6 manieren waarop klimaatideologen misbruik maken van de corona-crisis

Screenshot_121

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Alle ogen zijn in Nederland gericht op het corona-virus. Maar klimaatideologen kijken al verder. Zij zien hun kans schoon en bereiden wereldwijde klimaatdwang voor

1. Overheid: 200 miljoen voor oorlog tegen aardgas

Je zou denken dat onze overheid het geld dat ze heeft, uitgeeft aan mondkapjes en beademingsapparatuur. Maar nee: de overheid trekt nu € 200 miljoen uit om huurhuizen aardgasvrij te maken. Volslagen nutteloos, want aardgas is schoon en goedkoop. En een extra financiële last voor hardwerkende huiseigenaren, die de rekening moeten betalen. Het zou tot verontwaardiging leiden, ware het volk niet afgeleid door corona. Nu kan de regering deze klimaatmaatregel stilletjes doorvoeren.

Screenshot_22

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
Cultuur onder Vuur

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Graaien, klimaatfascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op 6 manieren waarop klimaatideologen misbruik maken van de corona-crisis

 1. Cathja zegt:

  De meest walgelijke vorm van misleiding en dwang richting de bevolkingen. MISBRUIK op zeer grote schaal. Degenen die deze misleiding ‘handen en voeten’ geven hebben de zwaarst mogelijke straffen verdiend. Schaamteloze leugenaars zijn het…., allemaal!

  Geliked door 5 people

 2. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  ….ABN-AMRO hoofdeconoom Sandra Phlippen vooral blij voor het klimaat. Dat wordt minder belast doordat de economie stilvalt. Een bizarre redenering….Typisch een uitspraak van iemand die een toppositie bij een bank inneemt compleet met een topsalaris. Dit soort mensen interesseert het gene ene ruk hoe wij gewone mensen te grazen worden genomen, want zijzelf ontspringen toch altijd de dans. Eenmaal zing je allemaal….het is altijd het oude liedje, het is de schuld van het kapitaal. Vul in voor het kapitaal; De ECB, de overige banken, George Soros, Bill Gates, de Clinton Foundation.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s