Uit een e-mail van “Cultuur onder Vuur”

Screenshot_174

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Het nieuws wordt gedomineerd door corona. Maar denk niet dat de dreiging van klimaatdwang daarmee geweken is! Integendeel: Nu de overheid steeds meer onze vrijheden inperkt om het virus te bestrijden, dromen invloedrijke klimaatactivisten als May Boeve openlijk over het aanwenden van dezelfde totalitaire macht – maar dan tegen de ‘klimaatcrisis’.  

Cultuur onder Vuur

Frans Timmermans kan niet wachten. Hij zegt nu dat we de corona-crisis moeten aangrijpen om de Europese klimaatwet erdoor te krijgen. Dan heeft Nederland helemaal niks meer te zeggen over klimaatbeleid!

Mark Rutte ontvangt klimaatpaus Timmermans gewoon in het Torentje, om te babbelen over het klimaat. Als klap op de vuurpijl kondigt het kabinet Rutte-III aan € 200 miljoen te steken in het aardgasvrij maken van huurwoningen! Let wel: deze maatregel is niet van vorige maand. Deze is van afgelopen maandag.

Je zou denken dat de overheid elke besteedbare euro steekt in het kopen van mondkapjes en beademingsapparatuur. Of het steunen van midden- en kleinbedrijven die door wegvallende opdrachten moeite hebben om hun personeel uit te betalen.

Maar nee… de regering steekt honderden miljoenen euro’s in de dwaze oorlog tegen aardgas. Niet te geloven. Midden in de corona-crisis! Dit is waarom ik doorga. Ik mag niet stilzitten, want de Groene Lobby is achter de schermen druk bezig met de volgende klimaatrevolutie.

https://cultuurondervuur.nu/groenishetnieuwerood/

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Uit een e-mail van “Cultuur onder Vuur”

 1. Ray Conquista zegt:

  Omvolking, islamisering en klimaatterreur staan nog steeds torenhoog op nummer 1 bij de bestuurlijke elite. Laat daarover geen enkele twijfel bestaan. Inderdaad opletten geblazen dat deze ‘crisis’ niet wordt aangegrepen om een tweede Volksrepubliek naar Chinees model te stichten. In EU kringen(en handlangers) dromen ze er van.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Fransje Timmermans, Gerritje Verhofstadt, Grietje in ’t Veld, Annie Lagarde en de overige EU-figuurtjes zitten te soppen op hun stoeltjes met de gedachte aan een EU-dictatuur ! Laat het NIET gebeuren mensen, dat zootje zal óns en de andere bevolkingsgroepen in de EUSSR finaal de vernieling in helpen ten faveure van parasieten ! ( U mag invullen wélke ….)

  Geliked door 1 persoon

 3. n.a.denker zegt:

  Beste lezers van EJBron, steun a.u.b. Cultuur onder Vuur met een donatie.Ze hebben die hard nodig voor alle akties. Ook om een dam op te werpen tegen de LINKSE afbraakcultuur. Het raakt ons allemaal,boeren,burgers en buitenlui. Het is niet noodzakelijk om het met alles eens te zijn maar het gaat hier om zéér essentiële zaken, dus nogmaals doneer A.U.B.

  Geliked door 1 persoon

 4. J.A. Kapteyn zegt:

  Doneren prima, elk tegengeluid is nodig. Maar… is het ook effectief ?
  ECHTE verandering ontstaat pas als de politici die voor dit alles verantwoordelijk zijn genadeloos worden weggestemd. Laat dit tot u doordringen. En handel ernaar !

  Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan over naar de waan van de dag.
  Met name Nederland en Duitsland liggen dwars wat betreft de geld transfers van noord naar zuid. maar waar komen de Maffiosi in Brussel mee??
  Het moet dan maar een corona transfer worden want dat bekt zo lekker in deze dagen.

  Like

 6. R .Blijlevens zegt:

  Fransje Timmermans en Samson moeten ze opsluiten wegens op lichting van de Nederlandse burgers .Met hun klimaat beleid.Maar ja daar aan giften van doen is niet mogelijk.Jammer .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s