De realist ziet de waarheid en is tegen het VN-wereldsysteem!

Screenshot_132

(Door: “Elise Nijmegen”)

Een Italiaanse adviseur zegt dat de sterftecijfers van het corona-virus mogelijk zijn overdreven, aangezien het land de op één na oudste bevolking ter wereld heeft. De mediaan in Italië is 67, terwijl die in China 46 was, dus in wezen wordt de leeftijdsverdeling van onze patiënten gepusht naar een oudere leeftijd en dit is aanzienlijk in het verhogen van de letaliteit. Alle sterfgevallen die in het ziekenhuis sterven met het corona-virus, worden geacht te zijn gestorven aan het corona-virus, terwijl een her-evaluatie door het Nationaal Instituut of Health slechts in 12% van de overlijdensakten een direct oorzakelijk verband heeft aangetoond met het corona-virus.
www.worldunity.me

Duitsland weigert hulp van China, ondanks de noodsituatie. China heeft vele landen voorzien van hulpgoederen, maar Duitsland heeft in tegenstelling tot vele andere landen nog niet gereageerd op het aanbod van China.
https://deutsch.rt.com

Alle problemen die we eerst hadden, en waar we tegen protesteerden met zijn allen, zijn ineens allemaal overschaduwd door het corona-virus. Neem bijvoorbeeld het stikstofprobleem. Het stikstofakkoord wordt er nu stiekem gewoon doorheen gejast…
https://jdreport.com

Een veel voorkomend probleem in Europa, waar te weinig over gesproken wordt, speciaal in de open grenzen landen, zijn de islamitische verkrachtingsbendes. Vele meisjes vallen ten prooi aan deze beesten, die de meisjes exploiteren en mishandelen. Hieronder een heel heftig verhaal van Jennifer die een moslim verkrachtingsbende heeft overleefd.
www.tr.news

We moeten allemaal binnenblijven, vrijheid is niet meer vanzelfsprekend, er is een pandemie, Duitsland heeft net zoals zoveel landen de grenzen gesloten, maar… laat, net zoals Rutte, wel nog steeds allerlei mensen uit niet-westerse landen binnen die misschien nog wel meer ziektes dragen dan alleen corona. De rode loper voor de “zielige” migranten blijft uitgerold…
www.infowars.com

Bij momenteel voorgeschreven vaccins is de schade groter dan het nut. Ze zijn niet juist getest en de CDC en de WHO zijn beiden, zoals zoveel dingen, onderdeel van de Verenigde Naties. En dat, met het oog op Agenda 21/2030, zou al genoeg moeten zeggen. Totaal onbetrouwbaar dus, gesproken in Engels en ondertiteld in het Nederlands.
https://youtu.be

Er zijn, zo laat onderstaand artikel weten, waarschuwingen van de militaire en inlichtingenkringen: “Neem geen vaccinaties”! Het corona-virus zit in de vaccinaties!
https://connectiv.events

Alle chaos is begonnen toen we een groot stuk soevereiniteit aan de EU gaven. De EU die de lidstaten dicteert, net zoals de VN dat doet, en waar geen mens met realistisch gezond verstand nog blij mee is. Uit de EU en de VN zou het beste zijn voor Nederland en vele andere landen in Europa.

De EU legt Italië een boete op van bijna € 7 miljoen, een dag nadat EU-chef Ursula von der Leyen een emotionele toespraak had gehouden en Italië alle steun had beloofd.
https://indignatie.nl

We zitten – met zijn allen – in een slecht EU-huwelijk, verbonden met een dictatoriaal instituut door een onbetrouwbare regering die ons, tegen onze wil, in een bizarre situatie heeft geloosd. We mogen niets zeggen, we hebben niets in te brengen, we worden uitgemaakt voor van alles en nog wat, van extreem, racist tot nazi en we zijn “die mensen met die andere mening”…

Diegenen die tegen “het systeem” zijn… Het systeem, dat bepaald wordt door de VN en in Europa door de EU wordt geïmplementeerd. En de realisten denken: best zielig dat die “linkse”, “duurzame”, “vegan”, “groene”, “verbindende”, “naïeve”, “slecht geïnformeerde” mensen het VN-systeem, het uiteindelijke doel: Agenda 21/2030, niet snappen. De realisten denken: die mensen hebben toch ook kinderen die ze vrijheid gunnen? Die zien toch ook dat we naar een dictatuur, herstel we zitten er al bijna in, geleid worden? Die zien ook dat dit bepaalde vredelievende geloof iets anders uitdraagt, iets wat dagelijks slachtoffers maakt en mensenlevens kost? Die zien toch ook dat die klimaatberekeningen niet kloppen? Dat de vrijheid van meningsuiting alleen maar mag als je “het ermee eens bent”? Die zien toch ook dat die stikstofwaanzin alleen in Nederland is verzonnen? Dat een klimaatneutraal Europa niet realistisch is? Dat Rutte-III Nederland heeft afgebroken?

Waarom laten we het gebeuren? Waarom geloven we nog steeds dat de nationale, EU- en VN-politici het beste met ons voorhebben? En het corona-virus? Tja, de cijfers, zo blijkt, zijn te hoog ingeschat, zowel in China als in Italië, maar afstand houden in het griepseizoen is altijd een goed idee.

Door:
“Elise”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De realist ziet de waarheid en is tegen het VN-wereldsysteem!

 1. bobzelf zegt:

  MAG IK NOG EVEN ???
  Rusland had alles als een speer geregeld vliegtuigen , doktoren , medicijnen
  beademingsapparatuur en vroeg de vliegroute aan !!!!!

  BENT U ER NOG ???

  DE EU HEEFT GEWEIGERD , DE RUSSISCHE HULPVLIEGTUIGEN MET DE GOEDEREN EN DOKTOREN OVER POLEN EN DE EU TE LATEN VLIEGEN !!

  NOU IS MIJN OOM NIET GEK ,die zit zelf niet met EU sancties whahahaah
  MAAR DE GRIEKEN WHAHAHAAHA
  maakte er geen probleem van !!
  ja die hadden net russisch gas besteld en gekregen hoppa

  DUS NA EEN EXTRA 1000 KM , KWAMEN DE HULPGOEDEREN IN ITALIE AAN . !!

  WILT U HIER EVEN HEEL GOED OVER NADENKEN !!

  MOGEN DE ITALIANEN NIET GEHOLPEN WORDEN ??

  DUS CHINA RUSLAND EN CUBA STAAN NU IN ITALIE

  OOM FRANS EN DIE LEGKIP MET DIE 7 JONG EN DIE AFGEZAKTE SCHOUDERS ZIJN EVEN BEZIG OM ALBANIE BIJ DE EU TE HALEN !!!

  maar niet op Geert stemen hoor, niet de grenzen dicht, GEEN NEXIT

  DIE EU IS GODVERREDOMME GEWELDIG MAN !! WHAAH

  kom er maar in muppet show !! whahaha

  BERLUSCONI BOB

  Geliked door 4 people

 2. Dan het volgende.
  Soms wprdt Elise aangevallen over het feit dat ze zo tegen dat 5G is omdat men het niet eens is over de stralingsintensiteit.
  Ik ga me daar niet in mengen omdat Ik geen idee heb wat het precies allemaal in houd, maar duidelijk is wel dat de overheden samen met de zogenaamde NWO dit systeem nodig hebben om de mensen in de peiling te houden want het is bekend dat men er op uit is om met name de westerse mens van een chip te voorzien zodat ze in alle gevallen gevolgd kunnen worden.
  Dus straling of geen straling het is nooit een goede zaak.

  Geliked door 5 people

  • LUCIA zegt:

   Hoi Henk los van het verhaal van het volgen van de mensen( controle en macht is alles voor de archons en geld en angst zijn de middelen daartoe).Het probleem met straling( en ik ben ervaringsdeskundige, ken alle belangrijke onderzoeken op dat gebied en heb enkele goede boeken en heel veel materiaal erover gelezen en bestudeert ) is simpel dat datgene wat gepresenteerd wordt aan het publiek als zijnde het is veilig want warmt je lichaam niet meer op dan …. maar een deel van het verhaal is.Je HART, BREIN EN JE, DNA voornamelijk maar ook de rest van je lichaam gebruiken ook zwakke electro-magnetische signalen/energie.
   Er is iets wat electro-magnetische interferentie genoemd wordt en dat houdt in dat een sterker signaal een zwakker signaal uit kan schakelen, dus hoe meer signalen om je heen, hoe minder je eigen netwerk presteert en je weet het misschien ook wel, DNA-schade grote oorzaak kanker en wat te denken b.v. met de golf van Alzheimer ook onder jongeren, het moet toch ergens vandaan komen.
   Dan heb je ook nog bewijzen van vreemde soort kankers specifiek optredend in het hoofd, vlak bij waar je de telefoon tegen het oor aanhoudt, zelfde geldt ook voor speekselklierkanker . Het zijn gewoon tyfus dingen giftige speeltjes.
   5G is nog veel erger omdat het je een magnetronbehandeling geeft .Daar is de rest kinderspel bij en iedere keer, als ze naar een andere G over gaan, blijven de oude masten staan dus je hebt een heel “pretpark”van masten voor je snufferd… kan nooit gezond zijn.
   Wat ook nog vermeldenswaard is, dat er nooit gekeken/gemeten wordt naar het cumulatieve effect dwz al die dingen worden op zichzelf bekeken maar als je in de bus zit en iedereen heeft zo’n tyfus ding bij zich, wat doet dat met je . Of als je straks in je f..g huis loopt met al die f..g i spy koelkasten en tv’s..the internet of things… wat gebeurt er dan in je lichaam.???De roverheid heeft er ook alle belang bij om je een ga maar gerust slapen verhaal te geven omdat zij die frequenties verkopen/veilen voor heel veel geld dus denk je echt dat ze wakker gaan liggen van collateral damage dat is weer voor hun vriendjestak Big Pharma, overal in het proces wordt er grof aan je verdiend ondertussen wordt je wel lijdend voorwerp in de meest akelige zin van het woord.. Je hebt trouwens een heel goede video op you-tube het heet; beings of frequency.

   Geliked door 3 people

 3. koosv8 zegt:

  Het zou beter zijn als er massaal afstand gehouden zou worden van de EU, de VN, of hier in EIGEN LAND, die vreselijke NOS.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lady zegt:

  Het Corona virus komt de Regering wel erg goed uit.

  Inmiddels is Albanië -ondanks dat dhr. Rutte tegen was-, toch binnengehaald en heeft de eerste miljarden al ontvangen;
  Het stikstof beleid s er door heengedrukt ;
  Het klimaat akkoord vindt gewoon doorgang;
  G5 masten worden al in diverse steden geïnstalleerd

  Geliked door 1 persoon

 5. Orelius zegt:

  Dit virus word gebruikt , als bliksemafleider
  Voor het ineen gestorte financiele systeem. En dat zal nu alleen versnelt worden en willen ze de schuld op de corona crisis schuiven terwijl alles maar dan ook alles al kapot was. We krijgen een onmetelijke grote geld crisis. Er komen nu heel snel vreselijke tijden aan . De plannen van de nwo liggen op schema. Orde uit chaos.

  Geliked door 1 persoon

 6. n.a.denker zegt:

  Hallo Henk,

  Hierbij alles op een rij over 5G:

  https://5gisnietoke.nl/

  .

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Geweldig weer hoor meid Elise, je geeft mooi weer aan wat er speelt en even tegen BOB , hoe vond je de stunt van Putin op die vliegtuigen From Russia with Love.. geweldig toch zo’n actie in zo’n moeilijke tijd.Kijk daarom hou ik van die Russen, het zijn geen softe mensen maar daar lopen al genoeg van rond hier maar wel helpen als je in de shit zit en niet alleen niet geholpen maar sterker nog apert tegengewerkt wordt door je eigen “familie”.KUT EU. En ja ELISE, crises worden vaak gecreëerd als rookgordijn, om op de achtergrond allerlei zaken te regelen die duister zijn. De Archons opereren het liefst in het duister.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   hallo girlieeeeeeeeeee
   bedankt tot nu toe voor al je geweldige bijdragen hier bij Oom Bert ,whahaha
   uit de grond van mijn hart …

   GEWELDIG

   EN JA ,,, EINDELIJK EINDELIJK , komt de sufgewiegde nederlander
   ineens DE ECHTE WAARHEID OVER mijn Oom Vladimir tegen ,,,,,,,
   IK kreeg soms de indruk dat ik tegen een dove en blinde muur
   zat te lullen ,whahahaha
   NOU SINDS GISTEREN KWAM IK ERACHTER , GNAN GNN GNAN
   dat oom Bob zijn vermoeden ook daarbij klopte whahahaha
   zelfs hersenlozen zaten erbij whahahaha

   werd door iedereen vooral TOEN HIJ SYRIE GING HELPEN VERGUISD ,,,,,,

   hij werd gewoon simpelweg door EEN OUDE VRIEND OM HULP GEVRAAGD ,,

   en ging onmiddelijk , en loste het ISIS PROBLEEM in 6 maanden
   effe op ,,,,,

   kijk even naar onze fenomenale EU , en de grieks /turkse grens ,,,

   wel effe stiekum Albanie bij de EU trekken, de eerste MILJARDEN
   zijn ook al overgemaakt ……… godgloeiende gloeiende
   WEER PLEURT DIE LAMLUL VAN RUTTE ,DOOR ZIJN MOSSELRUGGENGRAAT HEEN
   HET HOUDT DUS GEWOON NOOIT OP BIJ DIE RELNICHT MET AAMBEIEN

   nou over de MH-17 beschuldigingen ga ik nu geen woord meer vuil maken
   daar is sinds dag 1 , de grootste leugen na de 2e wereldoorlog geboren

   dus ja, ,,, ook van dat 1000 km omvliegen ,hoorde ik dat hij zijn schouders gewoon ophaalde ,en iets van HERSENLOZEN mompelde

   en de teksten op de vliegtuigen ???

   GENIAAL TOCH , HIJ ZEIKT NET ZO GOED AF ALS OME BOB

   dus ik heb er een geweldige concurrent bij ,

   whahahahahahahahaha

   GA VOORAL DOOR MET JE GEWELDIGE REACTIES DAME

   OME BOB IS HEEL TROTS OP JE,,,,,,, DIKKE KUSSSSSSSSSSSS

   OOM VLADIBOB

   Like

   • LUCIA zegt:

    Dank je wel ome Bob.. Kus terug, net als jij doe ik ook maar mijn best net als een heleboel mensen hier op dit forum, vind de sfeer hier erg leuk en moet ontzettend om jullie lachen vooral om jouw humor ome bob.. blijf alsjeblieft jezelf .
    Overigens ik doe altijd precies wat ik wil.. ben indoctrinatie-proof en ontzettend dwars heb de pest aan autoriteiten en was altijd al gek op Putin, die interviews met die man.. heeft zelden iets voor zich, geen pakken papier en ook geen autocue, zeer scherp intellect en humor, neemt de hele boel in de zeik en daar hou ik wel van. Mensen zetten zich altijd af tegen andere mensen die een beetje anders zijn en ik vind dat een verademing.
    Bovendien weet ik dat ie best van zijn volk houdt, met de bouw van die atoom-schuilkelders in de grote steden voor het volk, wat hebben wij hier, geen ene mallemoer.
    Vind Rusland sowieso een ontzettend interessant land, met hele knappe koppen van wetenschappers en ze lopen vaak voor de muziek uit, vergeleken met de rest van de wereld en zo nuchter als ze zijn hebben ze ook veel geëxperimenteerd met paranormale zaken, kijk dat is een interessante combinatie geen saaie mensen…. zouden we veel van kunnen leren.

    Like

 8. Lucky zegt:

  Monsters géén mensen
  https://www.breitbart.com/national-security/2020/03/24/islamic-state-asks-allah-increase-coronavirus-torment-infidels/

  Islamic State Asks Allah to ‘Increase Coronavirus Torment’ of Infidels

  Proving that nothing is so awful that the Islamic State cannot make it even worse, ISIS on Sunday reportedly published an article in one of its newsletters asking Allah to “increase the torment” of infidels from the coronavirus while sparing faithful Muslims.

  The Al-Naba newsletter, as translated by the typically pro-Bashar al-Assad Al Masdar news service, celebrated the coronavirus as an act of divine judgment for idolatry. According to ISIS, Allah has “imposed something of His painful torment on the nations of His creation” by conjuring the epidemic.

  Nl
  De Islamitische Staat vraagt ​​Allah om ‘Coronavirus-kwelling’ van ongelovigen te vergroten

  ISIS bewees dat niets zo vreselijk is dat de Islamitische Staat het niet nog erger kan maken, en zond zondag naar verluidt een artikel in een van zijn nieuwsbrieven waarin hij Allah vroeg om “de kwelling” van ongelovigen uit het coronavirus te vergroten terwijl hij trouwe moslims spaarde.

  De Al-Naba-nieuwsbrief, zoals vertaald door de typisch pro-Bashar al-Assad Al Masdar-nieuwsdienst, vierde het coronavirus als een daad van goddelijk oordeel voor afgoderij. Volgens ISIS heeft Allah “iets van Zijn pijnlijke bestraffing opgelegd aan de naties van Zijn schepping” door de epidemie op te roepen.

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  Nou dacht ik zelf toch dat ik behoorlijk wat Nederlandse woorden kende, maar hier heb ik nog nooit van gehoord.

  Mediaan = De mediaan is het middelste getal in de waarnemingen als je die getallen op volgorde zet.
  Letaliteit = percentage sterfgevallen van mensen die aan een bepaalde ziekte lijden.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Piet ,klopt die woorden bestaan, Mediaan wordt in wiskunde en statistiek gebruikt en Letaliteit is gewoon uit het Engels Lethal is dodelijk en dat is vernederlands naar letaliteit , je kunt zeggen wat je wilt van de Belgen maar die verzinnen altijd hun eigen woorden en ze hebben eigenlijk een veel mooier en rijker taalgebruik dan wij, we zouden dat ook moeten doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s