Rutte (VVD): Afbreker van de zorg!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Rutte (VVD): Afbreker van de zorg!

 1. Rensk. zegt:

  Stond nog een stukje in de Telegraaf van een huisarts, die het RIVM volksverlakkerij noemt. Vast vanwege de afbraak van de zorg door Rutte moeten er nu andere cijfers gecreeerd worden.

  Maar ach de bevolking vind het prima allemaal. Zolang de beeldvorming maar goed is en ze te horen krijgen dat alles kits is. Daar draait het om bij meeste mensen.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @Klaas, goed dat je hiermee komt, de cijfers boven geven per 1000 inwoners weer en in het artikel boven per 100.000 dus ik dacht ik ga nog ff googelen, ik kwam , zie link, tegen, zit geen vliegen bij je af te vangen hoor, ben geen politicus , de reden waarom ik het belangrijk vind om deze onderstaande info op wiki , hier te vermelden is omdat het ook een tijdslijn info geeft in relatie tot de hoeveelheid bedden….BEKIJK EN HUIVER ;

   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_hospital_beds#Numbers

   WE STAAN OP DE 24 E PLAATS EN KIJK NAAR DE ANDERE LANDEN DIE ONS DAARBIJ INGEHAALD HEBBEN, DIE HET BETER DOEN DAN WIJ VOOR MINDER GELD.j…. ik stel voor dat er een rechtszaak komt, zodat we onze ziektekosten verzekering terug kunnen eisen deels, want we betalen zo’n beetje het meest van Europa en krijgen er bitter weinig voor terug!!

   DIT KABINET MOET AFTREDEN!! LIEVER GISTEREN NOG DAN VANDAAG.

   JE HEBT EEN F..G VIRUS NODIG OM ONZE NATIONALE SCHANDE TE ONTDEKKEN ONZE NATIONALE-LEUGEN-LAMLUL, ROEPTOETERT STEEDS DAT ONZE MEDISCHE ZORG BEHOORT TOT DE BESTEN VAN DE WERELD… z.a. we van hem gewend zijn een aperte leugen…. sla wel allemaal deze link op voordat hij ” aangepast, ” wordt.
   Check ook de afbraak i.v.m. de bedden in jaren hier aangegeven, er moeten koppen rollen,
   DIT IS VOORBIJ SORRY EN EXCUUSPOLITIEK EN WAT IS ER F..G MET ONS GELD GEDAAN , IN WELKE ZAKKEN IS HET VERDWENEN ER MOET DRINGEND EEN FOLLOW THE MONEY HIEROP WORDEN LOSGELATEN…

   VERZOEK AAN HR BRON OM DEZE LIJST IN ZIJN GEHEEL HIER OP DE WEB-SITE TE PUBLICEREN ZODAT IEDEREEN DAT ZIEN KAN!!!

   WAS ER NIET OOIT EEN PROGRAMMA , “IN BED MET NEDERLAND”, WEL EEN DING IS ZEKER ALS ZIEKE IN BED IN NEDERLAND WORDT JE GENAAID DOOR POLITIEK NEDERLAND, DIE BLIJKBAAR DE ZORGPOTTEN MELKT VOOR ANDERE DOELEINDEN DAN ZIEKTEN EN ZIEKEN, HAD MW AGEMA OOK AL KEURIG VOOR ONS UITGEZOCHT EN IN DE KAMER BESPROKEN.

   OVERIGENS, DES TE SCHRIJNENDER, ONS BELEID OF GEBREK ERAAN, IS AFHANKELIJK VAN HET FEIT DAT WE ZO WEINIG BEDDEN HEBBEN. ALLEMAAL DANKZIJ RUTTE HOE NOEM JE IEMAND DIE ZOVEEL DODEN OP ZIJN GEWETEN HEEFT STRAKS!!

   Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    lekker he ;;; DAT NEERPLEMPEN VAN TEKST MET HOOFDLETTERS

    ze !!!!, de dombo’s dus hier zullen straks wel over je heen vallen ???

    ga door meissie, ga vooral door , uiteindelijk

    krijgen we een faillisament van DE BRILLEN WINKELS

    DANK ZIJ ONS, HEEFT U GEEN NIEUWE BRIL MEER NODIG !!!

    HEERLIJK TOCH

    WHAHAHAHAHAHAHA

    kom er maar in losersssssssss

    SPECSAVERS BOB

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    OVERIGENS GISTEREN ONTDEKT, NA 2017 NOG MINDER BEDDEN EEN STUK MINDER ZELF EN DE WIKILIJST STOPT KEURIG BIJ 2017 TOEVAL..DACHT HET NIET. GEEFT TE DENKEN OVER DE WAARHEID ; ALS JE DENKT HEM GEVONDEN TE HEBBEN ZIT ER EEN NOG ENGERE WAARHEID IN; RUTTE 3 WERKT MET EEN POP -DOWN WAARHEID… EEN POP IN EEN POP EN DAN WEER EEN POP…. ZE LATEN JE MAKKELIJK DE 1E POP VINDEN EN DAARNA GAAT DE MOEILIJKHEIDSGRAAD OMHOOG . ZO DAT WETEN WE NU ALLEMAAL.
    OVERIGENS BOB, MET EEN BUROLAMP IN KERSTSTEMMING, LICHTJE AAN, LICHTJE UIT, IS CAPS WEL ERG VERLEIDELIJK, IK BEN SLECHTE TYPIST, DUS ALS IK EN SLECHT LICHT EN KLEINE LETTERS GEBRUIK, STAAT ER ALLEEN ONZIN.
    iK MOEST WEL ERG LACHEN OM DE SPECSAVERS GRAP, VOND HEM ERG LEUK.

    Like

 2. Republikein zegt:

  De tijd vliegt

  Geliked door 1 persoon

 3. D.G.M.Holland zegt:

  Geen I.C. bedden, geen mondkapjes, geen testen…
  Geen kogels om te oefenen voor ons leger (pang pang) 2ehands legerkleding….
  Te weinig politie om geweld en criminaliteit tegen te gaan… Politiebureaus gesloten…
  Rechters straffen te laag. Taakstraffen vervangen gevangenis door bezuinigingen…
  Sociale huurwoningen zijn steeds meer voor allochtonen, gelukszoekers en psychopaten…
  Wijken verloederen door vervreemding in de samenleving…
  UItsluiting van PVV en Forum in regering… Is DAT democratie?
  Steeds komen ze weer met datzelfde zinnetje….”Ik snap het” en “We gaan het doen.”
  Ook de zin: “We hebben met elkaar afgesproken dat….” MET WIE ????
  Ik kan dat allemaal niet meer aanhoren, net als al dat gelieg en gehuichel…
  Rutte is geen staatsman.. Het is de buikspreekpop van de E.U. voor ons klootjesvolk…
  Klootjesvolk ja, let maar op bij de komende TweedeKamer verkiezingen…

  Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   Inderdaad, Rutte is geen staatsman maar een diplomaat.
   Alles recht lullen wat krom is !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Rutte heeft gedurende de afgelopen 10 jaren uitsluitend en alléén maar de eisen van die vervloekte EU ingewilligd!
    Directe afdrachten… (NL is de hoogste nettobetaler…) en indirecte lasten door de quota die Brussel voor immigrantenaantallen aan Nederland heeft opgelegd.
    Daarvoor moesten met name de zorg en defensie worden uitgekleed en de belastingen worden verhoogd.
    Dit alles wordt nu weer opnieuw opgevolgd door ’n exorbitante contributie voor het waanzinnig-crimineel klimaatplan van Timmermans…
    De Nederlander betaald met name veruit de hoogste bijdragen aan zorgverzekeringen in Europa!

    Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  En dan, als hij sorry zegt, is het dan weer allemaal goed?
  Oprotten moet ie.
  Ik zit niet op een excuus te wachten van een leugenaar, zoiets is totaal niets waard..

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Piet Snot.
   Ik vraag me af waar die Rutte de lef vandaan haalt om zich al grijnzend te laten portretteren; de man heeft totaal, hélémáál niks gepresteerd om trots op te kunnen zijn.
   Hij liegt en bedriegt ons doorlopend, maar hij blijft grijnzen, de smeerpijp !
   Excuses van zo’n figuur zijn NIKS waard, dat soort is onverbeterlijk; zij kunnen niet anders als liegen, bedriegen en weg-kijken.
   Tijd om aan de Grote Schoonmaak te beginnen.

   Geliked door 2 people

 5. leefbarbaar zegt:

  Opvallend hoe in de debatten de leugens van de VVD nu verteld worden door ene Hayke Veldman. Totaal onbekende back bencher.
  Deze sokpop beweert bij hoog en laag dat de zorg in Nederland alleen verbeterd is door de VVD. Dit is niet waar, dit is gelogen, dit is aantoonbaar onjuist, maar hij komt er mee weg. En dat is het ergste.

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Veel Nederlanders gaan voor behandeling op eigen kosten naar Duitse ziekenhuizen, hoewel Nederlandse ziekenhuizen een betere infrastruktuur hebben en het personeel veel vriendelijker is dan in Duitsland. Het is gewoon een existentiële noodzaak. Als u het niet gelooft, kunt u een kijkje nemen op de parkeerplaats van het Klinikum Aken (UMC). Veel gele nummerplaatjes.. En de Limburglijner heeft een eigen busverbinding met de kliniek.

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Deze charlatan, Pias Rutte dus, heeft NIET alleen de Zorg afgebroken.
  Onder zijn “leiding” is ’t onderwijs naar de knoppen geholpen, de veiligheid is verdwenen en dit eens zo mooie en rijke landje is verkwanseld aan de EUSSR. Maar dit figuur loopt, beveiligd en zo trots als een pauw, rond als een aap met 7 lullen.
  Walgelijke clown !!

  Geliked door 3 people

 8. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152641/nl-huisartsen-echte-corona-sterftecijfer-hoger/

  NL huisartsen: echte corona-sterftecijfer hoger
  Spreekt voor zich, maar nu hoort u het van huisartsen.

  “Lang niet iedereen is getest, omdat er een terughoudend testbeleid is. Dus van alle patiënten die overlijden, staat niet altijd vast dat ze COVID-19 hebben gehad. Maar we hebben wel heel sterke vermoedens als huisarts, dat deze mensen daaraan zijn overleden.” En die sterfgevallen worden dus niet meegeteld in de RIVM-cijfers. Ook huisarts huisarts Ellen Oonincx evenzo uit Uden herkent dit beeld. “Eergisteren hadden we in deze praktijk drie patiënten die thuis zijn overleden. Ze hadden alle drie de symptomen van corona, maar slechts één van de drie is er daadwerkelijk op getest. Alleen die ene telt dus mee in de statistiek over de corona sterftecijfers, de andere twee niet. Zo blijven de cijfers wel laag natuurlijk.”

  Blijkbaar vallen zowel patiënt als arts tussen wal en schip. Huisarts Gemma Olislagers-Lemmens uit Helvoirt: “Als je niet zeker weet of iemand corona-positief is, kan je dat nergens melden. En daardoor missen ze doden in de statistiek.” Hiermee zou het RIVM volgens huisarts Angela van Uden uit Sint-Oedenrode een vertekend beeld van de werkelijke situatie geven. “Als deze mensen thuis overlijden, worden ze niet meegerekend als ze niet getest zijn. Dat vind ik een kwalijke zaak. Juist ook omdat het RIVM gisteren zei, dat de situatie lijkt te stabiliseren. Dat baseren ze op onder meer de sterftecijfers en de ziekenhuisopnames. Maar wij huisartsen zien en behandelen dus mensen die niet in deze cijfers voorkomen. Ik ben bang dat mensen de strenge maatregelen dan weer aan hun laars gaan lappen, en denken: het valt allemaal wel mee. Maar het valt niet mee.”

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Een excuus
  ik denk meer iets
  in .de zin van
  rottende vrucht
  maakt het gave fruit
  ter schand
  groot scheermes
  hoofd & bloed & mand

  Kun je nagaan hoe er nep nieuws verspreidt wordt en ik denk van ons nationale schande K-binet, het nieuws luidde, dat er in opdracht van de EU bezuinigd was in de zorg maar vreemd genoeg …zie de cijfers hierboven.. gold dat niet voor andere EU landen.. weer zoveelste leugen.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  De gezondheidszorg financieel 10-15% uitgekleed de zorgpremies 10-15% gestegen en misschien nog wel meer.
  Ze moeten die Rutte als een valse hond afschieten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Stef zegt:

  Een crimineel maakt dankbaar gebruik van een voor hem gunstige situatie.
  Zo maakt onze minister president ook gebruik van deze Coronacrisis.
  Wat brult hij van het lachen als hij s’avonds in z’n appartementje komt.
  Belasting fraude,criminaliteit,immigratie,klimaatgekte, MH 17, tekorten overal, 100 km, uwv problemen, economie,etc.etc. Etc. Alles netjes opgeborgen en misschien wel vergeten.
  Als Geert Wilders en Theirry Baudet er niet waren zouden we welhaast denken dat God aan het hoofd stond van deze regering. Met een bijna klaarkomende rubberen robbie.

  Geliked door 2 people

 12. Hovawart zegt:

  Dit faliekant falende beleid kan enkel maar uit de hoed van een politicus komen, daar heeft de kiezer toch nooit om gevraagd?………hetzelfde geld voor de Europese Unie, daar heeft toch niemand voor gekozen/gestemd?
  Nexit Nu!,.we moeten binnen een paar dagen namelijk Wéér verplicht gaan bloeden voor de zuidelijke lidstaten, en óók nog voor de zorgkosten voor de Coronabestrijding in Afrikaanse landen…….hoe dan en waarvan?… voor een globale herverdeling van de welvaart ?.
  Eigen Volk Eerst!

  Geliked door 2 people

 13. koddebeier zegt:

  VVD afbreker van de zorg ???? Ze breken het hele land met de rest van de kartelpartijen en de Nep linksen !

  Geliked door 2 people

 14. Sinyo zegt:

  Al lang geleden over de haalbaarheidsdatum heen.
  * Beloven en niets doen zijn mensen zonder fatsoen!
  * Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hém wel!

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/179621/gebouw-farmaceut-roche-beklad-met-tekst-hoeveel-doden

  Gebouw farmaceut Roche beklad met tekst ‘Hoeveel doden?’

  Een vestiging van farmaciebedrijf Roche in Almere is beklad. ‘Hoeveel doden?’ is met zwarte verf op het gebouw aan de Transistorstraat gespoten. Ook was een bord aan de muur gehangen met in rood de tekst: ‘Fuck Roche winst’. Dat bord is inmiddels van de muur gehaald.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s