EU-schandaal: i.p.v. hulp miljoenen euro´s boete voor Italië

Screenshot_199

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit ongelooflijke schandaal zullen de Italianen, die in de zwaarste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog zitten, lange tijd niet vergeten. In plaats van dat de “Europese waardegemeenschap” het geteisterde land elke denkbare hulp doet toekomen, hebben ijskoude Brusselse apparatsjiks niets beters te doen dan Italië op te zadelen met miljoenen euro´s boete.

Screenshot_47

Een hart voor moellahs en migranten

Deze mensen hebben alleen maar hart voor illegale migranten, die zoals bekend hier nog steeds “bescherming zoekend” binnen mogen komen, en hun zorgt geldt ook het corrupte Iraanse moellahregime: dit zou namelijk zonder onze hulp in elkaar kunnen storten (”… Iran may well collapse without our support…”), aldus Josep Borell, de “minister van Buitenlandse Zaken” van de EU, letterlijk.

De AfD-afgevaardigde in de commissie Buitenlandse Zaken van de Duitse Bondsdag, Petr Bystron, vat in een briljante analyse deze monsterachtigheid samen:

“In de zwaarste crisis van de EU sinds haar oprichting legt het Hof van Justitie van de EU een straf van € 7,5 miljoen wegens vermeende schendingen van het concurrentierecht bij het hotelbedrijf op Sardinië tegen het door het corona-virus zwaarst getroffen land op – Italië. Terwijl er in Italië elke dag mensen sterven en het land er mee bezig is om met hulp van zijn leger de lijken van zijn in het kader van de corona-epidemie gestorven burgers naar de kerkhoven te transporteren, legt de EU financiële straffen aan het land op en staat ook nog op een dwangsom van € 80.000,- per dag ´verzuim´. Gevoellozer kan het bureaucratiemonster in Brussel zijn ware gezicht niet laten zien.”

Brexit was het gevolg van een gelijksoortig vonnis van het Hof van Justitie

“De vonnissen van het Hof van Justitie van de EU tegen Groot-Brittannië waren bij het Brexit-referendum een van de belangrijkste redenen voor de Britten om vóór het verlaten van de EU te stemmen. Het zou geen wonder zijn wanneer het empathie-loze optreden van de EU ook bij de Italianen tot een vervreemding van deze instelling zou leiden.”

Rusland, China en zelfs Cuba helpen Italië

“Zoals de naam ´Europese Gemeenschap´ tot uitdrukking bracht, werd de EU oorspronkelijk niet alleen maar als economische, maar ook als een waardegemeenschap opgericht. Dat betekent ook dat landen in nood elkaar wederzijds ondersteunen. Tegenwoordig komt de hulp voor het geteisterde Italië uit Cuba, China en Rusland. Al deze landen stuurden in dit moeilijke uur snel en on-bureaucratisch hulpgoederen naar Italië. Ondertussen legt de EU straf op aan haar oprichting-lid Italië.”

EU steunt liever het moellah-regime

“De EU stuurt liever hulp aan het moellah-regime in Iran (€ 20 miljoen). Krasser kun je de taak van de oorspronkelijke idealen en de foute accentlegging van de huidige EU niet tot uitdrukking brengen. Geen wonder dat de Italianen zich compleet in de steek gelaten voelen door de EU.”

(Hoe professioneel en genereus de hulp van de hierboven genoemde landen is, daarover bericht de “Neue Zürcher Zeitung”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, Bureaucratie, China, Cuba, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Rusland, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op EU-schandaal: i.p.v. hulp miljoenen euro´s boete voor Italië

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dit is naar mijn mening de grootste fout die de EU gemaakt heeft richting Italië.
  Het is niet die 7,5 miljoen die hierbij de doorslag geven maar de rancue die dit te weeg gaat brengen.
  Ik denk dat ze in het hof erbij nagedacht hebben dat er na verloop van tijd weer verkiezingen zijn en de kans dan meer dan groot is dat er een andere wind in Italie gaat waaien en er een referendum gehouden gaat worden a la Groot Brittanië.
  En daarmee het gevolg dat het politburo over een aantal jaren ander werk kan gaan zoeken.
  Geloof me maar dat dit veel kwaad bloed zet in het land.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   De Eu werd nooit opgericht voor het welzijn van de Europese burger. De EU was een project van de Banqaire en multinationale ondernemingen zeg maar de grote internatiobnale spelers binnen het globalistische speelveld. Dat is ook de rede dat het midden en klein bedrijf kapot moest. Dit werd gerealiseerd met absurde regelgeving op gebied van millieu en klimaat en hoge boetes die betaald moesten worden als ze niet voldeden aan de regels.

   Geliked door 2 people

  • oudmarinier zegt:

   En NIET alleen in Italie , Henk…..Ik ben er van overtuigd dat ook andere landen de ogen hierdoor open zullen gaan en deze landen eieren voor hun geld kiezen. Zit je verdorie met een JOET van een probleem , krijg je verdorie een boete ipv dat de andere partners van de “gemeenschap ” je helpen. Nou dan weet je het wel…. ZSM UIT zo’n gemeenschap….en eventuele boete…??? Barts maar…de EU zou van mij geen rooie cent krijgen.

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlánder. Niet enkel in Italië, maar ook in andere landen. Ze zouden inzien dat de astronomische bedragen die ze betalen voor het in standhouden van deze club Go Getters kan beter in eigen land worden gebruikt.

   Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Één grote boevenbende die gehele EUSSR ! Van zo’n bende wil je toch geen deel uitmaken ? Dus ……………NEXIT en wel z.s.m. !!!!

  Geliked door 5 people

 3. Cathja zegt:

  Hiermee laat de EU haar uiterst wrede gezicht zien. Het wordt met de dag duidelijker wat de EU met de burgers van de lidstaten op heeft. NIETS! Ze kunnen letterlijk doodvallen.
  Ik hoop dat er weldra een enorme afkeer van de EU en haar dwingende, overheersende, en op macht beluste despoten ontstaat. We zijn er met z’n allen ingetuind. Er zijn al lidstaten waar het doorgedrongen is dat Brussel alleen eigen doelen op het oog heeft, maar in geen geval het welbevinden van de burgers in de lidstaten.

  De EU is een gruwelijk monster wat verslagen moet worden. Terug naar de oude E.E.G. Wat was daar mis mee?

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Wij zijn er niet ingetuind maar ingenaaid.In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de E.U. gestemd (ook de fransen) in 2007 heeft bilderberg rat bakellende nederland en de nederlanders er via het verdrag van lissabon alsnog in de E.U. genaaid.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @ronjaspers

    Inderdaad, zo kun je het ook zeggen, want zo is het gegaan. Een referendum had geen betekenis, maar het moest er op lijken dat er naar het volk geluisterd werd en dat de wil van het volk doorslaggevend was.

    Bedrog!

    Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Zaten in de E.E.G. ,( de voorloper ) van de EU. dan niet dezelfde ZAKEN- ‘BEHEERDERS ‘ ? ( voorheen, telkens van naam? veranderend, en. ‘GEBIEDS- UUITBREIDEND?? …….<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Ohh met de E.E.G. was op het laatst ook wel heel veel mis, denk maar even aan het verdrag olie voor emigrate en zo, o.a.

   Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk stappen ze daar in Italië HEEL snel uit die gehate EU die hen al tijden als een stiefkind behandeld!

  Geliked door 5 people

 5. Harry zegt:

  Ik heb in Spanje gewerkt , ben ik Italië en Griekenland op vakantie geweest .
  Zeker Italië en Spanje hebben mijn sympathie !
  De Grieken minder , onhebbelijk lui volk .
  Heb in die landen nog verscheidene contacten , ook zakelijk .
  Maar in die landen gebeurt overal in haast iedere branche minstens 50 % zwart !
  Moeten wij daar dan voor opdraaien ?
  Is dat wel hélemaal terecht ?
  Nee toch ?

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Harry. Wij moeten ze niet financieel helpen, maar op een andere wijze. Net als Rusland en Cuba met materiaal; mits het beschikbaar is.

   Geliked door 1 persoon

  • Wilma Van Der Kaap zegt:

   De EEG IS OPGERICHT DOOR O.A. BERNARD EN DIE ZAT BIJ DE NSB
   De farmacuit BAYER en nog andere….enz. ongure types die even goed gewerkt heeft
   Dit was ook misleiding…NIET GEKOZEN…Later EU…niet GEKOZEN
   KABINET NET NA DE OORLOG…niet GEKOZEN…Wilhelmina ongeldig weer op de troon na haar vlucht…Wij leven nog op duits grondgebied….WIJ LEVEN met een staat en koningshuis wat ongeldig is…

   Geliked door 1 persoon

 6. Monalisa zegt:

  Een schande weg met de EU.

  Geliked door 5 people

 7. Monalisa zegt:

  Dit stuk is door gestuurd naar Italië. De mensen daar weten er niks van af, bedankt heer Bron, een mooi weekend.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Als ik aan die smerige EU denk, krijg ik vaak associaties met een passage uit dit nummer:

  Keep spendin’ most our lives,
  Livin’ in the gangsta’s paradise

  Power and the money, money and the power
  Minute after minute, hour after hour

  Geliked door 4 people

 9. Marijke zegt:

  Intussen! Laat Turksemedia.nl zien dat de Hongaren Turkije bedanken voor de hulpmiddelen tegen Corona! Is dit propaganda? Ik zie mensen die erin geloven… En filmpjes uit Turkije dat de straten schoon gespoten worden.

  Like

  • fleckie zegt:

   MOSLEMS MOGEN, ( moeten. zelfs de boel belazeren, door hun opdracht te liegen tegen ‘ DE. ONGELOVIGEN’, volgens hun heilige boek. ‘KORAN’, daar moet men altijd aan denken, als men met een muzelman. ‘ in gesprek gaat’!! ……
   <~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Hoezo propaganda? Is het ook propaganda als andere landen hulp bieden in wat voor vorm dan ook ? Overigens wat heeft dat er straten worden schoongespoten er nu mee te maken? Gebeurt in heel erg veel grote steden op deze gekke wereld, o.a. ook in Parijs bijvoorbeeld.

   Like

 10. vangie1206j zegt:

  Deze 7.5 miljoen euro boete aan Italië kon wel eens de doodsteek voor de EU worden.
  Ik heb zitten nadenken over wat de EU goed gedaan heeft voor de Europese bevolking en Nederland in het bijzonder.
  Het enige wat er bij mij iedere keer in gedachten schiet is de kluit belazeren en asociaal hun zakken vullen.
  En verder zie ik alleen maar het treiteren van de meeste Europese landen en ze dwarsbomen met ziekelijke pestregels.(F Timmermans).
  Denk maar aan de Nederlandse visserij.
  Voor zover ik weet is alleen Frankrijk die lak heeft aan alle EU wetten en daar durven die lafbekken niets tegen te doen.
  Ik hoop dat de hele EU binnenkort ontploft.

  Geliked door 4 people

 11. A.Veltman zegt:

  Hopenlijk heeft deze sanctie (Bekeuring ) er toe bijgedragen dat Italië kiest voor een definitief vertrek uit deze Criminele club
  die EU heet.

  Geliked door 3 people

 12. R Thomasson zegt:

  Het jaar 2020 is HET JAAR VAN DE WAARHEID voor de EU. Als iemand tot nu toe enige twijfel had over de EU, en de noodzaak zo’n EU te hebben, hebben de toestand aan de Grieks – Turkse grens en de uitbrak van de Coronavirus in Europa alle twijfels weggehaald. Denk maar aan het onverschillige gedrag vanuit Brussel tegenover Griekenland die overspoeld wordt door een tsunami van menselijk afval uit moslimlanden en Afrika. Griekse burgers worden aangevallen door gevaarlijke buitenlanders in Lesbos en hun olijfbomen worden afgehakt. Maar de EU zwijgt aan alle kanten. Aan de Griekse – Turkse grens vallen zwermen moslims Griekse politieagenten en andere veiligheidskrachten die de zwermen willen verhinderen Griekenland binnen te dringen en de Van der Leyen’s, de Timmerfransen, de Borell’s en de Guy Verhofstadt’s zwijgen in alle talen. Ze zijn nog steeds bezig met hoeveel stikstof produceert een koe als ze schijt in een weiland?
  DEEL 2

  Geliked door 4 people

 13. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De uitbraak van Coronavirus in Europa, geeft ons de meest plausibele signaal dat de EU is een pathologische organisatie, die geleid wordt door psychopaten. De uitbraak van de Coronavirus in Europa laat ons leren dat de geschiedenis herhaalt zichzelf keer op keer. De Sovjets hadden in de jaren ’50 en ’60 een hersenspoelingsprogramma ontwikkeld om het Westen te overmeesteren. De BILDERBERG/NWO geldvampiers hebben later deze hersenspoelingsprogramma gebruikt om stappen voor de Kalergi-Plan te ontwikkelen, waarin Europa zal worden ontvolkt. De oprichting van de EU was de eerste stap. Tweede stap is Europa te overspoelen met Derde Wereldbevolking; vooral moslims en Afrikanen. De Coronavirus is een virus die door China is ontwikkeld voor biologische oorlogvoering. Om de uitbraak van de epidemie in Wuhan weg te moffelen, werden ook andere landen MET OPZET geïnfecteerd. Dat is buiten kijf gebeurt in Iran, Italië en Spanje. Het virus kwam in die landen niet uit het niets waaien. Ondanks de verschrikkingen dat Italië nu doormaakt met duizenden doden per dag, (waaronder 39 artsen) en militairen die de massa lijken moeten transporteren, blijft de EU ONBEWOGEN. De berechte criminele hoofd van de ECB heeft besloten dat Italië moet stipt haar schulden betalen, en kleine Rutte’tje vindt dat dit land in nood moet NU haar burgers nog harder treffen. Hij vindt dat de Europese Commissie moet de Italiaanse regering harder aanpakken voor het schenden van begrotingsafspraken. Aan de andere kant vinden Rutte en Co. dat de DL – NL grens moet openblijven; anders kan de alle laagste drek die zich “vluchtelingen en asielzoekers” noemt niet naar binnen stromen. Ze vinden ook dat de misdadige regime in Teheran moet worden geholpen; anders zou de toestand daar verergeren.

  Like

  • fleckie zegt:

   In feite moeten de Chinezen verantwoordelijk worden gesteld, …..In SPANJE , waar ze bazaars in bezit hebben, ( misschien zelfs nog zaken- panden opgekocht van mensen die kapot beconcurreerd waren’.? ……. in Italie vanuit. Napels. waar dagelijks talloze MAMMOET- SCHEPEN aanmeren, met miljoenen in China geproduceerde artikelen, ( ontduikingen van belastingen’ ? Op ejbron 5.2.2017, onder ‘de verkiezingsbelofte van M. Le Pen, ……. 8.3.2020, onder ‘grote ingreep Italië kwart v.d. Bevolking in quarantaine geplaatst,, …….8.3.2020 : onder ‘ grote i greep’ , …….uit boek ‘GOMORRA’, van Roberto. SAVIANO! …’een bloedstollend verslag over de werkwijze van de GOMORRA.’………………..( is de naam van de Chinese MAFIA…: niet ‘ Triangel’….?!? ‘
   …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 14. karton zegt:

  @ vangie1206j.
  Met u eens.
  Maar als de zaak dan tóch gaat ontploffen, wel graag op ’t moment dat Fransje Timmermans, Verhofstadt, v.d. Leyen en méér van dat soort binnen in ’t gebouw zijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Wanneer was madam KAAG , van D66. ook. weer. in. IRAN.?!…….…<~<~<~<~<~

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/28/medics-fear-new-coronavirus-onslaught-in-southern-italy/

  Medics Fear New Coronavirus Onslaught in Southern Italy

  ROME (AP) – Doctors and nurses in Italy’s overwhelmed northern hospitals have welcomed a slight stabilizing in the number of coronavirus infections but fear the virus is still silently spreading in the country’s south 2 1/2 weeks into the West’s most extreme nationwide shutdown.

  As the dead in Italy keep piling up, virologists warn that the actual number of cases could be up to more than five times as high as the official count, which reached just shy of 86,500 on Friday. That means infections will still climb even with Italians ordered to stay home for all but essential activity.

  Some 500 medical personnel at the hospital are infected, and Lorini said he has found himself treating colleagues, friends, children of friends and parents of friends in his overwhelmed 88-bed ICU that serves a city of 120,000

  Nl
  Artsen vrezen nieuwe aanval van coronavirus in Zuid-Italië

  ROME (AP) – Artsen en verpleegkundigen in de overweldigde noordelijke ziekenhuizen van Italië hebben een lichte stabilisatie van het aantal coronavirusinfecties verwelkomd, maar vrezen dat het virus zich nog steeds in stilte verspreidt in het zuiden van het land, 2 1/2 week na de meest extreme landelijke sluiting van het Westen.

  Terwijl de doden in Italië zich blijven opstapelen, waarschuwen virologen dat het werkelijke aantal gevallen meer dan vijf keer zo hoog zou kunnen zijn als het officiële aantal, dat op vrijdag net 86.500 bereikte. Dat betekent dat infecties nog steeds zullen toenemen, zelfs als Italianen de opdracht krijgen om thuis te blijven voor alles behalve essentiële activiteiten.

  Ongeveer 500 medisch personeel in het ziekenhuis is besmet en Lorini zei dat hij collega’s, vrienden, kinderen van vrienden en ouders van vrienden heeft behandeld in zijn overweldigde ICU met 88 bedden, die een stad van 120.000 mensen bedient.

  Like

 17. Gi zegt:

  Ik herinner mij alleen aan een uitzending waar een dorp was waar de Italiaanen weg waren en er een burgemeester was die van de EU gelden die hij kreeg per vreemdeling een eigen munt maakte en zo zijn eigen rijk maakte.zou het daar door komen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s