Sea Watch: NGO wil migranten met luxe schepen afhalen

Screenshot_171

(Vertaling: E.J. Bron)

De “vluchtelingen”-NGO “Sea Watch” trekt de aandacht met een nieuwe eis. De Europese Commissie zou stilgelegde luxe cruiseschepen moeten sturen om migranten uit Griekenland af te halen.

Blick Oostenrijk

Op haar website schrijft de NGO: “Om de uitbreiding van Covid-19 en zijn catastrofale gevolgen op tijd tegen te gaan, moeten alle mensen op de Griekse eilanden onmiddellijk medische ondersteuning krijgen en overvolle vluchtelingenkampen direct geëvacueerd worden. De in Europese havens sowieso stilgelegde cruiseschepen bieden daarvoor de beste voorwaarden.”

Vooral Duitsland zou zijn plicht moeten doen

De vooraanstaande aanbieders van cruises zouden op grond van de corona-pandemie hun vaarten sowieso al tot in april hebben stopgezet. Het grootste deel van deze cruiseschepen zou voldoende plaats bieden aan meerdere duizend mensen en zouden over betrekkelijk goed uitgeruste ziekenboegen beschikken, verklaart “Sea Watch” verder.

Vooral de Duitse regering zou hier ook een plicht hebben: “Meer dan 140 Duitse steden en gemeentes hebben zich tot opname bereid verklaard. Alleen al in de Duitse deelstaten staan 40.000 vrije plaatsen ter beschikking. Met lopende kredieten van meer dan € 8 miljard is de Duitse staat enerzijds een van de vooraanstaande financiers van cruiseschepen en heeft anderzijds tijdens de financiële crisis in de voorste gelederen deelgenomen aan de verwoesting van het Griekse gezondheidsstelsel. Wie nu niet voor de evacuatie van de mensen zorgt, maakt zich medeschuldig aan de potentiële dood van honderden mensen”, aldus de voorzitter van “Sea Watch”, Johannes Bayer.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Sea Watch: NGO wil migranten met luxe schepen afhalen

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Deze schepen kunnen de kampbewoners terug brengen naar Syrië. De werknemers van de NGO’s kunnen meegaan om het evacueren van deze mensen naar het bevrijde deel van Syrië in goede banen te leiden. Ze kunnen ook behulpzaam bij opzet en inrichting van de kampen in Syrië.
  De landen van de Europese Unie kunnen zoveel mogelijk mensen uitzenden om hieraan mee te werken.

  Geliked door 5 people

 2. Jan zegt:

  Dan is de enige oplossing voor de hardleersen

  Geliked door 6 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Als er ergens problemen zijn komen de ratten weer uit hun holen. Meteen de morele chantage er oplos laten. Vertel die sukkel even dat als wij hen wel ongecontroleerd ,want geen corona tests beschikbaar, binnen laten, de scheepvaart bedrijven zich mogelijk schuldig maken aan de dood van duizenden. Och, lastig hè dat zelf nadenken.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Oprotten naar het eigen land en daar flink aan de slag gaan.
  Anders aan de haaien voeren.

  Geliked door 2 people

 5. Jules Vismale zegt:

  De NGO zal natuurlijk NOOIT Europese bejaarden gaan ophalen met een cruiseschip om deze hierna goed te verzorgen! Als die migranten inderdaad met het Corna-virus zijn besmet dan mogen ze Europa zeker NOOIT inkomen!

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Dit is een walgelijke vorm van chantage. Alsof ‘wij’ al die eiland-bestormers hebben uitgenodigd om naar Europa te komen.
  Laten ze die luxe schepen maar inzetten om al dat volk wat geen recht op bescherming heeft, terug te brengen naar Afrika. Hier hebben we onze handen vol aan het bestrijden van een dodelijk virus. Nog meer problemen erbij kunnen we niet aan.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Cathja.
   O.a. in Nederland, in Almere, Lelystad en verm. ook Amsterdam komt men plaatsen tekort voor dak- en thuisloze échte Nederlanders in deze virus-crisis-tijd.
   Zet dan die boten tijdelijk voor hen in en niet voor parasieten die ons ongevraagd overvallen met ernstige ziektes als TBC, Corona, Open Ruggetjes, O-beentjes enz. enz.
   Terug met dat schorem maar wél op de bootjes waarmede zij gekomen zijn.

   Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Verzuipen dat zootje van “Sea-Watch”, oh ja…………en neem hun aanhangers gelijk ff mee !

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Natuurlijk meteen doen. Doe ook meteen een reisverzekering en ziektekosten verzekering erbij en begin al met de asielprocedure op de boot en deel brochures uit met aanmelding formulier waarin de toekomstige woningen staan die ze aangeboden krijgen zodat ze in de rust van de cruisetocht een keuze kunnen maken voor een doorzon woning een hoekwoning of een appartement met garage of parkeerplaats.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Uitgeleefde appartementen zijn alleen voor Nederlanders.
   Een splinternieuwe eengezinswoning naar keuze is het minste wat we deze arme mensen tenminste moeten aanbieden.

   Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En wie draait op voor de restauratie en desinfectie van die schepen nadat de barbaren er een poosje hebben gebivakkeerd? Waarschijnlijk zit de stront dan tot aan het plafond !

  Geliked door 3 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Hopelijk krabben ze zich bij de rederij van deze schepen inderdaad eerst even goed achter de oren, ja… Ik heb toch zo’n vermoeden dat het antwoord hier ‘neen’ gaat zijn en mocht ik ernaast zitten, dan wil ik nu vast beginnen met lachen…

   Ik heb al de nodige filmpjes voorbij zien komen en daar is geen schoonmaken meer aan, dat moet je wegens gevaar voor de volksgezondheid direct afbreken.

   Geliked door 4 people

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk niet dat de rederijen daar op zitten te wachten om deze subtiele mensen op hun schepen te laten stappen, omdat de reders goed genoeg weten dat na de eerste vaart hun boot voor de helft gesloopt zal zijn.

  Geliked door 3 people

 11. Peter zegt:

  Iran,en Arabie,die zullen er voor zorgen,en niet wij.Zich druk maken waarom die lui geen flikker uitvoeren voor hun Islam vrienden doen ze niet.Het gaat om uitkeringen,en niet voor hun veiligheid .

  Geliked door 1 persoon

 12. Sjoe! zegt:

  Niet slechte smaak Seewatch heeft een goede smaak, of hoe? Wat gaan ze daarna eisen, een gratis pijpbeurt? Terzijde, het lijkt erop dat de Ionische eilanden verdoemd zijn. Te laat om ze nu nog te redden. Ze hadden ze bij de landing moeten laten zinken.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s