NEXIT!!!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op NEXIT!!!

 1. LUCIA zegt:

  Beware of the EU’s Fuck-Exiting your Nexeting / Italexiting / Hungarexiting
  and a tip for the Next-Thing
  while exiting cover your ass for the assholes
  & avoid being fucked by EU-Ho’s

  Liked by 1 persoon

 2. karton zegt:

  “Een verregaande samenwerking voor en bloeiende Europese economie & samenleving” lees ik op de sticker, boven dit artikel. “Samenwerking” ? Het ene lid van de EUSSR rooft de zuurstofapparatuur bestemd voor een ander lid van de EUSSR. (Italië versus Griekenland).
  De ene dictatuur, EUSSR, moet door een andere dictatuur ,Sovjet-Unie, worden geholpen om op de been te blijven, wát een vertoning !!
  Welke “bloeiende economie én samenleving” worden hier dan bedoeld ?
  Een bloeiende economie is de nek omgedraaid door volkomen on-nuttige mensjes als Fransje Timmermans, Verhofstadt, Lagarde en meer van dat soort, van de “bloeiende samenleving” is hélémáál niks terecht gekomen, mede door de ongebreidelde import van met o.a. corona-virus besmette economische “vluchtelingen” die zich alhier als parasieten hebben ontpopt, moordenaars en verkrachters bleken te zijn, goedkeurend bekeken door de “leiding” binnen de EUSSR.
  De diverse bevolkingen in de lidstaten van de EUSSR hebben zich nog nóóit zo ontheemd gevoeld als heden-ten-dage; zij zijn vreemdelingen in eigen land geworden, daartoe gedwongen door hun “leiders” zoals Rutte, Macron, Merkel.
  Een zéér snelle NEXIT is nodig, hoognodig !!!!!

  Liked by 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Pluche werkt niet plakt alleen maar.
  Zie ((ONZE REGERING)) net een pot stroop kleeft en plakt heftig en loopt traag.

  Liked by 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/column-frits-bosch-hyperinflatie/

  Column Frits Bosch: ‘Hyperinflatie’

  Angst en hebzucht zijn belangrijke psychologische factoren die niet alleen het gedrag van beleggers bepalen.

  Ons land heeft een prachtig pensioenvermogen opgebouwd van (ooit) 1,4 triljard euro. Dat is een fraai vermogen voor onze deelnemers. Maar het is tevens extreem kwetsbaar, temeer daar we in één boot zitten met landen die potverteren en die graag zien dat hun schulden als sneeuw voor de zon verdampen. Is die kans aanwezig? Ja die kans is zeker aanwezig, geven de megalomane financiering die de ECB thans pleegt. Het probleem is dat dan niet alleen schulden als sneeuw voor de zon verdampen, maar ook ons fraaie pensioenvermogen, ‘bye bye, zwaai, zwaai’! Het probleem heet hyperinflatie. Het is een monster dat alles kapotmaakt. Zelfmoord schiet dan omhoog.

  We zit in een systeem, de Europese Unie, die de vrije hand heeft over monetaire zaken, het geldsysteem. We zijn daarvan afhankelijk. En de koppeling die ons bindt heet “de euro”, reuze makkelijk die munt, maar levensgevaarlijk. Ook onze president-directeur van De Nederlandsche Bank Klaas Knot heeft herhaald kritiek laten horen over deze munt, zonder door te pakken helaas, “er is geen plan B”. Economen noemen dit een “experiment”, ingegeven door de politiek en eurofielen. Het is krom en verderfelijk. Het is een constructie die strijdig is met iedere economische theorie. Maar we hangen er in en ‘so far, so good’. Lidstaten zijn autonoom qua fiscaal beleid, de begrotingen. In crisissituaties – zoals nu – merken we in welke gigantische risico’s we verzeild zijn geraakt. Alle monetaire sluizen gaan open zonder dat we daar iets aan kunnen doen. We hebben immers De Nederlandsche Bank, die op monetair beleid helemaal niets meer vermag. Weggeven, in de uitverkoop gedaan. En nu zitten we in één bootje met landen die daar wel raad mee weten: voer de staatsschuld maar op laat het begrotingstekort maar over onze schoenen lopen. Die sterke landen betalen wel via de ECB als intermediair. Hyperinflatie? Godverhoede! Dan hebben we allemaal een blauwe hoed. En de deelnemers van onze pensioenfondsen wellicht nog het meeste….

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s