Buitenlandse media: “Groot deel corona-virus besmettingen doorgegeven door mensen ZONDER symptomen”

Screenshot_166

(Door: Michael van der Galien)

De afgelopen weken heeft Jaap van Dissel, van het RIVM, er steevast op gehamerd dat het nieuwe Chinese corona-virus, dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, eerst en vooral verspreid wordt door mensen die (ernstige) symptomen vertonen. Dit is ONJUIST.

Op 2 maart herhaalde RTL Nieuws dat standpunt van het RIVM nog maar een keer: Het nieuwe corona-virus wordt overgedragen door hoesten en niezen. Tot nu toe lijkt de overdracht van het virus door iemand zonder deze klachten een kleine rol te spelen, zegt het RIVM.”

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Buitenlandse media: “Groot deel corona-virus besmettingen doorgegeven door mensen ZONDER symptomen”

 1. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152612/farmaceut-roche-blokkeert-testen-op-corona/

  Farmaceut Roche blokkeert testen op corona

  In een globale crisis blijkt één ding altijd nog belangrijker dan een bergje slachtoffers: GELD

  Follow the Money belde eens rond en de benodigde laboratoriummaterialen voor coronatests worden geleverd door de Zwitserse farmaceut Roche. Het bedrijf levert slechts dertig procent van de Nederlandse bestellingen, want Roche kan wereldwijd de vraag niet aan. Nu zou bepaald testmateriaal best in andere laboratoria gemaakt kunnen worden, maar dan moet het recept prijsgegeven worden – hoogst ongebruikelijk want een goochelaar verklapt nooit zijn trucs – maar hey er gaan slechts duizenden mensen dood dus waar hebben we het over. Roche geeft het recept dan ook niet vrij en zo kan iedereen gewoon lekker de tering corona krijgen. TL;DR hier en als u in een laboratoriumpak van 1,5 meter afstand afscheid neemt van uw arme omaatje denk dan ook eens aan de bankrekening van farmaceut Roche, daar staan lekker veel getalletjes

  Like

 2. M. zegt:

  Als je iedereen wilt verneuken en tot risico groep wilt maken ga je de gezonde mensen een beetje demoniseren anders kan je ze geen gifspuit opdringen.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  We gaan het zien. KInderen waren ook niet besmettelijk volgens Rutte. Ik begrijp niet waarom ze dingen zeggen alsof het een feit is, waarvan ze helemaal niet 100 procent zeker zijn. Rutte zei: 100 procent beslissingen nemen met 50 procent kennis. Laat dat dan ook weten dat je 50 procent kennis hebt en zeg geen dingen als feit, welke helemaal geen feit zijn.

  De mensen, die nu al roepen hoe fantastisch RIVM is zijn er vroeg bij. De pandemie is bij lange na nog niet voorbij en nu al roepen hoe goed ze het doen!! Zelfs in China is nog helemaal niet zeker of dat virus niet weer de kop opsteekt. Want uitgeroeid is dat virus niet. Het is gekomen en zal blijven. Vaccin is de enige mogelijkheid voor bescherming tegen dat virus.

  Geliked door 1 persoon

 4. Nachtkaarsje zegt:

  Hoog opgeleid zijn, betekent niet dat je ook intelligent bent. Dat word maar weer bewezen. Eerst even dit. Ik zag die baardaap van het RIVM lopen vanochtend op tv in het journaal en hij liep ergens in de hal van een regeringsgebouw. Het was een korte opname van hem. Maar lichaamstaal zegt een heleboel. Deze man liep alsof hij de wereld in zijn broekzak had. Hij was op en top het heertje, dat droop er aan alle kanten van zijn ouwe karkas af. Zo, dan nu over virussen.
  Elk virus verspreid zich voordat je symptomen hebt. Zoow klaar. Ik heb dat geleerd op de lagere school toen ik 11 was, ik heb het geleerd van mijn oma en ouders en van iedereen die ik ooit ben tegen gekomen in mijn meer dan een halve eeuw op dees aard.
  Dan dat onderzoek of kinderen net zo besmettelijk zijn als volwassen. het antwoord moet zijn; JA.
  Kinderen verspreidden ook het virus, ook als ze nog geen symptonen hebben. Dat is toch een logische optelsom…
  Kinderen besmetten waarschijnlijk nog meer mensen als volwassen, want kinderen zijn altijd in elkaars nabijheid.
  Ik kan alleen maar concluderen dat de huidige wetenschappers totaal losgeslagen zijn van gezond verstand en de politiek te dom en te bang om verantwoordelijkheid te nemen, want het kon eens geld gaan kosten.
  ik kots op beide groepen met grote kotsen…

  Geliked door 1 persoon

 5. de Kruisvaarder zegt:

  Alle virus verspreiden zich. Met of zonder ziek zijn. Dit is niet anders nu, ook het influenza virus doet dat.
  Het corona virus is in veel landen aanwezig. Dit specifieke virus is een beta corona virus en wordt verspreid door dieren.
  Sowieso worden corona virus verspreid door dieren, het is een zoönose.
  Vleermuizen zijn overal op de wereld aanwezig en zij verspreiden dit virus.
  In de literatuur kan men dit nalezen, is al vele jaren bekend.
  Het COVID-19 virus is niet meer schadelijk of dodelijk, dan alle andere virus uit deze groep.
  Maar omdat mensen op de TV en in de andere MSM zien hoe hele steden gedecimeerd worden zogenaamd, raakt iedereen in paniek.
  Er zijn vele experts, die manen tot rust en tot terugkeer naar de normaliteit van elke dag
  o.a:
  Dr. Wolfgang Wodarg ( longarts ) ,Prof. Dr. med Sucharit Bhakdi( Microbioloog en arts ) Dr. Claus Köhnlein ( internist ) ,Prof. John PA Ioannidis Dr. med Marc Fiddike( huisarts) ,Dr. Ojan Assadian ,Dr. Massimiliano Bellisario, Prof. Hendrik Streeck ( viroloog ), Prof. Karin Mölling( viroloog ) ,Prof. Dr. med Jörg Spitz, Dr. med Michael Spitzbar,t Dr. Ulrich Strunz, Dr. Georgios Pandalis ,Dr. Rolf Kron, Dr. Johnny Ludvigsson, Dr. Bruce Lipton, Dr. Ruediger Dahlke,( arts ) Dr. Branimir Nestorovic, Dr. Andres Bircher, Dr. Raphael Bonelli ( psychiater) ,Dr. David Katz, Dr. Stefan Wöhrer ( internist oncoloog ), Dr. Stefan Lanka, Dr. Pietro Vernazza.

  Onder hen verschillende internisten, virologen, microbiologen, huisartsen etc etc etc.
  Mensen die al jaren deze virus onderzoeken en ook manen tot rust.

  YouTube heeft meerdere steen goede interviews met oa Dr Wodarg, Dr Kohnlein, Prof Bhakdi.
  Het kijken waard !!!

  Like

  • M. zegt:

   De mensen zitten liever in angst en gillen liever om zich te laten inenten dan dat ze zich verdiepen in wat er werkelijk gebeurd en wat mensen met kennis die geen baat hebben of belangen hebben te vertellen hebben.
   De tv is waar want die liegt ze al 50 jaar trouw voor dus waarom zouden ze mensen gaan luisteren naar deskundigen die niets verdienen aan het voorliegen van mensen?
   Mensen genieten enorm van hun paniek ze gillen al bijna om nog meer ellende en men is er heilig van overtuigd dat de spuit van een paar smeerlappen ze beter zal maken.

   Like

   • de Kruisvaarder zegt:

    Klopt ! ik denk ook niet dat er veel gaat veranderen.
    Slechts een kleine groep zal hier op ingaan.
    Ik werk als arts en heb nog nooit meer eigenwijze patienten meegemaakt dan de Nederlanders.
    Dus ik heb geen illusie.
    Mundus decipi vult.

    Like

 6. Jan zegt:


  Numbers of diseases in the sample of 355 Italians who had COVID-19 at the time of their death.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s