“De Jihad is niet barbaars, hij is een plicht in de islam”: bommenbouwer veroordeeld tot tien jaar

Screenshot_206

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie ontdekte in twee woningen in een flat in Keulen een bom- en gif-laboratorium. De eerste terreuraanslag in Duitsland met een biologisch strijdmiddel werd op het allerlaatste moment verijdeld. Nu werd een 31-jarige “islamist” veroordeeld.

epoch times

Een 31-jarige “islamist” werd veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf voor de bouw van een bom met het biologische strijdmiddel ricine in Keulen.

Het gerechtshof in Düsseldorf bevond de Tunesiër Sief Allah H. (31) donderdag schuldig aan de productie van een biologisch wapen en de voorbereiding van een zware, de staat bedreigende, misdaad.

Daarvoor had het proces tegen de Duitse vrouw van H. afzonderlijk plaatsgevonden. Het gerechtshof beschuldigde haar advocaten van vertraging van het proces. De aangeklaagde had donderdag een 140 pagina´s tellende getuigenverklaring aangekondigd. Het stel zou samen aan de bom gebouwd hebben, de arrestatie vond plaats op 13 juni 2108.

“Ze wilden in de Duitse bevolking een klimaat van angst en onzekerheid scheppen”, zei de voorzittende rechter Jan van Lessen. De door het stel aangeschafte hoeveelheid ricine zaadjes zou rekenkundig voor potentieel 13.500 doden voldoende zijn geweest.

31-jarige werkte in Tunesië als postbode

Het vonnis van de rechtbank kwam overeen met de strafeis van de officier van justitie. De verdedigers hadden een straf van maximaal acht jaar gevraagd. In Tunesië had de 31-jarige zonder schooldiploma als postbode gewerkt, voordat hij de Duitse Yasmin H. leerde kennen en in 2016 naar Duitsland kwam.

“Voor het eerst stonden er in Duitsland aangeklaagden voor de rechter, die een aanslag met een biologische strijdmiddel voorbereid hebben”, zei de vertegenwoordigster van de officier van justitie. De 31-jarige zou in het dichtbevolkte Köln-Chorweiler en in de nabijheid van zijn eigen kinderen een aanslag met een biologisch wapen hebben voorbereid.

De Tunesiër zou het gif op een hamster getest hebben en bomontploffingen uitgevoerd hebben in een park. Hij zou een eed van trouw hebben gezworen aan de toenmalige leiders van de terreurorganisatie ISIS en instructies hebben ontvangen van zegslieden van ISIS voor de bouw van de bom.

Daarvoor zou hij tevergeefs geprobeerd hebben om in Syrië deel te nemen aan de Jihad. Het echtpaar zou duizenden zaadjes van de Ricinus communis gekocht hebben en daar uiterst giftig ricine uit hebben gewonnen.

Bovendien zouden ze 250 stalen kogels aangeschaft en springstof gemaakt hebben. Ze zouden aan diverse ontstekingsmechanismen gewerkt hebben toen de politie toesloeg. De voorbereidingen voor de aanslag zouden zich in een ver gevorderd stadium hebben bevonden. De splinterbom zou een zo mogelijk groot aantal mensen in een gesloten ruimte hebben moeten doden.

Tunesiër heeft bekentenis afgelegd

De Tunesiër heeft de bouw van de bom toegegeven, maar ontkend een aanslag in Duitsland van plan geweest te zijn. Hij zou zichzelf alleen maar vaardigheden voor zijn geplande tijd bij ISIS hebben aangeleerd.

Inmiddels zou hij alle terroristische groepen afwijzen, zei de 31-jarige donderdag. Hij merkte echter tegelijkertijd op: “De Jihad is niet barbaars, hij is een plicht in de islam.” Zijn verdedigers zeiden: “Hij heeft zich zeer zeker schuldig gemaakt, dat betwisten wij niet”.

Het gerechtshof liet er ondertussen geen twijfel over bestaan dat het ook de 44-jarige echtgenote en moeder van zeven kinderen Yasmin H. als schuldig beschouwt. Het citeerde getuigenuitspraken van buurvrouwen, volgens welke de aangeklaagde tegen haar zoon gezegd zou hebben: “Als je later groot bent, word je ook dader en kun je jezelf opblazen.” En: “Als Allah zegt dat we moeten doden, dan doden we.”

Aan de arrestatie was een tip van een buitenlandse geheime dienst voorafgegaan. Die was wegens de aankoop van grote hoeveelheden Ricinus communis online achterdochtig geworden.

Het gebouw van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst is niet ver verwijderd van de woningen van het echtpaar waarin de benodigdheden ontdekt werden. Het zou de eerste aanslag met een zogenaamd ABC-wapen in Duitsland geweest zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, Duitsland, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “De Jihad is niet barbaars, hij is een plicht in de islam”: bommenbouwer veroordeeld tot tien jaar

 1. guusvelraeds zegt:

  In Keulen voor de Dom op de markt vierendelen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ik ben voor 8 paarden… achtendelen dan krijgt zijn vrouw een deel en zijn kinderen de andere 7, is rekenkundig beter.

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Inquisitie van stal halen voor “ongelovigen”? De kerk zal vast een uitzondering maken……. met paus Franciscus.

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Beter nog: deze islam-klootzak zou eigenlijk gewoon door een komodovaraan moeten worden gebeten, de grootste hagedis ter wereld! Deze heeft namelijk in zijn slijm, dat uit zijn bek komt, tientallen bacteriën zitten die bloedvergiftigingen veroorzaken! Wie door een komodovaraan wordt gebeten gaat daar zelfs heel langzaam aan dood want zulk soort ongedierte verdiend totaal geen genade!

   Like

 2. R Thomasson zegt:

  Misschien zouden wij, op lange termijn, dankbaar worden voor de moeilijke tijden waarin wij nu zitten. De Coronavirus heeft zonder pardon het kwaadaardige en monsterachtige karakter van de multiculturele samenleving blootgelegd. Wij weten nu in welke schijnheilige en onverantwoordelijke tengels onze veiligheid, wetgeving en onze media zitten. Hun misdaad tegen hun eigen landsbevolking begint met het opnemen en verzorgen van mensen van wie zij – EN WIJ! – weten dat ze levensgevaarlijk zijn. De Tunesiër zegt gewoon waar zijn religie en ideologie op staan: “De Jihad is niet barbaars, hij is een plicht in de islam”. Met andere woorden: Europese politieke leiders en de EU vinden het niet erg, moordenaars in ons midden te houden, voor wie het UITMOORDEN van de lokale bevolking is een religieuze plicht. De moordenaars duo die van plan was duizenden van mensen door terreurdaad met chemische wapen (ricine) te vermoorden, krijgt van de rechter 10 jaar gevangenisstraf. Ietsje meer dan een gewone pleger van roofoverval. De terrorist zou zijn straf zitten in een goed verwarmd en geventileerd cel, Hij zou van een Halal vreten 3 x per dag genieten en sportactiviteiten. Zou het niet verstandiger zijn om zo’n terrorist volgens militair wetgeving in oorlogstijd te berechten? Als het kan, executeren. Als het niet kan: dan een straf van minstens 25 jaar in een Goelag. Zijn vrouw zou naar een andere Goelag worden sturen. De kids plus gehele familie uit Duitsland te verjagen. Zorgen dat ze nooit meer terug zouden komen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Willem zegt:

  8 jaar???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s