Het virus de juiste naam geven

Screenshot_112

(Vertaling: E.J. Bron)

De wereld vecht tegen een pandemie, die begon in China. Er zijn al duizenden mensen gestorven – honderdduizenden besmet. De gevolgen voor de wereldeconomie zijn catastrofaal. De Communistische Partij van China (CCP) was al sinds december op de hoogte van de uitbraak van de epidemie. Ze informeerde de wereldgemeenschap echter niet. Dat maakte de pandemie pas mogelijk. Vooral in de VS vindt een discussie over de correcte benaming voor het virus plaats. Laten we het virus een nieuwe, toepasselijker naam geven: CCP-virus.

epoch times

Het corona-virus uit het communistische China heeft een wereldwijde pandemie veroorzaakt. Er zijn veel discussie over hoe men het virus moet noemen. De Communistische Partij van China (CCP) geeft de voorkeur aan de benaming “nieuw corona-virus”. Anderen noemen de longepidemie naar haar plaats van oorsprong – dus “Wuhan-virus”. Dit is bij benamingen van ziekten ook gebruikelijk. Comments in de “Washington Post” en de “Hong Kong Free Press” eisen een andere naam: “CCP-virus”.

Deze naam brandmerkt de Communistische Partij van China voor haar moedwillige minachting van menselijk leven en de daaruit voortkomende uitbreiding van de longepidemie – tot aan een pandemie toe. De gewetenloze politiek van de Communistische Partij van China heeft talrijke landen in de wereld bedreigd en tot wijdverbreide angst geleid. Bovendien verwoest ze de economie van landen, die nu klaar moeten zien te komen met de gevolgen van de ziekte.

Per slot van rekening wisten de functionarissen van de Communistische Partij van China al in begin december dat het virus in Wuhan was opgedoken. Desondanks werd belangrijke informatie over de uitbraak van de epidemie zes weken lang verzwegen. Het regime in Peking liet diegenen arresteren, die probeerden te waarschuwen voor het gevaar. De autoriteiten beschuldigden deze personen ervan “geruchten” te verspreiden. Bovendien zette het regime een censuurapparaat van enorme omvang in om elke berichtgeving over de uitbraak van de longepidemie te verhinderen – desbetreffend werden alle bijdragen in de sociale netwerken verwijderd. De Communistische Partij van China heeft met haar meer dan 50.000 internetpolitieagenten de mogelijkheid om dit te doen.

Wat wellicht in te dammen geweest zou zijn, verbreidde zich uiteindelijk ongemerkt in heel China. Personen, die zich zouden hebben kunnen beschermen, werden slachtoffer van de onbekende ziekte. Bovendien is het aantal slachtoffers veel groter dan de Communistische Partij van China toegeeft. Undercoveronderzoeken en berekeningen van de “Epoch Times” bewijzen dit duidelijk.

Daarbij kwam aan het licht, dat eind januari 2020 alle crematoria in Wuhan 24 uur per dag en zeven dagen in de week in bedrijf waren om de ontelbare lijken te verbranden.

Ondertussen waren de quarantainemaatregelen en de behandeling van de bevolking van Wuhan bijna onmenselijk. De woningen werden resoluut van buiten afgesloten. Er werden provisorische “ziekenhuizen” ingericht, die leken op gevangenissen. De mensen van wie men aannam dat zij met het virus besmet waren, werden in deze gebouwen opgesloten. Hier vond geen medische behandeling plaats en er was maar weinig te eten. De mensen bleven hier tot ze dood gingen.

In elke crisis – dus ook na de uitbraak van het virus – liegt de Communistische Partij van China en volgt een script. De gebruikelijke propaganda van het regime luidt: “De partij is geweldig, roemrijk en heeft altijd gelijk”.

Gebeurtenissen zoals de uitbraak van het potentieel dodelijke CCP-virus in Wuhan of de SARS-epidemie van 2003 passen daarbij niet in het concept van de partij. Bij SARS bijvoorbeeld was de eerste reactie van de leiding in Peking: ontkennen.

In de huidige crisis is ontkennen echter geen optie meer. De wereld wil heel graag de oorsprong van het virus tot op de bodem uitzoeken, maar de Communistische Partij van China heeft tot nu toe iedere samenwerking met de internationale gemeenschap geweigerd. Er werden geen externe deskundigen Wuhan binnengelaten.

Bovendien bestaan er bedenkingen over de activiteiten van het Wuhan Institute of Virology, een onderzoeksinstelling voor virologie in het epicentrum van de epidemie. Het is China´s enige P4-laboratorium – dus een biologisch laboratorium met veiligheidsniveau 4 –, dat werkt met gemakkelijk overdraagbare ziekteverwekkers die dodelijke ziektes kunnen veroorzaken. Daarom rees de vraag of het CCP-virus uit dit laboratorium afkomstig zou kunnen zijn.

De vraag naar de herkomst van het virus blijft tot op de dag van vandaag onbeantwoord. Maar in plaats van zich in te spannen om deze vraag op te helderen, is de Communistische Partij van China ermee begonnen de VS voor de uitbraak van het virus verantwoordelijk te maken. De beschuldigingen van de kant van de Communistische Partij van China zorgden wereldwijd voor hoofdschudden. De Amerikaanse president Donald Trump weerde zich tegen de beschuldigingen en noemde de epidemie resoluut “China-virus”.

Met deze beschuldigingen zou het wel eens de bedoeling van de Communistische Partij van China kunnen zijn om de Chinese burgers tegen de VS op te stoken. Maar in werkelijkheid koeioneert de Communistische Partij permanent haar eigen volk. Ook op dit moment is dat heel duidelijk zichtbaar: eerst door het verdoezelen van de uitbraak van het virus, en nu door de verantwoordelijkheid voor haar eigen handelen op anderen af te wentelen. De mensen in Wuhan, in heel China, en inmiddels ook in de rest van de wereld, worden de slachtoffers van de arrogantie en van de incompetentie van de politici van de Communistische Partij van China, die in deze pandemie heel duidelijk naar voren komen.

Een opmerkelijk punt is: die naties en personen die dichtbij de Communistische Partij van China staan, worden op dit moment het ergst door de pandemie getroffen. Italië bijvoorbeeld heeft zich als enige G7-land bij het grote project van de Communistische Partij van China – de “Nieuwe Zijderoute” – aangesloten en lijdt nu heel erg onder de gevolgen van de ziekte. Ook Iran heeft veel besmette personen en doden te beklagen, ook in de eigen regeringsgelederen.

Ondertussen zijn er in Taiwan en Hong Kong relatief weinig besmettingen – hoewel de gebieden zeer dicht bij het Chinese vasteland liggen. De burgers van beide regio´s herkennen de kwaadaardige aard van de Communistische Partij heel goed en wijzen de invloed van het regime op de eigen politiek strikt af. De bevolking van Hong Kong verzette zich tegen de inmenging van Peking in de speciale bestuurszone – miljoenen mensen demonstreerden maandenlang voor hun vrijheid.

De redactie van de “Epoch Times”, die in de VS in het jaar 2019 onder de geprinte media het meest kon groeien, beschouwt de benaming “CCP-virus” als de meest toepasselijke. Ze herinnert aan de kwaadaardige oorsprong van het virus. Het is een communistisch virus. Met het gebruik van deze naam wil de “Epoch Times” ook graag aan het globale geneesmiddel herinneren: de opheffing van de Communistische Partij van China. Daarom zijn we blij met iedereen die ons in de duidelijke benoeming van dit virus volgt: het CCP-virus.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, China, Communisme, Desinformatie, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het virus de juiste naam geven

 1. Cathja zegt:

  Gruwelijke en satanische leiders daar in China. Genocide kan hen verweten worden. Wie wil er ooit nog producten uit dat land kopen?
  Ik niet.

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Triest
  https://www.geenstijl.nl/5152577/alle-eindexamens-gesgrapt/

  Alle eindexamens GESGRAPT
  Gaan niet door

  Geliked door 1 persoon

 3. duinsnip zegt:

  Voor wie alles in een beetje in ander perspectief wil zien, kijk Jensen 130.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  U BEDOELT “”het bill gates “”” virus denk ik ??

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Dat ze patent hebben op EBOLA patentnummer CA274523AI, en op de SWINE FLU patentnummer 8124101, en op de AIDS kuren patentnummer 56769770, en KANKER kuren patentnummer 6630507 is volgens de meeste goedgelovige schaapjes omdat ze ons graag gezond willen zien en niets willen verdienen.
   Corona is ook gepatenteerd omdat ze niets willen verdienen aan zieke mensen.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @M
    Juist …ik probeer ook steeds mensen bewust te maken van het feit dat ze teveel in termen van landen denken, landen bestaan niet meer, zijn een illusie, zijn al lang geleden overgenomen door de multinationals. Het zijn gewoon bepaalde groeperingen en organisaties die achter dit soort dingen zitten. Kill bill en zijn feeks en the clinton foundation en de rijke 1% families die de wereldregering op willen zetten, the council of foreign relations, de VN/IMF/WHO, de Bilderberggroep, allemaal van die enge speelplaatsen voor creepy engerds/duivelsgebroed van deze wereld. In de oude Nag Hammadi geschriften door de Gnostici, wordt gewezen op een gevaar wat niet van deze aarde is ze noemden ze de Archons als je het engels goed beheerst, kun je er veel over lezen trouwens een van de meest interessante web-sites op het hele internet ;

    https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_archons31.htm

    Er schijnt ook wat erover in de bijbel te staan maar volgens mij alleen in de Ethiopische of de Grieks-orthodoxe, die zijn beiden completer en is minder aan gesleuteld dan in de westerse met ” dank ” aan een leger megalomane pausen.

    Like

 5. Lucky zegt:

  Debiel
  https://newsmonkey.be/corona-challenge-tiktok-likken-toiletbril-deurklink/

  Nieuwe domme ‘corona-challenge’ op TikTok: likken aan wc-brillen en deurklinken

  Door de coronacrisis is de wereld op korte tijd ingrijpend veranderd. We zien mooie zaken, zoals een toename aan vrijwilligerswerkers en menslievendheid, maar ook nare verschijnselen zoals de hamsteraars in onze supermarkten. Ook op de social media-app TikTok is er iets gatachterlijk aan de hand. Onder jongeren doet er nu de ‘corona-challenge’ de ronde: likken aan deurklinken en toiletbrillen van een openbare WC’s.

  De populaire TikTok-gebruikster Ava Louise werd wereldberoemd nadat ze een video van zichzelf publiceerde waarin ze de toiletbril van het toilet in een vliegtuig aflikte.
  Ze publiceerde de video op TikTok met de hashtag #coronaviruschallenge. De beheerders van TikTok haalden het filmpje na enige tijd offline, maar het kwaad was al geschied.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Hoezo een agressief virus…
  17 dagen na het ontruimen van een cruiseschip, waar opvarenden besmet waren met het coronavirus, bleek het virus op bepaalde plekken nog steeds aanwezig te zijn.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Twee derde van de coronadoden is man, en de helft van de coronadoden had een onderliggende aandoening.
  27,5 % hart- en vaatziekten of een hoge bloeddruk.
  15,9 % diabetes,
  12,7% chronische longaandoening,
  6,9% nieraandoening,
  6,3% kanker,
  3,7% spierziekten,
  0,5% leveraandoening.
  26,5% overige aandoening.
  5% geen sprake van onderliggende aandoening
  40% van de overleden personen was het onbekend of ze een onderliggende aandoening hadden.

  Like

 8. andre zegt:

  Het is niet CCP maar CPC en weet je wie deze partij heeft opgericht? en weet je wie de fluisteraar achter MAO was?

  https://www.thatsmags.com/china/post/5970/history-of-the-hai-foreign-founder-member-of-the-cpc-henk-sneevliet

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  ‘DE. CHINEZEN’, PORTRET. VAN. EEN. VOLK’, is het boek van John FRASER,
  ‘ De Chinezen,’ John Fraser was van 1977 tot 1979 correspondent in Peking voor de Toronto Globe and Mail. Zijn verblijf viel samen met een baanbrekende episode in de Chinese geschiedenis: het. contact met het Westen raakte in een stroomversnelling: Culturele. Revolutie. en. de. Mao- verering. werden openlijk bekritiseerd: de ’Bende van vier’ verguisd.
  Fraser schetst in zijn boek een buitengewoon boeiend portret van het Chinese volk. Hij schrijft over zaken als geboorte, liefde en dood: het leven van alle dag in de steden en op het land: de zwarte markt: het. Politieke leven van partijbonzen en dissidenten….
  Een boek dat een verrassend nieuw licht werpt op het China na Mao……..<~<~<~<~<~<~<

  Like

  • fleckie zegt:

   Op ejbron 21.8.2017, onder AFD. wil alle nieuwe ‘asielzoekers’. terug sturen naar Afrika’…. ‘ Zuodkoreaanse regering exporteert ’ OVERBEVOLKING’ .’…….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 10. Pingback: Salvini: “Men mag niet toestaan dat diegenen die de wereld besmet hebben, redders worden!” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s