Nieuwe LEGO . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arthur van Amerongen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuwe LEGO . . .

 1. Rensk. zegt:

  Kinderen moeten vlug leren ja! Las net in het AD dat Hoekstra een onderonsje had met een Belgische minister en in paniek had verteld dat Nederland de curve van Spanje en Italie volgt.

  Na ja niet erg verbaasd daarover. De grote dikke ikke EER he van arrogante Rutte. (daar hebben Italie en Spanje een dikke gelijk in) Is heeeeeeeeeeeel belangrijk dat wij lagere cijfertjes laten zien. Zodat het lijkt of het bij ons veeeeeeeeeeeel beter gaat. Laat ze maar oppassen met hun arrogantie en opletten met wat ze uitkramen. Wat ze wel kunnen zeggen als Spanje Nederland hardvochtig vindt is: kijk naar jullie zelf. Jullie bejaarden liggen te creperen tussen dode bejaarden. Die zijn gewoon achtergelaten.Dat is pas hardvochtig. Corona maakt het verschil tussen Noord en Zuid pijnlijk duidelijk

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Whahahahaha Tipisch Arthur is wel een goeie.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij toeval moest ik vanmiddag even boodschappen halen en tot mijn verbazing is er nog altijd geen toiletpapier of keukenpapier te koop, de schappen zien eruit of ze geplunderd zijn, toch gek als je Rutte dan hoort zeggen dat er nog voor tien jaar voorradig is, waarom ligt het dan niet in de winkel?
  Mensen moeten toch onderhand wel genoeg gehamsterd hebben?

  Like

  • Nemesis zegt:

   Gisteren hier bij de Combi in Weener nog genoeg en het keukenpapier was in de aanbieding, Of ze moeten bij jullie in het westen doorgaand aan de dunne zijn, kan natuurlijk ook, maar neem dan gewoon water om schoon te spoelen en geen papier, daar krijg je op het laatst dan toch ook ruwe billen van.

   Like

 4. Piet Snot zegt:

  Hier gaat iets gruwelijk mis! Er druppelen berichten binnen van senioren die door hun (huis)arts een confronterende vraag voor de kiezen kregen: ‘wilt u wel op de intensive care belanden?’

  Zo’n gesprek voeren is bestaand beleid. Normaal gesproken wordt zo’n gesprek echter pas gevoerd als iemand oud is en/of binnen afzienbare tijd achteruit gaat. Logisch, want het is wel zo fijn om te weten wat iemand wil, door het te horen van diegene op een moment dat hij/zij nog goed bij is.

  Dat beleid wordt nu echter op een totáál andere situatie toegepast en lijkt daardoor ontzettend immoreel. Het schiet senioren praktisch gegarandeerd in het verkeerde keelgat. En het ergste is nog dat dit nu waarschijnlijk uit pure noodzaak gebeurt. Ziekenhuizen vragen niet ineens om bestaand beleid uit te voeren. Zij zetten zich schrap en vrezen voor het ergste.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/senioren-in-paniek-door-belletje-huisarts-of-ik-wel-op-de-intensive-care-wil-belanden/

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Soms begrijp ik werkelijk niets van deze site.
   Je zou toch zeggen dat zo’n bericht een behoorlijke impact zou hebben onder het de oudere reageerders hier.
   Niets van dit alles.
   Ik zelf vind het nog al heftig wat hier gebeurt met een telefoontje en waar ze mee bezig om oudere zo bang te maken of voor het blok te zetten met een keuze.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Wij kregen dit hier al vorig jaar van het ziekenfonds, door middel van een in te vullen stukje plast (kaartje) , reanimeren ja of nee, orgaan donor ja of nee. Hetzelfde in “groen”

    Like

   • fleckie zegt:

    De ouderen moeten zich gewoon WEREN, en als antwoord’ KOMT. TIJD, KOMT. RAAD’ TERUGKAATSEN!!! Gewoon de. ‘ TANDEN. LATEN. ZIEN’!!!’ …….<~<~<~<~<~<~<

    Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Lucky heeft er in verschillende reacties aandacht aan besteed en Ik heb mijn gedachten daar over laten gaan Bert.
  Ik geloof niet dat mijn huisarts zijn klanten op die manier zal benaderen zelfs al zou hij er van hogerhand opdracht voor krijgen.
  Maar ja moet Ik erbij zeggen dat hij nogal een eigenwijs persoon is die zijn eigen koers vaart.
  Zou iemand anders mij bellen met dezelfde vraag wacht Ik even af hoe het gesprek zich ontwikkeld en zal hem of haar dan eens vragen of hij of zij de eigen ouders al gebeld heeft over hetgeen ze mij mee lastig wil vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s