Siliconen-Rutte

Screenshot_107

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Minister Bruins is vervangen door een oude bekende, de volstrekt empathie-loze (u leest het in zijn lege ogen) Van Rijn. Hoera, de zoveelste bewezen incapabele minister onder het al bijna 10 jaar eveneens incapabele, maar alsmaar bejubelde en aanhoudende ‘leiderschap’ van siliconen-Rutte, die ‘aftreedt’ om diezelfde Rutte ‘zijn EU/D66/G-L(!) missie’ af te laten maken. Het is en blijft mij werkelijk een raadsel hoe het in vredesnaam mogelijk is dat deze vele malen gladdere ‘leider’ dan een aal in een bad met olijfolie, 1) gewoon aan kan blijven ondanks alle schandalen en alles wat er onder zijn ‘leiding’ nog ALTIJD fout blijft gaan (waar overigens exceptioneel veel VVD-ministers bij betrokken waren!) en 2) door de leugenachtige staatsomroep NPO en de op úw belastinggeld terende VARA alsmaar als ‘de redder’ van Nederland wordt neergezet en daardoor door uiterst naïef en rustig-verder-duttend-Nederland derhalve ook zo gezien blijft worden.

“Rutte heeft ‘ons’ goed door de crisis heen geleid” hoor ik diverse mensen zeggen… Klaarblijkelijk mensen met of een totaal gebrek aan menselijk medeleven en inlevingsgevoel of een zeer kortstondig geheugen of mensen met nog relatief jonge ouders die de gevolgen van Ruttes totale afbraak van de gezondheidszorg (met namen voor ouderen!) niet aan den lijven hebben ondervonden of een combinatie daarvan. “Door zijn ‘beleid’ zijn we uit de (door links/eerst-doen-nooit-denken/totaal-onverantwoordelijke-‘emotionele’-en-derhalve-in-aller-haast-opgebouwde!) staatsschuld gekomen”, hoor ik mensen eveneens zeggen. En “daardoor zijn er nu de financiële middelen om bedrijven en banen te ondersteunen”… Goh zeg, laat ik u vóór de verkiezingen dan uw geheugen nog even opfrissen: want door TOEDOEN (!) van 3 kabinetten Rutte zijn we als land allereerst VELE jaren langer in de vermeende ‘crisis’ blijven hangen dan de meeste andere landen in Europa. Ten tweede is alles voor wat betreft het moedwillig tot aan de grond toe afgebroken een voormalig goed functionerend zorgsysteem in het algemeen (en de ouderenzorg expliciet) nog NIET zomaar weer opgebouwd. Dat gaat Nederland nog vele totaal onnodige miljarden kosten!

Daarnaast heeft het ‘beleid’ Rutte VELE volstrekt onnodige banen, zelfdodingen (uit uitzichtloosheid) en ander menselijk (zorg)leed opgeleverd èn rijdt u nu honderd kilometer per uur met een resultaat van 0,00003. En dan heb ik het nog niet eens over de exorbitant hoog gestegen zorgkosten voor ú (!), het Pact van Marrakesh, de ‘keiharde’ criminelen-en-illegalen-‘aanpak’ en de meer dan belachelijke EU-klimaat-eisen die ‘meneer’ Rutte er op voor ú verhoogde belastingkosten doorheen heeft gedrukt. Het meest opmerkelijke echter was dat de vermeende ‘crisis’ van de en op de andere dag ‘ineens voorbij was’ en het zogenaamd ‘ineens weer geweldig ging’ met de economie. Véél beter zelfs dan met alle andere landen om ons heen. Tenminste, als u ‘meneer’ Rutte en de NPO mocht geloven…  Maar wie gelooft deze notoire leugenaar nog? Leugens, leugens, leugens! En daarmee zijn de kabinetten Rutte 1, 2 en 3 omschreven in 3 woorden! Maar wat deze ‘man’ ook doet, zegt te doen of van zich afschuift/vooruitschuift, NIETS blijft aan HÈM kleven! Werkelijk ALLES wordt of gebagatelliseerd of verdraaid of eenvoudig genegeerd en men blijft hem maar roemen. Men blijft zelfs op hem stemmen. Ratten die bewezen hebben letterlijk over (ouderen-)lijken te gaan, worden derhalve vereerd deze dagen… Laat ik het zo stellen: als een voetbalclub slecht presteert wordt de trainer in no-time ontslag aangezegd, maar aan ‘onze’ vermeende ‘toptrainer’ Rutte blijft al 10 jaar niets kleven. Bijna alle spelers zijn vervangen en de beloftes/resultaten blijven nog altijd uit, maar de ‘trainer’ blijft bejubeld worden.

Jensen

Wat ik onvoorstelbaar goed vind aan Jensen is hoe hij bepaalde dingen opspoort, analyseert en aantoont. Ik benoemde dat al eerder. Zijn religieuze gezever daarentegen over “de vermeende waarde van ‘god’ in de samenleving” vind ik persoonlijk ronduit storend, maar vooral erg tegenstrijdig voor iemand die anderzijds keiharde feiten aantoont. Zijn complottheorieën echter zijn compleet ongeloofwaardig geworden, waarmee hij alles wat hij verder nog zegt mijns inziens eveneens onderuit haalt en dat vind ik persoonlijk erg jammer. Want dat de EU en regerings’leiders’ als Rutte ronduit laf en uitermate hypocriet zijn en alles voor zich uit schuiven dan wel anderen opofferen voor eigen en/of ‘partij’ posities, toont Jensen tot in perfectie aan. Dat de EU en Europese regerings’leiders’ op uiterst smerige wijze MISBRUIK maken van deze crisissituaties en daarbij uitsluitend ten gunste van zichzelf en/of partij belangen over (ouderen-)lijken gaan, toont Jensen perfect. Maar dat het gehele corona-virus een vooropgezet plan zou zijn, gaat me persoonlijk veel te ver. Dat ze er op een misselijkmakende manier misbruik van maken?! Ja! En dat is misschien wel even erg.

Door bovenstaande en mede door de Jensenblabla bullshit wordt Jensen voor mij helaas steeds minder geloofwaardig. En dat betreur ik ten zeerste, want hij begon enorm goed. Jammer, ècht heel erg jammer!

Klappen voor de zorg

Toen ik het las, was mijn eerste gedachte: heeft de zorg nog niet genoeg klappen gehad dan? Maar gelukkig betrof het een – uiteraard uit het buitenland gekopieerd – uitermate sympathiek initiatief van de bevolking voor de hard werkende mensen in de zorg. Mijns inziens heeft dat echter dezelfde ‘waarde’ als een bloemetje, een kaarsje aansteken of bidden. De betreffende mensen in de zorg hebben er geen bal aan! Zij  zouden namelijk VEEL meer gebaat zijn geweest bij sterk leiderschap, waarbij regeren vooruitzien betekent en men eerst nadenkt alvorens te handelen. Geef ze meer geld voor meer collega’s! Geef ze minder zorgverzekering gerelateerde administratieve bullshit en geef ze meer waardering en minder werkdruk en betere salarissen. NIEMAND zit te wachten op een over-lijken-gaand-‘beleid’ ten gunste van de partij/marktwerking die middels een WÈL empathie tonende bevolking met een paar minuten klappen moet worden ‘opgelost’.

Zoals gezegd: ik blijf het uitermate vreemd vinden dat klaarblijkelijk NIETS Rutte lijkt te kunnen raken, er niets aan hem blijft kleven en hij overal mee weg lijkt te komen, terwijl juist HIJ in alle opzichten eindverantwoordelijk is en derhalve kei- en-keihard afrekenbaar zou moeten zijn op zijn treuzel-vooruit-en-afschuif-‘leiderschap’.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

9 reacties op Siliconen-Rutte

 1. Harry zegt:

  Perfect verhaal wederom , héér Schilder !

  Like

 2. Lady zegt:

  De Miljoenen die letterlijk & figuurlijk in het ‘water’ gegooid worden voor ‘verandering van het Klimaat’, door o.a.. Apostel Frans Timmermans, zouden beter gebruikt worden voor de zorg….

  Ziekenhuizen worden gesloten – terwijl vluchtelingen massaal binnengehaald worden, welke ook de nodige kosten én aanspraak op de zorg willen/moeten kunnen maken -!
  Gezien de Cultuur verschillen is het wellicht héél slim om het Slotervaart Ziekenhuis in te richten voor mensen met een andere Cultuur en andere wensen.

  Je zou toch kunnen bedenken dat elk ziekenhuis gekoesterd moet worden voor de (nabije!) TOEKOMST!
  Want we zijn er nog niet, nadat het Corona-virus onder bedwang is….🤦‍♀️

  Like

 3. GT zegt:

  @Drs. E.N. Schilder
  U, zegt
  ;Maar dat het gehele corona-virus een vooropgezet plan zou zijn, gaat me persoonlijk veel te ver.
  Wel beste, daar zou ik maar niet te zeker van zijn, we zijn er nog niet wacht Trump nog maar even af, ik denk dat de Deep state siddert het loopt niet helemaal volgens plan.

  Like

 4. Ivanneau zegt:

  Rutte wordt massaal neergezet als een “staatsman”. Dat zegt niets over Rutte zijn kwaliteiten maar alles over de geestelijke gezondheid van de bevolking. Die lijden massaal aan een vergevorderd stadium van dementie. Maar ze leefden nog lang en gelukkig.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Rutte gaat nooit meer weg.
  De stommelingen BLIJVEN hem zien als een geweldenaar, een redder in nood.

  Dat de EU en Europese regerings’leiders’ op uiterst smerige wijze MISBRUIK maken van deze crisissituaties en daarbij uitsluitend ten gunste van zichzelf en/of partij belangen over (ouderen-)lijken gaan, toont Jensen perfect. Maar dat het gehele corona-virus een vooropgezet plan zou zijn, gaat me persoonlijk veel te ver. Dat ze er op een misselijkmakende manier misbruik van maken?! Ja! En dat is misschien wel even erg.

  Mee eens. Behalve dan dat ik wél geloof dat de rotzakken het virus met opzet hebben gecreëerd.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   JA LIEVE VRIENDIN

   ONZE DRS. HEEFT GEEN GREINTJE WERELDWIJSHEID

   ALLES UIT JE HOOFD EN UIT EEN BOEKIE DAT KAN HIJ GOED ,

   JENSEN IS EEN ECHTE STRAATRAT , DIE HEEFT GEWOON GELIJK

   DIE WEET HOE DE LIJNEN LOPEN

   MAAR ZULKE MENSCCCHENNNN KENT ONZE DRS. NIET
   DAT IS VETVOLK ISZIJN OGEN ,

   JE WEET WEL ,,, IETS MET OMHOOG GEVALLEN

   KUSSIE

   OME BOB

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist onze Drs Schilder moet zich maar eens beter gaan bekwamen in het( in ieder geval door mij jarenlang gedane) inlezen, analyseren en dat ook nog doen met het benodigde IQ , dan komt hij erachter wat ik denk Kissinger gezegd heeft ” niets in de politiek gebeurt toevallig” en ook JFK heeft duidelijk gemaakt dat er een Deepstate is in zijn Quotes hij noemde het THE MILITARY INDUSTRIAL COMPLEX, duidend op een kongsi tussen die twee en daar is ook nog de aperte internationaal politiek verweven rol van de grote banken tja van mij mag Schilder toch nog wat puntjes op de i zetten . Ik ben het ook niet voor 100% met Jensen eens maar juist het stuk van hem dat e.e.a een conspiracy is.. is 100% correct . Het is altijd makkelijk om de massa als stom te verklaren maar er zijn ook andere redenen waarom deze mensen aanblijven al die polls vertrouw ik b.v. niet.. de mensen die ik spreek zijn echt zo stom niet.En dat waren mijn pre-Corona-tijd ervaringen gewoon pratend met mensen op straat .

   Geliked door 1 persoon

 6. jegeloofthetniet zegt:

  Prima verhaal tot het Corona verhaal. Jammer dit. Niet echt een onderzoeker hè?? Jensen is duidelijk beter.
  Ook Duitsers geloven niet in het coronagedonder.
  Dus misschien toch even onderzoek plegen meneer Schilder?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s