EU schenkt € 20 miljoen aan moordenaar-moellahs

Screenshot_192

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de corona-crisis de economieën in Europa lam legt en Italië geteisterd wordt door de epidemie, wil de EU € 20 miljoen aan het terreurregime in Teheran schenken. Iraanse oppositieleden waarschuwen ervoor om contant geld naar de moordenaar-moellahs te sturen: “Het geld vloeit alleen maar naar terreurfinanciering!”

journalistenwatch

Afgelopen herfst vermoordde het moellah-regime in enkele dagen 1500 jonge mensen, alleen maar omdat zij voor hun vrijheid de straat opgegaan waren. Na het neerhalen van een Oekraïens passagiersvliegtuig op 8 januari, met 176 mensen aan boord, leek zelfs de Duitse regering, een van de laatste vrienden die het terreursysteem nog had in de wereld, zich van Teheran te distantiëren.

Maar nu verkondigde de ongekozen “EU-minister van Buitenlandse Zaken”, een grotendeels onbekende bureaucraat genaamd Josep Borell, na de conferentie van ministers van Buitenlandse Zaken in Brussel dat de EU € 20 miljoen aan het moordenaar-regime zou sturen als humanitaire hulp. Borell zou vrezen dat de dictaturen in Iran en Venezuela zonder de genereuze hulp van de EU en het IMF “weldra instorten”.

De woordvoerder Buitenlandse Zaken van de AfD, Armin-Paul Hampel, verlangde eveneens om de financiële sancties tegen Iran tijdelijk stop te zetten, “opdat de Iraanse regering medische uitrusting en medicijnen op de internationale markt kan kopen” en prees “de traditioneel nauwe Duits-Iraanse betrekkingen” in een persverklaring met de titel “Iran bijstaan in het uur van de nood”.

Leden van de Iraanse oppositie waarschuwden er echter voor om het radicaalislamitische regime contant geld ter beschikking te stellen. “Natuurlijk is het belangrijk dat het Iraanse volk in deze noodsituatie geholpen wordt. Maar dit moet absoluut in de vorm van hulpgoederen plaatsvinden, niet in de vorm van financiële hulp, want die zal het regime altijd gebruiken om terreur te financieren en het eigen volk te onderdrukken”, zei het Iraanse oppositielid Nila Behzadi tegenover “PI-News”. “Het is belangrijk dat het Iraanse regime geen euro meer ter beschikking gesteld wordt, want elke euro wordt onmiddellijk voor terreur tegen de buurlanden en Europa uitgegeven. We vragen onze vrienden in Duitsland en in de AfD: trapt u niet in dit foefje van de moellahs. Dat zijn niet jullie vrienden, en ze zullen het nooit zijn.”

Sinds 2012 heeft Iran $ 16 miljard voor terreur in de hele wereld uitgegeven, $ 1 miljard aan medische hulp is spoorloos verdwenen. Dringend benodigde medische hulpgoederen komen op de zwarte markt terecht, terwijl de moellahs en de Revolutionaire Gardes hun zakken vulden. Vorige week zette de Iraanse regering “Artsen zonder Grenzen” het land uit wegens vermeende spionage en weigerde hulp van de Amerikaanse regering, hoewel ze zogenaamd dringend hulp nodig heeft.

De Amerikaanse ambassade in Iran heeft vorig jaar geschat dat de hoogste revolutieleider, Ali Khamenei, over een privévermogen van meer dan $ 200 miljard op geheime rekeningen beschikt, geld dat grotendeels van buitenlandse hulp en buitenlandse handel achterovergedrukt werd. Reuters heeft in het jaar 2013 de rekeningen met zwart geld van Khamenei op $ 95 miljard geschat.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Naïviteit, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

28 reacties op EU schenkt € 20 miljoen aan moordenaar-moellahs

 1. Jules Vismale zegt:

  De linkse EU-elite, waaronder een zekere Josep Borell, doen me eigenlijk precies denken aan Jozef Stalin, n.b. een linkse massamoordenaar, die in de periode 1939-1941 miljoenen tonnen graan, aardappels, katoen, hout, staal, chroom, olie, fosfaten, koper, nikkel enz., aan de rechtse massamoordenaar Adolf Hitler gaf in de hoop deze rustig te kunnen houden en waardoor deze zo in staat was om bijna half Europa te veroveren!
  Hitler was iemand die echter dingen en landen niet cadeau wou krijgen maar dit gewoon wou nemen en hij werd er juist hier NIET aardiger door maar juist veel agressiever! En dat geldt precies voor die moordenaar-moellahs daar in Teheran die je NOOIT lief en aardig kunt maken door hen 20 miljoen euro te schenken als een soort steekpenningen! Dat geld kan beter besteed worden oma het corona-virus ree bestrijden of is het soms de bedoeling van de EU dat alle Europeanen aan het corona bezwijken zodat die akelige moslimextremisten hier alles kunnen overnemen?
  Van mij part krijgen zowel de linkse EU-elite alsmede die moordenaar-moellahs daar in Teheran allemaal het corona-virus en met dat geld kun je geen lang en gelukkig leven kopen, verkopen of afkopen daar Magere Hein hen evenmin zal ontzien als wij hier!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Bovendien Hitler en Stalin waren tot 1940 partners in crime die onder elkaar Europa verdeeldhadden. Toen Hitler de Poosle grens overstak in het westen stak tegelijkertijd het rode leger de Poolse grens over in het oosten. De taart Polen werd gebroederlijk door Stalin en Hitler gedeeld. Stalin gaf tijdens de blitz krieg aan alle communitische parteien in west Europa de opdracht de duitse troepen bij te staan. Dit deden ze tot het moment dat Hitler operatie Barbarossa starte tot verbazing van Stalin. Beide visten in dezelfde vijver en vroeg of laat had een van de twee de ander verraden. Hitler deed deze stap.

   Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Idd bij dat soort mensen moet je beslist niet aardig zijn, maar juist keihard. Dat is de taal die ze heel goed verstaan. Dat is hetzelfde aan de hand bij Erdogan. Hoe liever (zn zin geven) ze blijven hoe agressiever hij zal worden. Trouwens bij veel moslimvolkeren. Aardig doen hebben ze niks mee. Zien ze als zwakte.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Jules Vismale.hitler en de nazi,s zijn socialisten dus extreem links.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Roland Freisler, de beruchte nazi-rechter, was tijdens WO I in Russische gevangenschap eveneens een linkse communist geworden. Pas in de jaren ’20 liep hij naar Adolf Hitler over omdat Freisler ook een gigantische hekel had aan de democratie, gelijk naar die vreselijke moslimextremisten!

    Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   De overstap van communisme naar nationaal socialisme is een kleine stap en van nationaal socialisme naar communisme idem. Het enige verschil is dat de nationaal socialisten op papier niet de onteigening doorvoerden van alle produktie middelen. In werkelijkheid deden ze dat natuurlijk wel. Want de fabriekseigenaren hadden geen zeggenschap meer over hun produktie over de prijzen en de afzet markt was ook dichtgetimmerd door de nationaal socialist. Elk bedrijf groter dan honderd man had een rijksfunctionaris in dienst die toezicht hield op het zich houden aan de regels opgesteld door en voor de nationaal socialistisch plan economie. De fabrieks eigenaren waren alleen op papier eigenaar maar hadden in werkelijkheid niets meer te vertellen.

   Like

 2. Pingback: Terreurfinanciering: EU schenkt € 20 miljoen aan moordenaar-moellahs | JDreport.com

 3. Gienekehado zegt:

  Als dit idd doorgaat, heb ik maar 1 wens; opdat Corona ONS een grote dienst wil bewijzen en er voor wil zorgen dat wij van dit EU-GETEISEM verlost worden! Jááááááááááá!!!!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  aan de rechtse massamoordenaar Adolf Hitler

  Jammer dat nog steeds veel mensen blijven trappen in het narratief zorgvuldig na de oorlog opgebouwd door de Europese socialisten en communisten (beide zijn een pot nat) dat Hitler rechts zou zijn. Hitler en zijn trawanten waren zo links als links maar zijn kan.

  National Socialistische Deutsche Arbeiter Partei.

  Dat klinkt niet bepaald rechts. Was het natuurlijk ook niet.

  Bewust kiezen de westerse media altijd voor de term “”nazi”” want hierin is niet meteen de link terug te vinden naar de socialistische roots.

  Na de oorlog heeft de Nederlandse SDAP zich genoodzaakt gezien haar naam te veranderen in P.v.d.A. want SDAP leek teveel op NSDAP

  De SDAP leden waren natuurlijk overwegend fatsoenlijke sociaal democraten die via verkiezingen en democrtatische regelgeving hun doel wilden bereiken maar toch waren er veel die jaloers over de grens keken naar de geboekte resultaten van hun mede socialist A.Hitler.

  o.a. Joop Den Uyl was een sympathisant van A.Hitler maar dat was na de oorlog natuurlijk niet meer zo. Vreemd is het natuurlijk niet dat na de oorlog en vooral bij “nieuw links” de sympathie veel meer uitging naar de Palestijnen dan naar Israël dat ingesloten was door allemaal landen die het Islamitisch antisemitisme met de paplepel ingegoten hadden gekregen. De meeste islamitische dictators Saddam Hoessein, Assad, Khadaffie wilden allemaal een socialistisch islamitische staat oprichten.

  De Baath partijen waren links-fascistisch tot op het bot. Het islam fascisme had Europees links aan zijn zijde toen het in Iran de Sjah verjoeg in 1978.

  Het was vooral links volk dat na de oorlog in anti Israël demonstraties riep Hamas Hamas Joden aan het gas. De Palestijnen sjaal was hot in linkse kringen nooit in rechtse kringen. Af en toe zie je nog een verdwaalde geest met zo’n vod rond lopen maar gelukkig het worden steeds minder.

  https://meervrijheid.nl/?pagina=1199

  Geliked door 2 people

 5. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Als er tóch geld naar toe gaat, stuur dan a.u.b. met corona besmet geld.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Borell zou vrezen dat de dictaturen in Iran en Venezuela zonder de genereuze hulp van de EU en het IMF “weldra instorten”.

  Is dat erg dan!?

  Wat is dat voor een idioot.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Die EU bende moet asap uitgeschakeld worden zo niet staan ons zware zwarte tijden te wachten tijden waar we al deels inzitten a.g. van dat misdadig wanbeleid.
  Geen eurocent mag nog richting eender welk islamitisch land resp. Afrika want het geld komt toch nooit terecht bij diegenen waarvoor het gegeven werd/wordt.
  Sinterklaas spelen is op 6 december voor onze kinderen en dat samen met zwarte piet.

  Geliked door 2 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Als wij als landen/naties willen overleven, moeten we de EU opheffen, er zit niets anders op.
  Het feit dat de mensen aan de knoppen nu nog niet door hebben dat het zo niet langer gaat, duidt
  er op dat hervormen er niet meer in zit en daarom moeten we stoppen voor dat het te laat is.
  NEXIT a.s.a.p.

  Geliked door 1 persoon

 10. klaas zegt:

  Like

 11. Rensk. zegt:

  OT: door met de cijfers te klooien en vooral niet te testen, lijkt het net alsof we veel minder doden en besmettingen hebben dan Italie of Spanje.

  Like

 12. Lucifer zegt:

  Sorry even een kleine correctie Hitler was Links en zeer zeker niet rechts

  Geliked door 1 persoon

 13. Aegolius cs zegt:

  Nog afgezien van het Iranese atoomproject? Hoe werd en door wie besloten binnen die EU het fiat gegeven?!
  Volstrekt onbegrijpelijk.

  Like

 14. Harry zegt:

  Het enige goede advies , na IEDERE beslissing van de EU is NEXIT !
  Corrupte rotbende die terreurbendes subsidieert .
  Waarom zou je bang wezen dat het regime in Iran valt ?
  Bang dat de drugs toevoer en criminele export uit Venezuela stil komt te vallen ?

  Wat is dat voor een bende gangsters , daar in Brussel ?

  Nogmaals : NEXIT ! NEXIT ! NEXIT !

  Geliked door 2 people

 15. LUCIA zegt:

  @Vismale Er zijn verschillende meningen over de politieke kleur van Hitler… Nazisme is officieel nationaal socialisme en niet te vergeten als hij rechts geweest was dan ga je niet een kongsi aan met Rusland.Dat hij een fascist was zeker maar Left or Right wing is een vraag die historisch
  gezien in de lucht hangt. Dat de socialisten na de 2e wereldoorlog behoefte voelden om zich ervan te distantiëren is evident en ook dat er slachtoffers gevallen zijn in alle politieke kleuren omdat ze het waagden kritiek te hebben klopt, ook onder socialisten.
  De beweging van Hitler zag de mens niet als individu maar als een streng geregeerd onderdeel van een collectiviteit, in wezen gelijk aan andere socialistische/communistische staten. Wat Hitler moeilijk in een hokje te plaatsen maakt, is los van het feit dat de man gruwelijk was en gek ook zijn andere kanten . Hij was erg kleurrijk, dweepte met magie en astrologie was groot liefhebber van kunst en was zeer charismatisch en zijn tijd ver vooruit, overigens ben ik geen fan even voor de goede orde.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Lucia waarom heb je behoefte om op het einde te zeggen dat je geen fan van Hitler bent. Raar is dat. Natuurlijk ben je geen fan van Hitler dat is zo klaar als een klontje. Je probeert alleen nuance te brengen in het feit dat Hitler nog altijd hardnekkig door de goegemeente als rechts afgeschilderd wordt terwijl iedereen die aandachtig de geschiedenis van Hitler tot zich genomen heeft tot het tegendeel komt. Ook fascisme is typisch links en heeft zijn roots in het socialisme daarom is elke socialistische staat fascistisch in haar uittingsvorm. Van franco werd gezegd dat hij een fascist was. Oké hij was een alleen heerser en dat bracht hem het etiket fascist. Er zijn in de geschiedenis veel alleen heersers geweest maar die werden nooit fascist genoemd. Het was Stalin die deze term geïntroduceerde voor al zijn politieke tegenstanders. Franco heeft er voor gezorgd dat na zijn dood in Spanje weer de monarchie in ere werd hersteld en een meer partijen structuur tot stand kwam. Franco was meedogenloos in zijn bestuur maar hij was geen industrieële massa moordenaar. Franco wilde Spanje behoeden voor het communisme/socialisme dat ging in zijn tijd niet door zich te houden aan de parlementaire regels. Bovendien ging Franco ook niet in zee met Hitler ondanks dat de Duitse condor legion de Spaanse stad Guernica bombardeerde ten gunste van Franco. Massa moord op industrieële schaal heeft de geschiedenis tot nu alleen laten zien binnen communistisch/socialistische regimes. Mussolinni was ook een fascist/socialist want fascisme en socialisme bijt zich niet. Fascisme is socialisme in uitvoering. Mussolinni was ook geen massa moordenaar en bovenal Mussolinni was geen antisemiet.

   Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Het is geen vingerwijzing (…) naar Duitsland maar waarom kon Hitler het zo goed vinden met de moellah van Jeruzalem? Geen antwoord of misschien ook wel, het hedendaagse politieke EU establishment.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s