Wanneer komen er eindelijk mondkapjes, mevrouw Merkel?

Screenshot_197

(Door: “Wittich” – Vertaling: E.J. Bron)

Met bijna 45.000 besmettingen behoort Merkel-land bij de corona-wereldtop. Maar ook in de vijfde week van de epidemie zijn er nog steeds geen mondkapjes – de basisuitrusting in heel Azië, waar men het virus wereldwijd het best onder controle heeft.

PI News (2)

En het ontbreekt niet alleen aan mondkapjes, het ontbreekt zelfs in week vijf nog steeds aan andere basisbehoeften om het medisch personeel en de bevolking te beschermen: beschermende kleding voor artsen, desinfecteermiddel, wegwerp handschoenen. Had men op het ministerie van Gezondheid en aan de kabinetstafel niet op tijd kunnen zorgen voor deze dingen?

Vergeleken met Aziatische High Tech landen zoals Japan, Zuid-Korea of Singapore, is de gebrekkige voorbereiding en duidelijke systeemloosheid in het zogenaamde High Tech land Duitsland bijna pijnlijk. En in tegenstelling tot Japan en Korea, waar men letterlijk overrompeld werd door dit virus, is het virus in Duitsland een catastrofe met drie maanden aankondiging: drie maanden, waarin de slaapmuts Spahn informatie hebben kunnen inwinnen wat er in geval van nood moet gebeuren en of onze artsen, broeders, verpleegsters gepast uitgerust en beschermd zijn. Drie maanden, waarin ook Merkel hoogstpersoonlijk eens zou hebben moeten vragen hoe het eigenlijk gesteld is met de medische basisuitrusting in Duitsland en of de waterdrager op het ministerie van Gezondheid daadwerkelijk zijn werk doet.

Het virus woedt nu al vijf weken in Duitsland en nog altijd zijn er voor de bevolking nog niet eens mondkapjes te verkrijgen. In plaats daarvan wordt dit pijnlijke gebrek nog steeds mooi gepraat, namelijk dat mondkapjes helemaal niets zouden helpen. Maar merkwaardig genoeg lijken ze precies dat in landen zoals Korea, Japan, China en Singapore te doen, waar mondkapjes al maandenlang door de hele bevolking in het hele land gedragen worden en deze epidemie onmiskenbaar met meer succes aangepakt wordt dan in Merkels land.

Merkel en haar troepen hebben enorm veel geluk dat het virus in Duitsland niet zo dodelijk als elders. Deze passieve bende in Berlijn heeft al 45.000 zieken op zijn geweten, de komende dagen zal Merkel-Duitsland zelfs de ziektecijfers van heel China inhalen – onvoorstelbaar!

Het zou zeer wenselijk zijn wanneer de grootste “Führerin” aller tijden en haar gevolg eindelijk aan het werk zouden gaan om de bevolking te beschermen. 45.000 zieken op drie maanden voorbereidingstijd zijn een schande voor een zogenaamd High Tech land als Duitsland!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Wittich”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Merkel, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wanneer komen er eindelijk mondkapjes, mevrouw Merkel?

 1. Monalisa zegt:

  Nooit maar ik heb ze wel, zag de bui aankomen ook handschoen zijn schaars Ook deze heb ík gekocht bij de Lidl

  Liked by 3 people

 2. Eppo zegt:

  Degene die Duitsland net zoals in Nederstan hebben opgebouwd mogen dood gaan , zijn een economische last ipv een zegen .
  Geen bejaardenhuis , zorg tehuis of verpleegtehuis .
  Maar wel Miljarden voor opvreters van Islamiische origine en andere parisitaire klaplopers.

  Liked by 2 people

 3. lekke Fietsband zegt:

  Aber jawollllllllll, wir shaffen dasssssssssss toch !!!!!!!!!!
  Alle centjes zijn voor de immigranten, want heeeeel zielig.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  IK HOOP TOCH ECHT , DAT U NIET WAKKER LIGT
  ALS ADOLFA DE DRIEDUBBELE CORONA KINKHOEST KRIJGT HOOP IK ???
  WHAHAHAHA
  BOBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Liked by 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Dat mens is als een kakkerlak in trilstand wanneer rotten zij en Rutte eindelijk op er is helaas niemand die er een eind aan maakt op welke manier dan ook.

  Liked by 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Lucia.
   Dat stasi-mens is zo godvergeten vals/gemeen, ze heeft daar zelfs Pias Rutte mee besmet. Uit beide figuren komt geen enkel fatsoenlijk woord meer, niemand die hen nog geloofd, maar ze zitten nog steeds “aan ’t roer”, ongelooflijk !!! Dat beide nietsnutten nog niet zeer ernstig zijn besmet door het corona-virus is een wonder, een vréselijk wonder !!!!

   Like

 6. Jan zegt:

  Voor marxist Merkel is een mensenleven niets waard

  „Wer über 75 Jahre alt ist, wird nicht mehr intubiert“
  Entsetzt warnen deutsche Katastrophenmediziner vor ostfranzösischen Zuständen. In Straßburg hätten nur noch Patienten unter 80 Jahren Aussicht auf Beatmung. In Mülhausen liegt die Grenze noch niedriger.

  https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/im-elsass-werden-alte-corona-patienten-nicht-mehr-beatmet-16698139.html

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Inplaats dat Merkel de Duitse bevolking beschermd haalt ze nog steeds dat schorem uit MO. en Afrika binnen. Iedereen wordt zijn hok ingejaagd en dat schorem komt ongehinderd binnen en lopen gewoon los en onbeschermd de pandamie te verspreiden.

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  Nog even geduld, ze zijn onderweg. Er wordt hard aan gewerkt.
  En dan begrijp je ook meteen waarom ze zeggen dat ze niet goed werken, je krijgt er wel iets anders voor in de plaatst.
  https://www.dumpert.nl/item/7877385_9f9e9c84

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s