Parijs: Corona-maatregelen niet te handhaven in de islamitische No-Go-Zones

Screenshot_130

In Seine-et-Marne slenterden drugsdealers met mondkapjes en beschermende pakken door de straten van het district Almont van Melun…

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse politie is nauwelijks in staat om de quarantainemaatregelen in de Parijse migrantengebieden te handhaven: daar gelooft men er blijkbaar niet in dat corona ook voor moslims een bedreiging is. De politie in de No-Go-Zones van Parijs is overbelast, ze kan de landelijke quarantaineplicht niet handhaven en heeft al een recordaantal boetes uitgedeeld.

journalistenwatch

Het grotendeels door migranten bewoonde gebied Seine-Saint-Denis blijkt een moeilijk terrein voor de politie te zijn. Men zou toegeven overbelast te zijn.

Een beveiligingsman, die een plaatselijke apotheek bewaakt, zei tegenover de krant “Le Temps” dat veel bewoners niet eens geloven dat het virus een bedreiging voor hen vormt. “Ze begrijpen niets. Sommigen zeggen zelfs dat dit virus een sprookje van de blanken is, dat hen dwingt van straat te gaan”, aldus de woedende beveiliger.

In andere delen van Seine-Saint-Denis komen de bewoners nog steeds volledig onaangedaan bij elkaar, zoals voor een lokaal winkelcentrum. Daar staan migranten-tieners keuvelend bij elkaar, sommigen met mondkapjes, anderen zonder.

Volgens de politie is de handhaving van de uitgevaardigde corona-wetten in de regio “onmogelijk” en ook het opleggen en innen van de € 135,- boete is tot mislukken veroordeeld. Het gevaar van de potentiële tegen-reacties zou te groot worden en het risico op de uitbreidingskansen van het corona-virus bij een zich vormende groep mensen alleen maar vergroten.

“We zullen niet opgeven. We weten echter ook waar deze mensen leven en hoe ze leven. Een strikte indamming is voor hen gewoon onmogelijk”, weet een politieagent.

Ondertussen zou 10% van alle boetes voor het schenden van de quarantaine in Frankrijk in Seine-Saint-Denis zijn opgelegd, verklaarde Fabienne Klein-Donati, officier van justitie van Bobigny, woensdag.

De quarantainemaatregelen zouden ook door de bewoners van het overwegend door migranten bewoonde 18e arrondissement in het noorden van Parijs uitgebreid geïgnoreerd worden. Ondanks het bevel van de politie om thuis te blijven, trokken er groepen mensen door het gebied.

De uitbraak van het corona-virus heeft ertoe geleid dat apotheken steeds meer het doelwit van inbrekers worden. In de stad Colombes buiten Parijs werd een man uit Seine-Saint-Denis wegens diefstal van medische gezichtsmaskers en desinfecteermiddel voor de handen gearresteerd. Die zijn blijkbaar ook in trek bij drugsdealers.

In Seine-et-Marne slenterden drugsdealers met mondkapjes en beschermende pakken door de straten van het district Almont van Melun. Ze maakten zelfs een kleine “reclamevideo” voor de sociale netwerken, waarin ze lieten zien dat zij er, onafhankelijk van quarantaine en corona-virus, nog steeds zijn voor hun klanten en hen van drugs voorzien, bericht “Le Parisien”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

31 reacties op Parijs: Corona-maatregelen niet te handhaven in de islamitische No-Go-Zones

 1. karton zegt:

  Een hoog hek én een muur rondom zo’n no-go-zone en vervolgens alle bewoners van die zone de straat opjagen en bij elkaar plaatsen; na 14 dagen kunnen ze allemaal horizontaal worden afgevoerd naar hen vaderland.

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Wat een verrijking. Kunnen wij ook niet wat van dit soort verrijkers binnenlaten onder het zingen van b.v. een lied als je bent welkom in mijn land.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat was toch te verwachte. Inshala, sharia, verwerping democratie, moslim superieur, kafir, islamitische grond, jihad en de vrouw is nog altijd onreiner dan het virus.

  Geliked door 1 persoon

 4. Kees zegt:

  Een hek er om heen en verder niets, alleen afwachten, een maand of wat.

  Geliked door 2 people

 5. Die hebben allemaal hun reet ingesmeerd met lekker ruikende olie dus kan hen niks gebeuren volgens hun imaams.

  Like

 6. Kuu zegt:

  Er is helemaal niets te handhaven daar….

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hadden ze dat achterlijke, mohammedaanse tuig maar niet moeten importeren.

  Geliked door 2 people

 8. Philippine zegt:

  Ben benieuwd hoe het bijv in Amsterdam zal gaan.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Hier gaat de politie niet naar de no-go zones , bovendien hebben wij een links bestuur en idem burgemeesteres en dat is geen strenge meesteres . Ze willen je beboeten als je geen 1.5 meter aanhoudt , we leven in een fucking overbevolkt land het is onmogelijk in een grote stad te lopen en die 1.5 meter te handhaven… ja 3 uur ’s nacht.
   De boete is, dacht ik gehoord te hebben, meteen 400 € dus ga een soortement insh allah outfit samenstellen, Met hoofddoek en zonnebril ga ik incognito boodschappen doen, zo spaar ik een boete uit van 400 euro, die ik beter kan gebruiken om boodschappen te doen. We zijn overgenomen dan mag ik toch ook een keer de voordelen plukken i.p.v. alleen maar ervoor te betalen. When in Rome..do like the Romans!!!.

   Like

 9. Freddy zegt:

  Misschien eens het leger inzetten en met de grove borstel er door gaan.
  Voor de rest is dit eigenlijk geen nieuws

  Like

  • delamontagne zegt:

   Barbès, dat is bij Boulevard la \chapelle, onder het metro-viaduct.
   De wijk waar ze op straat liggen te bidden, vlakbij Gare du Nord…………..

   Like

  • delamontagne zegt:

   Leïla ADJAOUD, présidente du directoire du Collectif des associations de femmes françaises en niqab (Caffen)

   De voorzitster van het Collectief van muslimvrouwen die ge-nikaabt zijn in Frankrijk.
   Zij verheugd zich op het virus en roept de Fr muslims op toch wel voorzichtig te zijn, MAAR……..
   ” DE ONGELOVIGEN, DE KAFFIRS ZIJN BEZIG MET IETS. Ze leren de onderwerping, de sou-mis-sion, die in het Arabisch wordt gezegd=.ISLAM.

   Wij islammers zijn door ons zedig gedrag en hoe wij ons al kleden beter beschermd, burqas, sluiers etc.
   ONZE VIJANDEN, DE KAFFIRS WORDEN NU GETROFFEN.
   / / /
   en nog veel meer van dit vredelievende islam-geleuter.

   Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Idd ik snap ook niet waarom de politie die moeite doet. Laat ze maar geloven dat Allah hun wel beschermd. Allah de almachtige. Vervelende etterbak trouwens die Allah. Eigenlijk best sneu als veel moslims niet zo gevaarlijk waren. Triest volk

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Heb hetzelfde hier op de Sites gelezen.
  Vooral in de Zones “SUS” houdt men zich er niet aan, er wordt nu met gevangenis gedreigd………….

  http://www.leparisien.fr/pf/resources/images/E-LOGO-LP-192×60@2x.png?d=186

  BUSINESS AS USUAL, DE STRAAT HANDEL GAAT GEWOON DOOR.

  Boulevard de la Chapelle, rue Louis-Blanc, maar ook rue Marx-Dormoy, Place de la Chapelle, Porte de Clignancourt, op de grens van het 10e en 18e arrondissement Parijs.

  Straatverkopers zetten hun handeltje voort. En mannen die bij elkaar komen om te drinken in de openbare ruimte, tot ongenoegen van de bewoners.

  Like

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Corona heeft geen vat op moslims denkt men..? Hoe zit het dan met een land als Iran.. moslimstaat bij uitstek ..,
  Ton Ruygrok .

  Geliked door 1 persoon

 13. Alex Delarge zegt:

  Uitstekend werk van de Franse politie.Hopelijk leid het tot goede resultaten.

  Like

 14. Willem zegt:

  Die houding van de moslims stelt mij erg gerust, godzijdank.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Handhaven is hier natuurlijk ook taboe. Zeker met het suikerfeest. Het kwaad straft zichzelf maar besmet uiteindelijk ook onschuldigen.

  Like

 16. Lucky zegt:

  GB

  So this #Mullah is screaming that we (Muslims) shouldn’t worry because “no virus can beat us!” He also goes on to say that “no virus can touch the followers of Muhammad, but those who blaspheme, nobody can save from the virus.” This is extremely dangerous

  Dus deze #Mullah schreeuwt dat wij (moslims) zich geen zorgen moeten maken omdat “geen virus ons kan verslaan!” Hij zegt verder dat “geen enkel virus de volgelingen van Mohammed kan raken, maar degenen die lasteren, niemand kan het redden van het virus”. Dit is buitengewoon gevaarlijk

  Like

 17. Verstraeten zegt:

  Sinds de jaren zestig, met de opkomst van de vreemden in deze districten van Paris in de eerste plaats en daarna in andere grote steden in France is de ramp en slechte toestanden steeds groter geword. Ik heb het meegemaakt aangezien ik va af mijn jeugd veel in Paris geleefd heb.
  En wat te zeggen over de opkomst rn ontstaan van het getto Molenbeek eind jaren zestig en zeventig.
  Als het in Paris regent druppelt het in Brussel, niet?

  Like

 18. Lucky zegt:

  GB
  https://t.co/60cuuBjlke?amp=1

  Despite the government advising Londoners to avoid unnecessary social contact, an E London Mosque and London Muslim Centre spokesperson confirmed today that it is open to the public.
  Come on ⁦@BorisJohnson order them to close, why the exception?

  Ondanks dat de regering Londenaren adviseerde om onnodig sociaal contact te vermijden, bevestigden een woordvoerder van E London Mosque en London Muslim Centre vandaag dat het open is voor het publiek.
  Kom op @BorisJohnson beveel ze te sluiten, waarom de uitzondering?

  Like

 19. Lucky zegt:

  GB
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/25/uk-lockdown-chaos-youths-fire-bomb-food-delivery-vans-launch-missiles-at-police/

  UK Lockdown Chaos: ‘Youths’ Fire Bomb Food Delivery Vans, Launch Missiles at Police

  Two supermarket delivery vans were firebombed by a group of “youths” after Prime Minister Boris Johnson announced that the United Kingdom would enter a three week nationwide lockdown.

  The group of “anti-social” teenagers took to the streets of Bristol in apparent defiance of the lockdown, throwing bricks through windows, destroying cars, and setting two food delivery vans from the supermarket chain Iceland on fire

  The chaos in Bristol began just hours after the prime minister announced the nationwide lockdown to halt the spread of the coronavirus. When confronted by the local police, the “youths” began hurling “missiles” at the officers, according to Bristol Live.

  In a statement on social media, the CEO of Iceland wrote: “Two of our vans in Southmead were burnt out last night during disturbances in the town. At a time when home delivery is literally a lifeline for some vulnerable people, this is sickening.”

  Iceland said that the two vans were completely destroyed and had to be “written off”. The company said that it would replace the two food delivery vehicles but noted that their fleet of delivery vehicles is running at full capacity as a result of the crisis.

  Nl
  UK Lockdown Chaos: ”Jeugd” gooit brandbommem naar trucks die voedsel leveren, en gooiden raketten naar de politie

  Twee bestelwagens van supermarkten werden door een groep “jongeren” in brand gestoken nadat premier Boris Johnson had aangekondigd dat het Verenigd Koninkrijk een landelijke sluiting van drie weken zou ingaan.

  De groep “asociale” tieners ging de straten van Bristol op, schijnbaar in verzet tegen de afsluiting, gooide stenen door ramen, vernietigde auto’s en zette twee bestelwagens van de supermarktketen IJsland in brand.

  De chaos in Bristol begon slechts enkele uren nadat de premier de landelijke afsluiting had aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus te stoppen. Toen ze werden geconfronteerd met de lokale politie, begonnen de ‘jongeren’ ‘raketten’ naar de agenten te gooien, aldus Bristol Live.

  In een verklaring op sociale media schreef de CEO van IJsland: “Twee van onze busjes in Southmead zijn gisteravond uitgebrand tijdens onlusten in de stad. In een tijd dat thuisbezorging letterlijk een reddingslijn is voor sommige kwetsbare mensen, is dit misselijkmakend. ”

  IJsland zei dat de twee bestelwagens volledig waren vernietigd en moesten worden “afgeschreven”. Het bedrijf zei dat het de twee voertuigen voor het bezorgen van voedsel zou vervangen, maar merkte op dat hun vloot van bestelwagens als gevolg van de crisis op volle capaciteit draait.

  Like

 20. tt zegt:

  die regels en boetes zijn enkel voor de europeanen . voor die ratten telt dat niet

  Like

 21. Pingback: Politie “machteloos”: Migranten hebben schijt aan corona-uitgaansverboden en andere verboden | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s