Wegens corona: Italië wil bootmigranten niet aan land laten

Screenshot_158

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Na Matteo Salvini´s vertrek als minister van Binnenlandse Zaken werden de havens weer geopend voor de migrantenkotters. Tot nu toe functioneerde de shuttleservice over de Middellandse Zee naar Italië probleemloos om een toegewezen “veilige” haven binnen te varen en de passagiers uit te schepen. Nu echter zijn de welkomsttijden vanwege de corona-crisis veranderd. Volgens informatie van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” weigert de Italiaanse regering om schipbreukelingen überhaupt aan land te laten gaan, ook al geven andere EU-lidstaten aan ze te willen opnemen.

politikstube

De beslissing is te begrijpen. Italië is in Europa het zwaarst door de Covid-19-ziekte getroffen land. Het gezondheidssysteem en de ziekenhuizen zijn compleet overbelast, zodat corona-patiënten van Italië ter behandeling naar de Duitse deelstaten Sachsen en Nordrhein-Westfalen worden overgebracht. In de tijd van deze uitzonderingstoestand zou het onverantwoordelijk zijn tegenover de Italiaanse bevolking om bootmigranten te laten aanleggen respectievelijk aan land te laten gaan, die wellicht besmet zijn met het corona-virus en voor nog meer belasting zorgen.

In tegenstelling tot Duitsland, hoewel daar het openbare leven steeds verder beperkt wordt en het aantal besmettingen en sterfgevallen stijgt, is dat geen reden voor minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer om af te zien van de opname van “minderjarigen” uit Griekenland. Zoals gebruikelijk kunnen ook “beschermingzoekers” naar Duitsland komen, asiel behoort tot de steekhoudende reden om het land binnen te komen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wegens corona: Italië wil bootmigranten niet aan land laten

 1. Monalisa zegt:

  Deze rubberboten vast leggen aan een vergat en terugsturen waar ze vandaan komen, en anders de boot lek prikken het is rod, dit hoef je maar 1 keer te doen.zwemmen voor je leven.

  Geliked door 2 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Groot gelijk!!!

  Maar daar had Italië jaren en jaren geleden mee moeten beginnen, nu is het te laat.

  Gewoon kei en keihard optreden, de knuppel er over, traangas, gebruik van vuurwapens.
  Als men dat jaren en geleden had gedaan, dan hadden we in Europa geen last van die economische parasieten!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  Groot gelijk!!!

  Maar daar had Italië jaren en jaren geleden mee moeten beginnen, nu is het te laat.

  Gewoon kei en keihard optreden, de knuppel er over, traangas, gebruik van vuurwapens.
  Als men dat jaren en geleden had gedaan, dan hadden we in Europa geen last van die economische parasieten!!

  Geliked door 2 people

 4. Ray Conquista zegt:

  De Omvolking moet natuurlijk doorgaan van Merkel, ongeacht de gevolgen. Gelukkig kennen ze in Italie de prioriteiten wel inmiddels. Dicht die grenzen!

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Grenzen sluiten en uit de EU zou ik zo zeggen (wat zou dat mooi zijn) het heeft alleen heel veel ellende gebracht net zoals in de rest van Europa.

  Geliked door 2 people

 6. R Thomasson zegt:

  Met zo veel Corona-doden in Italië, hebben de Italianen geen behoefte aan smerige viezeriken uit islamitische landen en Afrika met Corona plus schurft, hele verzameling SOA die ze graag met de Italianen willen delen (gewild of ongewild); niet te spreken over TBC en hele reeks Hepatitis A, B en C. Wie heeft ze nodig. Ze houden zo veel van Allah, dus ze moeten naar landen gaan waar hun baas woont. In Europa zijn ze persona non grata.

  Geliked door 2 people

 7. GT zegt:

  Merkel en consorten moeten zich voorbereiden, op zeer gewelddadige onlusten en ik vrees voor het leven van vele politieke kopstukken dit blijft niet uit ik denk ook dat er achter de schermen koortsachtig gewerkt wordt met jacht op de (Cabal) valt je het op dat sommige besmet zijn met Corona dus……van de radar het begin?

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Spanje,
  https://tpo.nl/2020/03/25/ambulances-met-coronapatienten-gestenigd-in-spanje/

  Ambulances met coronapatiënten gestenigd in Spanje
  Betogers proberen konvooi met zieke ouderen tegen te houden

  Ambulances met coronapatiënten zijn in Spanje bekogeld met stenen. Tientallen mensen probeerden te verhinderen dat 28 ouderen met het virus in hun gemeente zouden worden opgevangen, meldde de politie woensdag. Agenten hebben twee arrestaties verricht. Het protest vond dinsdag plaats in La Línea de la Concepción, een stad bij Gibraltar. De betogers probeerden het konvooi tegen te houden met de zieke ouderen. Ze schreeuwden beledigingen en probeerden volgens de politie de weg te blokkeren met een auto. Ook zou vanaf daken met spullen zijn gegooid.

  Like

 9. Peacepipe zegt:

  Het is gewoon een invasie van “grondtroepen” met geen ander doel dan heel Europa te islamiseren. Er zal geen einde komen aan deze stroom van “infanteristen” als er niet keihard ingegrepen wordt. Het is simpelweg een vijandige overname. De huidige “NSB-ers” halen ze ook nog eens enthousiast binnen.
  En nu wordt ons van alle kanten toegeroepen dat we 75 jaar vrijheid gaan vieren. Een vrijheid waar al 15 jaar een parlementslid zwaar bewaakt moet worden.!!!??? De ONVRIJHEID wordt met de dag groter!!!

  Geliked door 2 people

 10. Pingback: Veerdienst ondanks corona: migrantenkotter “Alan Kurdi” weer op speurtocht | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s