Duitse ongedierte, dat ongedierte dat met ijzer en vuur de wereld wilde regeren.
   Toegegeven, de bolsjewistische horror was niet te benijden boven dat van Duitsland, maar wat zouden we vandaag zijn zonder al die Russische soldaten.
   Een menselijke kudde die dagelijks het Sieg Heilzouden brullen, zoals 99,99% vab de Duitse schapen sinds de jaren dertig hadden geroepen?
   c.c Philippe Arnon

   Geliked door 1 persoon

 10. vangie1206j zegt:

  Citaat,,, Frans Timmermans zegt alle blanken moeten worden uitgeroeid ok. te beginnen met die zultkop en ik wil het vonnis voltrekken heeeeeeel lanzaam graag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s