Massaal op corona testen lukt niet, omdat NL zich te afhankelijk heeft gemaakt van farmaceut Roche

Screenshot_172

Farmaceut Roche geeft alleen om winst, niet om mensenlevens, dus we mogen lekker creperen

Een te grote afhankelijkheid bij Nederlandse laboratoria van de Zwitserse farmaceut Roche is de oorzaak dat Nederland niet massaal op het corona-virus kan testen. Het bedrijf is marktleider, kan onvoldoende testmateriaal leveren, maar wil de laboratoria niet helpen door bijvoorbeeld de receptuur van een essentiële vloeistof beschikbaar te stellen. Dat meldt Follow the Money na navraag bij verschillende ingewijden, het RIVM en farmacieconcern Roche.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op Massaal op corona testen lukt niet, omdat NL zich te afhankelijk heeft gemaakt van farmaceut Roche

 1. hannah zegt:

  ik vrees dat La Roche alleen maar geld wil …. aparte lui die Zwitsers

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Calvinisten, dus . . . 😦

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Oei, Joeii………… is dat niet link ?,
    toen wij vorig jaar bij de Fr huisarts vertelden dat er in NL ziekenhuizen failliet gingen zij hij:”Ja, maar bij jullie Calvinisten in ’t Noorden draait het allemaal om…..Geld”.
    Durf het nu pas neer te schrijven.
    ( het ZORGSYSTEEM is hier anders ingericht ……….)

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    De Zwitsers (Calvnisten dus!) zijn met hetzelfde sop overgoten! Ook daar draait alles om geld!

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Ja dat zeker ook. Nu worden de recepturen van formuleringen nooit prijs gegeven, maar de firm’s geven anderen, die het ook kunnen produceren wel het recht er naar te verwijzen, zelfs dat doen ze niet en dat is behoorlijk ongebruikelijk. Heel smerige calvinisten dus.

    Like

 2. Jan zegt:

  Epidemie maakt creatief

  Geliked door 3 people

  • Rensk. zegt:

   Wat zijn mensen toch gekke dieren. Ondertussen overel met de fikken aanzitten. Net zoiets als stevige rokers, die vieze gemberthee en dergelijke innnemen om gezond te blijven. Het blijft lachen:-)

   Like

   • Nemesis zegt:

    Och, de virussen worden gewoon uitgerookt, laat iedereen toch doen wat ze zelf willen, of je dat nu wel of niet goed vindt zelf of wel of niet lekker vindt. Het zijn tenslotte ook hun eigen fikken die het vastpakken.

    Like

   • Jan zegt:

    Bij AH hebben de caissieres allemaal latexhandschoenen omdat zij vrezen besmet te worden. Ik moet het geld neerleggen, waarna zij het oppakken. Zij vergeten 1 ding: ik heb de boodschappen aangeraakt en zij pakken die vervolgens weer aan.
    Nog nooit zoveel onlogica meegemaakt.
    Bij Kruidvat kon ik alleen pinnen. Maar ook hier. Winkelmandje werd wel aangepakt maar contant geld was dan weer besmettelijk.
    Ik heb er maar niets van gezegd.

    Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En op deze manier verwerven de grote Pharmaceuten een eerste plaats in de rij om hun aandeelhouders tevreden te houden.
  Naar het schijnt is Roche de tweede grootste pharmaceut ter wereld dus zoals Ik elders al aan gaf het spel om de winst is begonnen over de rug van de burgers

  Geliked door 2 people

  • henk verhoef zegt:

   aandeelhouders– bedoelt u uw pensioenfonds
   s er iemand die iets voor niets doet of zijn we allemAAL JAn KAAS EN LIEFs ZOVEEL MOGELIJK ONZE ZAKKEN VULLEN
   Hoeveel verdient die door u gekozen fransje timmermans
   Dus l
   Lekker betalen voor een testje– dan kan mijn pensioen geindexeerd BLIJVEN

   Allemaal weer roomser dan de paus en aan de mossel migratie doneren

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Nou Henk.
    Als die zakkenvullers hun stem moeten krijgen van de mensen hier, kunnen ze maar beter nu alvast WW aan gaan vragen.
    En overigens weet Ik niet waar de pensioenfondsen het geld in beleggen.
    Die poen zal waarschijnlijk wel weg zijn als de plannen van Europa door gaan.
    Vergeet niet dat Frenske 1.000 Miljard uit wil geven.

    Like

 4. Luchtpint zegt:

  Gisteren avond werd de onderstaande reportage van 60 Minutes Australia opgenomen in het VTM magazine Telefacts. Heb ik dus gisteren bekeken op TV en vandaag teruggevonden op Youtube :

  Journalist goes undercover at “wet markets”, where the Coronavirus started

  Er wordt in deze reportage ook gesuggereerd dat de Chinezen zo snel mogelijk hun economische activiteiten wilden opstarten, maar dat er geen zekerheid bestaat of de uitbraak in China al onder controle is.

  Reden genoeg om de Chinezen niet te vertrouwen als ze beweren dat ze het onder controle hebben.

  Plus, het probleem van die slachtmarkten is niet alleen een Chinees probleem, maar doet zich ook in andere Zuidoost-Aziatische landen voor. In de reportage worden een dergelijke markt in Thailand bezocht.

  Like

 5. klaas zegt:

  Like

 6. Lucky zegt:

  De EU was het eerste slachtoffer van coronavirus

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/26/le-pen-the-eu-was-the-first-casualty-of-coronavirus/

  Le Pen: The EU Was the First Casualty of Coronavirus

  French National Rally (RN) leader Marine Le Pen has claimed that the European Union was the first victim of coronavirus, citing a lack of solidarity in combatting the outbreak.

  Ms Le Pen said that the political bloc even failed when it gave announcements on the virus — a likely reference to statements made by European Commission President Ursula von der Leyen calling for member-states’ borders to remain open earlier this month.

  “This is extremely serious because the first thing that we do when we are confronted with a human, plant, or animal epidemic is obviously to immediately control the borders to prevent the spread of the epidemic,” Le Pen said.

  She went on to add, Le Point reports, that “the EU has said the opposite because it is an ideologist. Free Movement is a religion. Even death does not succeed in convincing its leaders that it is obviously necessary, for a given period, to close the borders to prevent people from regions affected by the virus from coming and spreading it. This is exactly what has happened in Europe.”

  Commenting on the aftermath of the outbreak, Le Pen said the EU would “learn nothing from it” but that the member-states themselves will take away the need to be more strategic and not put as much faith in globalism during a crisis.

  “It is the end of the new world that Emmanuel Macron touted, even before he could have started it,” she predicted.

  Nl
  Le Pen: De EU was het eerste slachtoffer van coronavirus

  Marine Le Pen, leider van de Franse National Rally (RN), beweerde dat de Europese Unie het eerste slachtoffer was van het coronavirus, omdat het een gebrek aan solidariteit betrof bij het bestrijden van de uitbraak.

  Mevrouw Le Pen zei dat het politieke blok zelfs faalde toen het aankondigingen over het virus deed – een waarschijnlijke verwijzing naar verklaringen van voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, waarin werd opgeroepen om de grenzen van de lidstaten eerder deze maand open te houden.

  “Dit is buitengewoon ernstig, want het eerste dat we doen wanneer we worden geconfronteerd met een menselijke, plantaardige of dierlijke epidemie, is duidelijk de grenzen onmiddellijk controleren om de verspreiding van de epidemie te voorkomen,” zei Le Pen.

  Ze voegde eraan toe, meldt Le Point, dat ‘de EU het tegenovergestelde heeft gezegd omdat ze een ideoloog is. Vrij verkeer is een religie. Zelfs de dood slaagt er niet in haar leiders ervan te overtuigen dat het uiteraard noodzakelijk is om voor een bepaalde periode de grenzen te sluiten om te voorkomen dat mensen uit door het virus getroffen regio’s komen en het verspreiden. Dit is precies wat er in Europa is gebeurd. ”

  Le Pen zei over de nasleep van de uitbraak dat de EU “er niets van zou leren”, maar dat de lidstaten zelf de noodzaak zullen wegnemen om strategischer te zijn en tijdens een crisis niet zoveel vertrouwen in het globalisme te stellen.

  ‘Het is het einde van de nieuwe wereld die Emmanuel Macron aanbood, nog voordat hij eraan had kunnen beginnen’, voorspelde ze.

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Er is chronisch tekort aan testmiddelen maar men weet wel de samenleving bang te maken met cijfers die niet kunnen kloppen ?
  Alles waar men de corona voor misbruikt komt ze erg goed uit.
  Geen protesten meer , geen gele hesjes, afnemende vergrijzing, geen verkiezingen en straks een verplichte spuit om u nog wat volgzamer te maken en uw dna te vernielen.
  Europa moest ontwricht worden en dat gaat ook heel goed met corona en om er zo goed mogelijk misbruik van te kunnen maken hield men de grens zo lang mogelijk open voor mensen uit risico gebieden.

  Totaal gehersenspoeld door de tv staat men elkaar aan te loeren alsof er melaatsen door de straat gaan.
  Wat een eng volk.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @M Ja, ook ik sta iedere keer versteld van, hoe mensen hun rechten zo makkelijk opgeven. Ik denk wel eens je zou ze zo in de kist kunnen smijten als je een tablet hun i-phone chips en drinken erin zou flikkeren, ze zijn de makkelijkste dooien ever!!Lobotomie volk!!
   WE MOETEN BANGER ZIJN VOOR HET ONTBREKEN VAN ONZE MEDEMENS DAN DE AANWEZIGHEID VAN EEN VIRUS.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s