Bestaat er een connectie tussen 5G en het corona-virus?

Screenshot_202

(Door: “Elise Nijmegen”)

De adviseur van de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte, Gunter Pauli, ziet een 5G & Covid-19-verbinding! 5G is zoveel gevaarlijker dan gezegd wordt en wetenschap moet oorzaak en gevolg aantonen en verklaren. De wetenschap ziet echter eerst correlaties: schijnbaar geassocieerde verschijnselen. We passen wetenschappelijke logica toe. Wat was de eerste stad ter wereld die bedekt was met 5G? Wuhan! Wat was de eerste Europese regio met 5G? Juist, Noord-Italië. Er zou eens goed gekeken moeten worden naar de werking van 5G in bepaalde plaatsen en de hotspots van het corona-virus.
http://stop5g-resistance.whynotnews.eu

De overheid heeft in 2019 een overschot van € 14 miljard gerealiseerd, € 3,5 miljard meer dan in 2018. Dat teveel betaalde belastinggeld zou eigenlijk terug moeten komen bij de burger…
https://jdreport.com

Het RIVM, dat al onbetrouwbaar is gebleken, wil weer niet meewerken en weigert cijfers te geven over het aantal corona-testen. Volgens een woordvoerder zou het nu niet de tijd zijn… De cijfers over het aantal onderzochte patiënten in de begindagen zijn momenteel uiterst relevant en het RIVM trekt een mistgordijn op. Vreemde praktijken daar bij het RIVM.
https://webcache.googleusercontent.com

EU-burgers mogen niet meer naar hun buurlanden, maar ondertussen blijven er wel nog asielzoekers binnenkomen. De invasie gaat gewoon door…
https://alternative-presseschau.com

Onderzoekers van de Universiteit van Oxford vertrouwen, geheel terecht, niet meer op de WHO voor het modelleren van hun gegevens. Our World in Data, een online platform, kondigde aan dat het niet langer afhankelijk was van gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en nu gebruik maakt van het Europees Centrum voor ziektepreventie en – bestrijding. Sinds 18 maart is het vertrouwen in de WHO er niet meer, aangezien er veel fouten zijn gevonden in de gegevens die door de WHO waren gepubliceerd, iets waardoor nu de halve wereld opgesloten zit in zijn huizen, maar dat terzijde. Deze fouten en inconsistenties zijn in een apart rapport gedocumenteerd en de manier waarop de WHO met de fouten omgaat is ook een probleem op zich, zo vertelden de onderzoekers.
www.worldunity.me

Er is aangifte gedaan tegen Ab Osterhaus, Jaap van Dissel, het RIVM en een aantal waardeloze partijdige journalisten, ook wel politieke activisten genoemd, zo laten juristen op sociale media weten.
www.goedenieuws.nl

Ab Osterhaus die, toen het eerste geval van de Mexicaanse griep in Nederland was geconstateerd, dat gevierd heeft met whisky, omdat dat hem veel geld op leverde.
https://youtu.be

Er is in 2005 in een CIA-rapport al voorspeld dat er in 2020 een pandemie zou komen die wereldwijd zou zijn.
www.pravdareport.com

Wat zou het toch mooi zijn als Rutte-III uit elkaar zou vallen, we uit de EU (en de VN) stappen en weer zeggenschap krijgen over óns land. Wat zou het mooi zijn als we geen miljoenen meer zouden betalen voor onze eigen ondergang en de steeds groter wordende beperking van onze vrijheid en de vrijheid van meningsuiting! Wat zou het mooi zijn als we een kabinet hadden dat wél luisterde naar de nationale bevolking, de boeren, de vissers, de bouw, de gepensioneerden, de leraren, de zorgmedewerkers en de studenten en niet naar de NWO. Nog even een tip; er wordt in andere landen tijdens de lock-down van de bevolkingen op vele plaatsen, ook op scholen, stiekem 5G geïnstalleerd, dus houd uw ogen open.

Samen staan we sterk en samen moeten we ervoor zorgen dat onze (klein)kinderen weten wat vrijheid is, wat westerse normen en waarden zijn, dus laten we deze tijd gebruiken om te verbinden en onze kinderen het echte, niet politiek geïndoctrineerde nieuws te brengen. De waarheid over deze waanzin die over onze planeet raast. En mocht u een goed boek zoeken om uw kinderen te onderwijzen in deze tijden van thuisscholing, deel drie van “Nederland, ons land” is overal te koop.
www.kantoorboek.nl

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Bestaat er een connectie tussen 5G en het corona-virus?

 1. Republikein zegt:

  Een verband bestaat altijd en overal.

  “De 20-jarige tafeltennisster Shuo Han Men mag op internationale toernooien voor Nederland uitkomen. De geboren Chinese heeft het inburgeringsexamen met succes afgerond en de Nederlandse nationaliteit gekregen.

  Shuo Han Men, die zeven jaar geleden in navolging van haar moeder naar Nederland kwam, deed al meerdere keren mee aan de Nederlandse kampioenschappen. In 2018 en 2020 was ze de beste in het enkelspel. Dit jaar ging dat ten koste van titelverdedigster Kim Vermaas die met 4-0 verslagen werd.”

  Ik denk aan geld, jij ook?

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Marijke zegt:

  Neen. Ik geloof best dat 5G ongezond is. Mijn vader (ook een bekende van hier, maar helaas overleden) was fysicus en heeft altijd gezegd dat de straling ongezond was; ja zelfs hersentumoren kon veroorzaken, maar Corona is een virus. Totaal van een andere orde.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Neen Marijke 5G maakt het moeilijk om zuurstofopname in je bloed(hemoglubine) plaats te doen vinden dus gevolg zuurstofproblemen, zie deze link;

   https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=5g+and+oxygen+uptake+in+hemoglobin&ia=web

   Denk dan aan. aan longproblemen en hart problemen toch los van het feit dat zuurstof essentieel is voor je hele lichaam zal het zich eerst manifesteren in onze ademhalingscentrum net als…tada COVID bovendien notg een waarheid als een koe als je lichaam problemen heeft met zuurstof /te weinig opname kan je van de meeste ziekte verwekkers problemen ondervinden omdat zuurstof dodelijk voor ze is simpel maar waar .

   Geliked door 1 persoon

   • D.vd Pol zegt:

    Dat we geregeerd worden door meedogeloze psychopaten (en dit is niet bedoeld als krachtterm) die om duistere reden een voor de mensheid zeer bedreigende agenda schaamteloos uitrollen, nee DAT willen we niet weten en dat het al erg laat is dringt gewoon maar niet door tot het volk! Jemig mensen, serieus, laten jullie je alles afpakken? VRIJHEID!? Dat betekent dat de staat beslist over u EN UW KINDEREN!!! Wat heeft u nodig om wakker te worden? En hou op met te denken DAT U ER NIETS AAN KUNT VERANDEREN!!! Want dat kunt u WEL! En dat wordt u al heeeeel lang onder uw neus geschoven. Nu nog even die ogen open. U HEEFT EEN EIGEN WIL!

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    @ D.vd Pol.
    Dat idee heb Ik soms ook.
    Mij lijkt het dat veel mensen niet de energie op kunnen brengen om zelf na te denken.
    Of dat nou ligt aan het feit dat ze niet uit hun “comfortzone” willen komen of anderzijds weet Ik eigenlijk niet zo goed, maar wat op valt is wel dat veel mensen een hoop energie willen steken in bijvoorbeeld hardlopen of sportschool.
    Ik heb daar altijd een beetje een raar gevoel bij dat Ik niet kan plaatsen

    Geliked door 3 people

 4. ronjaspers zegt:

  Ik heb hier een interessant artikel voor geinteresseerden onder jullie wie de wereld regeren.ellaster.nl het artikel heet wie is de cabal.

  Like

  • D.vd Pol zegt:

   @ronjaspers

   Artikel gelezen! Dat gaan hopelijk meer mensen doen.
   In mijn directe omgeving gaan mensen prat op de bekende instituten en de regering inzake het gebeuren van nu op de wereld. Ze vertrouwen op de “experts”. Die experts die helemaal NIET geïnteresseert zijn in UW gezondheid. En dat zijn er MEER dan u denkt en ze zijn nog veel en veel erger dan U denkt. Dàt wilt u natuurlijk niet weten. Dit gaat voorbij aan uw voorstellingsvermogen. Wat ik echt begrijp als ik zo zie hoelang wij burgers al worden gebrainwashed. Ja, gebrainwashed. Door al die experts bv. Waarvan u aanneemt dat zij het beste MET U voorhebben. Zo zie je maar hoe volgzaam en gezagsgetrouw hele volkeren kunnen zijn. Zelf nadenken wordt NIET gestimuleerd en zeker NIET gewaardeerd. Steek je kop maar eens boven het maaiveld. Als je een andere mening hebt dan het gros ben je van alles, behalve gewenst. Of probeer maar eens van mening te veranderen of maak maar eens een slippertje oid. Genadeloos word je aan de kant gezet. Als men dat nou eens zou doen bij de regering ed. Dàt zou opknappen! Helaas….
   Denkt u eens na over hoe gemakkelijk u zich mee laat slepen met de groepmening. Hoe gemakkelijk u anderen naar de mond praat en uw eigen mening, visie ed verzwijgt, hoe gemakkelijk u uzelf verloochent. Doet uw mening er niet toe dan?Mijn ervaring als ik mijn visie uit;
   Je bent wel heftig.
   Veel te confronterend allemaal. Ongeloofwaardig. Schokkend. Jij altijd. Laat me lekker bang zijn. Verveel je je al. We wachten het maar af. Laten we het luchtig houden. Ik vertrouw op RIVM, rode kruis, regering, etc.
   Wie ben jij nou helemaal. Alsof jij er verstand van hebt.
   Je denkt het beter te weten? Wat ga je doen vandaag? Complottheorie! Alsof een complot niet waar kan zijn, het hele leven bestaat uit complotten en misschien blijken al die complottheorieën van nu wel onderdeel te zijn van ÉÉN GROOT COMPLOT! Jaja, heeft u daar wel eens over nagedacht……
   By the way; heb je wel genoeg wc papier? Tralalala 🙉🙈

   Laat staan een onderzoekje: U zit zich tenslotte toch merendeel thuis af te vragen wat er nu allemaal in vredesnaam gebeurt met onze wereld;
   #adrenochroom (=elitedrugs en raad u eens waar dat vandaan komt…..😲, NIET te geloven en misschien TOCH waar dus u raadt het nooit) besmet met het virus. (Is het u al opgevallen dat er allerlei beroemdheden, regeringsmedewerkers, gelovigen (jopiepopie) enz besmet zijn?)
   #thegreatawakening
   #enz
   #komuituwcomfortzone #surfeensergensanders

   WORDT WAKKER

   Geliked door 4 people

  • D.vd Pol zegt:

   Dat we geregeerd worden door meedogeloze psychopaten (en dit is niet bedoeld als krachtterm) die om duistere reden een voor de mensheid zeer bedreigende agenda schaamteloos uitrollen, nee DAT willen we niet weten en dat het al erg laat is dringt gewoon maar niet door tot het volk! Jemig mensen, serieus, laten jullie je alles afpakken? VRIJHEID!? Dat betekent dat de staat beslist over u EN UW KINDEREN!!! Wat heeft u nodig om wakker te worden? En hou op met te denken DAT U ER NIETS AAN KUNT VERANDEREN!!! Want dat kunt u WEL! En dat wordt u al heeeeel lang onder uw neus geschoven. Nu nog even die ogen open. U HEEFT EEN EIGEN WIL!

   Geliked door 3 people

 5. Leo 1 zegt:

  KOMEN ZE NOG EEN KEER ! ! KOMEN ZE NOG EEN KEER !!

  Het stiekem plaatsen van 5G netwerk ook in NL
  Het door u reeds jaren lang ingeademde aluminiumpoeder
  via chemtrails en de uitwerking daarvan in uw lichaam
  middels 5G straling. ( cel vergiftiging/vernietiging ) Transitieweb.nl

  Corona virus en wereldwijde Machtsgreep Transitieweb.nl

  Coronavirus en 5G combinatie http://youtu.be/KUw1R2bde5U

  Dit is nog maar het begin, er zit nog VEEL MEER in de nwo koker.

  Fw Fw Fw Fw

  Geliked door 4 people

 6. Jan zegt:

  Bestaat er een connectie tussen 5G en het corona-virus?
  Die zit tussen je oren, ‘Elise’. Je zit nu op het niveau van de Chinese maffiaregering die Amerikaanse soldaten de schuld geven en vervolgens schijnheilig komt ‘helpen’.

  Je dient te kijken naar 1. de bevolkingsopbouw van Italië/het gebied, 2. hetgeen waaraan de slachtoffers al leden voor zij stierven en 3. naar de bevolkingssamenstelling waar de meeste slachtoffers te betreuren zijn en dan merk je dat in dit gebied ruim 50.000 Chinezen wonen waarvan veel komen uit Uhan en dat zij op en neer gependeld hebben rond nieuwjaar.

  Coronatests zijn onbetrouwbaar en dus weggegooid geld
  https://www.bbc.com/news/health-51491763

  ‘Er is in 2005 in een CIA-rapport al voorspeld dat er in 2020 een pandemie zou komen die wereldwijd zou zijn.’
  Aan mijn hoela met dergelijke kolder. Nostradamus heeft het ook voorspeld en als ik even verder terug ga in de tijd lees ik de voorspelling bij Johannes.

  Corona is niets anders dan de verzamelnaam voor een groep virussen met dezelfde kenmerken
  https://en.wikipedia.org/wiki/Coronavirus#Discovery

  Like

 7. Jan zegt:

  Het verband bestaat ook als men Wuhan-chinezen hier 5G laat aanleggen, dat is dubbel vragen om moeilijkheden: westerse techniek stelen en de bevolking decimeren. Linksvolk heeft het serieus overwogen en moest er maandenlang over debatteren of men met China in zee moest gaan.

  Like

 8. Jan zegt:

  Percentages sterfgevallen aan het Wuhanvirus

  Like

 9. Jan zegt:

  Nog een slachtoffer te betreuren. Trish Regan wordt bij FOX de laan uitgestuurd omdat zij het wangedrag van de Dems aan de kaak stelde

  FOX Business Network Fires Trish Regan for Telling the Truth About How Liberal Media Was Using Coronavirus to Take Down Trump (Video)

  Like

 10. henk verhoef zegt:

  er is alleen maar verband tussen veel te dikke reten/pensen en corona

  Like

 11. Jan zegt:

  Nikki Haley

  Let’s be clear: The WHO delayed calling the virus a health emergency and then criticized U.S. travel restrictions placed on China. The WHO was trying to save China its embarrassment. And still, China wouldn’t cooperate transparently with the WHO

  — Nikki Haley (@NikkiHaley) March 25, 2020

  De maffialeider Xi
  China Threatens to Throw America ‘Into the Mighty Sea of the Coronavirus.’
  China is threatening to wreak havoc on America’s drug supply amid the Wuhan coronavirus outbreak. Thanks to our globalist elite and especially missteps during the Obama-Biden administration, Beijing has the power to do just that.
  In an article in Xinhua, one of the Chinese Communist Party’s mouthpieces, Beijing threatened that it can impose pharmaceutical export controls after which America will be “plunged into the mighty sea of coronavirus.”
  Unfortunately, Beijing isn’t bluffing about this capability.
  ……
  https://nationalinterest.org/feature/china-threatens-throw-america-mighty-sea-coronavirus-130877

  Opzouten, die handlanger van Xi

  Ons kent ons: Daar is de Clinton Foundation weer
  Yesterday, Dr. Anthony Fauci announced that he’s been friends with the World Health Organization (WHO)’s Director General, Tedros Adhanom Ghebreyesus. This announcement connected Dr. Fauci to the Clinton Foundation and the terrorist connected WHO leader.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/dr-fauci-confirms-his-friendship-with-who-director-general-dr-tedros-both-are-connected-to-the-clinton-foundation-in-ethiopia/

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Is China het meest racistische land ter wereld? (ja)

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Bestaat er een connectie tussen het Coronavirus en strippers? (ja)

  Propagandavideo van de maffiabende in Bejing
  https://www.liveleak.com/view?t=9dKUg_1585319664

  Like

 14. Jan zegt:

  De linkse lamestream media herhaalt de propaganda van Xi

  ‘Economist’ Runs Chinese Coronavirus Propaganda Disguised as News
  The Economist is running Chinese propaganda from an outlet that is violating U.S. law to spread the message that Chinese president Xi Jinping has done a masterful job handling the coronavirus pandemic.

  The propaganda advertorials, which are ads designed to look like news stories, come from the Beijing Review, an entity backed by the Chinese Communist Party.
  ….
  “President Xi [Jinping] leads the battle against COVID-19 outbreak toward victory,” an advertorial published in the March 21 edition of the Economist reads. “China has rolled out ‘probably the most ambitious, agile, and aggressive disease containment effort in history.'”
  ….
  https://freebeacon.com/media/economist-runs-chinese-coronavirus-propaganda-disguised-as-news/

  Like

 15. Jan zegt:

  Maffialeider Xi licht Europa weer op

  80% of coronavirus test kits ‘gifted’ to Czechs by China faulty
  China charged Czech government millions of crowns for defective coronavirus test kits

  https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3903937

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  China: het virus kun je bestrijden met gal van beren en gemalen geitenhoorn

  China advises doctors to use medicine made from wild animal parts to treat coronavirus patients even though the disease is blamed on exotic meat

  The traditional Chinese medicine is made with bear bile, goat horns and herbs
  It is among seven drugs advocated by officials for critical COVID-19 sufferers
  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8155815/China-advises-doctors-use-medicine-wild-animal-parts-treat-coronavirus-patients.html?ito=social-twitter_mailonline

  Niets geleerd, maar dat krijg je als je alles steelt van het westen

  Like

  • LUCIA zegt:

   Het is nog veel erger Jan , het westen heeft CHina vet gesponsored ..er is heel veel door het westen gesubsidieerd daar . Je moet het zo zien allerlei landen zijn betrokken in experimenten.. hoe ver ze kunnen gaan.. de one world mensen en ieder land heeft een test-taak dus je moet niet vreemd opkijken, als er flink met geld geschoven wordt naar een regime waarvan je denkt he wat moeten ze met dat land .
   Er hangt altijd een prijskaartje aan; you have to take one for the team.. hoe vertaal je dat het best ; dat je als ontvangend land dan een offer moeten brengen en meestal is je bevolking de lul .Zo werkt het en heeft het altijd gewerkt, Natuurrampen zijn niet altijd natuurlijk ze worden vaak een handje geholpen.Tegenwoordig wordt heel veel vanuit de lucht gedaan ;Droogte en branden met laserachtige technologie.. ja er komt geen zegen van boven.

   Like

 17. Jan zegt:

  Trudeau, het voorbeeld van Jesse Feras:

  Ottawa faces criticism for sending 16 tonnes of personal protective equipment to China in February
  https://www.theglobeandmail.com/politics/article-ottawa-faces-criticism-for-sending-16-tonnes-of-personal-protective/

  Groen=onvolwassen

  Like

 18. Republikein zegt:

  Zou kamelenzeik een remedie kunnen zijn?
  Ja, ik gooi het maar ff in de groep.

  Geliked door 1 persoon

 19. LUCIA zegt:

  Hoi ELISE goed dat je hierop blijft hameren, nog een algemene link voor iedereen i.v.m. de allerbelangrijkste reden WAAROM 5GDODELIJK ZAL WORDEN OMDAT HET ZUURSTOFOPNAME IN HET LICHAAM BEMOEILIJKT;;

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=5g+and+oxygen+uptake+in+hemoglobin&ia=web

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Dat niet alleen, maar 5G zorgt er ook voor dat jou immuunsysteem buitenwerking wordt gesteld. Dan is elk griepje al fataal voor jou. Het is ook bekent van hoe ouder de mens, hoe erger ze verzuurd zijn. Dat verergerd elke ziekte, die ze onder hun leden hebben. Met het 5G kunnen deze onderliggende ziektes in eens de kop opsteken, die hen fataal kunnen worden. Dat is dan ook de redenen dat de 65+ mensen het meest vatbare zijn voor het virus.

   Geliked door 1 persoon

  • Wim zegt:

   Ja, en de aarde is plat. Dat staat op Internet en dus is het waar.

   Like

 20. Jules van Rooyen zegt:

  We zitten weer te dubben met speculaties van enkelen, beste Elise ; maar wat ik wel weet over het corrupte functioneren van het RIVM (gelijk het KNMI, maar op een ander vlak), de vorige directeur, Coutinho, staat te boek als een subversieve vrijmetselaar, lid van de loge de “Vlammende ster”, in Den Haag. Zijn opvolger Van Dissel, staat ook te boek als een subversieve vrijmetselaar, lid van de loge “Orde en vlijt” te Gorinchem. Dat is geen toeval, beste Elise. Zij zijn de uitvoerders, zoals Rutte en zijn D666 en VVD top vrinden (plus Merkel, Macron, en de hele EU top), lid van de subversieve sekte van de New World Order (NWO), de wereldregering waar .:. Gordon Brown, recent, voor pleitte. Hij is voormalig primeminister van het VK. Nu weet U, beste Elise, waar al die spook verhalen vandaan komen, die ons de gordijnen in moeten jagen m.m.v. de corrupte msm media, teneinde de economie te vernietigen en daar mee de Europese beschaving, volken en naties.

  Geliked door 2 people

 21. pepo Copyright zegt:

  Viruses en bacteriën gedijen zeer goed onder straling.
  Ze gaan zich juist sneller vermeerderen.
  Zie video op 14.00.
  https://www.kla.tv//#tab-0-5e7f10da6ce24

  Geliked door 1 persoon

 22. pepo Copyright zegt:

  Sorry verkeerde video.
  Dit is de juiste.
  Kijk op 14 minuten.
  https://www.kla.tv/5G-nl/14505

  Like

 23. Republikein zegt:

  Nostalgie.

  Geliked door 2 people

 24. Pingback: True or pants on fire – Data and (mis)information Blog

 25. Pingback: Report – Data and (mis)information Blog

 26. Pingback: True or pants on fire – Maxime Berkes

 27. Pingback: Report – Maxime Berkes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s